Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Just now, Μαρίνα3 είπε:

Ούτε εγώ το συζήτησα ακόμα με τον δικό μου γιατρό αλλά αρκετές γνωστές το έχουν κάνει. 

Τι να πω δε ξέρω... Ότι και να 'ναι ρίσκο είναι να το κάνουμε και ρίσκο είναι να μην το κάνουμε βλέπω... Αγωνία θα έχουμε και στις 2 περιπτώσεις...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Kassandras είπε:

Το γρουσουζεψα κι εγώ και από όταν ξύπνησα το μεσημέρι είμαι κάπως κ έχω αναγουλα. Τι ήθελα και μίλαγα!μήπως σε βοηθήσουν οι φρυγανιές ή οι ριζογκοφρετες; 

Να σου πω τώρα όπως ειμαι τιποτα δεν βοηθάει κοριτσι μου! Εχω δοκιμασει πολλά πράγματα και φρυγανιες κ με το που τις έβαζα στο στομα μου τις εβγαζα κατευθειαν. Γενικα το στομαχι μου δεν είναι στα καλα του. Με ενοχλουν κ οι μυρωδιες. Ένα πράγμα απαίσιο! 

TjCZp2.png

Just now, Vaso11.4.11 said:

Να σου πω τώρα όπως ειμαι τιποτα δεν βοηθάει κοριτσι μου! Εχω δοκιμασει πολλά πράγματα και φρυγανιες κ με το που τις έβαζα στο στομα μου τις εβγαζα κατευθειαν. Γενικα το στομαχι μου δεν είναι στα καλα του. Με ενοχλουν κ οι μυρωδιες. Ένα πράγμα απαίσιο! 

Που θα πάει θα περιοριστεί! Μετά τον τρίτο λένε ότι ηρεμούν τα πράγματα. Κουραγιο!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

rqbzp3.png

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Ναι νομίζω θα μας πουν να το κανουμε. Ειδικά αν έχουμε επαφές με ευπαθείς ομάδες. Εγω βεβαια ειμαι σπιτι τωρα αλλα κ πάλι.

Το θέμα είναι ότι την έχω κ τις μερες που δεν κανω εμετους κ μου δημιουργεί αναγουλα. Οτι κ να φαω μετα εχω παλι αυτή την απαίσια γεύση. Εκτος αν τη δημιουργούν οι βιταμινες που παιρνω. Τι να πω.. κ τωρα με έπιασε πάλι έντονη ταση για εμετο με το που ηπια εναν φυσικό χυμό. Τίποτα δεν μπορω να ευχαριστηθώ πια!

Εισαι καστανομαλλα; εγω ειμαι ξανθιά κ ανοιχτόχρωμη αλλα στα ποδια κ στο μπικίνι ηταν πιο σκούρες για αυτο ξεκινησα λειζερ. Αλλα μου λέγανε ότι δεν τις πιανει κ παρα πολυ καλα ολες. Μάλλον χρειαζόμουν φωτολυση. Όπως κ να χει παντως το σταματησα τωρα. Κ μετα με το μωρο δεν θα υπάρχουν λεφτά για να ξανα κανω χαχα. Αυτό πάντως με τη γραμμή στη κοιλια νομιζω συμβαίνει περισσότερο στις σκουρόχρωμες

Ανοιχτόχρωμη ειμαι αλλα μελαχρινή οποτε ημουν καλη υποψήφια! Καλα ναι το κόστος ειναι αρκετό, θα δεις μελλοντικά τι θα κάνεις.. Αλλωστε τοσα χρονια προσωπικά μια χαρα βολευόμουν και με κερακι. 

LJRHp2.png

@Vaso11.4.11 ναι εγώ έχω αηδία γεύση στο στόμα όπως κ μπόλικα σάλια.

Διαβάζω η πλειοψηφία θέλει κοριτσάκι.

εγω θέλω αγόρι γιατί πιστεύω ότι δεν το χω καθόλου για κοριτσομανα. Δεν το χω με την περιποίηση κ πολύ ούτε με τα γκλιτερ τα ροζ ,ντύσιμο κάνω πολύ κλασικό κ καζουαλ κ ούτε θα κάθομαι να ψωνίζω αβερτα κοριτσίστικα βαριεμαι. Βέβαια μαρεσει να τραγουδάω κ να χορεύω αυτά θα τα έκανα με ευχαριστηση με ένα κοριτσάκι.

Λέιζερ εγώ κάνω μόνο στο πρόσωπο είμαι ξανθιά κ δεν πέφτουν οι τρίχες μου μόνο αραιώνουν. Δυστυχώς από τότε που πείραξα τις τρίχες μου στο πρόσωπο με τσιμπιδακι αγριεψαν κ τώρα θελω κάθε τρεις κ λίγο λέιζερ. Στο σώμα στα πόδια έχουν αραιώσει κ επειδή δεν έκανα μπάνιο φέτος αδιαφόρησα πλήρως για το λίγο χνουδακι.μετα έρχεται χειμώνας οπότε Κλάιν μόνο ξυράφι στο μπικίνι που κ αυτό έχει αραιώσει λίγο αλλά όχι όσο θα έπρεπε.

Για την γρίπη που λέτε πολύ σωστό το ερώτημα δεν θυμάμαι πια κοπέλα το έθεσε.θα ρωτήσω το γιατρό μου κ θα το σκεφτώ αναλόγως. 

Καλέ είδατε που έμεινε έγκυος η Μπαλατσινού; Να κάνουμε κ λίγο γκοσιπ..σήμερα δεν περνάει η μέρα.ειμαι όλο κρεββάτι κ προσπαθώ να καταπολεμήσω της αναγουλες.

Επίσης η κρυσταλια πόσο μηνών είναι ρε παιδιά γιατί εγώ έχω μια κοιλάρα ×2 από την δική της.

AuQnp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Rina-Katerina είπε:

Ανοιχτόχρωμη ειμαι αλλα μελαχρινή οποτε ημουν καλη υποψήφια! Καλα ναι το κόστος ειναι αρκετό, θα δεις μελλοντικά τι θα κάνεις.. Αλλωστε τοσα χρονια προσωπικά μια χαρα βολευόμουν και με κερακι. 

Εγω ουτε κερί. Πονουσα υπερβολικά. Και με αποτριχωτικη μου γύριζαν οι τρίχες. Γενικα για τίποτα δεν ειμαι. Μονο ξυράφι.

Just now, Mighty86 είπε:

εγω θέλω αγόρι γιατί πιστεύω ότι δεν το χω καθόλου για κοριτσομανα. Δεν το χω με την περιποίηση κ πολύ ούτε με τα γκλιτερ τα ροζ ,ντύσιμο κάνω πολύ κλασικό κ καζουαλ κ ούτε θα κάθομαι να ψωνίζω αβερτα κοριτσίστικα βαριεμαι. Βέβαια μαρεσει να τραγουδάω κ να χορεύω αυτά θα τα έκανα με ευχαριστηση με ένα κοριτσάκι.

Λέιζερ εγώ κάνω μόνο στο πρόσωπο είμαι ξανθιά κ δεν πέφτουν οι τρίχες μου μόνο αραιώνουν. Δυστυχώς από τότε που πείραξα τις τρίχες μου στο πρόσωπο με τσιμπιδακι αγριεψαν κ τώρα θελω κάθε τρεις κ λίγο λέιζερ. Στο σώμα στα πόδια έχουν αραιώσει κ επειδή δεν έκανα μπάνιο φέτος αδιαφόρησα πλήρως για το λίγο χνουδακι.μετα έρχεται χειμώνας οπότε Κλάιν μόνο ξυράφι στο μπικίνι που κ αυτό έχει αραιώσει λίγο αλλά όχι όσο θα έπρεπε.

Για την γρίπη που λέτε πολύ σωστό το ερώτημα δεν θυμάμαι πια κοπέλα το έθεσε.θα ρωτήσω το γιατρό μου κ θα το σκεφτώ αναλόγως. 

Καλέ είδατε που έμεινε έγκυος η Μπαλατσινού; Να κάνουμε κ λίγο γκοσιπ..σήμερα δεν περνάει η μέρα.ειμαι όλο κρεββάτι κ προσπαθώ να καταπολεμήσω της αναγουλες.

Επίσης η κρυσταλια πόσο μηνών είναι ρε παιδιά γιατί εγώ έχω μια κοιλάρα ×2 από την δική της.

Αυτό ακριβώς εχω! Απαίσια γευση κ πολλα σάλια! Κ τωρα κ εγω ειμαι ξαπλωμενη μπας κ αποφύγω τον εμετο. Κ μεσα σ ολα με έπιασε κ φοβερός πονοκέφαλος! Όλα μαζεμένα ρ παιδι μου! Πφφφφφ.... οσο για τη Μπαλατσινου ναι το είδα σήμερα. Ποσο χρονων ειναι; επισης για την Κρυσταλλια νομιζω ειναι σε προχωρημένη σχετικά εγκυμοσυνη απλα έχει μικρή κοιλια, αλλα δεν παίρνω κ όρκο.

TjCZp2.png

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Εγω ουτε κερί. Πονουσα υπερβολικά. Και με αποτριχωτικη μου γύριζαν οι τρίχες. Γενικα για τίποτα δεν ειμαι. Μονο ξυράφι.

Αυτό ακριβώς εχω! Απαίσια γευση κ πολλα σάλια! Κ τωρα κ εγω ειμαι ξαπλωμενη μπας κ αποφύγω τον εμετο. Κ μεσα σ ολα με έπιασε κ φοβερός πονοκέφαλος! Όλα μαζεμένα ρ παιδι μου! Πφφφφφ.... οσο για τη Μπαλατσινου ναι το είδα σήμερα. Ποσο χρονων ειναι; επισης για την Κρυσταλλια νομιζω ειναι σε προχωρημένη σχετικά εγκυμοσυνη απλα έχει μικρή κοιλια, αλλα δεν παίρνω κ όρκο.

Η μπαλατ ειναι 49

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

AuQnp2.png

23 ώρες πρίν, Vaso11.4.11 είπε:

Καπως έτσι κ εγω. Φουλ αϋπνια. Εχω πιαστεί κ ολας γιατι ειμαι ολη μερα ξαπλωμενη αφου αυτο καπως με βοηθαει στο να μην κανω εμετους. Οποτε από οποία πλευρά κ να κοιμηθω ποναω απτο πιάσιμο. Συχνοουρια επίσης τις μερες που δεν κανω εμετο, αναγουλα φουλ, στριφογυρναω συνέχεια συν αυτο που λες με τα υγρά. Εχω πολλά κ εγω καθημερινα. Επισης χανω πολλες τρίχες απτα μαλλια. Το έχει καμια αλλη αυτο; 

Κι εγώ τρομερή τριχόπτωση!!! Νιώθω ότι θα μείνω καραφλη!!! Αν και παίρνω από την εντεκατη εβδομάδα σίδηρο και ασβέστιο, δε βλέπω ακόμα μεγάλη διαφορά!!! Επίσης, φουλ αϋπνία και υγρά!!! 12w 4d  σήμερα!! 

5 ώρες πρίν, giwta_86 είπε:

Γειά σας κορίτσια μου!! @Pepi88 συγχαρητήρια!! Ρίξε μας και μας λίγο νεραιδοσκονη για να έχουμε και οι υπόλοιπες καλές αυχενικες σαν την δική σου! @Vaso11.4.11από την πρώτη στιγμή που έμαθα την εγκυμοσύνη σταμάτησα να κοιμάμαι μπρούμυτα, μονο δεξιά αριστερά και ανάσκελα και άσε πιάνονται πολύ τα πόδια μου, @Aria konsta θα ήθελα και έχω ένστικτο για κοριτσάκι, οι δικοί μου γονείς πιστεύουν το ίδιο, τα Πεθερικά μου αγόρι.. Τι άλλο είπατε!?? Α λειζερ δεν έχω ρωτήσει το γιατρό αν κάνει, αλλά αν μου πει ότι κάνει το σκέφτομαι μετά το εξάμηνο αυτά :D

Άσε κι εγώ το ίδιο..μόνο αριστερά, δεξιά και λίγο ανάσκελα!! Κυρίως όμως αριστερά γιατί κάπου διάβασα ότι γίνεται καλύτερη αιμάτωση!!

4 ώρες πρίν, Μαρίνα3 είπε:

Κορίτσια εμένα μ έδωσε πητ 27/3. Επειδή δουλεύω σε σχολείο λογικά θα το κάνω το εμβόλιο. Κ λόγω COVID. Πολλές φίλες κ γνωστές εγκυεσ το έχουν κάνει.

Το εμβόλιο της γρίπης; Κι εγώ δασκάλα είμαι και τον περασμένο Οκτώβριο το έκανα για πρώτη φορά!! Και λογικά θα το ξανακάνω τώρα αν και λόγω covid δε νομίζω ότι θα πάμε σχολείο..με τηλεκπαίδευση μας βλέπω! 

3 ώρες πρίν, Popaki2011 είπε:

Μην σε νοιαζουν αυτά!!!!!Δεν λέω να ξεφύγεις εντελώς αλλά χαλάλι τα γλυκά σήμερα,το ζητούσε το μωρό (χιχι).Γενικά άσε τον θερμιδομετρητη στην άκρη για μετά τη γέννα!!!!!Απόλαυσε το όλο και μετα μαζευόμαστε όλες. Εγώ δεν ζυγιζομαι, προσέχω βέβαια,αλλά δεν ζυγιζομαι.οταν μπω με το καλό στον 9ο θα κάνω τον απολογισμό μου!!!!!χαχαχαχα

Είμαστε παρέα την Δευτέρα για αυχενικη ή λάθος κάνω?????

Κι εγώ στην ίδια παρέα!!! Καλή μας επιτυχία!!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Evoulini24 είπε:

Κι εγώ τρομερή τριχόπτωση!!! Νιώθω ότι θα μείνω καραφλη!!! Αν και παίρνω από την εντεκατη εβδομάδα σίδηρο και ασβέστιο, δε βλέπω ακόμα μεγάλη διαφορά!!! Επίσης, φουλ αϋπνία και υγρά!!! 12w 4d  σήμερα!! 

Άσε κι εγώ το ίδιο..μόνο αριστερά, δεξιά και λίγο ανάσκελα!! Κυρίως όμως αριστερά γιατί κάπου διάβασα ότι γίνεται καλύτερη αιμάτωση!!

Το εμβόλιο της γρίπης; Κι εγώ δασκάλα είμαι και τον περασμένο Οκτώβριο το έκανα για πρώτη φορά!! Και λογικά θα το ξανακάνω τώρα αν και λόγω covid δε νομίζω ότι θα πάμε σχολείο..με τηλεκπαίδευση μας βλέπω! 

Κι εγώ στην ίδια παρέα!!! Καλή μας επιτυχία!!!

Τι ώρα εσύ??που θα την κάνεις?εγώ στις 9 στο Ρέα!θα πάω πιο νωρίς να κάνω και τις μηνιαίες μου εξετάσεις. 

NmUgp3.png

2 ώρες πρίν, Mighty86 είπε:

Γειά!!! Εγώ είπα για το εμβόλιο. Όταν θα πάμε να ρωτήσουμε πιο συγκεκριμένα για το εμβόλιο της γρίπης ας γράψει η κάθε μία τι είπαν οι γιατροί...;-)

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Bonjour κορίτσια!!!!!!!Πώς ήταν η νύχτα σας??Εγώ ακόμα κοιμάμαι καλά,βάζω ένα μαξιλάρι στα πόδια και κοιμάμαι πλάι προς μπρούμυτα. Αλλά κάθε μέρα σηκώνομαι νωρίς το πρωί.παιρνω το χάπι του θυρεοειδή και μετα δεν μπορώ να κοιμηθώ ξανά. 

Πώς την παλευετε με τόση ζέστη?θάλασσα πάτε εσείς ή δεν σας επιτρέπει ο γιατρός?εγώ είχα ρωτήσει και μου είχε πει ναι,αρκεί να είναι ζεστή. Και όπως είχα ξανά πει βρίσκομαι στο εξοχικό με τα παιδιά και την Έχω μπροστά μου,αμαρτία να μην μπω!Βέβαια δεν μπαίνω καθημερινά,αναλόγως αν είναι καθαρή ή όχι.

1 μέρα έμεινε ακόμη.....άντε να ηρεμήσω κι εγώ!!!!

• Μου αρέσει 1

NmUgp3.png

5 ώρες πρίν, Popaki2011 είπε:

Τι ώρα εσύ??που θα την κάνεις?εγώ στις 9 στο Ρέα!θα πάω πιο νωρίς να κάνω και τις μηνιαίες μου εξετάσεις. 

Στις 8:30! Στον Παφιλη!! Πόσων εβδομάδων είσαι;

Στις 8:30! Στον Παφιλη!! Πόσων εβδομάδων είσαι;

Αααα άρα είσαι πρώτη!Άντε να δούμε τι θα έχουμε να πούμε αύριο.. Αύριο κλείνω την 12η.βαση περιόδου, να δούμε τι θα βγάλει ο υπέρηχος.. εσύ?

NmUgp3.png

Just now, Popaki2011 είπε:

Bonjour κορίτσια!!!!!!!Πώς ήταν η νύχτα σας??Εγώ ακόμα κοιμάμαι καλά,βάζω ένα μαξιλάρι στα πόδια και κοιμάμαι πλάι προς μπρούμυτα. Αλλά κάθε μέρα σηκώνομαι νωρίς το πρωί.παιρνω το χάπι του θυρεοειδή και μετα δεν μπορώ να κοιμηθώ ξανά. 

Πώς την παλευετε με τόση ζέστη?θάλασσα πάτε εσείς ή δεν σας επιτρέπει ο γιατρός?εγώ είχα ρωτήσει και μου είχε πει ναι,αρκεί να είναι ζεστή. Και όπως είχα ξανά πει βρίσκομαι στο εξοχικό με τα παιδιά και την Έχω μπροστά μου,αμαρτία να μην μπω!Βέβαια δεν μπαίνω καθημερινά,αναλόγως αν είναι καθαρή ή όχι.

1 μέρα έμεινε ακόμη.....άντε να ηρεμήσω κι εγώ!!!!

Καλημέρα! Εμένα δεν ήταν καλό το βράδυ μου..είδα έναν εφιάλτη (ότι κάτι ερχόταν καταπάνω μου να με χτυπήσει κλπ) και καρατρομαξα γιατί σκεφτόμουν το μωρό!! Φώναζα στον ύπνο μου δυνατά, πετάχτηκε κι ο άντρας μου!! Ρε κορίτσια όταν τρομάζουμε το μωρό τι νιώθει; Μετά όλο παραμιλαγα "πώς να είναι το έμβρυο" κλπ...

Ο γιατρός με είχε αφήσει να κάνω μπάνιο σε καθαρή θάλασσα αλλά όταν του είπα ότι είναι κρύα έφαγα άκυρο!! Οπότε φέτος δεν έκανα ούτε ένα μπάνιο...

Just now, Popaki2011 είπε:

Αααα άρα είσαι πρώτη!Άντε να δούμε τι θα έχουμε να πούμε αύριο.. Αύριο κλείνω την 12η.βαση περιόδου, να δούμε τι θα βγάλει ο υπέρηχος.. εσύ?

Εγώ αύριο θα είμαι 12 και 6 βάσει περιόδου! Σχεδόν 13 λοιπόν! Άντε να δούμε!!

Καλημέρα! Εμένα δεν ήταν καλό το βράδυ μου..είδα έναν εφιάλτη (ότι κάτι ερχόταν καταπάνω μου να με χτυπήσει κλπ) και καρατρομαξα γιατί σκεφτόμουν το μωρό!! Φώναζα στον ύπνο μου δυνατά, πετάχτηκε κι ο άντρας μου!! Ρε κορίτσια όταν τρομάζουμε το μωρό τι νιώθει; Μετά όλο παραμιλαγα "πώς να είναι το έμβρυο" κλπ...

Ο γιατρός με είχε αφήσει να κάνω μπάνιο σε καθαρή θάλασσα αλλά όταν του είπα ότι είναι κρύα έφαγα άκυρο!! Οπότε φέτος δεν έκανα ούτε ένα μπάνιο...

Φαντάζομαι τρομάζει κι αυτό....Δεν ξέρω.Μια φορά έχω τρομάξει κι εγώ γιατί άφησαν οι γείτονες το σκυλί τους ελευθερο(θηρίο το σκυλι) και νόμιζα ότι ερχόταν κατά πάνω μου και τρόμαξα πολύ,μετά έκλαιγα γιατί τρόμαξα και υποθέτω ότι αναστατωσα και το έμβρυο...

Αλλά γιατί είδες εφιάλτη?Είσαι αγχωμένη πολύ αυτές τις μέρες?είδες ή άκουσες κάτι που σε επηρέασε?

NmUgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...