Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου κ χρόνια πολλά.η τιμή είναι πολύ καλή μπράβο σου σε δυο μέρες ξανά κάνε χοριακη κ πάρε τηλ τον γιατρό σου.❤️❤️❤️καλό διπλασιασμό 

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια ειμαι η Λενα και ειμαι καινουργια στο παρεακι σας...μελλουσα μανουλα κι εγω και γεματη αγωνιες και ονειρα!!!!

Θα μπω καποια στιγμη να γνωριστουμε καλυτερα!!

Φιλιαααααα...

Αναστασακι το Λενακι ειμαι που τα λεγαμε διπλα....ηρθα...:D

γεια σου λενα μου...καλωςηρθες στο παρεακι μας.......μπες να πιουμε καφεδακι και να γνωριστουμε....με το καλο κοριτσακι μου το σπορακι σας!!!!!:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα και από μένα!!!!!!!!!!!! ελπίζω να μπορέσουμε να ποιούμε σήμερα ένα καφέ.... αν και είναι σάββαατο και δεν το βλέπω..... εγώ θα κατέβω για καφεδούκο σε λίγο με μία φίλη! τα λέμε αργότερα αν σας πετυχω κορτσάρες μου!!!!!!!!!!!!!! φιλάκια!!!!!!1

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλησπερα κοριτσια ειμαι η Λενα και ειμαι καινουργια στο παρεακι σας...μελλουσα μανουλα κι εγω και γεματη αγωνιες και ονειρα!!!!

Θα μπω καποια στιγμη να γνωριστουμε καλυτερα!!

Φιλιαααααα...

Αναστασακι το Λενακι ειμαι που τα λεγαμε διπλα....ηρθα...:D

Καλημέρα Λενάκι και καλως ηρθες! με το καλο το παιδακι σου!

καλημερα αγαπουλες μουουουουοουυου.....κοιμαστε εεεεεεεεεε?????

εγω ξυπνησα με τις κοτες....

πρωι-πρωι πολεμουσα με τη τουαλετα...ουφφφφφφφφφφ.....τι πραγμα κι αυτο??????χαχαχχαχαχα.....θα παω πιο μετα λαικη και θα παρω οτι φρουτο κυκλοφορει να το φαω μπας και παω τουαλετα κανονικα!!!!!!

καλημέρα κοριτσια! τι κανετε? τα νινακια καλα??

ποιος υπνος???? δουλευω και εχω ξυπνησει απο τις 6,30 οπως και καθε μέρα!

ακτινιδια για την τουαλετα! ενα καθε μερα, το σιγουρο φαρμακο!!!!!!

καλα ψωνια!

Διαφημίσεις

Καλημερα στις πιο καλες φιλεναδιτσες ολου του κοσμου!!!!! Τι κανετε κοριτσαρες????? Βλεπω δεν πολυμαζευτηκατε χθες οποτε δεν εχασα κατι σημαντικο ε???????

Καταρχην μα καλωσορισω το νεο μελλος της παρεας μας!!!!

Καλως ορισες ΛΕΝΑ και με το καλο το μωρακι σου!!!!!

Ρανιακι μου αρχισε για τα καλα η δυσκοιλιοτητα ε???? Σου ειπα και στο φεις προχθες μονο μηλα να μην τρως και ειδικα ξυνομηλα γιατι προκαλουν φοβερη δυσκοιλιοτητα....να τρως ακτινιδια 2 την φορα τουλαχιστον και αχλαδια, δημητριακα ολικης αλεσης και αν σου αρεσουν τα ξερα φρουτα να τρως δαμασκηνα και συκα!!!!!! Βεβαια σε λιγο καιρο θα εχουμε και φρεσκα συκα αλλα προς το παρον θα σε βοηθησουν τα ξερα!

Λενιω μου κοντευει η τριτη ε?Θα δειτε το αντρακι σας,τελεια! Ζηλευωωωω........χαδακια πολλα στην κοιλιτσα!

Ποπακι μου καλο αντε να ερθει η μερα της αδειουλας σου να ξεκουραστεις λιγακι κι εσυ.....χαδακια και στην δικη σου κοιλουμπιτσα!

Αναστασακι μου προχθες που μιλουσαμε στο φεις εσυ εγω και το τζινακι...περιττο να σου πω οτι κοιμηθηκαμε στις 2 τα ξημερωματα....υποτιθεται οτι ηθελα να κανω και μπανιο και να τσιμπησω και κατι....!!!!!

Νενακι μου που χαθηκες καμαρι μου?Ολα καλα??????

Ολα τα αλλα κοριτσακια τι κανετε???? Ξυπνηστεεεεεε................!!!!!

καλημερα κοριτσακια μουυυυυ~χαθηκα γιατι μας κοψανε την συνδεση γιατι ο αντρας μου δεν πληρωσε τον λογαριασμο δευτερα η τριτη μαλον θα το συνδεσουν..σας μηλαω απο την μαμα μου~μου λειψατε πολυυυυυ!

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυ ξεκηνησε η δυσκοιλοοτητα..ακτινιδια πολλααα!βοηθανε!οσο για τα νυχια που ειπες ρωτα τηνν γιατρο σου γιατι νομιζω πως δεν κανει να τα κανεις με gel ..μονο ψευτικα !;)

Ματινακι μου ναι πλησιαζει η τριτη εχω τοση ανυπομονησια!

Λενα μου καλως ηρθες με το καλο το μωρακι σας!;)

φιλακια σε ολεςςςςς!

(((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ!ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ!ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ,ΚΛΩΤΣΙΤΣΕΣ,ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΖΙΠΟΥΝΑΚΙΑ ΜΙΛΑΤΕ..ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ!!ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ!!ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΔΟΥΣ ΖΗΛΙΑ ΑΠΛΑ ΛΑΧΤΑΡΑΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ!ΦΑΡΜΑΚΩΝΟΜΑΙ .....ΑΣ ΕΛΠΙΣΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΑΛΗΘΙΝΑ...(((((((((((((((()))))))))))))))

Υ.Γ.ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΒΡΗΚΑΝΕ ΛΥΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ(ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΞΕΡΟΥΝΕ)...

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ!ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ!ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ,ΚΛΩΤΣΙΤΣΕΣ,ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΖΙΠΟΥΝΑΚΙΑ ΜΙΛΑΤΕ..ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ!!ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ!!ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΔΟΥΣ ΖΗΛΙΑ ΑΠΛΑ ΛΑΧΤΑΡΑΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ!ΦΑΡΜΑΚΩΝΟΜΑΙ .....ΑΣ ΕΛΠΙΣΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΑΛΗΘΙΝΑ...(((((((((((((((()))))))))))))))

Υ.Γ.ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΒΡΗΚΑΝΕ ΛΥΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ(ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΞΕΡΟΥΝΕ)...

αγαπουλα μουουουουουουουυ...............χαιρομαι τοσο πολυ που βρεθηκε λυση ....μπραβο γιαβραρα μου!!!!!!!

στενοχωριεμαι πολυ που φευγεις αλλα θελω να ξερεις οτι και εδω μπορεις να λες οτι νιωθεις!!!!!!!!!!!!!!

κι εγω σ'αγαπω αληθινα......((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))

και να δεις που δε θα λειψεις για πολυ καιρο....χιχιχιχιχι....;)

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλησπερα φιλεναδακια μου τι κανετε? εσεις πρωινες εγω βραδυνη!λειπαμε σ/κ γι αυτο δεν μπηκα καθολου!

αλλα σας σκεφτομουνα συνεχεια:D:D

και εννοειται οτι αδιαθετησα βεβαιως βεβαιως :(:(:(, αλλα ευχομαι να μην γινει τον επομενο!!

λενα καλω ορισες στην παρειτσα μας, και με το καλο το σπορακι σας!

νατασακι μου σαγαπαμε πολυ!!χαρηκα πολυ που βρεθηκε η λυση!!!

τα εγκυακια μας καλα??τα σπορακια σας?

σοφακι μου που εισαι αγαπη μου?

τα υπολοιπα αυριο γιατι κουτουλαω φιλακια πολλα (((((((((((((((()))))))))))))))))))

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

καλημερα κοριτσακια μου ομορφα και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!!!!!!!!!

νενακι μου σου ηρθε η ατιμη ε?βουρ στον σκοπο μας, δεν το βαζουμε κατω, σ'αγαπω πολυ ((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

νατασσακι μου χαιρομαι που λυθηκαν τα προβληματα, εμεις θα ειμαστε εδω για σενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))

λενα μου καλως ηρθες καμαρι μου, με το καλο το σπορακι σου!!!!!!!!!!!!!!!

ρανιουκο μου υπομονη με την δυσκοιλιοτητα, τα ακτινιδια, το καλυτερο φαρμακο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λενακι μου καλο αυριο πας για β επιπεδου?μμμμμμμμμμακια!!!!!!γιουπι!!!!!!

ματινακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!(((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...