Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

1 hour ago, Mareva είπε:

@popaki2011 @giwta_86 @vaso11.4.11 κορίτσια κ γω σηκωθηκα λογω τουαλετας κ πονοκέφαλου.. Κοιταξα κ τι μου γίνεται εκει κατω.. Εχουν υπιχωρησει τα κοκκινα κ εχω καφε κ μια μικρη ροη καφε βασικα. Αυτο δε σταμάτησε... Ελπίζω το πρωι να ναι λιγοτερα... Σας ευχαριστώ για τη στήριξη, ειναι σπουδαιος αρωγός το φορουμ.. Μοιραζεσαι τις αγωνιες κ πολλαπλασιαζεις τις χαρες... Εύχομαι να σας πω καλα νεα αυριο.. Να στε ολες καλα... Αααα, και Βασω, δεν εισαι μονη.. Εκτος οτι υποφερω 14 χρονια απο αϋπνίες, δεν πινω ουτε καφε σκεψου, εχω κ γω τα ψυχαναγκαστικα μου με τετοιους φοβους κ ας μενω στον 4ο. Ειναι ψυχολογικο, θα μας συντροφευει μια ζωη, αλλα σιγουρα θα ηρεμισουμε, δε μπορεί, θα υπαρχει λυση κ για αυτο!!! 

Μια από τα ίδια...σε όποιον όροφο και να μένεις τελικά !ελπίζω να είναι όλα καλά γλυκιά μου σήμερα μας αγχωσες λίγο !

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

mareva μην στεναχωριέσαι όλα καλά θα πάνε. Όλες λίγο πολύ είχαμε λίγο αιματακι στην αρχη. Να δεις που δεν θα είναι τίποτα. Ξεκούρασου και να έχεις θετικές σκέψεις. 

ba_illy έφυγε το πρώτο άγχος! Και γω σήμερα περιμένω τα αποτελέσματα εύχομαι και τα δικά μου να είναι καλά μπας και ηρεμήσω λίγο.. αν και δεν το κόβω.. 

2 ώρες πρίν, Vaso11.4.11 είπε:

Κοριτσια μου θα ειμαι η πρωτη που θα σας πει καλημερα, καθώς μεσα σε όλα εχουμε κ αϋπνιες! 3 το βραδυ κ μενα μου εχουν μπει ιδέες οτι ακουω θορύβους στην αυλη κλπ. Εχω φοβίες γενικα με τα βραδυα οποτε αν κάτι μπει στο μυαλο μου χάνω τον υπνο μου. Συν του ότι ξυπναω κ λογω συχνοουριας. Ολόκληρη γαϊδουρα κ φοβαμαι! Αλλά το έχω από μικρή αυτό κ για καποιο λογο δεν μπορω να το ξεπεράσω! Τελοσπαντων εύχομαι ολες εσεις να κοιμηθηκατε καλα κ να εχουμε καλα νέα κ απο την @Mareva

Μία απ τα ίδια... Δεν χρειάζεται να προσθέσω τίποτα άλλο.. Αυπνη και γω στριφογυριζω όλο το βράδυ συν την συχνοουρια συν ότι ξαγρυπναω και ακούω θορύβους. Σηκώνομαι κόβω βόλτες στο σαλόνι, ανοίγω τα φώτα και τα έξω ώστε να φοβηθεί ο κλέφτης και να φυγει. Χάχααα. Γενικά είμαι δύσκολη στον ύπνο αλλά τώρα περισσότερο 

Καλημέρα κ από μένα.. Αν κ διανύω την 11η βδομάδα χθες το βράδυ έκανα τον πρώτο μου εμετό... Να δείτε κορίτσι θα είναι, έτσι ανάποδο πλάσμα :tongue:.. Καλά αποτελέσματα @valentina23!! 

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια μόλις με πήρε ο γιατρός. Δεν βγήκε πολύ καλή η pappa-a... 1/199 για σύνδρομο down θα έπρεπε να είναι πάνω από 1/250.Μου είπε για harmony test  η αμνιοπαρακεντηση... Θέλω να βάλω τα κλάματα.. 

Just now, valentina23 είπε:

Αχ κορίτσια μόλις με πήρε ο γιατρός. Δεν βγήκε πολύ καλή η pappa-a... 1/199 για σύνδρομο down θα έπρεπε να είναι πάνω από 1/250.Μου είπε για harmony test  η αμνιοπαρακεντηση... Θέλω να βάλω τα κλάματα.. 

πόσο χρονών είσαι βαλεντίνα μου; σίγουρα δεν είναι καλά τα αποτελέσματα της papp-a αλλά μπορεί να πάνε όλα καλά στην άμνιο ή σε όποια άλλη εξέταση κάνεις. 

mareva μην στεναχωριέσαι όλα καλά θα πάνε. Όλες λίγο πολύ είχαμε λίγο αιματακι στην αρχη. Να δεις που δεν θα είναι τίποτα. Ξεκούρασου και να έχεις θετικές σκέψεις. 

ba_illy έφυγε το πρώτο άγχος! Και γω σήμερα περιμένω τα αποτελέσματα εύχομαι και τα δικά μου να είναι καλά μπας και ηρεμήσω λίγο.. αν και δεν το κόβω.. 

Μία απ τα ίδια... Δεν χρειάζεται να προσθέσω τίποτα άλλο.. Αυπνη και γω στριφογυριζω όλο το βράδυ συν την συχνοουρια συν ότι ξαγρυπναω και ακούω θορύβους. Σηκώνομαι κόβω βόλτες στο σαλόνι, ανοίγω τα φώτα και τα έξω ώστε να φοβηθεί ο κλέφτης και να φυγει. Χάχααα. Γενικά είμαι δύσκολη στον ύπνο αλλά τώρα περισσότερο 

Αχ αυτο ακριβώς! Σηκωθηκα κ εγω χθες κ ανοιγοκλεισα το φως στην αυλη! Χαχαχαχα κ κατά τις 5μισι που σε λίγο θα ξημερωνε λεω ενταξει τωρα μπορω να κοιμηθω.. τι τραβάμε κ εμεις. Εντωμεταξυ τωρα εχω ψιλοπονακια περιοδου. Λετε να φταιει που δεν κοιμήθηκα καλα;

TjCZp2.png

Just now, Mighty είπε:

πόσο χρονών είσαι βαλεντίνα μου; σίγουρα δεν είναι καλά τα αποτελέσματα της papp-a αλλά μπορεί να πάνε όλα καλά στην άμνιο ή σε όποια άλλη εξέταση κάνεις. 

Είμαι 37..Η αυχενική ήταν μια χαρά πάντως. 1,7 το ρινικο οστό νομίζω και τα υπόλοιπα φυσιολογικά στη μέτρηση.. Δεν έχω τώρα μπροστά μου τα αποτελέσματα.. Αμνιοπαρακεντηση φοβάμαι να κάνω.. Έχετε ακούσει για το harmony test? Είναι εξέταση με αίμα που πάει Αμερική 99,9%αξιοπιστο.

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσι μου τωρα το ειδα. Δεν τα ξέρω εγω καλα αυτα. Δεν ξερω τι να σου πω, πραγματικα. Ποτε θα κανεις τα υπόλοιπα που σου ειπε;

TjCZp2.png

Είμαι 37..Η αυχενική ήταν μια χαρά πάντως. 1,7 το ρινικο οστό νομίζω και τα υπόλοιπα φυσιολογικά στη μέτρηση.. Δεν έχω τώρα μπροστά μου τα αποτελέσματα.. Αμνιοπαρακεντηση φοβάμαι να κάνω.. Έχετε ακούσει για το harmony test? Είναι εξέταση με αίμα που πάει Αμερική 99,9%αξιοπιστο.

κάνε πρώτα το harmony και μετά αναλόγως βλέπεις. ο γιατρός σου τι προτείνει? το χάρμονι πακέτο νιπτ δεν είναι; πάντως κεγώ θα φοβόμουν για άμνιο αλλά είναι η πιο ακριβής εξέταση. 

Ο γιατρός μου πρότεινε το harmony test. Είναι πολύ αξιόπιστο μου είπε. Φυσικά η αμνιοπαρακεντηση σου δίνει αποτέλεσμα για πάρα πολλές χρωμοσωματικες ανωμαλίες αλλά εμπεριέχει και ένα μικρό ποσοστό αποβολής.. Οι μετρήσεις για τις άλλες ανωμαλίες 13,και 18 βγήκαν καλές στην αυχενική μόνο η 21 που είναι το down βγήκε χαμηλό. Πο πω θα τρελαθώ.. Είμαι που είμαι αγχωτικη αυτό ήταν.. Δεν μπορώ.. Μέχρι να περάσουν οι μέρες να κάνω εξέταση κα βγουν τα αποτελέσματα θα τα χω παίξει.. Το φοβόμουν αυτό πολύ.. Τι να πω ότι είναι ευλογημένο να γίνει.. Δεν μπορώ να κάνω κατι

Ο γιατρός μου πρότεινε το harmony test. Είναι πολύ αξιόπιστο μου είπε. Φυσικά η αμνιοπαρακεντηση σου δίνει αποτέλεσμα για πάρα πολλές χρωμοσωματικες ανωμαλίες αλλά εμπεριέχει και ένα μικρό ποσοστό αποβολής.. Οι μετρήσεις για τις άλλες ανωμαλίες 13,και 18 βγήκαν καλές στην αυχενική μόνο η 21 που είναι το down βγήκε χαμηλό. Πο πω θα τρελαθώ.. Είμαι που είμαι αγχωτικη αυτό ήταν.. Δεν μπορώ.. Μέχρι να περάσουν οι μέρες να κάνω εξέταση κα βγουν τα αποτελέσματα θα τα χω παίξει.. Το φοβόμουν αυτό πολύ.. Τι να πω ότι είναι ευλογημένο να γίνει.. Δεν μπορώ να κάνω κατι

ωραία.ξέχνα την άμνιο για την ώρα αχρείαστη να είναι! λογικό και επόμενο το άγχος σου. πόσο καιρό σου είπαν? 15 μέρες ή καμια βδομάδα; βάστα τώρα γερά κ εύχομαι να έχεις την καλύτερη δυνατή εξέλιξη.

Κοριτσάκι μου διάβασα την περιπέτεια σου. Οι κουμπάροι μ είχαν ποσοστό για down 1/200. Ίδια δλδ με το δικό σ. Δεν τους αγχωσε καθόλου ο γιατρός. Τους είπε να κάνουν τροφοβλαστη όχι για να αποκλείσουν το σύνδρομο αλλά για να επιβεβαιώσουν ότι το μωρό είναι υγιέστατο όπως και ήταν.μην μου στενοχωριεσαι είναι όλα πιθανιτητες. Είμαι σίγουρη ότι και από σένα θα ακούσουμε το ίδιο. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...