Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Εμένα ο γιατρός μου είπε ότι κάτι τσουτσουνιζει αλλά με πολύ επιφύλαξη.δεν μπορούσε να δει καλά κ τον ενοχλούσε κ ο ομφάλιος. Εγώ δεν ξέρω...η αλήθεια ειναι θέλω αγόρι αλλά το φύλλο είναι δευτερεύουσας σημασιας.κυρίως θέλω να είναι γερό κ δυνατό κ όμορφο κ έξυπνο κτλ.χαχαχα

• Χαχα 4

AuQnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Aria konsta είπε:

Εννοείται βρε κοριτσια ολες το πρώτο πράγμα που θέλουμε είναι να ειναι γερα τα μωρακια μας .. 

Αλλα ειπα έτσι  αλλάξουμε κλίμα.

@Mighty86 εκανες αυχενική;;

Μόνο μια;;δύο αυχενικες έκανα.χαχαχα σαικο

Την πρώτη μου την έκανε ο μαιευτηρ μου κ μετά είπα να πάω κ σε έναν πιστοποιημένο εμβρυολογο για σιγουριά. Όλα καλά πήγανε αλλά θα ήθελα να μου πει με περισσότερη βεβαιότητα το φύλο.τωρα μπορεί απλά να με τρολαρε άθελά του...κρίμα που δεν φαινότανε...

• Χαχα 1

AuQnp2.png

Just now, Mighty86 είπε:

Μόνο μια;;δύο αυχενικες έκανα.χαχαχα σαικο

Την πρώτη μου την έκανε ο μαιευτηρ μου κ μετά είπα να πάω κ σε έναν πιστοποιημένο εμβρυολογο για σιγουριά. Όλα καλά πήγανε αλλά θα ήθελα να μου πει με περισσότερη βεβαιότητα το φύλο.τωρα μπορεί απλά να με τρολαρε άθελά του...κρίμα που δεν φαινότανε...

Εχω ενα θέμα και δε συγκρατώ ονόματα και ημ/ιες χαχαχχα 

Ας πουμε την Πόπη την μπερδεύω με την Πεπη εσενα σε μπέρδεψα με τη Μαρεβα οτι να ναι ειμαι γενικώς :lol:

• Χαχα 2

PpoEp2.png AvlAp2.png 

εμένα αυτή η εγκυμοσύνη είναι πολύ διαφορετική απ τις άλλες 2.στις 2 προηγούμενες δεν είχα καθόλου συμπτώματα, σαν να μην ήμουν έγκυος και έκανα κορίτσια.Σ αυτή έχω αναγουλες, στην αρχή είχα και ιλιγγους. Θέλω πολύ να είναι αγόρι και το θέλω μου υπερκαλύπτει κάθε είδους ένστικτο.Ευχομαι να είναι γερό και την Δευτέρα να μας κάνει την χάρη να μάθουμε!!!!

• Μου αρέσει 2

NmUgp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Popaki2011 είπε:

εμένα αυτή η εγκυμοσύνη είναι πολύ διαφορετική απ τις άλλες 2.στις 2 προηγούμενες δεν είχα καθόλου συμπτώματα, σαν να μην ήμουν έγκυος και έκανα κορίτσια.Σ αυτή έχω αναγουλες, στην αρχή είχα και ιλιγγους. Θέλω πολύ να είναι αγόρι και το θέλω μου υπερκαλύπτει κάθε είδους ένστικτο.Ευχομαι να είναι γερό και την Δευτέρα να μας κάνει την χάρη να μάθουμε!!!!

Εγω ειμαι απο αυτες που δεν εχω τίποτα μα τιποτα ..  

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Εχω ενα θέμα και δε συγκρατώ ονόματα και ημ/ιες χαχαχχα 

Ας πουμε την Πόπη την μπερδεύω με την Πεπη εσενα σε μπέρδεψα με τη Μαρεβα οτι να ναι ειμαι γενικώς :lol:

Χαχαχ εγώ μπερδεύω όλες τις κοπέλες που λέγονται hope κάτι.

• Χαχα 1

AuQnp2.png

Εγω ειμαι απο αυτες που δεν εχω τίποτα μα τιποτα ..  

Να χαίρεσαι!!!!!!Να χαϊδεύεις κοιλίτσα και να χαίρεσαι!!!Καταλαβαίνω ότι μπορεί να σε αγχώνει ίσως αυτό,αλλά και τα σύμπτωματα μας χαλάνε την ψυχολογία βρε παιδι μου!!!Δεν μιλάω για τα χειρότερα που ζει η Βάσω,έστω και μια αναγούλα να έχεις είναι κι αυτή βάσανο.τις προάλλες πεινούσα (κι όταν πεινάω κάνω σαν παιδάκι, γκρινιαζω) και δεν μπορούσα να φάω τπτ απ την αναγούλα!!!!!!!Πήγα Εκκλησία προχθές μια φανουροπιτα κ νόμιζα ότι θα κάνω εμετό εκεί και θα γίνω ρεζίλι.Ενω στις άλλες μου εγκυμοσύνες, ειδικά στην 1η που δεν έχεις άλλες υποχρεώσεις από παιδιά, Ουουου την καταευχαριστηθηκα σου λέω!!!!!!!!Απ την αρχή μέχρι και τη γέννα!!!Τα δύσκολα τα πέρασα μετά στο σπίτι,έπαθα κατάθλιψη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα για συζήτηση...

NmUgp3.png

Και εμένα στην αυχενική μεσα έπεσαν ενα 10 % σου αφηνουν..μην απογοητευεσαι αλλο .. ολα καλα θα ειναι θα δεις .. μην αγχώνεσαι ♡

Ααααμα το ειπε ο γιατρος έστω και με επιφύλαξη κορίτσι θα ειναι ☆☆☆

Βασουλα .. εγω οτι συμπτώματα εχω τωρα ( τιποτα δηλαδη ) αυτα ειχα και στην κόρη μου!!

Εχω διαβάσει οτι οι επιθυμίες για γλυκά συνήθως δείχνουν κορίτσι και για αλμυρά αγόρι δεν ξέρω βέβαια αν ισχύει χαχχαα αλλα εγω εχω ταράξει τις πιτες .. πολυυυ λιγουρα για οτι φαγητό θες .. απο γλυκά οχι δεν εχω και τόση ανάγκη 

Εγω παλι γλυκα τρωω συνέχεια κ θελω χαχαχα μωρε λες; :wub:

Κοριτσια εχετε κ εσεις συνέχεια μια ασχημη γεύση στο στομα; οχι μεταλλική που λένε κάποιοι, αλλά ένα μπλιαχ! Επίσης αγχώνεστε κ εσεις το βραδυ για το πως πρέπει να κοιμαστε κ αν πιέζετε τη μήτρα ή μονο εγω ειμαι τοσο τρελη;:-P

• Μου αρέσει 1

TjCZp2.png

Just now, Popaki2011 είπε:

Να χαίρεσαι!!!!!!Να χαϊδεύεις κοιλίτσα και να χαίρεσαι!!!Καταλαβαίνω ότι μπορεί να σε αγχώνει ίσως αυτό,αλλά και τα σύμπτωματα μας χαλάνε την ψυχολογία βρε παιδι μου!!!Δεν μιλάω για τα χειρότερα που ζει η Βάσω,έστω και μια αναγούλα να έχεις είναι κι αυτή βάσανο.τις προάλλες πεινούσα (κι όταν πεινάω κάνω σαν παιδάκι, γκρινιαζω) και δεν μπορούσα να φάω τπτ απ την αναγούλα!!!!!!!Πήγα Εκκλησία προχθές μια φανουροπιτα κ νόμιζα ότι θα κάνω εμετό εκεί και θα γίνω ρεζίλι.Ενω στις άλλες μου εγκυμοσύνες, ειδικά στην 1η που δεν έχεις άλλες υποχρεώσεις από παιδιά, Ουουου την καταευχαριστηθηκα σου λέω!!!!!!!!Απ την αρχή μέχρι και τη γέννα!!!Τα δύσκολα τα πέρασα μετά στο σπίτι,έπαθα κατάθλιψη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα για συζήτηση...

Ναι εννοείται εχεις δίκιο. 

Και εγω όταν πειναω πωωω πωω δε με αναγνωριζω .. το μονο διαφορετικό συμπτωμα απο την πρώτη εγκυμοσύνη. 

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Εγω παλι γλυκα τρωω συνέχεια κ θελω χαχαχα μωρε λες; :wub:

Χαχαχαχα θα δούμε αν ειναι αλήθεια η θεωρία σε κανα 2 εβδομάδες χαχαχα

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Διαφημίσεις

Ναι εννοείται εχεις δίκιο. 

Και εγω όταν πειναω πωωω πωω δε με αναγνωριζω .. το μονο διαφορετικό συμπτωμα απο την πρώτη εγκυμοσύνη. 

Χαχαχαχα θα δούμε αν ειναι αλήθεια η θεωρία σε κανα 2 εβδομάδες χαχαχα

Ναιιιι αντε λιγο εμεινε κ για μενα ❤

TjCZp2.png

Γειά σας κορίτσια μου!! @Pepi88 συγχαρητήρια!! Ρίξε μας και μας λίγο νεραιδοσκονη για να έχουμε και οι υπόλοιπες καλές αυχενικες σαν την δική σου! @Vaso11.4.11από την πρώτη στιγμή που έμαθα την εγκυμοσύνη σταμάτησα να κοιμάμαι μπρούμυτα, μονο δεξιά αριστερά και ανάσκελα και άσε πιάνονται πολύ τα πόδια μου, @Aria konsta θα ήθελα και έχω ένστικτο για κοριτσάκι, οι δικοί μου γονείς πιστεύουν το ίδιο, τα Πεθερικά μου αγόρι.. Τι άλλο είπατε!?? Α λειζερ δεν έχω ρωτήσει το γιατρό αν κάνει, αλλά αν μου πει ότι κάνει το σκέφτομαι μετά το εξάμηνο αυτά :D

Επεξεργάστηκαν by giwta_86

Just now, giwta_86 είπε:

Γειά σας κορίτσια μου!! @Pepi88 συγχαρητήρια!! Ρίξε μας και μας λίγο νεραιδοσκονη για να έχουμε και οι υπόλοιπες καλές αυχενικες σαν την δική σου! @Vaso11.4.11από την πρώτη στιγμή που έμαθα την εγκυμοσύνη σταμάτησα να κοιμάμαι μπρούμυτα, δεξιά αριστερά και ανάσκελα και άσε πιάνονται πολύ τα πόδια μου, @Aria konsta θα ήθελα και έχω ένστικτο για κοριτσάκι, οι δικοί μου γονείς πιστεύουν το ίδιο, τα Πεθερικά μου αγόρι.. Τι άλλο είπατε!?? Α λειζερ δεν έχω ρωτήσει το γιατρό αν κάνει, αλλά αν μου πει ότι κάνει το σκέφτομαι μετά το εξάμηνο αυτά :D

Και πως κοιμάσαι ρ κοριτσι; χαχα δεν έμεινε κ τπτ. Εγω κοιμάμαι ή από δεξιά ή από αριστερά κ καποιες φορες ανάσκελα για να ξεπιαστω. Πονάνε οι γοφοί μ κ τα αυτιά μου που κοιμαμαι συνέχεια στο πλάι χαχαχα. Οσο για το λειζερ εμενα μου ειχε πει να μην κανω το 1ο τριμηνο αλλα εγω δεν θα κανω ουτε μετα. Προτιμώ μετα τη γεννα. Ασε που ποναω πολυ στο λειζερ. Δεν θα τη παλεύω κ με τη κοιλια ταυτόχρονα.

TjCZp2.png

19 ώρες πρίν, F_Maria είπε:

Ωραία τον πετύχαμε τον Κριό και οι 2! Χιχιχιχι :wink:

Ναι, δουλεύω σε σχολείο και μου είπε ότι στο συστήνω. Με είδε διστακτική αλλά δεν επέμεινε... Λόγω κορονοιου δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν το έχω κάνει ποτέ...πφφφ και πρέπει να πάρω μια απόφαση...

Κορίτσια εμένα μ έδωσε πητ 27/3. Επειδή δουλεύω σε σχολείο λογικά θα το κάνω το εμβόλιο. Κ λόγω COVID. Πολλές φίλες κ γνωστές εγκυεσ το έχουν κάνει.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Μαρίνα3 είπε:

Κορίτσια εμένα μ έδωσε πητ 27/3. Επειδή δουλεύω σε σχολείο λογικά θα το κάνω το εμβόλιο. Κ λόγω COVID. Πολλές φίλες κ γνωστές εγκυεσ το έχουν κάνει.

Το εμβόλιο της γρίπης το εκανα κ εγω καθε οκτωμβρη γιατί ήμουν σε σπίτια κ πρόσεχα παιδακια. Αλλα δεν ρώτησα το γιατρο τωρα που ειμαι έγκυος αν πρεπει να το κάνω. 

TjCZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...