Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλησπέρα κοριτσια! γυρισαμε κ εμεις καναμε το μπανακι μας κ τρωμε! περασαμε πολύ ομορφα!!!

ματινακι μου τι ηταν αυτο? καλα ολα μαζι?? πω πω!! εγω θα ειχα χαλαστει!! πολυ σπασιμο ρε συ!! ευτυχως περασετε καλά!!

λενακι μου εγω προσωπικα το rooming in δεν θα το αλαζα με τιποτα, εφοσον υπαρχει η δυνατοτητα, για μενα ηταν η πιο ομορφη εμπειρια της ζωης μου μετα τη γεννα!το ηθελα παρααααααααα πολύ κ ημουν μονη με το μωρακι μου!!!!!!! η μαμα μου δεν εμεινε ουτε 1 μερα!!! ετυχε κ παραμονη πρωτοχρονιας κ ηθελα να αλαξουμε χρονο οι 3 μας!!!:D:D:D αλλα τον εδινα μονο οταν ειχα κοσμο κ για να τον κανουν μπανιο. δεν ξερω αλλα εγω δεν μπορουσα να ακουω με τιποτα το μωρο να κλαιειιιιιιιιι στον θαλαμο νεογνων!! (ετυχε να ειναι το δωματιο μου απεναντι)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κοριτσια! γυρισαμε κ εμεις καναμε το μπανακι μας κ τρωμε! περασαμε πολύ ομορφα!!!

ματινακι μου τι ηταν αυτο? καλα ολα μαζι?? πω πω!! εγω θα ειχα χαλαστει!! πολυ σπασιμο ρε συ!! ευτυχως περασετε καλά!!

λενακι μου εγω προσωπικα το rooming in δεν θα το αλαζα με τιποτα, εφοσον υπαρχει η δυνατοτητα, για μενα ηταν η πιο ομορφη εμπειρια της ζωης μου μετα τη γεννα!το ηθελα παρααααααααα πολύ κ ημουν μονη με το μωρακι μου!!!!!!! η μαμα μου δεν εμεινε ουτε 1 μερα!!! ετυχε κ παραμονη πρωτοχρονιας κ ηθελα να αλαξουμε χρονο οι 3 μας!!!:D:D:D αλλα τον εδινα μονο οταν ειχα κοσμο κ για να τον κανουν μπανιο. δεν ξερω αλλα εγω δεν μπορουσα να ακουω με τιποτα το μωρο να κλαιειιιιιιιιι στον θαλαμο νεογνων!! (ετυχε να ειναι το δωματιο μου απεναντι)

Γεια σου Αναστασάκι μου! Τι καλα που περασατε ομορφα!!! Φιλακια πολλα στις πατουσιτσες δωσ' του!!! :P

Συμφωνω, θελω κι εγω το μωρο συνεχεια μαζι μου! Εσυ βεβαια ειχες 2 αβανταζ σε σχεση με εμενα (γεννησες φυσιολογικα και ησουν σε μονοκλινο αν θυμαμαι καλα..) οποτε ηταν η διαδικασια πιο ευκολη... Εγω με καισαρικη και τρικλινο θα ζοριστω κομματακι παραπανω!! :shock: Τωρα θα μου πεις επιλογη σου ειναι η καισαρικη οποτε μη γκρινιαζεις. Δε γκρινιαζω ομως για την καισαρικη, θα εχω το πρωτο 24ωρο καποιον μαζι μου. Πιο πολυ για τα μικροβια και την πολυκοσμια αγχωνομαι στο τρικλινο... Δε θα το βαλω κατω ομως! Ακομη και στο τρικλινο, οσο το σκεφτομαι θα κανω ότι ειχα σκεφτει...

Βλαστοκυττταρα κρατησατε;;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

καλημερα και από εμενα!! σημερα εχουμε κ τον μπαμπα μας στο σπιτι αρρωστουλη με δεκατα!! τι εχει δεν ξερω! εννοειτε δεν πλησιαζει τον μικρο! τωρα τον θηλαζω κ θ κατεβουμε βολτα να τον αφησουμε κ λιγο να κοιμηθει!!!

Γεια σου Αναστασάκι μου! Τι καλα που περασατε ομορφα!!! Φιλακια πολλα στις πατουσιτσες δωσ' του!!! :P

Συμφωνω, θελω κι εγω το μωρο συνεχεια μαζι μου! Εσυ βεβαια ειχες 2 αβανταζ σε σχεση με εμενα (γεννησες φυσιολογικα και ησουν σε μονοκλινο αν θυμαμαι καλα..) οποτε ηταν η διαδικασια πιο ευκολη... Εγω με καισαρικη και τρικλινο θα ζοριστω κομματακι παραπανω!! :shock: Τωρα θα μου πεις επιλογη σου ειναι η καισαρικη οποτε μη γκρινιαζεις. Δε γκρινιαζω ομως για την καισαρικη, θα εχω το πρωτο 24ωρο καποιον μαζι μου. Πιο πολυ για τα μικροβια και την πολυκοσμια αγχωνομαι στο τρικλινο... Δε θα το βαλω κατω ομως! Ακομη και στο τρικλινο, οσο το σκεφτομαι θα κανω ότι ειχα σκεφτει...

Βλαστοκυττταρα κρατησατε;;

ναι λενακι μου εχεις δικιο! μονοκλινο κ ειχα συν του οτι γεννησα φυσιολογικά.. κ οι τιμες εδω στη θεσσαλονικη ειναι πολυ πιο χαμηλες απο της αθηνας κ στην κλινικη που πηγα εχει τις καλυτερες της θεσσαλονικης πιστευω σε σχεση με αυτα που προσφερει!! παντως αν το θελεις τοσο πολυ ειτε με βοηθεια ειτε μονη σου δεν εχει σημασια, καντο!;)

καλημερα ριακι μου!!! φιλακια στη ζουζου σου!!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχαχαχαχα θα με τρελανει ο μικρος!!

τον εντυσα για να κατεβουμε βολτα, ντυθηκα και εγω και μου γκρινιαζε, λεω να δω μηπως πειναει. εφαγε και κοιμηθηκε!! τον εβαλα και στο κρεβατακι του και περιμενω! αν ηθελα να κοιμηθει δε θα κοιμοταν με τιποτα! χαχαχχαχα!!!:tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρααα φιλεναδιτσες μουυυ!!

ήρθαμε στη μαμά σήμερα!!πήγα πήρα ένα δώρο στη κοπέλα του αδερφού μου τη παρασκευη έχει γενέθλια !

Καλά είμαστε..ακόμα περιμένω να φτιαχτεί ο υπολογιστής..μπήκα από του αδερφού μου κ έβαλα μερικές φωτο!

Άντε να φτιαχτεί να μπορώ να μπαίνω να μιλάμε γιατί από εδώ δυσκολεύομαι ..

Χαχαχαχα τώρα θυμήθηκα αυτά που έλεγε το γιωτακι κ το ματίνακι..χαχα πολύ γέλιο!!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

χαχαχαχαχα θα με τρελανει ο μικρος!!

τον εντυσα για να κατεβουμε βολτα, ντυθηκα και εγω και μου γκρινιαζε, λεω να δω μηπως πειναει. εφαγε και κοιμηθηκε!! τον εβαλα και στο κρεβατακι του και περιμενω! αν ηθελα να κοιμηθει δε θα κοιμοταν με τιποτα! χαχαχχαχα!!!:tongue::tongue::tongue:

Αχ άσε αναστασακι μου έτσι γίνεται πάντα...τελικά κατεβήκαμε βόλτα η κοιμήθηκε πολύ ώρα!

Περαστικά στον αντρουλη σου!ακόμα κυκλοφορούν οι παλιό οιώσεις!

Φιλάκια στο αντρακι ΔΟΥ το όμορφο!!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!

ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΑ?ΜΟΛΙΣ ΤΑΙΣΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ,ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΟΥ!

Γειά σου ριακι μου!!,τι κανείς??τι καλά που ξαναμπηκες!:-)

Η ζουζουνΑ σου μεγάλωσε πολύ κ κάνει ζουζουνιες Ε!

Πολα φιλάκια να την κανείς!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Γεια σας, κοριτσια μου γλυκα!!!

Ρανιούκο...ειμαι ΕΤΟΙΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!! Χαχαχαχαχ!!!!!!! :P:p:p Καλα η μικρή....μιλαμε ωρες ωρες τυφλα να εχει ο Ζαμπιδης με τα κλωτσομπουνιδια που ριχνει!!!! :shock: Θα μου τριπησει την κοιλια η οποια δεν ειναι μεγαλη και δεν εχει περιθωρια γιαα πολλα κουτουλιδια!!!! :eek: Θελω να τη δω μολις βγει που θα ειναι σα βρεγμενη γατα....κι εγω θα γελαω!!! Τωρα δειχνει ολη τη μαγκια και τη δυναμη της η κυρια... :tongue:

Ρία μου, σε ευχαριστώ πολυ!! Ναι, είμαι η μόνη γκαστρουλα που εμεινε.... :rolleyes: Ανυπομονω να αλλαξω και να μπω στο κλαμπ των ευτυχισμένων μαμάδων!!! ;)

Κοριτσάκια μου...ειμαι μεσα στα νευρααααα!!!! :mad::mad::mad: Μπηκε σημερα το ΡΕΑ στον ΕΟΠΥΥ τρομαρα του, 10 μερες πριν γεννησω και λεω τρομαρα του γιατι ακουστε.... Μου ειπε μια κοπελα, εριξαν πολυ τις τιμες και ουαου και χαρηκα κι εγω γιατι το τρικλινο π.χ. απο 1600 πηγε 900 και παιρνω τηλ στο λογιστηριο να ρωτησω για το δικλινο που με ενδιαφερει και τι μου λεει..... Οι τιμες αλλαξαν μονο στα τρικλινα!!! Τα υπολοιπα ειναι το ιδιο με την υπεροχη διαφορα οτι πριν ενω θα επαιρνα καπου 1000 επιδομα τοκετου απο το ταμειο μου, τωρα δε θα παρω ουτε αυτο γιατι ειναι πλεον συμβεβλημενη κλινικη και σου λεει " αν θες κυρα μου επιδομα πηγαινε στο τρικλινο και αν σου αρεσει!!" Το μονο που αλλαξαν οι κουτοπονηροι ειναι οτι εκαναν την καισαρικη απο 3 βραδια σε 4 με τα ιδια λεφτα! Φοβερη αλλαγη;;;; Οι άχρηστοι!!! Πώς σας φαινεται εσας αυτο;;;

Και αντε, μπηκα στη διαδικασια να σκεφτω κι εγω το τρικλινο ενω δε θελω καθολου τοσα ατομα στο κεφαλι μου, θα ειμαι και εγχειρισμενη, ειναι ομως 1200 ευρω διαφορα (!), αλλα πώς θα κανω κοριτσια μου rooming in;;; Θα εχω το μωρο μου νεογεννητο εκτεθειμενο σε τοσο κοσμο; Ενταξει, στα επισκεπτηρια και καλα θα τα παιρνουν, αλλα αυτα διαρκουν 3 ωρες το πρωι και αλλες 3 το απογευμα οποτε θα το φερνουν και κατα τη διαρκεια των επισκεπτηριων για θηλασμο. Αλλα και το δωματιο απο μονο του με 3 μαμαδες που κανουν ολες rooming in θα εινααι χαοτικο νομιζω! Ε, δε θα με αναγκασουν να μην το εχω μαζι μου! Εγω αυτο ονειρευομαι τοσο καιρο!!! :( Τι λέτε εσείς που εχετε ζησει σε κλινικες για το συνδυασμό rooming in και τρίκλινο;; Βαλτε στη ζυγαρια και τη χρηματικη διαφορα... :shock:

Γεια σου καλη μου Ελενιτσα! Η μπουμπου βλεπω στριμωχτηκε εκει μεσα και θελει να αντικρυσει την μαμα ε??? Δεν εξηγουνται αλλιως τα κλωτσομπουνιδια τυπου Ζαμπιδη αφου εχει στενεψει για τα καλα ο χωρος της και δεν μπορει μπορει να κανει πολλες κινησεις!!!!! Ανυπομονει να αντικρυσει τους γλυκους γονεις της!!!!!!

Οσον αφορα το δωματιο τωρα και γενικοτερα το rooming-in θα συμφωνησω με το Αναστασακι...κι εγω δεν θα αλλαζα με τιποτα να εχω το μωρο διπλα μου....και μαλιστα που ημουν και σε τρικλινο! Βεβαια ειμασταν μονο 2 κοπελες μεσα στο δωματιο, τα ξημερωματα πριν φυγουμε φερανε μια κοπελα αλλα εμεις θα φευγαμε το πρωι και ετσι δεν προλαβαμε την πολυκοσμια....να σου πω την αληθεια απο την στιγμη που γεννησα και πηγα στο δωματιο και μου εφεραν τον γιο μου δεν σκεφτηκα τιποτα και ουτε με ενδιεφερε τιποτα παρα μονο το μωρο μου! Ουτε με ενοχλησε το επισκεπτηριο και απο την στιγμη που θηλαζε καθε μιαμιση ωρα προστατευοταν και απο τις ιωσεις...και που γεννησα και νοεμβριο με ψοφοκρυο τις συγκεκριμενες μερες στην Αθηνα! Εσυ γεννας ωραια περιοδο και ειναι πιο κουλ τα πραγματα απο θεμα ιωσεων και μικροβιων!

Ειλικρινα απο την στιγμη που θα την παρεις αγκαλια δεν θα σε νοιαξει τιποτε αλλο...ολα θα σου φαινονται πολυ μικρα μπροστα της!!!!

Κανε οτι πιστευεις οτι θα σε βοηθησει περισσοτερο....και οικονομικα υπαρχει αρκετη διαφορα...καλυτερα να κρατησεις αυτα τα λεφτα για την κορουλα σου για τα πρωτα εξοδα της,γνωμη μου παντα!!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σε ολα τα κοριτσακια! Κοιμηθηκε ο μπεμπακος και ειπα να πω μια καλησπερα!

Δεν εχω πολυ χρονο γιατι εχω σιδερωμα αρκετο και επειδη τελειωνει ο χρονος του νυχτερινου δεν μπορω να καθησω πολυ!

Σημερα ηρθε μια φιλη να δει τον μπεμπακο! Του εφερε ενα δωρακι πολυ ωραιο αλλα πολυ μεγαλο που δεν προκειται να το φορεσει για καλοκαιρι γιατι ειναι για 1ος χρονου αλλα οταν θα ειμαστε 1ος χρονου δεν θα μπορει να φορεσει καλοκαιρινο ρουχο...οποτε θα παμε να το αλλαξουμε θα κανουμε και την βολτα μας! Αυτη την εβδομαδα θα παμε να του παρουμε και καρεκλα φαγητου μιας και την δευτερα ξεκιναμε ρυζαλευρο! Ανυπομονωωωωωω!!!!!

Μιλησα και με την κουμπαρα μας απο τα Γιαννενα και μου ειπε οτι μας περιμενουν στην βαφτιση του μικρου τους που ειναι 28 Μαϊου....ειναι λιγο δυσκολα τα οικονομικα μας οποτε δεν ξερω σιγουρα τι θα κανουμε....μου ειπε βεβαια η κουμπαρα να υπολογισουμε μονο τα εξοδα της βενζινης πηγαινε ελα γιατι ετσι κι αλλιως θα μας φιλοξενησουν και δεν χρειαζεται να κανουμε αλλα εξοδα....το συζητησαμε με τον αντρα μου και μου ειπε οτι μαλλον θα παμε αν ειναι να μας φιλοξενησουν γιατι λεφτα για ξενοδοχειο δεν παιζουν με τιποτα...ουτε για μιση μερα! Ισως ομως να μην μπορεσουμε να παμε στην βαφτιση γιατι ξεκινανε οι καλοκαιρινες αδειες και δεν θα μπορει να παρει αδεια ο ανηρ για να παμε γιατι εχει δηλωσει αδεια για τον αυγουστο για να ειναι χαλαρος στην βαφτιση του μπεμπη μας πρωτα ο Θεος! Τις αδειες τις κανονιζουν απο τελος Γεναρη οποτε δεν μπορει να παρει το 2ο 15ημερο του Μαϊου! Τωρα θα δουμε πως θα το κανουμε να παμε να ξεσκασουμε λιγακι.....

Αυτα....παω να συνεχισω το σιδερο γιατι θα ξυπνησει και ο μπεμπης και δεν θα μπορεσω να τελειωσω!!!!

Φιλια σε ολες!!!!

Γεια σου καλη μου Ελενιτσα! Η μπουμπου βλεπω στριμωχτηκε εκει μεσα και θελει να αντικρυσει την μαμα ε??? Δεν εξηγουνται αλλιως τα κλωτσομπουνιδια τυπου Ζαμπιδη αφου εχει στενεψει για τα καλα ο χωρος της και δεν μπορει μπορει να κανει πολλες κινησεις!!!!! Ανυπομονει να αντικρυσει τους γλυκους γονεις της!!!!!!

Οσον αφορα το δωματιο τωρα και γενικοτερα το rooming-in θα συμφωνησω με το Αναστασακι...κι εγω δεν θα αλλαζα με τιποτα να εχω το μωρο διπλα μου....και μαλιστα που ημουν και σε τρικλινο! Βεβαια ειμασταν μονο 2 κοπελες μεσα στο δωματιο, τα ξημερωματα πριν φυγουμε φερανε μια κοπελα αλλα εμεις θα φευγαμε το πρωι και ετσι δεν προλαβαμε την πολυκοσμια....να σου πω την αληθεια απο την στιγμη που γεννησα και πηγα στο δωματιο και μου εφεραν τον γιο μου δεν σκεφτηκα τιποτα και ουτε με ενδιεφερε τιποτα παρα μονο το μωρο μου! Ουτε με ενοχλησε το επισκεπτηριο και απο την στιγμη που θηλαζε καθε μιαμιση ωρα προστατευοταν και απο τις ιωσεις...και που γεννησα και νοεμβριο με ψοφοκρυο τις συγκεκριμενες μερες στην Αθηνα! Εσυ γεννας ωραια περιοδο και ειναι πιο κουλ τα πραγματα απο θεμα ιωσεων και μικροβιων!

Ειλικρινα απο την στιγμη που θα την παρεις αγκαλια δεν θα σε νοιαξει τιποτε αλλο...ολα θα σου φαινονται πολυ μικρα μπροστα της!!!!

Κανε οτι πιστευεις οτι θα σε βοηθησει περισσοτερο....και οικονομικα υπαρχει αρκετη διαφορα...καλυτερα να κρατησεις αυτα τα λεφτα για την κορουλα σου για τα πρωτα εξοδα της,γνωμη μου παντα!!!!!

Γεια σου, Ματινούλι μου!! Πώς είστε;;;; Καλέ τι οργιο γκαντεμιάς ήταν αυτό στη βάφτιση;;; Διάβαζα και διάβαζα τις ατυχίες τη μια μετά την άλλη και δεν το πίστευα!! Μπήκα στη θέση σου και νομίζω ότι θα είχα φρικάρει τελείως! :shock: Βεβαια τώρα θα τα θυμάσαι και θα γελάς, αλλά εκείνη την ώρα είναι πολύ εκνευριστική κατάσταση... Κι η καημένη η πεθερά... 4-5 φορές εμετό;;; Πού να ευχαριστηθεί μυστήριο και τραπέζι;; Τα πόδια της δε θα μπορούσε να πάρει η δόλια!!! Πω πω... Άντε περασμένα και σχεδόν ξεχασμένα πλεόν..τι να κάνεις, συμβαίνουν και αυτά! :confused: Τουλάχιστον εν τέλει όπως είπες περάσατε καλά! :rolleyes:

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και εσένα και το Αναστασάκι μας και την Ιωάννα... Είναι καλό όλες οι απόψεις να ακούγονται και να τις επεξεργάζομαι κι εγώ όσο ακόμη προλαβαίνω μέχρι να πάρω μια απόφαση! Rooming in θα κάνω οπωσδήποτε, αυτό δεν αλλάζει, το έχω αποφασίσει μήνες τώρα και το λαχταράω πολύ στη σκέψη τουλάχιστον! Τώρα στην πράξη πώς θα μου βγει είναι άλλο θέμα και αφού το ζήσω θα σας πω τας εντυπώσεις μου! Τώρα όσον αφορά το δωμάτιο σχεδόν το έχω αποφασίσει και αυτό και λέω να πάω στο τρίκλινο γιατί όντως είναι μεγάλη η διαφορά... Χοντρικά μιλάμε για 1000 ευρώ στα σίγουρα... Δεν είναι καιροί για χουβαρνταλίκια και ειδικά με αυτές τις εξυπνάδες που κάνουν! Εμ θα δώσω ίδια λεφτα ενω μπηκαν στον ΕΟΠΥΥ, εμ δε θα πάρω επιδομα τοκετού..Τι λέτε ρε;;;; :mad: Μακαρι να μην ειναι γεματο αν και με αυτη την τιμη ολες εκει θα πανε.... Αν παλι ειναι γεματα ολα και ειμαι τυχερη θα με βαλουν με τα ιδια λεφτα σε καλυτερο δωματιο! χιχιχχι

Κατά τα άλλα πήγαμε σήμερα για τελευταία φορά στο γιατρό και είδαμε τη μπουμπου. Το μηχανημα τη βγάζει 3300 με συν-πλην 400 γρ. βεβαια. Παντως σε 8 μέρες που θα γεννηθει θα ειναι σιγουρα 3200 ειπε ο γιατρός... Μια χαρα θα ειναι πιστευω. Εκανα και τις ενεσεις μου για τα πνευμόνια της να τη βοηθησουμε λιγακι, παει και αυτό! Ελπίζω όλα να συνεχισουν καλα οπως μεχρι τωρα και να την παρουμε αγκαλιτσα γερη και δυνατη! ;) Τώρα με το γιατρό θα τα πούμε την επόμενη Πέμπτη το πρωι στο Ρεα!!!!! :P:p:p Στις 8 η ωρα θα μπουμε να ετοιμαστουμε, στις 9 θα ερθει ο γιατρός και 9μιση με 10 παρα θα ειμαστε σχεδόν ετοιμοι!!! :shock::shock::shock: Πάντα πρωτα ο Θεός και καλώς εχόντων των πραγμάτων!! :rolleyes: Έφτασαν οι μέρες και χαμπάρι δεν πήρα!!

Αυτά για τωρα... Φιλάκιαα πολλά! Καληνύχτα! :D

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημερα τσουπριτσες μου και παιδακια!!!! Πλεον δεν λεω μωρακια γιατι μεγαλωσαν τα μπουμπουκια μας! Εχουν γινει αντρακια και γυναικακια!!!!!

Τι κανετε???? Δεν πολυβλεπω κινηση στο καφε μας...που να ερθει και το καλοκαιρι....θα χαθουμε τελειως....θα γυρνοβολαμε με τα καροτσια και δεν θα μαζευομαστε!!!!!

Εμεις πλεον ξυπναμε νωρις νωρις και πινουμε γαλα απο τις 7 το πρωι...θελω λιγο να του φτιαξω το προγραμμα γιατι την δευτερα ξεκιναμε κρεμουλα+γαλα και δεν θα βγαινει το 4ωρο οποτε πουρνο πουρνο ξεκιναμε γευμα! Αχ εφτασε η ωρα που θα ανοιγει το στοματακι του να φαει....μαλλον θα τον φαω εγω πρωτη...αχαχαχαχαχα!!!!!!

Τωρα εχει αρχισει κανα 4ημερο και κανει τον ταρζαν....βγαζει κατι κραυγες αλλο πραγμα....του αρεσει η φωνη του μαλλον και συνεχεια φωναζει! Εχει πολυ γελιο...μονο που οταν παω να τον τραβηξω με την καμερα σταματαει και κοιταει την καμερα με απορια και δεν κανει τα κολπα να τα απαθανατισω γμτο! Τεσπα...καποια στιγμη ελπιζω να τα καταφερω κρυφα να μην με καταλαβει......

Ελενιτσα μου πεταλουδιτσα μου ποσο κοντα εισαι στο ονειρο! Την αλλη πεμπτη θα κρατας αγκαλια το σπλαχνο σας!!!!! Ονειρο!!!!!! Και μετα θα εχουμε παλι πινακακι για την κοκκινη,φτου κι απ την αρχη!!!!!!

Εχω απορια μεγαλη....οταν θα ειμαστε ετοιμες για 2ο παιδακι, θα εχουμε το ιδιο αγχος και αγωνια για το αν θα ερθει ή οχι η κοκκινη? Μαλλον θα ειμαστε πιο χαλαρες αφου εχουμε ηδη γινει μανουλες....αλλα και παλι ενα 2ο παιδι ειναι μεγαλη αγωνια...εγω τουλαχιστον οταν ειχα κατι ανακατοσουρες τελευταια μονο και μονο στην ιδεα οτι μπορει να ειμαι παλι εγκυος πεταγα απο την χαρα μου....πραγματικα θελω να το ξαναζησω ολο αυτο....το θετικο τεστ, την απεραντη χαρα και την κοιλιτσα μου φουσκωμενη και απο μεσα ενα πλασματακι να με κλωτσαει και να μου θυμιζει οτι υπαρχει....αχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!! Τι τελεια αισθηση Παναγια μου!!!!

Χθες εμαθα οτι μια φιλη γεννησε προωρα 6μιση μηνων....δεν εχω μαθει λεπτομεριες αλλα το μωρο μπηκε θερμοκιτιδα. Μακαρι να πανε ολα καλα! Η μαμα μου μου ειπε οτι επειδη επαιρνε αγκαλια το 1ο της παιδακι συνεχεια προφανως κουραζοταν και της εσπασαν τα νερα....εχει και προβληματα με τον μπαμπα της, ειναι στα τελευταια του και σιγουρα στενοχωριοταν κιολας! Ειχε μεινει εγκυος οταν το μωρο της ηταν 3 μηνων....πολυ γρηγορα και μαλλον δεν αντεξε η μητρα της και το βαρος του 1ου παιδιου! Ουφ....μακαρι να ειναι καλα και οι 2 τους!

Ειδατε? Ολο ωραια νεα σας λεω...ουφ!!!!!! Τι να πεις...κανενα καλο νεο εσεις?????

Καλημέρα και από μένα! Τι κάνετε; Εμείς είμαστε πολύ καλά σε λίγο θα τον ετοιμάσω και θα τον πάω στη μαμά μου όλη μέρα σήμερα γιατί με τον άντρα μου φτιάχνουμε τον κήπο μας! Αχ Πεταλουδίτσα μου με το καλό να την κρατήσεις στην αγκαλιά σου! Πολύ συγκινούμαι πάλι ρε παιδιάαααααα!!!!!

Ματινάκι μου τι κάνεις; Ο μπεμπάκος;;;; Εμείς τελικά με το γάλα το καινούριο τα πάμε τέλεια! Αφήστε που τώρα από 6 γεύματα τη μέρα μου κάνει 5 και το βράδυ δεν ξυπνάει καθόλου! Τον χορταίνει περισσότερο μάλλον! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Αρκεί που δεν μου βγάζει πλέον γιατί δεν άντεχα να το βλέπω να ταλαιπωρείται το παιδάκι μου! :(:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...