Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Καλέ τι δότρια αφού δίνεις ωάρια σε κάθε κύκλο φυσικό. Γενικά οι βλαστοκύστες δεν μαζεύονται εύκολα αλλά εφόσον έχεις ωάρια δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι για δότρια. Η ΑΜΗ είναι απλά ένας δείκτης αυτό που δείχνει ουσιαστικά όμως την δυναμική των ωοθηκών είναι η τελική τους εικόνα στον υπέρηχο με παρακολούθηση και σε σχέση με τις υπόλοιπες εξετάσεις σου. Εφόσον εσύ κάνεις ωάρια θα ψάξεις να βρεις τι είναι αυτό που εμποδίζει στο να κάνεις ποιοτικές βλαστοκύστες και στο τέλος κύηση. Ενα θέλεις και καλό και θα έρθει. Δεν ήταν αυτή η φορά σου η τυχερή. Άλλωστε το να πετύχεις με την πρώτη εμβρυομεταφορά κύηση είναι το «σπανιο», οι περισσότερες δεν πετυχαίνουν με την πρώτη. Και αν στο τέλος έρθει η στιγμή για δότρια θα το ξέρεις μέσα σου, θα το έχεις δουλέψει. Δεν ειναι κακό να πας με δότρια, είναι μια πολύ καλή επιλογή όταν έχεις εξαντλήσει τις δικές σου προσπάθειες. 
      Το φυσικό και αναμενόμενο είναι να κάνεις ωορρηξία στον νέο κύκλο, δεν κάνουν όλες αλλά για συγκεκριμένους λόγους. Εσείς απολαμβάνετε τις στιγμές σας μαζί! Άλλωστε βοηθάει το σεξ και στην ψυχολογία αλλά και στην έκκριση ορμονών κλπ  

Και κάτι περί ανακοινώσεων κυήσεων επειδή τα ακούμε και πρέπει να μην αντιδρούμε γιατί έτσι «είναι σωστό» μπράβο τους και συγχαρητήρια αλλά καλό θα ήταν να αποδεχόμαστε τα συναισθήματα μας. Δεν είναι κακό να νιώθεις παράξενα και να σε στεναχωρούν αυτά τα νέα. Δεν είναι εύκολο να παλεύεις με την υπογονιμότητα. 
      Και το κορυφαίο να σου λένε δεν το θέλουν γιατί θα παχύνουν 🤦‍♀️ Ναι το άκουσα και αυτό. 

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

@Mareva μέσα απ τη καρδιά μου σου εύχομαι όλα καλά να πάνε αύριο. Να είσαι ήρεμη και αισιόδοξη. Θα περιμένουμε νέα σου

@elpida2019  καλά αποτελέσματα καλή μου. Θα δεις το μωράκι σου πιο αναλυτικά αύριο την ώρα που το μετράνε, θα κουνάει ποδαράκια, χεράκια.. Θα περιμένουμε κι από σένα νέα. Καλό βράδυ. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, elpida2019 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου !  Αύριο στις 11:00 έχω ραντεβού για αυχενική. Έχω πολύ άγχος. 

Καλη επιτυχία Ελπιδακι μου! Θετικη σκεψη κ οι εξετασεις θα είναι άψογες!!! Περιμένουμε νέα σου αυριο!!! ❤

Κοριτσακια μου να ρωτησω κατι κ εγω; περασα μια στεναχώρια κ έκλαψα πολυ σημερα. Υπάρχει περίπτωση να εκανα κακο στο μωρό; εχω κατι ψιλοπονακια που κ που κ λιγο αγχωθηκα. Την Τριτη εχω ραντεβου στο γιατρο οποτε μέχρι τοτε ήθελα να ρωτησω κ τη γνωμη σας.

• Ευχαριστώ 1

TjCZp2.png

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Καλη επιτυχία Ελπιδακι μου! Θετικη σκεψη κ οι εξετασεις θα είναι άψογες!!! Περιμένουμε νέα σου αυριο!!! ❤

Κοριτσακια μου να ρωτησω κατι κ εγω; περασα μια στεναχώρια κ έκλαψα πολυ σημερα. Υπάρχει περίπτωση να εκανα κακο στο μωρό; εχω κατι ψιλοπονακια που κ που κ λιγο αγχωθηκα. Την Τριτη εχω ραντεβου στο γιατρο οποτε μέχρι τοτε ήθελα να ρωτησω κ τη γνωμη σας.

@Vaso11.4.11 λυπάμαι πολυ που στενοχωρηθηκες, ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα και να λύθηκε το οποιο θεμα..! Δε γνωρίζω να σου απαντήσω, το μονο που ξερω είναι οτι το εμβρυακι καταλαβαίνει αμα η μητέρα δεν είναι καλα. Αλλα δεν γνωρίζω απο ποιον μηνα και μετα..Αλλα μην αγχώνεσαι, ολες οι γυναίκες πάνω κατω κλαιμε, τι στο καλο, 9 μηνες ειναι αυτοί, δε γινεται ολο και μια στενοχώρια η κατι αλλο θα προκύψει..! Αποκλείεται να εκανες αμεσα κακο, ξάπλωσε και ηρεμισε και χαϊδέψε την κοιλίτσα σου. Ηταν μια κακια στιγμή που πάει, πέρασε τώρα. 

• Μου αρέσει 1

LJRHp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, valentina23 είπε:

Εγώ στο ιατρείο του γυναικολόγου από πιστοποιημενο ιατρό είναι και στη λίστα Νικολαΐδη το χω ψάξει. Αλλά λίγο μουντρουχος δεν ξέρω.. Μου πε λίγα στην αυχενική εγώ ρώταγα.. Άσε που μετά από μια βδομάδα που την έκανα πήρα τα μισά χαρτιά στα χέρια μου:neutral: Με πήρε τηλ βέβαια ο γυναικολόγος για τα αποτελέσματα.. Αλλά κάτι μου ξινιζει.. Ήταν να κάνω και για κυστικη ινωση.. Αλλά ξεχάστηκε ο γιατρος:confused:θα την κάνω μέσα στη βδομάδα μάλλον.. Είμαι και τελειομανής σαν άνθρωπος και τα πασαλειματα δεν μ αρέσουν καθόλου.

Θα δω για την Β επιπέδου αν θα τη κάνω στο Ρέα. Εκεί θα γεννήσω 

@Rina-Katerina τον κύριο Παφιλη τον ακούω συνέχεια ειδικά εδώ στο φόρουμ. Πρέπει να είναι πολύ καλός ε; 

@vivi.nik. 2 φορές θα κάνεις αυχενική; Γιατί; 

Όχι,μια! Στο Μαλιγιαννη! 

Δεν έχω κάνει ακόμη... 

Just now, elpida2019 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου !  Αύριο στις 11:00 έχω ραντεβού για αυχενική. Έχω πολύ άγχος. 

Καλή επιτυχία!!! Περιμένουμε νέα σου!

• Ευχαριστώ 1

@Vaso11.4.11 δεν νομίζω να έπαθε κάτι το μωράκι. Στην εγκυμοσύνη οι ορμόνες αλλάζουν και είμαστε πιο ευσυγκίνητες και πιο νευρικές.. Λογικό να νευριάσεις και να κλάψεις. Μην στεναχωριέσαι δεν έγινε κάποιο κακό.Εγώ στη πρώτη εγκυμοσυνη λόγω κάποιων προβλημάτων προσωπικών έκλαιγα συχνά και στεναχωριομουν.. Κακώς βέβαια αλλά δεν έπαθε κάτι το μπεμπέ... Απλά νομίζω ότι αισθάνεται τη στεναχώρια σου. 

@Evoulini24 καλή επιτυχία και σε σένα αύριο!! 

• Μου αρέσει 1

@Rina-Katerina @valentina23 Σας ευχαριστώ πολυ κοριτσια μου για την απαντηση σας! Εύχομαι να μην εκανα κακο στο μωρό και να είναι καλα! Και εγω τωρα ειμαι καλυτερα! Θα προσπαθήσω να κοιμηθω να χαλαρωσω. Εύχομαι αυριο να ξημερώσει μια υπέροχη μέρα για ολες μας ❤❤❤ καλο βραδυ!

• Μου αρέσει 2

TjCZp2.png

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Με όλο αυτό που περνας είναι λογικό να είσαι ευαίσθητη. Όχι το μωράκι σου δεν έπαθε τίποτα. Είναι καλά ασφαλισμένο στο σάκο του. Δεν είναι τόσο ευαίσθητα. 

• Μου αρέσει 1

AuQnp2.png

Just now, Mighty86 είπε:

Με όλο αυτό που περνας είναι λογικό να είσαι ευαίσθητη. Όχι το μωράκι σου δεν έπαθε τίποτα. Είναι καλά ασφαλισμένο στο σάκο του. Δεν είναι τόσο ευαίσθητα. 

Σε ευχαριστώ πολυ κοριτσι μου! Μακαρι! ❤❤❤

TjCZp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, να μιλήσουμε για το κομμάτι του οργασμού; Εσείς νιώθετε άνετα ότι το παιδί είναι οκ; Διάβασα πολλά στο διαδίκτυο κι όλα είναι θετικά αν δεν υπάρχει πρόβλημα αιμορραγίας... Βοηθάει πολύ και στην καλή ψυχολογία!

Περιμένω τις δικές σας σκέψεις...

;-)

Καλημερααααα!!!!!!!Δεν έχω κοιμηθεί απ την αγωνία μου να ξέρετε, ένα 2ωρο όλο κι όλο κοιμήθηκα!Μέσα απ την καρδιά μου @Evoulini24 @elpida2019 και νομίζω και @Rita Ath. να έχουμε καλά αποτελέσματα!!!!!!!Θα περιμένω με αγωνία να γράψετε!

• Μου αρέσει 5

NmUgp3.png

@Evoulini24 @Rita Ath. @elpida2019@Popaki2011 Καλή επιτυχία!!!! Εύχομαι να ειναι ολα τελεια και να απολαύσετε χεράκια και πατουσακια να κουνιούνται ασταμάτητα!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 2

Just now, vivi.nik. είπε:

@Evoulini24 @Rita Ath. @elpida2019Καλή επιτυχία!!!! Εύχομαι να ειναι ολα καλα και να απολαύσετε χεράκια και πατουσακια να κουνιούνται ασταμάτητα!

Πες καλέ και σε μένα!!!!!!Έχω κι εγώ σήμερα!!!!!!

Just now, Popaki2011 είπε:

Πες καλέ και σε μένα!!!!!!Έχω κι εγώ σήμερα!!!!!!

Ααααα μπράβο!!!!Πλάκα κάνω εεε....

NmUgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...