Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Just now, Rita Ath. είπε:

m

Μπραβο συγχαρητηρια! κι εγω τελειωσα την αυχενικη μια χαρά ήταν οι μετρήσεις! εμένα μάλλον είναι αγοράκι!! πολύ χάρηκα!!! αντε και στα δικα σας!!!

Συγχαρητήρια κ σε σενα κοριτσι μου! Περασε ο καιρος κ κάνατε κ ολας τις αυχενικες κ βγηκαν ολα καλα! Τι ωραια!!! ❤❤❤

TjCZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, valentina23 είπε:

Μπράβο κορίτσια με το καλό τα αποτελέσματα!! :)

Βαλεντίνη τώρα διάβασα ότι έκανες το νιπτ που είναι μη επεμβατική μέθοδος σωστά; το δικό σου αίμα δίνεις έτσι; και πόσο κοστίζει; εγώ αύριο περιμένω τα αποτελεσματα της pap a και τώρα ψιλοαγχώθηκα.

AYpt.png

Διαφημίσεις

εσύ Πέπυ έκανες την αυχενική σωστα;;;;

Εσείς θα κάνετε ομάδα βόλευ εμείς ποδοσφαίρου!!!!! εντάξει εγώ εδραιώθηκα πλέον ως αγορομάνα!!! ήμουν σιγουρη πως θα ήταν μπεμπης!!! δεν ξέρω και πώς έκανα και μία κόρη!! εγώ χωρίς τον σύζυγο πήγα. εκείνος κρατούσε τα μικρά!!

Ναι την έκανα όλα μια χαρά εμένα βγήκαν Και τα αιματολογικά σε δύο ώρες οπότε έφυγα με ολοκληρωμένη εικόνα.τα μόνα αρνητικά είναι ο τράχηλος που είναι 2,8 λόγο μιας επέμβασης που είχα κάνει και μπορεί να κάνω περίδεση τραχήλου  και τα ινομιωματα το ένα εκ των οποίων έχει φτάσει 6 εκατοστά αλλά προς το παρόν δεν ενοχλεί..

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Κοριτσια ποσο κόστισε η αυχενική;

Εμένα 130 

aDqFp2.png

Βαλεντίνη τώρα διάβασα ότι έκανες το νιπτ που είναι μη επεμβατική μέθοδος σωστά; το δικό σου αίμα δίνεις έτσι; και πόσο κοστίζει; εγώ αύριο περιμένω τα αποτελεσματα της pap a και τώρα ψιλοαγχώθηκα.

Αύριο θα το κάνω. Ναι με αίμα είναι αναλύουν μέσω αιματος το DNA του εμβρύου. Θα την κάνω γιατί ενώ βγήκε πολύ καλή η αυχενική μου έριξε τα ποσοστά η ηλικία και το αίμα. Μην αγχώνεσαι μια χαρά θα είναι τα αποτελέσματα σου! Μην σε επηρεάζουν άλλες περιπτώσεις. Και σε μένα πιστεύω θα βγει καλό το νιπτ. Απλά θα έχω αγωνία 10 μέρες να βγουν τα αποτελέσματα.. 470 ευρώ στοιχίζει στέλνουν το δείγμα Αμερική. 

Η αυχενική μου κόστισε 120 ευρώ μαζί με το papp a εννοείται 

Ευχαριστώ πολύ :) 

Το έκανες σε δημόσιο ή σε ιδιωτικο;

Just now, Pepi88 είπε:

Ναι την έκανα όλα μια χαρά εμένα βγήκαν Και τα αιματολογικά σε δύο ώρες οπότε έφυγα με ολοκληρωμένη εικόνα.τα μόνα αρνητικά είναι ο τράχηλος που είναι 2,8 λόγο μιας επέμβασης που είχα κάνει και μπορεί να κάνω περίδεση τραχήλου  και τα ινομιωματα το ένα εκ των οποίων έχει φτάσει 6 εκατοστά αλλά προς το παρόν δεν ενοχλεί..

Εμένα 130 

Σε ιδιωτικό ε; ρωταω γιατι εγω δεν εχω μιλησει ακομα με τον γιατρο μου κ δεν έχω ιδέα πως πάνε αυτά. 

TjCZp2.png

Κορίτσια μου επέστρεψα κι εγώ. Χαίρομαι που έχετε καλά αποτελέσματα. Κι εμένα βγήκαν καλά δόξα το Θεό. Πάει και αυτό το άγχος. Μάλλον αγοράκι μου είπε αλλά οκ δε μου το έκανε σίγουρο.Να σας πω την αλήθεια δε με ενδιαφέρει. Φτάνει να ναι γερό και δυνατό και είτε κορίτσι είτε αγόρι θα ναι μεγάλη ευλογία για μένα.

• Μου αρέσει 6

Το έκανες σε δημόσιο ή σε ιδιωτικο;

Σε ιδιωτικό ε; ρωταω γιατι εγω δεν εχω μιλησει ακομα με τον γιατρο μου κ δεν έχω ιδέα πως πάνε αυτά. 

Ναι σε ιδιώτη το έκανα .αν δεν είναι ο ιδιος πιστοποιημένος θα σε στείλει σε κάποιον αλλον.στο δημόσιο δεν ξέρω πως πάει η αλήθεια.

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου, γεια κι από εμένα!! Όλα καλά με την αυχενική!! Περιμένω βέβαια και τις εξετάσεις αίματος την Τετάρτη το βράδυ!! Στον Παφιλη την έκανα εγώ, 130€! Μάλλον αγοράκι μας είπε!! Γερό να είναι το γλυκό μου κι ο,τι θέλει ας είναι!! Καλή επιτυχία και στις υπόλοιπες!!

• Μου αρέσει 9

Just now, Evoulini24 είπε:

Κορίτσια μου, γεια κι από εμένα!! Όλα καλά με την αυχενική!! Περιμένω βέβαια και τις εξετάσεις αίματος την Τετάρτη το βράδυ!! Στον Παφιλη την έκανα εγώ, 130€! Μάλλον αγοράκι μας είπε!! Γερό να είναι το γλυκό μου κι ο,τι θέλει ας είναι!! Καλή επιτυχία και στις υπόλοιπες!!

Πολυ χαιρομαι και για σενα!! Αχ τι ωραία, ολες με θετικές ειδήσεις γυρισατε.. Πως σου φανηκε ο γιατρός? 

• Μου αρέσει 1

LJRHp2.png

ΠΗΤ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ !! 

Just now, Rina-Katerina είπε:

Πολυ χαιρομαι και για σενα!! Αχ τι ωραία, ολες με θετικές ειδήσεις γυρισατε.. Πως σου φανηκε ο γιατρός? 

Πολύ καλός! Σοβαρός βέβαια, αλλά μας εξηγούσε ο,τι έβλεπε κλπ

Μας έδωσε και στικάκι με βίντεο!! ♥️

• Μου αρέσει 5

Just now, Evoulini24 είπε:

ΠΗΤ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ !! 

Πολύ καλός! Σοβαρός βέβαια, αλλά μας εξηγούσε ο,τι έβλεπε κλπ

Μας έδωσε και στικάκι με βίντεο!! ♥️

Τέλεια ανυπομονώ να παω, εαν και θα ειμαι μονη μου.. Παλι καλα δίνει το στικακι ωστε να μπορέσει να το δει και ο άντρας μου. 

ΠΗΤ εμενα μου εχουν πει 18.03,για να δουμε, θα μας περάσετε για 10 μέρες η οχι? :)

LJRHp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...