Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Just now, Mighty86 είπε:

Όλα όμως πήγαν καλά εντέλει έτσι;

@Vaso11.4.11 αϋπνία λόγω αναγουλων φουλ κ μετά σέρνομαι όλη μέρα. Επίσης συνχοουρια άσε που το βρακί μου κατά την διάρκεια του βραδιού νιώθω ότι λερώνεται από διάφορα υγρά κ με ενοχλεί.συγγνωμη για την περιγραφή. Οπότε έχουμε κ λέμε ,μετά από πολύ ανησυχία λόγω αναγουλων μπορεί να με πιάσει ο ύπνος ο ελαφρύς ο οποίος θα διακοπεί από κατούρημα τουλάχιστον 3-4 φορές και αλλαγη βρακιου μια φορά. Επίσης μπορεί να με ξυπνήσει κ ο άνδρας μου που ροχαλιζει. Μέχρι τεσπα να ζαρωσω λίγο έχει πάει 7παρα όπου σηκώνομαι να πάω δουλειά. Τέλεια περνάω. Το σκ συμπληρώνω καπως ύπνο.

Καπως έτσι κ εγω. Φουλ αϋπνια. Εχω πιαστεί κ ολας γιατι ειμαι ολη μερα ξαπλωμενη αφου αυτο καπως με βοηθαει στο να μην κανω εμετους. Οποτε από οποία πλευρά κ να κοιμηθω ποναω απτο πιάσιμο. Συχνοουρια επίσης τις μερες που δεν κανω εμετο, αναγουλα φουλ, στριφογυρναω συνέχεια συν αυτο που λες με τα υγρά. Εχω πολλά κ εγω καθημερινα. Επισης χανω πολλες τρίχες απτα μαλλια. Το έχει καμια αλλη αυτο; 

TjCZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Καπως έτσι κ εγω. Φουλ αϋπνια. Εχω πιαστεί κ ολας γιατι ειμαι ολη μερα ξαπλωμενη αφου αυτο καπως με βοηθαει στο να μην κανω εμετους. Οποτε από οποία πλευρά κ να κοιμηθω ποναω απτο πιάσιμο. Συχνοουρια επίσης τις μερες που δεν κανω εμετο, αναγουλα φουλ, στριφογυρναω συνέχεια συν αυτο που λες με τα υγρά. Εχω πολλά κ εγω καθημερινα. Επισης χανω πολλες τρίχες απτα μαλλια. Το έχει καμια αλλη αυτο; 

@Vaso11.4.11Καλα εγω προσωπικά ειμαι στο αλλο άκρο.. Καθόλου υγρα και φουλ ανάπτυξη μαλλιού. Ελπίζω να μην με θυμηθούν και αλλού οι τρίχες και παει χαμένο το laser!!!!! 

LJRHp2.png

πρίν από 15 λεπτά , Kassandras είπε:

Είναι μεγαλόσωμο σκυλι; Ακούω για τα μεγάλα ότι αγαπούν τα μωρά κ τα προσέχουν

Μεσαίου μεγέθους θεωρείται.ειναι ημίαιμος γκεκας, τον είχε βρει μια κοπέλα στα σκουπίδια 2,5 μηνών και τον πήραμε!Μας βγήκε εξαιρετικός χαρακτήρας,8 χρόνων τωρα, και φύλακας στο χώρο του και αρνάκι με τα παιδιά.

Just now, Mighty86 είπε:

Όλα όμως πήγαν καλά εντέλει έτσι;

@Vaso11.4.11 αϋπνία λόγω αναγουλων φουλ κ μετά σέρνομαι όλη μέρα. Επίσης συνχοουρια άσε που το βρακί μου κατά την διάρκεια του βραδιού νιώθω ότι λερώνεται από διάφορα υγρά κ με ενοχλεί.συγγνωμη για την περιγραφή. Οπότε έχουμε κ λέμε ,μετά από πολύ ανησυχία λόγω αναγουλων μπορεί να με πιάσει ο ύπνος ο ελαφρύς ο οποίος θα διακοπεί από κατούρημα τουλάχιστον 3-4 φορές και αλλαγη βρακιου μια φορά. Επίσης μπορεί να με ξυπνήσει κ ο άνδρας μου που ροχαλιζει. Μέχρι τεσπα να ζαρωσω λίγο έχει πάει 7παρα όπου σηκώνομαι να πάω δουλειά. Τέλεια περνάω. Το σκ συμπληρώνω καπως ύπνο.

Ναι όλα ήταν καλά,ευτυχώς!

• Μου αρέσει 1

NmUgp3.png

8 ώρες πρίν, vivi.nik. είπε:

Κορίτσι μου τι τέλεια νέα είναι αυτά!!! Μπορείς και επίσημα να απολαύσεις στο έπακρο την εγκυμοσύνη σου! :)

Ναι ισχύει αν και υπάρχουν και μελανά σημεία τα οποία θα τα αντιμετωπίσουμε..το ένα ινομιωμα που είναι κοντά στο μωρό έφτασε 6 εκατοστά.. και επίσης όπως ήξερα για τον τράχηλο τελικά είναι 2,8 εκατοστα άρα ξεκινάω προγεστερόνη και ίσως δεν γλιτώσω τελικά την περίδεση τραχήλου..αλλά οκ θετική σκέψη το πιο σημαντικό!!!

aDqFp2.png

@Pepi88 εφόσον αντιμετωπίζονται να μην στεναχωριέσαι! Με την περιδεση θα νιώθεις μεγάλη ασφάλεια. Μέχρι τότε φαντάζομαι σε περιόρισε ο γιατρός ως προς τις δουλειές, το περπάτημα κλπ. Ξεκούραση απεριόριστη!

Διαφημίσεις

Just now, vivi.nik. είπε:

@Pepi88 εφόσον αντιμετωπίζονται να μην στεναχωριέσαι! Με την περιδεση θα νιώθεις μεγάλη ασφάλεια. Μέχρι τότε φαντάζομαι σε περιόρισε ο γιατρός ως προς τις δουλειές, το περπάτημα κλπ. Ξεκούραση απεριόριστη!

Κι όμως δεν με περιόρισε τον ρώτησα και μου λέει εντάξει δεν μιλάμε για υπερβολές αλλά την ζωή σου κανονικά ..ενώ περίμενα το αντίθετο.και αυτό μου το είπε και ο γιατρός μου και ο γιατρός που μου έκανε την αυχενική.τωρα ίσως όταν αρχίσει το μωρό να παίρνει βάρος να αλλάξουν τα δεδομένα δεν ξέρω ..

Just now, Popaki2011 είπε:

@Pepi88 το ινομυωμα κοντά στο μωρο το επηρεάζει κάπου?

Προς το παρόν όχι αλλά και οι δύο γιατροί μου είπαν ότι Γενικά δύσκολα να δημιουργήσει πρόβλημα ..τώρα τι να πω και εγώ !θα φανεί ελπίζω να πάνε όλα καλά !

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

9 ώρες πρίν, Rina-Katerina είπε:

@Vaso11.4.11Καλα εγω προσωπικά ειμαι στο αλλο άκρο.. Καθόλου υγρα και φουλ ανάπτυξη μαλλιού. Ελπίζω να μην με θυμηθούν και αλλού οι τρίχες και παει χαμένο το laser!!!!! 

Χαχαχα σωστό κ αυτο! Κανεις ακομα λειζερ; εγω μόλις ειχα ξεκινήσει αλλα το σταμάτησα με το που έμαθα ότι εμεινα εγκυος. 

TjCZp2.png

Καλησπερα ομαδουλα μου .. πως ειστε σημερα ;; 

Να ρωτησω κατι έτσι να αλλάξουμε λιγακι κουβεντούλα και να δούμε πόσες θα πέσουμε μεσα 8)

Ποιες εχετε ένστικτο για το φύλο του μωρου σας ; 

Ενα filling βρε παιδί μου ;; ή να σας λένε " ααα εχεις ομορφύνει αγορι θα εχεις " και τέτοια.. 

Εγω νιώθω ότι θα εχω αγορι για καποιο λογο οχι συγκεκριμένα αλλα ετσι μου βγαίνει.. και μου το λένε και πολλοί!

• Μου αρέσει 1

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Διαφημίσεις

Just now, valentina23 είπε:

Peppi88 όλα καλά κορίτσι μου να σου πάνε. Έχε εμπιστοσύνη στο γιατρό σου και μην στεναχωριέσαι. 

Σε ευχαριστώ προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη γενικά !σε όλες να πάνε καλά !

aDqFp2.png

Καλησπέρα κορίτσια. Στο πρώτο παιδί απ την αρχή το ήξερα ότι είχα αγόρι είχα τρομερό ένστικτο.. Τώρα απ το αγχος μου δεν μπορώ να καταλάβω.. Με έχει υπέρ νικήσει μαλλον:confused:Παρολα αυτά στην αυχενική μου είπαν ότι υπάρχει πιθανότητα για κορίτσι έτσι νομίζω και γω.. Γερό να είναι και ότι να ναι:)

• Μου αρέσει 1

Just now, Aria konsta είπε:

Να ρωτησω κατι έτσι να αλλάξουμε λιγακι κουβεντούλα και να δούμε πόσες θα πέσουμε μεσα 8)

Ενα filling βρε παιδί μου ;; ή να σας λένε " ααα εχεις ομορφύνει αγορι θα εχεις " και τέτοια.. 

Εγω νιώθω ότι θα εχω αγορι για καποιο λογο οχι συγκεκριμένα αλλα ετσι μου βγαίνει.. και μου το λένε και πολλοί!

Εγώ κορίτσι αλλά όλοι μου λένε αγόρι χαχαχαχαχαχαχαχ!και ο γιατρός πολύ επιφυλακτικα μου είπε κορίτσι !

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

Just now, Aria konsta είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου ❤ εγω πιστευω αγόρι, μέχρι κ στον ύπνο μου το ειχα δει κ ολοι αγορι μου λενε. Αλλα διαβασα οτι η υπερεμεση μπορεί να οφείλεται και σε κοριτσι. Οποτε μπορεί να μην πεσω μεσα. Οτι ειναι γερο να ειναι :wub:

• Μου αρέσει 2

TjCZp2.png

Just now, valentina23 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Στο πρώτο παιδί απ την αρχή το ήξερα ότι είχα αγόρι είχα τρομερό ένστικτο.. Τώρα απ το αγχος μου δεν μπορώ να καταλάβω.. Με έχει υπέρ νικήσει μαλλον:confused:Παρολα αυτά στην αυχενική μου είπαν ότι υπάρχει πιθανότητα για κορίτσι έτσι νομίζω και γω.. Γερό να είναι και ότι να ναι:)

Και εμένα στην αυχενική μεσα έπεσαν ενα 10 % σου αφηνουν..μην απογοητευεσαι αλλο .. ολα καλα θα ειναι θα δεις .. μην αγχώνεσαι ♡

Just now, Pepi88 είπε:

Εγώ κορίτσι αλλά όλοι μου λένε αγόρι χαχαχαχαχαχαχαχ!και ο γιατρός πολύ επιφυλακτικα μου είπε κορίτσι !

Ααααμα το ειπε ο γιατρος έστω και με επιφύλαξη κορίτσι θα ειναι ☆☆☆

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου ❤ εγω πιστευω αγόρι, μέχρι κ στον ύπνο μου το ειχα δει κ ολοι αγορι μου λενε. Αλλα διαβασα οτι η υπερεμεση μπορεί να οφείλεται και σε κοριτσι. Οποτε μπορεί να μην πεσω μεσα. Οτι ειναι γερο να ειναι :wub:

Βασουλα .. εγω οτι συμπτώματα εχω τωρα ( τιποτα δηλαδη ) αυτα ειχα και στην κόρη μου!!

Εχω διαβάσει οτι οι επιθυμίες για γλυκά συνήθως δείχνουν κορίτσι και για αλμυρά αγόρι δεν ξέρω βέβαια αν ισχύει χαχχαα αλλα εγω εχω ταράξει τις πιτες .. πολυυυ λιγουρα για οτι φαγητό θες .. απο γλυκά οχι δεν εχω και τόση ανάγκη 

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...