Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Καλημερα κ απο μενα κοριτσια! Κ εγω χθες είχα πολύ δύσκολη μέρα! Σύνολο 8 εμετοι! Ότι ετρωγα μετα απο μιση ωρα το έβγαζα. Με έπιασε το παράπονο χθες κ ξεσπασα σε κλαμματα! Και μετα ειχα τυψεις μην κανω κακο κ στο μωρο με τη στεναχώρια μου! Αλλά βρε κοριτσια δεν υποφέρεται αυτό το πραγμα! Ταλαιπωρουμαι παρα πολυ! Ποση υπομονη να κανω πια; τωρα μέχρι στιγμης δεν τολμώ να σηκωθώ απτο κρεβατι μην μου ερθει κ κανω εμετο. Κ ας ποναει η μέση μου γιατι πιάστηκα.

• Λυπημένη/-ος 5

TjCZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα ... 

11 εβδομαδων σημερα .. 

Να ρωτήσω κατι ; παίρνει καποια συμπληρώματα; σίδηρο, ασβεστιο κλπ. ; 

Εγω εκτός από utrogestan folidex κ salospir δεν παίρνω κατι και θυμάμαι στην μικρη μου οτι σε αυτή την εβδομάδα είδη έπαιρνα. 

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Just now, Kassandras είπε:

Καλημέρα κορίτσια..αχ βρε Βάσω .σε διαβάσω κάθε μέρα και στεναχωριεμαι. Μακάρι να τελειώσει γρήγορα αυτός ο εφιάλτης με τους εμετούς. 

Μακάρι κοριτσι μου δεν λες τίποτα! :sad:

TjCZp2.png

πρίν από 19 λεπτά , giwta_86 είπε:

Σε ευχαριστώ για την απάντηση κορίτσι μου, μίλησα μόλις με το γιατρο! Δυστυχώς είμαι στη δουλειά για αυτό είπα να το πιω νωρίτερα πριν φτάσει στο πικ..Χθες γύρισα σπίτι μετά τη δουλειά, ούτε να φάω ήθελα, έκανα ντουζ και δε κατάλαβα πότε ξάπλωσα και κοιμήθηκα, αφού ο άντρας μου είπε ότι ροχαλιζα κιόλας φαντάσου :roll: ελπίζω σήμερα να το περάσω πιο ανώδυνα! Όσο για το λουμπαγκο σε καταλαβαίνω απόλυτα, και αφού σου πέρασε με ντεπον πάλι καλά, τρεμω μη με πιάσει γτ έχω ιστορικό (έχω κοιλες στη μέση) και μόνο με αντιφλεγμονωδη ισιωνω!! Λογοδοαρροια με έπιασε χάχα!! Καλή σου μέρα!! :)

Χμμ κατάλαβα.. Αμα ειναι η δουλειά στη μεση.. Δεν εχεις και πολλες επιλογές. Ευτυχώς εγω δουλεύω απο το σπίτι ακομη. Ελπίζω να σε έπιασε εγκαίρως το ντεπονακι σήμερα. Καλα οσο για τη μεση κανονικα μονο με αντιφλεγμονωδη και γω την παλεύω αλλα λογω της κατάστασης, βολεύτηκα με ντεπον. Κατι εκανε, δε μπορώ να πω αλλα δε θα ήθελα να το ξαναζησω! Καλη σου δυναμη και καλη συνέχεια σήμερα!! 

πρίν από 6 λεπτά , Vaso11.4.11 είπε:

Καλημερα κ απο μενα κοριτσια! Κ εγω χθες είχα πολύ δύσκολη μέρα! Σύνολο 8 εμετοι! Ότι ετρωγα μετα απο μιση ωρα το έβγαζα. Με έπιασε το παράπονο χθες κ ξεσπασα σε κλαμματα! Και μετα ειχα τυψεις μην κανω κακο κ στο μωρο με τη στεναχώρια μου! Αλλά βρε κοριτσια δεν υποφέρεται αυτό το πραγμα! Ταλαιπωρουμαι παρα πολυ! Ποση υπομονη να κανω πια; τωρα μέχρι στιγμης δεν τολμώ να σηκωθώ απτο κρεβατι μην μου ερθει κ κανω εμετο. Κ ας ποναει η μέση μου γιατι πιάστηκα.

@Vaso11.4.11 μόνο κουράγιο μπορώ να σου πω, κάποια στιγμή θα σταματήσουν, δε μπορεί!! Σέβομαι άπειρα οσες υπομένετε ολο αυτο, το έχει περάσει η κουνιάδα μου και το βίωσα απο πρώτο χέρι.

LJRHp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Rina-Katerina είπε:

Χμμ κατάλαβα.. Αμα ειναι η δουλειά στη μεση.. Δεν εχεις και πολλες επιλογές. Ευτυχώς εγω δουλεύω απο το σπίτι ακομη. Ελπίζω να σε έπιασε εγκαίρως το ντεπονακι σήμερα. Καλα οσο για τη μεση κανονικα μονο με αντιφλεγμονωδη και γω την παλεύω αλλα λογω της κατάστασης, βολεύτηκα με ντεπον. Κατι εκανε, δε μπορώ να πω αλλα δε θα ήθελα να το ξαναζησω! Καλη σου δυναμη και καλη συνέχεια σήμερα!! 

@Vaso11.4.11 μόνο κουράγιο μπορώ να σου πω, κάποια στιγμή θα σταματήσουν, δε μπορεί!! Σέβομαι άπειρα οσες υπομένετε ολο αυτο, το έχει περάσει η κουνιάδα μου και το βίωσα απο πρώτο χέρι.

Σε ευχαριστώ πολυ κοριτσι μου για τα καλα σου λόγια! Κανω κουραγιο οσο μπορω! Εσύ πως το περνας;

TjCZp2.png

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ κοριτσι μου για τα καλα σου λόγια! Κανω κουραγιο οσο μπορω! Εσύ πως το περνας;

Εγω σε σχέση με ολα αυτα που διαβάζω απο εσας, δεν εχω να πω κατι.. Μονο φούσκωμα εχω αιντε καμια αναγούλα μια στο τοσο. Περιμένω την αυχενική να δω οτι ολα πάνε καλα, γιατι αμα δεν εχεις και πολλα συμπτώματα, λες τι γίνεται ? Εχει γινει κατι?! Κατα τ αλλα προσπαθώ να τρέφομαι σωστα, να σκέφτομαι θετικά, βαζω και κλασσική μουσική που λενε οτι βοηθάει στην ανάπτυξη(:p) και αναμένω..! 

LJRHp2.png

On 26/8/2020 at 12:51 ΜΜ, Evoulini24 είπε:

Όχι, ήταν φυσική η σύλληψη! Δεν ξέρω γιατί τόσο πρήξιμο..από την αρχή!! Ίσως κι από την ωορρηξία!! Μη σας πω ότι στην αρχή ήταν χειρότερο..η κοιλίτσα, λόγω του εμβρύου, συνήθως πότε φουσκώνει;

Γιατί καλέ είναι ιδανικό;; Πες μας κι εμάς να ξέρουμε χαχα

Για τη κοιλίτσα που λέτε αρχίζει από τον 4ο συνήθως κ μεγαλώνει κ το μπαμ (σε όλες σχεδόν στην ομάδα μου..) μας έγινε αρχές 6ου με 7ο δλδ εκεί κ εκείνες που δεν είχαν ως τότε καθόλου πέταξαν φανερά κ εμείς που ήδη είχαμε μικρή κ μας φαινόταν κ μεγάλη τρομάρα μας φουσκώσει ακόμη περισσότερο ξαφνικά!! Μετά τον 7ο σταθεροποιείται λίγο κ πάνω που λες πάλι "πωωω τι κοιλουμπα εκανα" τσουυπ μπαίνεις 8ο κ κάθε εβδομάδα μεγαλώνει όλο κ πιο πολύ!!

Βέβαια τότε κ το μωρό παίρνει 200-250γρ. Την εβδομάδα οπότε καταλαβαίνετε!!

• Μου αρέσει 3

Εγω σε σχέση με ολα αυτα που διαβάζω απο εσας, δεν εχω να πω κατι.. Μονο φούσκωμα εχω αιντε καμια αναγούλα μια στο τοσο. Περιμένω την αυχενική να δω οτι ολα πάνε καλα, γιατι αμα δεν εχεις και πολλα συμπτώματα, λες τι γίνεται ? Εχει γινει κατι?! Κατα τ αλλα προσπαθώ να τρέφομαι σωστα, να σκέφτομαι θετικά, βαζω και κλασσική μουσική που λενε οτι βοηθάει στην ανάπτυξη(:p) και αναμένω..! 

Χαιρομαι γλυκια μου! Τουλάχιστον να μην ταλαιπωρουμαστε ολες. Ειναι κρίμα. Παντως κ το φουσκωμα κ οι αναγουλες μια χαρα συμπτωματα ειναι. Ολα τελεια πηγαινουν! Ποτε έχεις αυχενικη;

TjCZp2.png

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Χαιρομαι γλυκια μου! Τουλάχιστον να μην ταλαιπωρουμαστε ολες. Ειναι κρίμα. Παντως κ το φουσκωμα κ οι αναγουλες μια χαρα συμπτωματα ειναι. Ολα τελεια πηγαινουν! Ποτε έχεις αυχενικη;

09.09, το πρωί. Αθήνα μενω, μου σύστησαν εναν εμβρυολογο και έκλεισα εκει, αφου τον εψαξα πρώτα. Εύχομαι ολα να πανε καλα..!

• Μου αρέσει 1

LJRHp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από μένα. Μολις έκανα εγγραφή να ανταλλάσουμε απόψεις, να λέμε τα νέα μας και να χαλαρώνουμε και λίγο απ το αγχος:tongue:. Λοιπόν εγώ είμαι 12εβδκαι 3μερες απ ότι τα υπολογίζω αν και η αυχενική με έβγαζε παραπάνω. Περιμένω με αγωνία τα αποτελέσματα αύριο! Έχω λίγο παραπάνω άγχος είναι η αλήθεια μιας και 37 χρόνων... Έχω ανακατωσουρες ναυτιες απ την αρχή. Χάλια στομάχι.. Όλα μου μυρίζουν. Χτες ξεκίνησα σιδηρο hemafer fol μιας και λόγω στίγματος ο αιματοκριτης πήγε 29!!ασβεστιο και duphalac λόγω δίσκοιλιοτητας.Επισης επειδή έχω κάνει αφαίρεση θυροειδη t4. 

Θα χαρώ πολύ να τα λέμε από δω!! 

• Μου αρέσει 4

09.09, το πρωί. Αθήνα μενω, μου σύστησαν εναν εμβρυολογο και έκλεισα εκει, αφου τον εψαξα πρώτα. Εύχομαι ολα να πανε καλα..!

Ολα θα πανε τελεια! ❤❤❤❤ εγω ακομα δεν έκλεισα. Την τριτη που θα πάω για υπερηχο θα κλείσω. Καλα αποτελεσματα να εχουμε ολες!!! 

Just now, valentina23 είπε:

Καλησπέρα και από μένα. Μολις έκανα εγγραφή να ανταλλάσουμε απόψεις, να λέμε τα νέα μας και να χαλαρώνουμε και λίγο απ το αγχος:tongue:. Λοιπόν εγώ είμαι 12εβδκαι 3μερες απ ότι τα υπολογίζω αν και η αυχενική με έβγαζε παραπάνω. Περιμένω με αγωνία τα αποτελέσματα αύριο! Έχω λίγο παραπάνω άγχος είναι η αλήθεια μιας και 37 χρόνων... Έχω ανακατωσουρες ναυτιες απ την αρχή. Χάλια στομάχι.. Όλα μου μυρίζουν. Χτες ξεκίνησα σιδηρο hemafer fol μιας και λόγω στίγματος ο αιματοκριτης πήγε 29!!ασβεστιο και duphalac λόγω δίσκοιλιοτητας.Επισης επειδή έχω κάνει αφαίρεση θυροειδη t4. 

Καλως ηρθες κοριτσι μου! Να μας πεις τα αποτελεσματα αύριο! Ολα θα πανε τελεια! Όσο για τις ναυτιες κ το στομαχι σε καταλαβαίνω. Εγω το περναω ασχημα με εμετους! Ασβεστίο από τωρα περνουμε; εγω ειμαι 9 εβδομαδων. Παιρνω μονο φυλλικο οξυ κ ακομα καποιες βιταμινες iofolen κυησης κ neurobion που βοηθάνε λιγο στην υπερεμεση 

TjCZp2.png

Just now, Aria konsta είπε:

Καλημέρα ... 

11 εβδομαδων σημερα .. 

Να ρωτήσω κατι ; παίρνει καποια συμπληρώματα; σίδηρο, ασβεστιο κλπ. ; 

Εγω εκτός από utrogestan folidex κ salospir δεν παίρνω κατι και θυμάμαι στην μικρη μου οτι σε αυτή την εβδομάδα είδη έπαιρνα. 

Γειά σου κορίτσι! Νομίζω τα γράφουν προς το τέλος του πρώτου τριμήνου ειδικά το σιδηρο που είναι και βαρύ. 

On 21/8/2020 at 1:19 ΠΜ, Evoulini24 είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Θα γίνω κι εγώ μανούλα τον Μάρτιο του 21! 2/6 τελευταία περίοδος! Έκλεισα και ραντεβού για την αυχενική στις 31/8! Να σας ρωτήσω κάτι ρε κορίτσια..ποιες μένετε Αθήνα; Εγώ είμαι στο κέντρο..με έχει πιάσει μια ανησυχία (δεν ξέρω αν είμαι παράλογη) από την Παρασκευή που προέκυψε όλο αυτό με το τοξικό νέφος από τη φωτιά στη Μεταμόρφωση! Διαβάζω διάφορα για τις ουσίες που αναπνέουμε κλπ κι έχω αγχωθει μήπως επηρεάζεται το έμβρυο..ρώτησε καμία κοπέλα τον γιατρό της για το θέμα αυτό;

Γειά σου evoulini  και γω μόλις έκανα εγγραφή και πάω όσο μπορώ πιο πίσω να σας διαβάσω. Απ ότι είδα έχουμε μια μέρα διαφορά! 1-6 εγώ τελευταία περίοδο! Όλα καλά να μας πάνε μέχρι το τέλος και γερά παιδάκια! Θα τα λεμε:razz:

• Μου αρέσει 1

Just now, valentina23 είπε:

Καλώς ήρθες στο όμορφο γεμάτο φουσκωμένες και χαριτωμένες κοιλίτσες..παρεακι μας

Με το καλο μια ήρεμη και τελειομηνη εγκυμοσύνη ♡♡

• Μου αρέσει 2

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...