Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Just now, Mareva είπε:

Αυριο θα μιλησω γλυκια μου ξανα το πρωι κ λογικα θα μου πει να παω να με ελεγξει.. Αχ κ εχω τοση αγωνια, κ ολα τα ψειριζω τωρα.. Πονακια, υγρα... Μακαρι να μην ειναι κατι..Ας ειναι σχετικο με το εμβρυακι που δεν πριχωρησε. Ο αντρας μου ειναι κ στου διαβολου την ακρη κ εχει σκασει... Τον εχω εννοια κ αυτον.. Αλλα πρέπει να μαι ψυχραιμη. Και σας ευχαριστώ ολες πραγματικά μεσα απο την καρδια μου... Ειστε πραγματικά ομαδα κουραγιου κ εμψυχωσης! 

Α δεν το ήξερα ότι είχες κ άλλο που δεν προχώρησε. Αυτό είναι τότε εγώ ποντάρω εκεί όλα τα λεφτά μου. Είχα κ εγώ λίγο αιματακι 5 και κάτι εβδομάδων.μιλαμε είχα πάθει ψυχρολουσια,νομίζω έπαθα κ λίγο σκοτοδίνη από το σοκ. σε καταλαβαίνω απόλυτα. αλλά δεν ήταν τίποτα εντέλει. Κ στην ομάδα του Φεβρουαρίου πάρα πολλά κορίτσια βλέπουν αίμα κοκκινο συνέχεια κ όλα εξελίσσονται κανονικά.οποτε μην πάει ο νους σου στο κακό.

AuQnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Mighty86 είπε:

Α δεν το ήξερα ότι είχες κ άλλο που δεν προχώρησε. Αυτό είναι τότε εγώ ποντάρω εκεί όλα τα λεφτά μου. Είχα κ εγώ λίγο αιματακι 5 και κάτι εβδομάδων.μιλαμε είχα πάθει ψυχρολουσια,νομίζω έπαθα κ λίγο σκοτοδίνη από το σοκ. σε καταλαβαίνω απόλυτα. αλλά δεν ήταν τίποτα εντέλει. Κ στην ομάδα του Φεβρουαρίου πάρα πολλά κορίτσια βλέπουν αίμα κοκκινο συνέχεια κ όλα εξελίσσονται κανονικά.οποτε μην πάει ο νους σου στο κακό.

Δεν ξερεις ποσο βοηθητικό είναι να διαβαζω οτι υπαρχουν κ αλλες αντιστοιχες περιπτωσεις που εξελισσονται καλα!!! Γιατι, παναγια μου, ευχομαι ολες να προχωρανε καλα κ να κρατάμε τα μωρακια μας σε μερικούς μήνες.. Και ας παιδευτουμε λιγο.. 

• Μου αρέσει 1

Just now, ba_lily είπε:

Κορίτσια εγώ έχω καλά νέα βγήκαν η αιματολογικες εξετάσεις και αυχενικη όλα πάρα πολύ καλά. Είχα και ένα φόβο αφού είμαι 45 χρόνον βέβαια η δοτρια είναι 27 όλα καλά .

Μπράβο, μπράβο, πολύ χαίρομαι για σενα.. Αιντε να φευγει αυτο το βάρος σιγα σιγα για ολες μας. Ολες μαζί θα φτασουμε μέχρι τον τοκετό, με θετικές σκέψεις και αλληλοϋποστήριξη! 

• Μου αρέσει 4

LJRHp2.png

Just now, Rina-Katerina είπε:

Μπράβο, μπράβο, πολύ χαίρομαι για σενα.. Αιντε να φευγει αυτο το βάρος σιγα σιγα για ολες μας. Ολες μαζί θα φτασουμε μέχρι τον τοκετό, με θετικές σκέψεις και αλληλοϋποστήριξη! 

Πολυ ωραίο αυτό που είπες @Rina-Katerina μου! Ολες μαζί θα φτάσουμε μέχρι τον τοκετο! Αμην Παναγια μου! Και θα θυμομαστε αυτες τις πρωτες εβδομαδες, τα αγχη μας και τους φόβους μας κ θα γελάμε! ❤❤❤

• Μου αρέσει 5

TjCZp2.png

Αχ αλήθεια δεν ξερεις ποσο χαίρομαι οταν διαβαζω καλα νεα!!!! Τι ωραια, τι καλα, εφυγε το πρωτο μαξιλαρακι! :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Πολυ ωραίο αυτό που είπες @Rina-Katerina μου! Ολες μαζί θα φτάσουμε μέχρι τον τοκετο! Αμην Παναγια μου! Και θα θυμομαστε αυτες τις πρωτες εβδομαδες, τα αγχη μας και τους φόβους μας κ θα γελάμε! ❤❤❤

Ετσι ακριβώς θα γίνει..! Ειμαι σίγουρη! Τα φιλιά μου και την καληνύχτα μου. Αποσύρομαι νωρις νωρίς εγω απόψε. Εύχομαι να ειναι μια ήσυχη βραδιά για ολες μας...! <3 <3

• Μου αρέσει 1

LJRHp2.png

@Mareva κορίτσι μου μόλις διάβασα τα νέα σου... Πώς είσαι τωρα; Συνεχίζεις να χεις αιμα; πονας;

είχα Κ εγώ λίγο 5 εβδ και 7 εβδ, Αλλά δεν ήταν τίποτα τελικά. Εύχομαι το ίδιο και για σένα! 

θα περιμένουμε νέα σου!

ξεκούραση απόλυτη μέχρι τότε! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Ετσι ακριβώς θα γίνει..! Ειμαι σίγουρη! Τα φιλιά μου και την καληνύχτα μου. Αποσύρομαι νωρις νωρίς εγω απόψε. Εύχομαι να ειναι μια ήσυχη βραδιά για ολες μας...! <3 <3

Καλο βραδυ κοριτσι μου! Ελπίζω αύριο να είναι μια υπέροχη μέρα για ολες μας ❤❤❤

TjCZp2.png

Just now, vivi.nik. είπε:

@Mareva κορίτσι μου μόλις διάβασα τα νέα σου... Πώς είσαι τωρα; Συνεχίζεις να χεις αιμα; πονας;

είχα Κ εγώ λίγο 5 εβδ και 7 εβδ, Αλλά δεν ήταν τίποτα τελικά. Εύχομαι το ίδιο και για σένα! 

θα περιμένουμε νέα σου!

ξεκούραση απόλυτη μέχρι τότε! 

Εχω λιγη καφε ροζ ροη.. Καμια σχεση με τα κατακκοκινα απογευματινα... Ειμαι στην απόλυτη ξεκούραση.. Εύχομαι και εγώ αυριο να σας πω οτι ολα ειναι ενταξει!! Ευχαριστώ τοσο πολυ! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

@Mareva μου εύχομαι κ ελπίζω να μην είναι τίποτα κ έτσι θα ειναι δηλαδη!! Όπως είπες πιθανότατα να ήταν το άλλο εμβρυακι! Ξεκουραση κ υπομονή ως αύριο.. Περιμένουμε νέα σου!! 

• Ευχαριστώ 1

Κοριτσια μου θα ειμαι η πρωτη που θα σας πει καλημερα, καθώς μεσα σε όλα εχουμε κ αϋπνιες! 3 το βραδυ κ μενα μου εχουν μπει ιδέες οτι ακουω θορύβους στην αυλη κλπ. Εχω φοβίες γενικα με τα βραδυα οποτε αν κάτι μπει στο μυαλο μου χάνω τον υπνο μου. Συν του ότι ξυπναω κ λογω συχνοουριας. Ολόκληρη γαϊδουρα κ φοβαμαι! Αλλά το έχω από μικρή αυτό κ για καποιο λογο δεν μπορω να το ξεπεράσω! Τελοσπαντων εύχομαι ολες εσεις να κοιμηθηκατε καλα κ να εχουμε καλα νέα κ απο την @Mareva

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

TjCZp2.png

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Κοριτσια μου θα ειμαι η πρωτη που θα σας πει καλημερα, καθώς μεσα σε όλα εχουμε κ αϋπνιες! 3 το βραδυ κ μενα μου εχουν μπει ιδέες οτι ακουω θορύβους στην αυλη κλπ. Εχω φοβίες γενικα με τα βραδυα οποτε αν κάτι μπει στο μυαλο μου χάνω τον υπνο μου. Συν του ότι ξυπναω κ λογω συχνοουριας. Ολόκληρη γαϊδουρα κ φοβαμαι! Αλλά το έχω από μικρή αυτό κ για καποιο λογο δεν μπορω να το ξεπεράσω! Τελοσπαντων εύχομαι ολες εσεις να κοιμηθηκατε καλα κ να εχουμε καλα νέα κ απο την @Mareva

@popaki2011 @giwta_86 @vaso11.4.11 κορίτσια κ γω σηκωθηκα λογω τουαλετας κ πονοκέφαλου.. Κοιταξα κ τι μου γίνεται εκει κατω.. Εχουν υπιχωρησει τα κοκκινα κ εχω καφε κ μια μικρη ροη καφε βασικα. Αυτο δε σταμάτησε... Ελπίζω το πρωι να ναι λιγοτερα... Σας ευχαριστώ για τη στήριξη, ειναι σπουδαιος αρωγός το φορουμ.. Μοιραζεσαι τις αγωνιες κ πολλαπλασιαζεις τις χαρες... Εύχομαι να σας πω καλα νεα αυριο.. Να στε ολες καλα... Αααα, και Βασω, δεν εισαι μονη.. Εκτος οτι υποφερω 14 χρονια απο αϋπνίες, δεν πινω ουτε καφε σκεψου, εχω κ γω τα ψυχαναγκαστικα μου με τετοιους φοβους κ ας μενω στον 4ο. Ειναι ψυχολογικο, θα μας συντροφευει μια ζωη, αλλα σιγουρα θα ηρεμισουμε, δε μπορεί, θα υπαρχει λυση κ για αυτο!!! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Mareva είπε:

@popaki2011 @giwta_86 @vaso11.4.11 κορίτσια κ γω σηκωθηκα λογω τουαλετας κ πονοκέφαλου.. Κοιταξα κ τι μου γίνεται εκει κατω.. Εχουν υπιχωρησει τα κοκκινα κ εχω καφε κ μια μικρη ροη καφε βασικα. Αυτο δε σταμάτησε... Ελπίζω το πρωι να ναι λιγοτερα... Σας ευχαριστώ για τη στήριξη, ειναι σπουδαιος αρωγός το φορουμ.. Μοιραζεσαι τις αγωνιες κ πολλαπλασιαζεις τις χαρες... Εύχομαι να σας πω καλα νεα αυριο.. Να στε ολες καλα... Αααα, και Βασω, δεν εισαι μονη.. Εκτος οτι υποφερω 14 χρονια απο αϋπνίες, δεν πινω ουτε καφε σκεψου, εχω κ γω τα ψυχαναγκαστικα μου με τετοιους φοβους κ ας μενω στον 4ο. Ειναι ψυχολογικο, θα μας συντροφευει μια ζωη, αλλα σιγουρα θα ηρεμισουμε, δε μπορεί, θα υπαρχει λυση κ για αυτο!!! 

Κοριτσι μου γλυκο πολυ θετικο αυτο που μας λες! Μπράβο! Εύχομαι να σταματήσουν συντομα κ αυτα τα λίγα καφε που εχουν μείνει. Ξεκουρασου οσο μπορεις! Κ το πρωι θα μιλησουμε ξανα κ θα είμαστε πιο αισιόδοξες θα δεις! Όντως ευτυχως που υπάρχει το φόρουμ κ μοιραζόμαστε τα αγχη κ τις σκέψεις μας! Φιλιά πολλά γλυκια μου! Τα λέμε σε λίγες ώρες :)

TjCZp2.png

πρίν από 43 λεπτά , Mareva είπε:

Καλημέρα γκιρλς

Λογικά μεχρι να πας στον γιατρό δεν θα χει μείνει ίχνος αιμα.κατι σαν τον μάστορα που τον φωνάζουμε να δει μια συσκευή κ όταν έρχεται ,αυτή δουλεύει κανονικά.χιχιχ.ολα καλά θα πάνε είμαι σιγουρη

AuQnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...