Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Κορίτσια η αυχενικη άψογη και τα αιματολογικά !!!και μαλλον είναι κορίτσι !!!!αν και ακόμα δεν είναι σίγουρο !!ηρέμησα !!όλα καλά και σε εσάς εύχομαι !!επίσης ΠΗΤ 10 Μαρτίου με έβγαλε τελικά ότι ειμαι 12×2!!αυτά!!

• Μου αρέσει 9

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Pepi88 είπε:

Κορίτσια η αυχενικη άψογη και τα αιματολογικά !!!και μαλλον είναι κορίτσι !!!!αν και ακόμα δεν είναι σίγουρο !!ηρέμησα !!όλα καλά και σε εσάς εύχομαι !!επίσης ΠΗΤ 10 Μαρτίου με έβγαλε τελικά ότι ειμαι 12×2!!αυτά!!

Συγχαρητήρια Πεπη μου! Μπράβο! Αντε με το καλο και στις υπόλοιπες! 

TjCZp2.png

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Ειμαι ξαπλωμενη για να αποφύγω τους επόμενους. Στο λαιμό ειναι. Τοσο πολυ θέλω. Κ απο αναγουλα δεν το συζητώ! Φουλ! Θα μου πεις αμα ο εμετος ειναι έτοιμος να βγει, λογικο. Εχω κ αυτη την απαίσια γεύση συνεχεια. Χαλια παλι. Κανω υπομονη!

Μακαρι να ηρεμήσουμε! Ευτυχώς παντως που δεν κάνεις εμετους, ειναι απαίσιοι! Εγω τωρα παλευω να μην μου βγει ο 2ος. Με το ζορι τον κραταω. Ξερω οτι αν σηκωθω θα βγει. Ένα μπλιαχ σου λέω, ασε!

Δεν θα έπρεπε να έχουμε υπνηλία; τι να πω. Περιεργο πράγμα! Κ νομιζα ειμαι μόνο εγω που βρικολακιαζω τα βραδυα! Αλλά βλεπω το εχετε αρκετές. Ευχομαι να περασει γρηγορα γενικά το 1ο τριμηνο για να ηρεμήσουμε από ολα τα δυσκολα συμπτωματα που μας ταλαιπωρούν.

Κοριτσια εγω στην πρωτη μου εγκυμοσύνη ειχα τρο με ρο πρόβλημα αυπνιας. Αλήθεια, ωρες ατελειωτες ξυπνια μεσα στη νυχτα. Κ φοβαμαι οτι το εργο επαναλαμβανεται. Υπνηλία μονο λογω ουτροτζεσταν. Απο συμπτώματα ειχα κατα τη διαρκεια: αναγουλες, αυπνια, κοπωση ειδικα πιο απογευμα, καουρες, κνισμο στην κοιλια κ στο στηθος επειδη μεγαλωναν, σύνδρομο ανησυχων ποδιων (!), κ στο τελος το συνδρομο της φωλιας. Χαχα.. Ενταξει το τελευταίο δεν ενοχλει. 

16 ώρες πρίν, Mareva είπε:

Κοριτσια ειμαι να σκασω... Πηγα τουαλετα κ στο σκουπισμα ειδα κατακοκκινο αιμα!! Πολυ! Μιλησα με γιατρο, πηρα ουτρο, ειμαι ξαπλα κ ευχομαι το καλυτερο... Εχω στα υποψιν οτι ισως να ναι το δεύτερο εμβρυο που δεν προχώρησε.. Ειμαι 9w+3d. :(

Αχ κοριτσάκι μου τι λαχτάρα πέρασες; 

Ολα καλα θα ειναι θα δεις ,σίγουρα το δεύτερο εμβρυακι θα είναι ειμαι σίγουρη.. 

Να ξεκουραστείς να μην κάνεις απολύτως τίποτα.. εμενα τα καφε μου κρατησαν αρκετές ημέρες αν δεν κανω λάθος 10 . 

Σου στέλνω όλη τη θετική μου σκέψη με πολύ αγάπη ♡♡♡♡♡♡

@valentina23 Μη χάσεις την ελπίδα σου ουτε στιγμή.   Ειναι απλα αριθμοί.. κανε τις απαραίτητες εξετάσεις και πιστεύω πως απλα δεν ειναι τιποτα .. ισα ισα να λαχταρησεις.  Να πανε ολα κατ ευχήν κοριτσάκι μου!! 

Just now, Pepi88 είπε:

Τεεεεελεια νέα συγχαρητήρια.. 

Ποσο ησουν πριν την αυχενική θύμισέ μου .. 

Άμα ειπε κορίτσι το να μην είναι ειναι ένα 10%

• Ευχαριστώ 1

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Just now, Mareva είπε:

Κοριτσια εγω στην πρωτη μου εγκυμοσύνη ειχα τρο με ρο πρόβλημα αυπνιας. Αλήθεια, ωρες ατελειωτες ξυπνια μεσα στη νυχτα. Κ φοβαμαι οτι το εργο επαναλαμβανεται. Υπνηλία μονο λογω ουτροτζεσταν. Απο συμπτώματα ειχα κατα τη διαρκεια: αναγουλες, αυπνια, κοπωση ειδικα πιο απογευμα, καουρες, κνισμο στην κοιλια κ στο στηθος επειδη μεγαλωναν, σύνδρομο ανησυχων ποδιων (!), κ στο τελος το συνδρομο της φωλιας. Χαχα.. Ενταξει το τελευταίο δεν ενοχλει. 

Αυτό με τα ποδια δεν ηξερα οτι ειναι συμπτωμα. Εγω τα κουναω ασυναίσθητα οοοολη μερα κ μετα τα νιωθω πιασμένα! Αλλά νόμιζα ότι ξεκίνησε απ τους εμετους που ειχα υπερένταση κ κουνιομουν γενικα ολόκληρη. 

TjCZp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Aria konsta είπε:

Να ξεκουραστείς να μην κάνεις απολύτως τίποτα.. εμενα τα καφε μου κρατησαν αρκετές ημέρες αν δεν κανω λάθος 10 . 

@valentina23 Μη χάσεις την ελπίδα σου ουτε στιγμή.   Ειναι απλα αριθμοί.. κανε τις απαραίτητες εξετάσεις και πιστεύω πως απλα δεν ειναι τιποτα .. ισα ισα να λαχταρησεις.  Να πανε ολα κατ ευχήν κοριτσάκι μου!! 

Να σαι καλα Αρια μου.. Ας ηταν το τελευταίο!!! 

Just now, Aria konsta είπε:

Πριν την αυχενική ημερολόγιακα με έβγαζε 11×6 αλλά το νινι είναι ήδη 6 εκατοστά και σύμφωνα με την μέτρηση στον υπέρηχο είναι 12×2.παντως τα δάκρυα μου έτρεξαν σήμερα γιατί πλέον μοιάζει με μωράκι !!και μόλις μου είπε για κοριτσάκι τρελάθηκα!!

• Μου αρέσει 6

aDqFp2.png

Just now, Mareva said:

Καλησπέρα κορίτσια! Θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά!!! Συγγνώμη τι είναι το σύνδρομο της φωλιάς;; :P

rqbzp3.png

Just now, Kassandras είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά!!! Συγγνώμη τι είναι το σύνδρομο της φωλιάς;; :P

Αχ αυτο το αγαπημένο μου!!! Αν εισαι ψυχαναγκαστικη οπως εγω με την καθαριότητα θα το λατρεψεις: πριν γεννησεις, θα θες να κανεις ΓΕΝΙΚΗ στο σπιτι, θα καθαρισεις απο παταρια, αποθηκες, μεχρι πομολα, σοβατεπι, θα πεταξεις οτι αχρηστο, κ αν εχεις κ λιγη τρελα, κ πολλα χρησιμα, για να προετοιμασεις τη "φωλιτσα" σου για να υποδεχτείς το πουλακι σου!!! Θα φτιαξεις συρταρια, ψωνια, μεχρι κ τα κατοικιδια σου θα μαθουν με ευλαβεια να μη μαδανε!!! Μου αχαχα! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

Just now, Mareva είπε:

Αχ αυτο το αγαπημένο μου!!! Αν εισαι ψυχαναγκαστικη οπως εγω με την καθαριότητα θα το λατρεψεις: πριν γεννησεις, θα θες να κανεις ΓΕΝΙΚΗ στο σπιτι, θα καθαρισεις απο παταρια, αποθηκες, μεχρι πομολα, σοβατεπι, θα πεταξεις οτι αχρηστο, κ αν εχεις κ λιγη τρελα, κ πολλα χρησιμα, για να προετοιμασεις τη "φωλιτσα" σου για να υποδεχτείς το πουλακι σου!!! Θα φτιαξεις συρταρια, ψωνια, μεχρι κ τα κατοικιδια σου θα μαθουν με ευλαβεια να μη μαδανε!!! Μου αχαχα! 

Κλαίω !!

• Χαχα 1

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 51 λεπτά , Mighty86 είπε:

Να σε ρωτήσω λίγο;η αυχενική σου τότε είχε βγει καλή και μετά η β είχε θέμα;

Όχι η αυχενικη δεν ήταν καλή,ήταν αυξημένο το υγρό.Πηγα τοτε σε 3 γυναικολόγους Γιατί ο τοτε γιατρός μου επέμενε για τροφοβλαστη  αλλά εγώ φοβόμουν. Οι άλλοι 2 μου είπαν να περιμένω την Β επιπέδου (Η παπ α Ήταν καλη) και αν και τοτε δεν είναι καλή να κάνω αμνιο που έχει λιγότερο κίνδυνο αποβολής.και έτσι κι έγινε.Μετα στη δεύτερη εγκυμοσύνη έγινε το ανάποδο.Η αυχενικη μια χαρά και άσχημη η παπ α οπότε εκεί είπα να κάνω του αίματος να τελειώνω με την αγωνία. Τώρα φαντάσου πόσο άγχος έχω για το 3ο....

NmUgp3.png

Just now, Mareva said:

Χαχαχα!! Όσο σκέφτομαι το δωμάτιο που θα κάνουμε παιδικό που είναι σαν αποθηκη αυτή τη στιγμή.... :blink: εντωμεταξύ με τα κατοικίδια τι κάνουμε! Έχει κάποια από σας μικρό σκυλάκι με μωρό;; Εμείς έχουμε ένα ζωηρό κ λίγο μη κοινωνικό Γιορκσάιρ και δεν ξέρω πως θα είναι η συμβίωση!!

rqbzp3.png

Χαχαχα!! Όσο σκέφτομαι το δωμάτιο που θα κάνουμε παιδικό που είναι σαν αποθηκη αυτή τη στιγμή.... :blink: εντωμεταξύ με τα κατοικίδια τι κάνουμε! Έχει κάποια από σας μικρό σκυλάκι με μωρό;; Εμείς έχουμε ένα ζωηρό κ λίγο μη κοινωνικό Γιορκσάιρ και δεν ξέρω πως θα είναι η συμβίωση!!

Οταν γεννηθηκε ο γιος μου ειχα κ σκυλο κ γατο σπιτι. Αρμονικη συμβιωση... Στην πορεία λογω ταξιδιου το σκυλο τον πηρε η μαμακα μου, κ το γατι μου το υιοθετησε επειτα απο 12 χρονια δικης μας συμβιωσης κ 2,5 με το παιδι, μια φιλη. Το γατο τον εδωσα διοτι κινδυνευε απο το γιο μου που τον καβαλουσε.. Ο σκυλος ουσιαστικα ειναι μαζι μας, ο μικρός εχει αριστες σχεσεις.. Λατρευονται! (ιμιαιο μπορντερ κολευ) 

Εγώ έχω μεγάλο,29 κιλά. Ήταν ήδη πριν απ τα παιδιά, αλλά μας απέδειξε ότι είναι απίθανος χαρακτήρας!!!!Τώρα πια του δίνει εντολές και υπακούει και στην μεγάλη μου κόρη. Την φρίκη την έπαθα όταν άρχισε το μωρό να μπουσουλαει λόγω τρίχας.Κι αυτό στο πρώτο μου παιδί,μετά είσαι πιο χαλαρή.

• Μου αρέσει 1

NmUgp3.png

@valentina23

Είχα ακριβώς το ίδιο με σένα και έχουμε και την ίδια ηλικία. Εγώ τώρα είμαι στον 8ο μήνα. Ξεκίνησα με αίμα και γενικά από την αρχή μέσα στο άγχος. Όταν έκανα την αυχενικη μου βγήκε και μενα καλός ο υπέρηχος και μετά κατέβηκε πολυ το ποσοστό με το αίμα. Εννοείται ότι με έπιασε πανικος έκλαιγα συνέχεια γιατί εμένα με πηρε αυτός που έκανα την εξέταση και μου λέει είναι θετικό για συνδρομο down  αντί να μου εξηγήσει και έκλεισα αμέσως για τροφοβλαστη μετά απο επικοινωνα με τον γιατρό μου που μου ειπε και μένα όλες τις επιλογες αλλά ευτυχώς λόγω αποκόλλησης φοβήθηκε να μου την κανει όταν πηγα εκεί. Τελικά έκανα το nipt και εννοείτε ότι όλα ήταν καλά και μετά όλες οι εξετάσεις βγαίναν καλές και τώρα μετράω εβδομάδες για να την παρω αγκαλιά! Αυτό που θέλω εγώ να σου πω σαν εμπειρία μου είναι να ηρεμήσεις δεν είναι τίποτα αυτό το ποσοστο στην ουσία είναι 5%. Με τον άντρα μου όταν περασαν όλα αυτά λέγαμε ότι και το nipt δεν χρειαζόταν να κάνουμε αλλά καταλαβαίνω την ανησυχία σου αν σε κάνει να νιώσεις καλυτερα να το κάνεις. Απλά σκέψου ότι χειρότερο είναι τώρα να αγχώνεσαι για το μωράκι να είσαι ήρεμη και να είσαι σίγουρη ότι είναι υγιέστατο. Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...