Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Το εμβόλιο της γρίπης το εκανα κ εγω καθε οκτωμβρη γιατί ήμουν σε σπίτια κ πρόσεχα παιδακια. Αλλα δεν ρώτησα το γιατρο τωρα που ειμαι έγκυος αν πρεπει να το κάνω. 

Ούτε εγώ το συζήτησα ακόμα με τον δικό μου γιατρό αλλά αρκετές γνωστές το έχουν κάνει. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπεραααα. Εγώ θέλω κοριτσάκι αλλά κάτι μου λέει ότι θα είναι αγόρι!!! Θα το μάθουμε ίσως σε δύο βδομάδες σχεδόν που έχουμε αυχενική!! Σκέφτομαι ήδη ότι μόλις μας πει, θα πάω αμέσως να ψωνίσω το πρώτο του πραγματακι:wub:

Τις προάλλες τον ρωτησα κι εγώ για λειζερ και μου είπε οκ! Απλώς μου είπε ότι λόγω ορμονών μπορεί να μην πιασει.

Εγώ δεν έχω κάποια γεύση στο στόμα!! Γενικά από την Κυριακή που είχα κάνει τον 2ο εμετό , δεν είχα ξανά αναγουλα. Τώρα είμαι 9+4. Ίσως η γεύση που έχεις κάθε μέρα @Vaso11.4.11 να είναι από τους εμετούς. Θυμάμαι ότι εκείνη τη μέρα που είχα κάνει, μου ερχόταν όλη μέρα αυτή η γεύση του εμετου

rqbzp3.png

Κορίτσια μου εγώ στο γιο μου είχα ένστικτο ότι θα ναι αγόρι και έπεσα μέσα. Τώρα πιστεύω ότι θα ναι κορίτσι. Αλλά ειλικρινά έχω περάσει τόσα που δεν με ενδιαφέρει καθόλου το φύλο! Αφού σκεφτόμουν να ζητήσω να μην μου πουν καν! 

Μόλις γυρίσαμε από οικογενειακό τραπέζι και έφαγα απειρα γλυκά. Νιώθω τύψεις τώρα. 

Εσείς έχετε πάρει καθόλου βάρος;

• Μου αρέσει 1

Just now, vivi.nik. είπε:

Κορίτσια μου εγώ στο γιο μου είχα ένστικτο ότι θα ναι αγόρι και έπεσα μέσα. Τώρα πιστεύω ότι θα ναι κορίτσι. Αλλά ειλικρινά έχω περάσει τόσα που δεν με ενδιαφέρει καθόλου το φύλο! Αφού σκεφτόμουν να ζητήσω να μην μου πουν καν! 

Μόλις γυρίσαμε από οικογενειακό τραπέζι και έφαγα απειρα γλυκά. Νιώθω τύψεις τώρα. 

Μην σε νοιαζουν αυτά!!!!!Δεν λέω να ξεφύγεις εντελώς αλλά χαλάλι τα γλυκά σήμερα,το ζητούσε το μωρό (χιχι).Γενικά άσε τον θερμιδομετρητη στην άκρη για μετά τη γέννα!!!!!Απόλαυσε το όλο και μετα μαζευόμαστε όλες. Εγώ δεν ζυγιζομαι, προσέχω βέβαια,αλλά δεν ζυγιζομαι.οταν μπω με το καλό στον 9ο θα κάνω τον απολογισμό μου!!!!!χαχαχαχα

Just now, giwta_86 είπε:

Γειά σας κορίτσια μου!! @Pepi88 συγχαρητήρια!! Ρίξε μας και μας λίγο νεραιδοσκονη για να έχουμε και οι υπόλοιπες καλές αυχενικες σαν την δική σου! @Vaso11.4.11από την πρώτη στιγμή που έμαθα την εγκυμοσύνη σταμάτησα να κοιμάμαι μπρούμυτα, μονο δεξιά αριστερά και ανάσκελα και άσε πιάνονται πολύ τα πόδια μου, @Aria konsta θα ήθελα και έχω ένστικτο για κοριτσάκι, οι δικοί μου γονείς πιστεύουν το ίδιο, τα Πεθερικά μου αγόρι.. Τι άλλο είπατε!?? Α λειζερ δεν έχω ρωτήσει το γιατρό αν κάνει, αλλά αν μου πει ότι κάνει το σκέφτομαι μετά το εξάμηνο αυτά :D

Είμαστε παρέα την Δευτέρα για αυχενικη ή λάθος κάνω?????

• Μου αρέσει 1

NmUgp3.png

Just now, vivi.nik. είπε:

Πάντως λένε ότι τα γλυκά τα τραβάει το κορίτσι και τα αλμύρα το αγόρι.. Εμένα απ την άλλη που μου είπαν μάλλον για κορίτσι απ την αρχή της εγκυμοσύνης απεχθάνομαι τα γλυκά και θέλω αλμύρα.. 

Από βάρος αν εξαιρέσεις το φούσκωμα στη κοιλιά το ίδιο νομίζω. 

Vaso ναι το στόμα μου είναι σαν τσαρούχι. Μια περίεργη αίσθηση.. 

Πως κάνετε επισύναψη το όνομα όταν θέλετε Ν απαντήσετε ρε κορίτσια; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, valentina23 said:

Πάντως λένε ότι τα γλυκά τα τραβάει το κορίτσι και τα αλμύρα το αγόρι.. Εμένα απ την άλλη που μου είπαν μάλλον για κορίτσι απ την αρχή της εγκυμοσύνης απεχθάνομαι τα γλυκά και θέλω αλμύρα.. 

Από βάρος αν εξαιρέσεις το φούσκωμα στη κοιλιά το ίδιο νομίζω. 

Vaso ναι το στόμα μου είναι σαν τσαρούχι. Μια περίεργη αίσθηση.. 

Πως κάνετε επισύναψη το όνομα όταν θέλετε Ν απαντήσετε ρε κορίτσια; 

Βάζεις @ και γράφεις το ονομα

rqbzp3.png

4 ώρες πρίν, Vaso11.4.11 είπε:

Χαχαχα σωστό κ αυτο! Κανεις ακομα λειζερ; εγω μόλις ειχα ξεκινήσει αλλα το σταμάτησα με το που έμαθα ότι εμεινα εγκυος. 

Οχι οχι, εχω 2 χρόνια που εχω κανει. Ευτυχώς πρόλαβα αλλα δεν ξερω τώρα τι θα προκύψει. Η κολλητή μου ειναι στον 4ο και εχει βγάλει τρίχες κατα μηκος της κοιλιάς, μια τεράστια γραμμη. Μου έστειλε φωτο και εμεινα.. Ποιος ξέρει τι επιφυλάσσει σε μενα το εμβρυακι μου..!! :P

LJRHp2.png

Just now, Popaki2011 said:

Μην σε νοιαζουν αυτά!!!!!Δεν λέω να ξεφύγεις εντελώς αλλά χαλάλι τα γλυκά σήμερα,το ζητούσε το μωρό (χιχι).Γενικά άσε τον θερμιδομετρητη στην άκρη για μετά τη γέννα!!!!!Απόλαυσε το όλο και μετα μαζευόμαστε όλες. Εγώ δεν ζυγιζομαι, προσέχω βέβαια,αλλά δεν ζυγιζομαι.οταν μπω με το καλό στον 9ο θα κάνω τον απολογισμό μου!!!!!χαχαχαχα

Είμαστε παρέα την Δευτέρα για αυχενικη ή λάθος κάνω?????

Όχι, εγώ έχω στις 10/9. Όσο για τα γλυκά,όσο μπορώ προσέχω αν κ δε με έλκουν κ πολύ... Μετριέμαι κ ανά δύο μέρες, εντολή ενδοκρινολογου επειδή έκοψα ένα χαπι που έπαιρνα πριν την εγκυμοσύνη το glucophage, βοηθαει εκτός από τη γονιμότητα αλλά κ στην ισορροπία ζαχάρου ινσουλίνης. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Natasapal είπε:

Κ εγώ από αυτές...τιποτα απολύτως..

Και γω κορίτσια μου, σαν εσάς. Περίεργο δεν είναι αυτό? Από την μια λεω τυχερή ειμαι απο την αλλη σκέφτομαι, είναι όλα καλα άραγε?! Όπως και να χει, εύχομαι για ακομη μια φορα ολες μας να εχουμε μια καλη έκβαση στις εγκυμοσύνες μας! Εγω πιστεύω οτι εχω κοριτσάκι, αλλά περιμένω και την αυχενική να δω αμα θα φανει κατι! 

Just now, giwta_86 είπε:

Όχι, εγώ έχω στις 10/9. Όσο για τα γλυκά,όσο μπορώ προσέχω αν κ δε με έλκουν κ πολύ... Μετριέμαι κ ανά δύο μέρες, εντολή ενδοκρινολογου επειδή έκοψα ένα χαπι που έπαιρνα πριν την εγκυμοσύνη το glucophage, βοηθαει εκτός από τη γονιμότητα αλλά κ στην ισορροπία ζαχάρου ινσουλίνης. 

@giwta_86  καλα κανεις και προσέχεις, ειμαι της άποψης προσεχουμε για να έχουμε. Ο πρώτος γιατρός μου, μου ειχε πει οσο μπορω λιγοτερα γλυκα και προσπαθω να το τηρώ. Εεε μια στο τοσο βέβαια αμα φαω κατι δεν ηρθε και το τέλος του κόσμου αλλα γενικα το εχω ρίξει στα φρούτα, ποιος εγώ, που μπορούσα ανετα να φαω μια τούρτα στην καθισια μου..!! 

LJRHp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Rina-Katerina said:

Και γω κορίτσια μου, σαν εσάς. Περίεργο δεν είναι αυτό? Από την μια λεω τυχερή ειμαι απο την αλλη σκέφτομαι, είναι όλα καλα άραγε?! Όπως και να χει, εύχομαι για ακομη μια φορα ολες μας να εχουμε μια καλη έκβαση στις εγκυμοσύνες μας! Εγω πιστεύω οτι εχω κοριτσάκι, αλλά περιμένω και την αυχενική να δω αμα θα φανει κατι! 

@giwta_86  καλα κανεις και προσέχεις, ειμαι της άποψης προσεχουμε για να έχουμε. Ο πρώτος γιατρός μου, μου ειχε πει οσο μπορω λιγοτερα γλυκα και προσπαθω να το τηρώ. Εεε μια στο τοσο βέβαια αμα φαω κατι δεν ηρθε και το τέλος του κόσμου αλλα γενικα το εχω ρίξει στα φρούτα, ποιος εγώ, που μπορούσα ανετα να φαω μια τούρτα στην καθισια μου..!! 

Ε και εγώ μια στο τόσο ένα γλυκάκι θα το φάω κυρίως ένα παγωτινι τώρα που εινσι κ καλοκαίρι.. Από κιλά ευτυχώς δεν έχω πάρει καθόλου.. Φρούτα προσπαθώ να τρώω έστω  ένα την ημέρα δεν είμαι πολύ fun. Ξεκίνησα με φρούτο κρέμα για να μου είναι πιο ευχάριστο αλλά τελικά μου βαρενε πολύ το στομάχι κ το κοψα.. 

• Μου αρέσει 1

Εμένα τα αλμυρά με τραβάνε όπως και πριν δεν αγαπάω τα γλυκά.. πάντα έλεγα οτι θελω αγοράκι αλλά το ένστικτο αφού μάθαμε την εγκυμοσύνη λέει κοριτσάκι βέβαια δεν έχει σημασία γερο να είναι..

• Μου αρέσει 2

XtYXp3.png

Just now, giwta_86 είπε:

Ε και εγώ μια στο τόσο ένα γλυκάκι θα το φάω κυρίως ένα παγωτινι τώρα που εινσι κ καλοκαίρι.. Από κιλά ευτυχώς δεν έχω πάρει καθόλου.. Φρούτα προσπαθώ να τρώω έστω  ένα την ημέρα δεν είμαι πολύ fun. Ξεκίνησα με φρούτο κρέμα για να μου είναι πιο ευχάριστο αλλά τελικά μου βαρενε πολύ το στομάχι κ το κοψα.. 

Ετσι συμφωνώ κι εγω.. Ενα παγωτινι, κανα φρουτάκι, σπιτικό φαγακι και θα μαστε μια χαρα.. Φρουτοκρεμα ε? Δεν το χα σκεφτεί, εγω smoothies κανω αμα δεν βαριέμαι αλλιώς ρίχνω φρούτα μέσα σε γιαούρτι. Δροσερό και ελαφρύ! Και γω δεν εχω παρει, εχασα νομίζω και 2 επειδή δεν τρωω βράδυ λογω φουσκωματος... Για να δουμε πως θα παει τους επόμενους μηνες! 

Just now, Natasapal είπε:

Εμένα τα αλμυρά με τραβάνε όπως και πριν δεν αγαπάω τα γλυκά.. πάντα έλεγα οτι θελω αγοράκι αλλά το ένστικτο αφού μάθαμε την εγκυμοσύνη λέει κοριτσάκι βέβαια δεν έχει σημασία γερο να είναι..

Ετσι ακριβώς, γερα και δυνατα να ειναι και το φύλο μικρή σημασία εχει..! 

• Μου αρέσει 1

LJRHp2.png

Just now, Μαρίνα3 είπε:

Ούτε εγώ το συζήτησα ακόμα με τον δικό μου γιατρό αλλά αρκετές γνωστές το έχουν κάνει. 

Ναι νομίζω θα μας πουν να το κανουμε. Ειδικά αν έχουμε επαφές με ευπαθείς ομάδες. Εγω βεβαια ειμαι σπιτι τωρα αλλα κ πάλι.

Just now, Kassandras είπε:

Καλησπεραααα. Εγώ θέλω κοριτσάκι αλλά κάτι μου λέει ότι θα είναι αγόρι!!! Θα το μάθουμε ίσως σε δύο βδομάδες σχεδόν που έχουμε αυχενική!! Σκέφτομαι ήδη ότι μόλις μας πει, θα πάω αμέσως να ψωνίσω το πρώτο του πραγματακι:wub:

Τις προάλλες τον ρωτησα κι εγώ για λειζερ και μου είπε οκ! Απλώς μου είπε ότι λόγω ορμονών μπορεί να μην πιασει.

Εγώ δεν έχω κάποια γεύση στο στόμα!! Γενικά από την Κυριακή που είχα κάνει τον 2ο εμετό , δεν είχα ξανά αναγουλα. Τώρα είμαι 9+4. Ίσως η γεύση που έχεις κάθε μέρα @Vaso11.4.11 να είναι από τους εμετούς. Θυμάμαι ότι εκείνη τη μέρα που είχα κάνει, μου ερχόταν όλη μέρα αυτή η γεύση του εμετου

Το θέμα είναι ότι την έχω κ τις μερες που δεν κανω εμετους κ μου δημιουργεί αναγουλα. Οτι κ να φαω μετα εχω παλι αυτή την απαίσια γεύση. Εκτος αν τη δημιουργούν οι βιταμινες που παιρνω. Τι να πω.. κ τωρα με έπιασε πάλι έντονη ταση για εμετο με το που ηπια εναν φυσικό χυμό. Τίποτα δεν μπορω να ευχαριστηθώ πια!

Just now, Rina-Katerina είπε:

Οχι οχι, εχω 2 χρόνια που εχω κανει. Ευτυχώς πρόλαβα αλλα δεν ξερω τώρα τι θα προκύψει. Η κολλητή μου ειναι στον 4ο και εχει βγάλει τρίχες κατα μηκος της κοιλιάς, μια τεράστια γραμμη. Μου έστειλε φωτο και εμεινα.. Ποιος ξέρει τι επιφυλάσσει σε μενα το εμβρυακι μου..!! :P

Εισαι καστανομαλλα; εγω ειμαι ξανθιά κ ανοιχτόχρωμη αλλα στα ποδια κ στο μπικίνι ηταν πιο σκούρες για αυτο ξεκινησα λειζερ. Αλλα μου λέγανε ότι δεν τις πιανει κ παρα πολυ καλα ολες. Μάλλον χρειαζόμουν φωτολυση. Όπως κ να χει παντως το σταματησα τωρα. Κ μετα με το μωρο δεν θα υπάρχουν λεφτά για να ξανα κανω χαχα. Αυτό πάντως με τη γραμμή στη κοιλια νομιζω συμβαίνει περισσότερο στις σκουρόχρωμες

TjCZp2.png

Just now, Vaso11.4.11 said:

Το θέμα είναι ότι την έχω κ τις μερες που δεν κανω εμετους κ μου δημιουργεί αναγουλα. Οτι κ να φαω μετα εχω παλι αυτή την απαίσια γεύση. Εκτος αν τη δημιουργούν οι βιταμινες που παιρνω. Τι να πω.. κ τωρα με έπιασε πάλι έντονη ταση για εμετο με το που ηπια εναν φυσικό χυμό. Τίποτα δεν μπορω να ευχαριστηθώ πια!

Το γρουσουζεψα κι εγώ και από όταν ξύπνησα το μεσημέρι είμαι κάπως κ έχω αναγουλα. Τι ήθελα και μίλαγα!μήπως σε βοηθήσουν οι φρυγανιές ή οι ριζογκοφρετες; 

rqbzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...