Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Πιστεψε με εγω θελω πολυ να ρθει η μέρα που θα ξυπνήσω κ θα είμαι καλά! Βέβαια θα έχω κ εγω αυτες τις σκέψεις αλλα με όλο αυτο που πέρασα πιστεύω θα το χαρω! Ναι αυτο με το τζιντζερ είναι αλλα εμενα δεν μου αρέσει καθόλου! Μου ειπαν οτι στην 9η κ 10η εβδομαδα κορυφώνονται τα συμπτώματα λογω της ορμονης. Λες να ηρεμησω μετα;

δεν θέλω να σου πω ψέματα. εγώ έχω φτάσει 13w . μακάρι σε εσένα να περάσουν. νομίζω σε άλλες περάσανε εκεί κοντά 9η-10η. άλλες φτάσανε μέχρι 16η.

@Aria konsta  μεταξύ 12w-14w 14+1 δεν κάνουν

Θα κλείσω ραντεβού 3/9 θα είμαι ακριβώς 12w με τις δικές μου μετρήσεις γτ ο γιατρός καθε φορα μου προσθέτει και μου αφαιρεί μερες και με εχει τρελάνει .

Και αν πάλι δε δει ακριβως και μου κλείσει οτι να ναι αυχενική; 

Γτ μου ειπε ελα 3 να μετρήσουμε λογικα 14 ,15 /9 θα γίνει που εγω θα εχω πατήσει τις 14 w με τη δική μου μέτρηση ημερολογίου. 

Σας μπέρδεψα το ξερω ,υπομονή :lol:8-)8-)

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Just now, Mighty είπε:

δεν θέλω να σου πω ψέματα. εγώ έχω φτάσει 13w . μακάρι σε εσένα να περάσουν. νομίζω σε άλλες περάσανε εκεί κοντά 9η-10η. άλλες φτάσανε μέχρι 16η.

@Aria konsta  μεταξύ 12w-14w 14+1 δεν κάνουν

Εχω κανει ήδη 4 εμετους. Δεν υπάρχει αυτό! Ελπίζω να σταματήσουν νωρις δεν θα το αντέξω να κρατήσουν μεχρι 14η. Εχω πολυ ακομα.

• Λυπημένη/-ος 2

TjCZp2.png

Just now, Aria konsta είπε:

Θα κλείσω ραντεβού 3/9 θα είμαι ακριβώς 12w με τις δικές μου μετρήσεις γτ ο γιατρός καθε φορα μου προσθέτει και μου αφαιρεί μερες και με εχει τρελάνει .

Και αν πάλι δε δει ακριβως και μου κλείσει οτι να ναι αυχενική; 

Γτ μου ειπε ελα 3 να μετρήσουμε λογικα 14 ,15 /9 θα γίνει που εγω θα εχω πατήσει τις 14 w με τη δική μου μέτρηση ημερολογίου. 

Σας μπέρδεψα το ξερω ,υπομονή :lol:8-)8-)

στην κόρη μου είχα μία πολύ περίεργη εγκυμοσύνη. ευτυχώς ήμουν μικρή και δεν αξιολογούσα πολύ σοβαρά την κατάσταση. είχα τελευταία περίοδο στις 31 ιανουαρίου αλλά επειδή επαιρνα τότε αντισυλληπτικά και μετά από δυο τρία χάπια αποφάσισα να τα σταματήσω είχα ως φαίνεται πολύ καθυστερημένη ωορρηξία με αποτελεσμα το μωρό να φαίνεται αρκετά μικρότερο από την ημερομηνία της τελευταίας περιοδου. ουσιαστικά, ήταν σαν να είχα τελευταια περιοδο στις 15 φεβρουαρίου. εγώ θεωρούσα ότι βρισκόμουν σε άλλες εβδομ κύησης απ ότι πραγματικά ήμουν. οπότε έχει δικιο ο γιατρός σου, θα το μετρήσει και θα υπολογίσει πότε θα κάνεις την αυχενική. ένα άλλο θέμα με την κόρη μου είναι ότι δεν γινόταν καλή τροφοδοσία του εμβρύου. γεννήθηκε 39 εβδομάδες και ζύγιζε 2680 γρ. τώρα βέβαια όλα αυτά θα με τρόμαζαν αλλά τότε ήμουν σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά.

μην ανησυχείς! όλα θα πάνε καλά!!!

Εχω κανει ήδη 4 εμετους. Δεν υπάρχει αυτό! Ελπίζω να σταματήσουν νωρις δεν θα το αντέξω να κρατήσουν μεχρι 14η. Εχω πολυ ακομα.

αχ δεν είσαι μόνη!! πιθανόν να σου κρατήσει πολύ λιγότερο! τι να πω κορίτσια κουράγιο να κάνουμε!

Just now, Mareva είπε:

Σοδα.. Τις τελευταιες μερες την ανακαλυψα κ εγω!!! Yeahhh!!! 

Ενα θα σου πω... Λατρης του σουσι, στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ημερα σαββατο, 38 εβδομαδων εγω, εφαγα για τις 38 βδομαδες τις προηγουμενες. Ευτυχως γεννησα τη δευτερα 2 μερες μετα!!!! Θα το στερηθουμε λιγο δεν πειράζει!!!! 

εγω νιώθω κάποιες φορές ότι θα πεθάνω από την πείνα αλλά μου μυρίζουν τα φαγητα και δεν μπορώ να μαγειρέψω εκτός από κάτι εντελώς αναγκαίο για τα παιδιά. και όλο βλέπω στο φβ αυτά που μαγειρεύουν οι χρυσοχέρες και δεν αντέχω!!! εγώ σκέφτηκα προχθές ότι θα ήθελα να φάω αχινούς μα έμεινα με την όρεξη!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

AYpt.png

Διαφημίσεις

Just now, Rita Ath. είπε:

στην κόρη μου είχα μία πολύ περίεργη εγκυμοσύνη. ευτυχώς ήμουν μικρή και δεν αξιολογούσα πολύ σοβαρά την κατάσταση. είχα τελευταία περίοδο στις 31 ιανουαρίου αλλά επειδή επαιρνα τότε αντισυλληπτικά και μετά από δυο τρία χάπια αποφάσισα να τα σταματήσω είχα ως φαίνεται πολύ καθυστερημένη ωορρηξία με αποτελεσμα το μωρό να φαίνεται αρκετά μικρότερο από την ημερομηνία της τελευταίας περιοδου. ουσιαστικά, ήταν σαν να είχα τελευταια περιοδο στις 15 φεβρουαρίου. εγώ θεωρούσα ότι βρισκόμουν σε άλλες εβδομ κύησης απ ότι πραγματικά ήμουν. οπότε έχει δικιο ο γιατρός σου, θα το μετρήσει και θα υπολογίσει πότε θα κάνεις την αυχενική. ένα άλλο θέμα με την κόρη μου είναι ότι δεν γινόταν καλή τροφοδοσία του εμβρύου. γεννήθηκε 39 εβδομάδες και ζύγιζε 2680 γρ. τώρα βέβαια όλα αυτά θα με τρόμαζαν αλλά τότε ήμουν σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά.

μην ανησυχείς! όλα θα πάνε καλά!!!

αχ δεν είσαι μόνη!! πιθανόν να σου κρατήσει πολύ λιγότερο! τι να πω κορίτσια κουράγιο να κάνουμε!

Ειχα τελευταία περίοδο 4/6 ωορρηξία ειδαμε με τον υπέρηχο οτι εκανα 25/6 .

Επειδή δεν εχω σταθερούς κύκλους και γενικά τελευταία εκανα μεγάλους κύκλους 4/6 με 35 μερες κυκλο βγαίνει η ημ/νια που υπολογισαμε και η ωορρηξία που ειδαμε,δηλαδη με πήγε μια εβδομάδα πίσω και λεω οκ . Την μια εβδομαδα την διόρθωσα στο ημερολόγιο και μετράω ετσι μετα ομως στον επόμενο υπέρηχο με πήγε κι άλλο πισω εκει που ημουν ας πουμε με τις πρώτες μετρήσεις 8w μου λεει 7 κ 2 και του λέω γτ 7 κ 2 καλε 8 ειμαι απο αυτα που λέγαμε.  

Καλα μου λεει δεν θελω να το πιεζω και πολυ δηλαδη οσο πιέζε έβαζε και μερα . 

Αλλα εμενα με μπέρδεψε παρα πολυ . Γτ ετσι αλλάζει και η πητ και ολα κυρίως η ψυχολογία μου που δεν ξερω τι μου γίνεται. 

PpoEp2.png AvlAp2.png 

το πιστεύεις ότι αν βγούμε εξω για φαι ελέγχω την τουαλέτα για να δω αν είναι καθαρή προκειμένου να μπορέσω να κάνω, αν χρειαστεί, εμετό;; αν είναι βρωμική δεν τρώω τπτ. αστα.. κουράγιο

Ειχα τελευταία περίοδο 4/6 ωορρηξία ειδαμε με τον υπέρηχο οτι εκανα 25/6 .

Επειδή δεν εχω σταθερούς κύκλους και γενικά τελευταία εκανα μεγάλους κύκλους 4/6 με 35 μερες κυκλο βγαίνει η ημ/νια που υπολογισαμε δηλαδη με πήγε μια εβδομάδα πίσω και λεω οκ . Την μια εβδομαδα την διόρθωσα στο ημερολόγιο και μετράω ετσι μετα ομως στον επόμενο υπέρηχο με πήγε κι άλλο πισω εκει που ημουν ας πουμε με τις πρώτες μετρήσεις 8w μου λεει 7 κ 2 και του λέω γτ 7 κ 2 καλε 8 ειμαι απο αυτα που λέγαμε.  

Καλα μου λεει δεν θελω να το πιεζω και πολυ δηλαδη οσο πιέζε έβαζε και μερα . 

Αλλα εμενα με μπέρδεψε παρα πολυ . Γτ ετσι αλλάζει και η πητ και ολα κυρίως η ψυχολογία μου που δεν ξερω τι μου γίνεται. 

ναι σε καταλαβαίνω. έτσι ήταν στην κόρη μου. πήγα στις 15 ιουλίου να κάνω β επιπέδου και ήταν μόλις 350 γρ και μικροσκοπική. ο γιατρός μου έλεγε οπωσδήποτε επανέλεγχο και το ένα και το άλλο. κυρίως η εγκυμοσύνη της κόρης μου έκανε τον γιατρό που έχω τώρα να υποψιαστεί θρομβοφιλία. τότε βέβαια τπτ δε μου είχαν πει.μακάρι και στα δίδυμα να είχα αντιληφθεί ότι είχα θρομβοφιλία ή να έκανα προληπτικά τις ενέσεις όπως γίνεται στην εξωσωματική.

δεν ξέρω τι να πω. γιατί δεν πας και σε έναν άλλο γιατρό να σε δει;;; να ηρεμήσεις και εσύ λιγάκι; ρώτησε τον και για τη θρομβοφιλία.

το πιστεύεις ότι αν βγούμε εξω για φαι ελέγχω την τουαλέτα για να δω αν είναι καθαρή προκειμένου να μπορέσω να κάνω, αν χρειαστεί, εμετό;; αν είναι βρωμική δεν τρώω τπτ. αστα.. κουράγιο

ναι σε καταλαβαίνω. έτσι ήταν στην κόρη μου. πήγα στις 15 ιουλίου να κάνω β επιπέδου και ήταν μόλις 350 γρ και μικροσκοπική. ο γιατρός μου έλεγε οπωσδήποτε επανέλεγχο και το ένα και το άλλο. κυρίως η εγκυμοσύνη της κόρης μου έκανε τον γιατρό που έχω τώρα να υποψιαστεί θρομβοφιλία. τότε βέβαια τπτ δε μου είχαν πει.μακάρι και στα δίδυμα να είχα αντιληφθεί ότι είχα θρομβοφιλία ή να έκανα προληπτικά τις ενέσεις όπως γίνεται στην εξωσωματική.

δεν ξέρω τι να πω. γιατί δεν πας και σε έναν άλλο γιατρό να σε δει;;; να ηρεμήσεις και εσύ λιγάκι; ρώτησε τον και για τη θρομβοφιλία.

συγγνώμη κιόλας. δεν είμαι γιατρός. καθάρα από προσωπική εμπειρία μιλάω. όλα θα πάνε καλά! είμαι σίγουρη!

AYpt.png

Σκέφτηκα να παω και σε δεύτερο να παρω μια γνώμη αλλα ο αντρας μου με λεει υπερβολική και λεει οτι θα μπερδευτούν τα πράγματα και εμεις μαζί σε περίπτωση που μας πει αλλα . 

Θα δω τωρα την αλλη εβδομάδα που ειπε θα μετρήσουν καλα για να μου κλείσει την αυχενική 

PpoEp2.png AvlAp2.png 

συγγνώμη κιόλας. δεν είμαι γιατρός. καθάρα από προσωπική εμπειρία μιλάω. όλα θα πάνε καλά! είμαι σίγουρη!

Πω πω τι τραβαμε.. πόση υπομονη θελει!!! Αχ..

TjCZp2.png

Σκέφτηκα να παω και σε δεύτερο να παρω μια γνώμη αλλα ο αντρας μου με λεει υπερβολική και λεει οτι θα μπερδευτούν τα πράγματα και εμεις μαζί σε περίπτωση που μας πει αλλα . 

Θα δω τωρα την αλλη εβδομάδα που ειπε θα μετρήσουν καλα για να μου κλείσει την αυχενική 

Ε ναι είσαι λίγο εδώ που τα λέμε εκτός κ αν θέλεις να αλλάξεις γιατρό.στην αυχενική θα οριστικοποιηθεί λογικα κάνε υπομονή.

AuQnp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Κουράγιο σε οσες υποφέρουν από εμετους.

Ήθελα να σας ρωτήσω, αν ξέρετε ακριβώς το ρόλο μιας μαίας και κατά πόσο είναι χρήσιμη;;; Αν γεννησουμε σε κλινική δεν υπάρχουν εκεί μαίες να αναλάβουν ούτως η άλλως ;

• Μου αρέσει 1

rqbzp3.png

Just now, Kassandras είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Κουράγιο σε οσες υποφέρουν από εμετους.

Ήθελα να σας ρωτήσω, αν ξέρετε ακριβώς το ρόλο μιας μαίας και κατά πόσο είναι χρήσιμη;;; Αν γεννησουμε σε κλινική δεν υπάρχουν εκεί μαίες να αναλάβουν ούτως η άλλως ;

Εγώ έχω δική μου μαία,του γιατρού μου δλδ.Ναι υπάρχουν φυσικά μαιες στην κλινική,όπου έρχονται ανά τακτά διαστήματα και σε τσεκάρουν. Η δική σου προσωπική μαία θα είναι μαζί σου συνεχώς,θα σε ηρεμεί, θα σε καθοδηγεί με τις ωδίνες και ο,τι άλλο χρειαστεί.Η δική μου μαία μου είχε κάνει μαθήματα ανωδυνου τοκετού,μου είχε δείξει γυμναστική για εγκύους και πως να περιποιηθουμε το μωρο τις πρώτες μέρες στο σπίτι,όπου σε αυτό το μάθημα ήταν μαζί και ο άντρας μου.και γενικά έμεινα παααααρα πολύ ευχαριστημένη απ την μαία μου.θα μπορούσα να γεννήσω άνετα μαζί της χωρίς τον γιατρό!Ήταν συνεχώς μαζί μου,με ηρεμουσε, μου είχε βάλει και μουσικούλα και όταν ήρθε η ώρα για τις εξωθησεις μου έδινε κουράγιο. Άσε που για οοοοποια απορία είχα και έχω στην Φωτεινή τρέχω κι όχι στον γιατρό Γιατί ο γιατρός είναι πιο απροσωπος ενώ η μαία του είναι με ένα χαμόγελο πάντα μέχρι τ αυτιά!!!!Να την έχει ο Θεός Καλά να βοηθάει όλες τις γυναίκες!και για την ιστορία ο γιατρός μου είναι ο Μητσακος στο Ρέα και η μαία του η Φωτεινή!!Πάω στο Ρέα και λέω με στέλνει η Φωτεινή και όλοι ξέρουν ποια Φωτεινή είναι...

• Μου αρέσει 3

NmUgp3.png

Καλημέρα, δύσκολη μέρα η χθεσινή, με ημικρανία και κατά διαστήματα  ζαλάδα και τάση για εμετό, και σήμερα πάει να με ξαναπιάσει.. Ήπια ντεπον χθες το βράδυ , δε ρώτησα το γιατρό αλλά ξέρω ότι ντεπον μπορείς να παίρνεις άφοβα... Σκέφτομαι να τον πάρω να μου το επιβεβαιώσει και να ξαναπαρω πριν γίνω χειρότερα... 

Just now, giwta_86 είπε:

Καλημέρα, δύσκολη μέρα η χθεσινή, με ημικρανία και κατά διαστήματα  ζαλάδα και τάση για εμετό, και σήμερα πάει να με ξαναπιάσει.. Ήπια ντεπον χθες το βράδυ , δε ρώτησα το γιατρό αλλά ξέρω ότι ντεπον μπορείς να παίρνεις άφοβα... Σκέφτομαι να τον πάρω να μου το επιβεβαιώσει και να ξαναπαρω πριν γίνω χειρότερα... 

Καλημέρα @giwta_86 Depon κανει σίγουρα, έπαιρνα κι εγω με άδεια γιστρου γιατί οταν ήμουν 1,5 μηνών εγκυος είχα πάθει λουμπαγκο. .. Εύχομαι να νιώσεις καλύτερα σημερα. Εαν μπορείς φαε ελαφριά, μείνε ξαπλωμένη ολη μερα σε σκοτεινό και δροσερό χώρο και βαλε απαλή μουσικη, να χαλαρώσεις... 

LJRHp2.png

Just now, Rina-Katerina said:

Καλημέρα @giwta_86 Depon κανει σίγουρα, έπαιρνα κι εγω με άδεια γιστρου γιατί οταν ήμουν 1,5 μηνών εγκυος είχα πάθει λουμπαγκο. .. Εύχομαι να νιώσεις καλύτερα σημερα. Εαν μπορείς φαε ελαφριά, μείνε ξαπλωμένη ολη μερα σε σκοτεινό και δροσερό χώρο και βαλε απαλή μουσικη, να χαλαρώσεις... 

Σε ευχαριστώ για την απάντηση κορίτσι μου, μίλησα μόλις με το γιατρο! Δυστυχώς είμαι στη δουλειά για αυτό είπα να το πιω νωρίτερα πριν φτάσει στο πικ..Χθες γύρισα σπίτι μετά τη δουλειά, ούτε να φάω ήθελα, έκανα ντουζ και δε κατάλαβα πότε ξάπλωσα και κοιμήθηκα, αφού ο άντρας μου είπε ότι ροχαλιζα κιόλας φαντάσου :roll: ελπίζω σήμερα να το περάσω πιο ανώδυνα! Όσο για το λουμπαγκο σε καταλαβαίνω απόλυτα, και αφού σου πέρασε με ντεπον πάλι καλά, τρεμω μη με πιάσει γτ έχω ιστορικό (έχω κοιλες στη μέση) και μόνο με αντιφλεγμονωδη ισιωνω!! Λογοδοαρροια με έπιασε χάχα!! Καλή σου μέρα!! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...