Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Just now, valentina23 είπε:

Καλησπέρα και από μένα. Μολις έκανα εγγραφή να ανταλλάσουμε απόψεις, να λέμε τα νέα μας και να χαλαρώνουμε και λίγο απ το αγχος:tongue:. Λοιπόν εγώ είμαι 12εβδκαι 3μερες απ ότι τα υπολογίζω αν και η αυχενική με έβγαζε παραπάνω. Περιμένω με αγωνία τα αποτελέσματα αύριο! Έχω λίγο παραπάνω άγχος είναι η αλήθεια μιας και 37 χρόνων... Έχω ανακατωσουρες ναυτιες απ την αρχή. Χάλια στομάχι.. Όλα μου μυρίζουν. Χτες ξεκίνησα σιδηρο hemafer fol μιας και λόγω στίγματος ο αιματοκριτης πήγε 29!!ασβεστιο και duphalac λόγω δίσκοιλιοτητας.Επισης επειδή έχω κάνει αφαίρεση θυροειδη t4. 

Θα χαρώ πολύ να τα λέμε από δω!! 

@valentina23 Καλα αποτελέσματα να έχεις κορίτσι μου και καλως ήρθες!! Και εγω εχω στίγμα, μονο Felicine παίρνω ακομη αλλα λογικα θα μου γράψουν και μενα σίδηρο.. Αναμένουμε τα αποτελέσματα σου! Το duphalac σε βοηθάει? Εγω με γιαούρτια και πολυ νερό προσπαθώ να βρω λύση σε αυτο το θέμα... 

• Μου αρέσει 1

LJRHp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλώς σας βρήκα κορίτσια!! Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και σε σας εύχομαι το καλύτερο. 

Vaso είμαι 3 εβδομάδες μεγαλύτερη απ ότι βλέπω. Εκεί γύρω στο δεύτερο τρίμηνο τα γράφουν νομιζω

Rina Katerina μολις χτες το πήρα το duphalac δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Ο γιατρός μου είπε να μην το παίρνω συνέχεια μόνο όταν δυσκολεύομαι 1κ.σ το βράδυ.. Όσο για το στιγμα με 34 αιματοκρίτη ξεκίνησα... Εύχομαι μόνο να μην πέσει άλλο.. Εφοδιάστηκα και με μοσχάρι. Μπριζόλες συκωτι.. Και πορτοκάλια. Παρεμπιπτόντως σιδηρο φεριτινη είναι μια χαρά..

Aria Kosta ευχαριστώ θα τα λέμε συνέχεια από δω

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, valentina23 είπε:

Καλώς σας βρήκα κορίτσια!! Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και σε σας εύχομαι το καλύτερο. 

Vaso είμαι 3 εβδομάδες μεγαλύτερη απ ότι βλέπω. Εκεί γύρω στο δεύτερο τρίμηνο τα γράφουν νομιζω

Rina Katerina μολις χτες το πήρα το duphalac δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Ο γιατρός μου είπε να μην το παίρνω συνέχεια μόνο όταν δυσκολεύομαι 1κ.σ το βράδυ.. Όσο για το στιγμα με 34 αιματοκρίτη ξεκίνησα... Εύχομαι μόνο να μην πέσει άλλο.. Εφοδιάστηκα και με μοσχάρι. Μπριζόλες συκωτι.. Και πορτοκάλια. Παρεμπιπτόντως σιδηρο φεριτινη είναι μια χαρά..

Aria Kosta ευχαριστώ θα τα λέμε συνέχεια από δω

@valentina23 μάλιστα, σε ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες! Εγω με 36 αιματοκρίτη ξεκίνησα, για να δουμε που θα φτάσει..! Καλα κανεις, ναι οσο μπορούμε εμεις πρέπει να τρωμε τέτοιες τροφες και να ελπίζουμε για το καλύτερο. 

LJRHp2.png

Κοριτσια ειμαι να σκασω... Πηγα τουαλετα κ στο σκουπισμα ειδα κατακοκκινο αιμα!! Πολυ! Μιλησα με γιατρο, πηρα ουτρο, ειμαι ξαπλα κ ευχομαι το καλυτερο... Εχω στα υποψιν οτι ισως να ναι το δεύτερο εμβρυο που δεν προχώρησε.. Ειμαι 9w+3d. :(

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, Mareva είπε:

Κοριτσια ειμαι να σκασω... Πηγα τουαλετα κ στο σκουπισμα ειδα κατακοκκινο αιμα!! Πολυ! Μιλησα με γιατρο, πηρα ουτρο, ειμαι ξαπλα κ ευχομαι το καλυτερο... Εχω στα υποψιν οτι ισως να ναι το δεύτερο εμβρυο που δεν προχώρησε.. Ειμαι 9w+3d. :(

Αγαπη μου οχι μην το σκέφτεσαι αυτο! Όλα καλά θα πανε! Ξεκουρασου, προσευχήσου στην Παναγιτσα και θα δεις! Θα πανε ολα καλα! Ευχομαι κ προσευχομαι να μην είναι τπτ! 

• Ευχαριστώ 1

TjCZp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Mareva είπε:

Σε παρακαλώ σκέψου οσο το δυνατόν πιο θετικά μπορείς. Αιμα μπορεί να δεις για πολλούς λόγους, μην πάει κατευθείαν το μυαλο στο χειρότερο σενάριο. Ηρεμισε, δες πως θα πάει μέχρι το πρωί και ξαναμιλα με τον γιατρό σου μήπως μπορέσει να σε ελέγξει αύριο απο κοντα ώστε να σου φύγει καθε φοβος..! 

• Ευχαριστώ 1

LJRHp2.png

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Αγαπη μου οχι μην το σκέφτεσαι αυτο! Όλα καλά θα πανε! Ξεκουρασου, προσευχήσου στην Παναγιτσα και θα δεις! Θα πανε ολα καλα! Ευχομαι κ προσευχομαι να μην είναι τπτ! 

Ευχαριστώ παρα παρα πολυ...για την εμψυχωση κ το ενδιαφέρον. Περυσι ειχα μια διδυμη κυηση που οδηγησε σε αποβολη. Κ τρεμω μη μου ξανατυχει... Θα ησυχασω, ηρθε κ η πεθερά μου να με βοηθησει με το μικρό γιατι δε μπορω να σηκωθω καθόλου. Ευχομαι να χω καλά νεα... 

Just now, Rina-Katerina είπε:

Σε παρακαλώ σκέψου οσο το δυνατόν πιο θετικά μπορείς. Αιμα μπορεί να δεις για πολλούς λόγους, μην πάει κατευθείαν το μυαλο στο χειρότερο σενάριο. Ηρεμισε, δες πως θα πάει μέχρι το πρωί και ξαναμιλα με τον γιατρό σου μήπως μπορέσει να σε ελέγξει αύριο απο κοντα ώστε να σου φύγει καθε φοβος..! 

Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.. Η αλήθεια ειναι οτι το μυαλο μας, πάντα μας οδηγει στο φοβο μας, κ ειναι τα πρωτα που σκεφτόμαστε, τα κακα σεναρια.. Μου ειπε οτι θα με δει η γιατρος μου κ προς το παρον να αποφυγω οποιασδήποτε μετακινηση.. Σας ευχαριστώ τοσο πολυ... 

• Μου αρέσει 2

Just now, Mareva είπε:

Ευχαριστώ παρα παρα πολυ...για την εμψυχωση κ το ενδιαφέρον. Περυσι ειχα μια διδυμη κυηση που οδηγησε σε αποβολη. Κ τρεμω μη μου ξανατυχει... Θα ησυχασω, ηρθε κ η πεθερά μου να με βοηθησει με το μικρό γιατι δε μπορω να σηκωθω καθόλου. Ευχομαι να χω καλά νεα... 

Θα έχεις γλυκια μου! Κάνε ότι σου είπε ο γιατρος σου, μην σηκώνεσαι καθολου κ ηρεμησε! Πάνω από ολα ψυχραιμία! Κ αλλες κοπελες ειχαν αιμα. Πήραν το κατάλληλο φαρμακο, ξεκουραστηκαν κ πέρασε! Το ίδιο θα γινει κ με σενα! Θα περασει! Θετικη σκεψη οσο δυσκολο κ αν ειναι! Να σκεφτεσαι το παιδακι σου που σε θέλει ηρεμη κ χαρουμενη κ το εμβρυακι σου που αισθάνεται κ αυτο την αγάπη σου και την χαρά σου! Όσο πιο χαρούμενη κ ηρεμη εισαι εσυ τοσο θα είναι κ το εμβρυακι σου κ θα είναι καλα! Προσπαθησε να κοιμηθεις κ θα δεις αύριο ολα θα είναι καλα! Θα σε δει κ ο γιατρος σου κ θα ηρεμησεις. ❤ κ οτι χρειαστείς εμεις εδω ειμαστε! 

• Μου αρέσει 1

TjCZp2.png

Just now, Mareva είπε:

Ξεκούραση κορίτσι και όλα θα πάνε καλά. Ο γιατρός τι είπε θα πας να σε δει αύριο 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Mareva είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.. Η αλήθεια ειναι οτι το μυαλο μας, πάντα μας οδηγει στο φοβο μας, κ ειναι τα πρωτα που σκεφτόμαστε, τα κακα σεναρια.. Μου ειπε οτι θα με δει η γιατρος μου κ προς το παρον να αποφυγω οποιασδήποτε μετακινηση.. Σας ευχαριστώ τοσο πολυ... 

Λογικο να σκέφτεσαι ετσι μιας και πέρασες κατι τοσο δύσκολο πέρυσι, αλλα τωρα ειναι μια νεα χρονια, μια νεα εγκυμοσυνη, με ενα νεο εμβρυακι. Θα περιμένουμε νεα σου, εύχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα! 

• Ευχαριστώ 1

LJRHp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια εγώ έχω καλά νέα βγήκαν η αιματολογικες εξετάσεις και αυχενικη όλα πάρα πολύ καλά. Είχα και ένα φόβο αφού είμαι 45 χρόνον βέβαια η δοτρια είναι 27 όλα καλά .

• Μου αρέσει 9

Just now, ba_lily είπε:

Κορίτσια εγώ έχω καλά νέα βγήκαν η αιματολογικες εξετάσεις και αυχενικη όλα πάρα πολύ καλά. Είχα και ένα φόβο αφού είμαι 45 χρόνον βέβαια η δοτρια είναι 27 όλα καλά .

Συγχαρητήρια κοριτσι μου!!!! Αντε να ακούμε καλα νέα για ολες! Κάθε δυσκολια για καλο! Το αποτέλεσμα μετραει! Καλά αποτελέσματα κ ολες εμας τωρα ❤

• Μου αρέσει 2

TjCZp2.png

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Θα έχεις γλυκια μου! Κάνε ότι σου είπε ο γιατρος σου, μην σηκώνεσαι καθολου κ ηρεμησε! Πάνω από ολα ψυχραιμία! Κ αλλες κοπελες ειχαν αιμα. Πήραν το κατάλληλο φαρμακο, ξεκουραστηκαν κ πέρασε! Το ίδιο θα γινει κ με σενα! Θα περασει! Θετικη σκεψη οσο δυσκολο κ αν ειναι! Να σκεφτεσαι το παιδακι σου που σε θέλει ηρεμη κ χαρουμενη κ το εμβρυακι σου που αισθάνεται κ αυτο την αγάπη σου και την χαρά σου! Όσο πιο χαρούμενη κ ηρεμη εισαι εσυ τοσο θα είναι κ το εμβρυακι σου κ θα είναι καλα! Προσπαθησε να κοιμηθεις κ θα δεις αύριο ολα θα είναι καλα! Θα σε δει κ ο γιατρος σου κ θα ηρεμησεις. ❤ κ οτι χρειαστείς εμεις εδω ειμαστε! 

Ευχαριστώ τοσο πολυ :') 

Just now, ba_lily είπε:

Ξεκούραση κορίτσι και όλα θα πάνε καλά. Ο γιατρός τι είπε θα πας να σε δει αύριο 

Ευχαριστώ.. Θα την ενημερώσω κ θα μου πει ποτε να με δει.. Να σαι καλα :') 

Just now, Rina-Katerina είπε:

Λογικο να σκέφτεσαι ετσι μιας και πέρασες κατι τοσο δύσκολο πέρυσι, αλλα τωρα ειναι μια νεα χρονια, μια νεα εγκυμοσυνη, με ενα νεο εμβρυακι. Θα περιμένουμε νεα σου, εύχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα! 

Ειστε ολες τοσο καλες!!! Ευχαριστώ τοσο πολυ! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Mareva είπε:

Μην προτρεχεις περίμενε...απλά επειδή εχεις μια δυσάρεστη εμπειρία για αυτό τα συνδέεις. Πες μας αν συνεχίζει το αίμα.ποτε θα σε δει ο γιατρός σου;

Just now, ba_lily είπε:

Μπράβο!εγώ πήγα κ έκανα κ δεύτερη αυχενική σε εμβρυολογο αυτήν την φορά.πραγματικα δεν είχε ιδιαίτερη διάφορα. Δεν υπήρχε τεράστια απόκλιση στις προσεγγίσεις κ στα προγνωστικά. Όλα καλά πήγαν. Άντε κ στα υπόλοιπα κορίτσια με το καλό οι αυχενικες. 

• Μου αρέσει 3

AuQnp2.png

Just now, Mighty86 είπε:

Μην προτρεχεις περίμενε...απλά επειδή εχεις μια δυσάρεστη εμπειρία για αυτό τα συνδέεις. Πες μας αν συνεχίζει το αίμα.ποτε θα σε δει ο γιατρός σου;

Αυριο θα μιλησω γλυκια μου ξανα το πρωι κ λογικα θα μου πει να παω να με ελεγξει.. Αχ κ εχω τοση αγωνια, κ ολα τα ψειριζω τωρα.. Πονακια, υγρα... Μακαρι να μην ειναι κατι..Ας ειναι σχετικο με το εμβρυακι που δεν πριχωρησε. Ο αντρας μου ειναι κ στου διαβολου την ακρη κ εχει σκασει... Τον εχω εννοια κ αυτον.. Αλλα πρέπει να μαι ψυχραιμη. Και σας ευχαριστώ ολες πραγματικά μεσα απο την καρδια μου... Ειστε πραγματικά ομαδα κουραγιου κ εμψυχωσης! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...