Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Just now, Evoulini24 είπε:

Καλημέρα!! Αχ κι εμένα μου έχει λείψει το σούσι!! Τρελαίνομαι αλλά δυστυχώς...

Έχω κάνει κι εγώ μια κοιλιά! Μάλλον φούσκωμα είναι γιατί το πρωί είναι μικρούλα! Μέχρι το βράδυ όμως γίνεται τούμπανο!! Πού θα φτάσει άραγε στο τέλος?!

Είναι φούσκωμα, έχω κεγω. Τα απογεύματα χειροτερεύει.εισαι από εξωσωματική παίρνεις φάρμακα; Εμένα τα φάρμακα επιδεινωναν την κατάσταση  ,τώρα που μου τα έκοψαν είμαι κάπως καλύτερα ,μπορεί κ να είναι ιδέα μου όμως.. Επίσης οι εμετοι. Όσο περισσότερους εμετούς κάνω τόσο θαρρείς κ πρίζονται παραπάνω κάνω κατακρατήσεις.

Θέλει πολλά μικρά γεύματα.κ 8 ποτήρια νερο την μέρα. Κ όχι αλατια κ ζάχαρες πολλές. Πάλι θα έχεις το πριξιμο αλλά λίγο πιο ήπια.

AuQnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κανετε; Εγώ μόλις έκανα κολπικές εξετάσεις για μικρόβια κ περιμένω να κάνουμε κ υπέρηχο. 

@Mighty86 μεγάλη αλήθεια αυτή που λες με το αλάτι. Χθες ήταν η πρώτη μέρα που έφαγα αναλατα εντελώς και το βράδυ ήμουν μια χαρά. Καμία σχέση το φούσκωμα. Μακάρι να μπορούσα να πειθαρχήσω κ με τη ζάχαρη. Έχω πάρει ήδη 1 κιλό και το βρίσκω to much Για τη βδομάδα μου.

Επαφές ούτε η δική μου γιατρός επιτρέπει το 1ο τρίμηνο. Μετά όμως ναι. Για μένα το σεξ οσο περίεργο κι αν ακούγεται ήταν ιδανικό στην εγκυμοσύνη! 

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, Kassandras είπε:

Χαχαχα εεε απτο ολότελα :lol:

Σοδα.. Τις τελευταιες μερες την ανακαλυψα κ εγω!!! Yeahhh!!! 

Just now, Popaki2011 είπε:

Καλημέρα σε όλη την παρέα!!!!Βρυκόλακας σήμερα, ξύπνησα από τις 6:30 και δεν μπορώ να κοιμηθώ ξανά!!Μου συμβαίνει συχνά να ξυπνάω το πρωί πολύ νωρίς και μετα δεν έχω ύπνο.

Τον τελευταίο καιρό είχα λυσσάξει να φάω σούσι!!!!!!Γενικά το τρώμε με τον άντρα μου αλλά από τοτε που έμεινα έγκυος όχι.Μου είπαν λοιπόν κάποιοι ότι κάνει να φάω αρκεί να μην είναι ωμό.πηγε ο άντρας μου και πήρε ο,τι δεν ήταν ωμό.Ωωωω ρε κορίτσια και το πλακώνω με τέτοια λύσσα, Καλά να πάθω μετα Γιατί μου έκατσε βαρύ!!!!Στομαχοπονος και καουρα. Και τώρα το πρωί ξύπνησα με αναγούλα.Ξινο μου βγήκε, αλλά τουλάχιστον μου έφυγε η κάψα και ούτε να το ξαναδώ!!!!

Ενα θα σου πω... Λατρης του σουσι, στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ημερα σαββατο, 38 εβδομαδων εγω, εφαγα για τις 38 βδομαδες τις προηγουμενες. Ευτυχως γεννησα τη δευτερα 2 μερες μετα!!!! Θα το στερηθουμε λιγο δεν πειράζει!!!! 

• Χαχα 2

Just now, Mighty86 είπε:

Είναι φούσκωμα, έχω κεγω. Τα απογεύματα χειροτερεύει.εισαι από εξωσωματική παίρνεις φάρμακα; Εμένα τα φάρμακα επιδεινωναν την κατάσταση  ,τώρα που μου τα έκοψαν είμαι κάπως καλύτερα ,μπορεί κ να είναι ιδέα μου όμως.. Επίσης οι εμετοι. Όσο περισσότερους εμετούς κάνω τόσο θαρρείς κ πρίζονται παραπάνω κάνω κατακρατήσεις.

Θέλει πολλά μικρά γεύματα.κ 8 ποτήρια νερο την μέρα. Κ όχι αλατια κ ζάχαρες πολλές. Πάλι θα έχεις το πριξιμο αλλά λίγο πιο ήπια.

Όχι, ήταν φυσική η σύλληψη! Δεν ξέρω γιατί τόσο πρήξιμο..από την αρχή!! Ίσως κι από την ωορρηξία!! Μη σας πω ότι στην αρχή ήταν χειρότερο..η κοιλίτσα, λόγω του εμβρύου, συνήθως πότε φουσκώνει;

Just now, vivi.nik. είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κανετε; Εγώ μόλις έκανα κολπικές εξετάσεις για μικρόβια κ περιμένω να κάνουμε κ υπέρηχο. 

@Mighty86 μεγάλη αλήθεια αυτή που λες με το αλάτι. Χθες ήταν η πρώτη μέρα που έφαγα αναλατα εντελώς και το βράδυ ήμουν μια χαρά. Καμία σχέση το φούσκωμα. Μακάρι να μπορούσα να πειθαρχήσω κ με τη ζάχαρη. Έχω πάρει ήδη 1 κιλό και το βρίσκω to much Για τη βδομάδα μου.

Επαφές ούτε η δική μου γιατρός επιτρέπει το 1ο τρίμηνο. Μετά όμως ναι. Για μένα το σεξ οσο περίεργο κι αν ακούγεται ήταν ιδανικό στην εγκυμοσύνη! 

Γιατί καλέ είναι ιδανικό;; Πες μας κι εμάς να ξέρουμε χαχα

Καλημερα κοριτσια μου. Ούτε εγώ κοιμηθηκα καλα. Γενικα δεν κοιμάμαι καλα λογω αναγουλας κ καουρας. Και τωρα τελευταία κ λογω συχνοουριας. Κ μολις ξύπνησα τσουπ να σου κ ο εμετος. Τουλαχιστον να ειναι 1 τη μερα. Οσο για το σουσι δεν εχω δοκιμάσει ποτέ. Εχω πει στον αντρα μου κ στους κουμπάρους μας μετα τη γεννα να με πανε να φαω επιτελους :-D επίσης όσον αφορά το πρηξιμο εχω κ εγω πολυ κ κυριως το μεσημερι κ το απογευμα. Δεν ξερω αν φταίει το αλάτι γιατί τελευταία πιο πολυ γλυκα ετρωγα. 

TjCZp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου. Ούτε εγώ κοιμηθηκα καλα. Γενικα δεν κοιμάμαι καλα λογω αναγουλας κ καουρας. Και τωρα τελευταία κ λογω συχνοουριας. Κ μολις ξύπνησα τσουπ να σου κ ο εμετος. Τουλαχιστον να ειναι 1 τη μερα. Οσο για το σουσι δεν εχω δοκιμάσει ποτέ. Εχω πει στον αντρα μου κ στους κουμπάρους μας μετα τη γεννα να με πανε να φαω επιτελους :-D επίσης όσον αφορά το πρηξιμο εχω κ εγω πολυ κ κυριως το μεσημερι κ το απογευμα. Δεν ξερω αν φταίει το αλάτι γιατί τελευταία πιο πολυ γλυκα ετρωγα. 

μπα είναι κυρίως απο τον εμετό πιστεύω. έχεις κατακρατήσεις. δύσκολο πράμα υπομονή. ένας εμετός την μέρα είναι οκ σιγά σιγά θα πάει μερα παρα μέρα, ε θα χεις κ ξεσπάσματα λογικά μια στο τόσο με πολλούς εμετούς πράμα που απεύχομαι. την αφυδάτωση να προσέχεις. μόλις δεις οτι δεν πας συχνά τουαλέτα κ έχεις κίτρινα ούρα πίνε νερό ή χυμούλιδες!κουράγιο!

Λογικά έχουμε κατακράτηση..όταν πήγαμε στον γιατρό πρώτη φορά (7η εβδομάδα) η ζυγαριά έδειξε 59 κιλά!! Ενώ ήμουν 55-56!! Έπαθα σοκ!! Λέω πού θα φτάσω;;; Δηλαδή 4 κιλά;; Δεν εξηγείται!!

Λογικά έχουμε κατακράτηση..όταν πήγαμε στον γιατρό πρώτη φορά (7η εβδομάδα) η ζυγαριά έδειξε 59 κιλά!! Ενώ ήμουν 55-56!! Έπαθα σοκ!! Λέω πού θα φτάσω;;; Δηλαδή 4 κιλά;; Δεν εξηγείται!!

όσον αφορά τα κιλά απότι ξέρω για τις υπέρβαρες καλό είναι να μην πάρουν καθόλου κιλά το πρώτο τρίμηνο. για αυτές με φυσιολογικό bmi μισό με ένα κιλό τον μήνα είναι ψιλο ok

Just now, Mighty είπε:

μπα είναι κυρίως απο τον εμετό πιστεύω. έχεις κατακρατήσεις. δύσκολο πράμα υπομονή. ένας εμετός την μέρα είναι οκ σιγά σιγά θα πάει μερα παρα μέρα, ε θα χεις κ ξεσπάσματα λογικά μια στο τόσο με πολλούς εμετούς πράμα που απεύχομαι. την αφυδάτωση να προσέχεις. μόλις δεις οτι δεν πας συχνά τουαλέτα κ έχεις κίτρινα ούρα πίνε νερό ή χυμούλιδες!κουράγιο!

Μολις εκανα κ τον 2ο εμετο κ ηταν πολυ! Ξεκίνησα το navatac κ ας μην μου άρεσε. Πρέπει κατι να παιρνω βοηθητικά. Μολις σταματησα το primperan ξεκινησα παλι να κανω εμετους. Οποτε με το navatac που ειναι κ φυτικό ελπιζω να δω διαφορα παλι. Ναι τα ουρα τα βλέπω συχνά κιτρινα. Οποτε φροντίζω να πινω νερο. Αντε να περασουν αυτες οι εβδομαδες να ηρεμήσουμε απ τους απαίσιους εμετους!

• Λυπημένη/-ος 1

TjCZp2.png

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Μολις εκανα κ τον 2ο εμετο κ ηταν πολυ! Ξεκίνησα το navatac κ ας μην μου άρεσε. Πρέπει κατι να παιρνω βοηθητικά. Μολις σταματησα το primperan ξεκινησα παλι να κανω εμετους. Οποτε με το navatac που ειναι κ φυτικό ελπιζω να δω διαφορα παλι. Ναι τα ουρα τα βλέπω συχνά κιτρινα. Οποτε φροντίζω να πινω νερο. Αντε να περασουν αυτες οι εβδομαδες να ηρεμήσουμε απ τους απαίσιους εμετους!

ξες τι μου την σπάει πιο πολύ;;;ότι μια μέρα θα ξυπνήσουμε θα είμαστε περδικούλες και αντί να το χαρούμε θα νομίζουμε οτι κάτι έπαθε το παιδί...καλύτερα navatac αυτό με το τζίντζερ δεν είναι;βοηθάει

Διαφημίσεις

Just now, Mighty είπε:

ξες τι μου την σπάει πιο πολύ;;;ότι μια μέρα θα ξυπνήσουμε θα είμαστε περδικούλες και αντί να το χαρούμε θα νομίζουμε οτι κάτι έπαθε το παιδί...καλύτερα navatac αυτό με το τζίντζερ δεν είναι;βοηθάει

Πιστεψε με εγω θελω πολυ να ρθει η μέρα που θα ξυπνήσω κ θα είμαι καλά! Βέβαια θα έχω κ εγω αυτες τις σκέψεις αλλα με όλο αυτο που πέρασα πιστεύω θα το χαρω! Ναι αυτο με το τζιντζερ είναι αλλα εμενα δεν μου αρέσει καθόλου! Μου ειπαν οτι στην 9η κ 10η εβδομαδα κορυφώνονται τα συμπτώματα λογω της ορμονης. Λες να ηρεμησω μετα;

TjCZp2.png

Καλημέρα κορίτσια είχα μέρες να σας διαβάσω και διάβασα μαζεμένα τα νέα σας... καλές αυχενικές σε όλες και υπομονή σε όσες έχουν εμετούς κλπ... 9 εβδομάδων ακριβώς σήμερα.Αυχενική έκλεισα στις 12/9 που θα είμαι 11+3 . Θα κάνω κ έναν υπέρηχο ακόμα μέχρι τότε. Συμπτώματα δεν έχω καθόλου από την αρχή αλλά πρήξιμο λίγο εχω κ εγω στην κοιλιά ειδικά προς το βράδυ.

Σεξ και εμάς το απαγόρευσε το πρώτο τρίμηνο αλλά κ εμείς φοβόμαστε.

XtYXp3.png

Αχ διαβασα  κι εγω τη συνομιλία σας και στενοχωριεμαι για οσες κάνετε εμετους.. Κουραγιο κορίτσια!! Μακάρι να υπήρχε μαγικός τρόπος να σταματήσουν.. Κάντε υπομονή, θέλω να πιστεύω οτι μολις μπείτε στον 4ο θα ειστε καλύτερα. Οσον αφορα το σεξουαλικο κομμάτι, εμας η γιατρός μας αφηνει κανονικά αλλα με ρώτησε αμα θελω η μπορώ εγω?! :P

LJRHp2.png

Όχι, ήταν φυσική η σύλληψη! Δεν ξέρω γιατί τόσο πρήξιμο..από την αρχή!! Ίσως κι από την ωορρηξία!! Μη σας πω ότι στην αρχή ήταν χειρότερο..η κοιλίτσα, λόγω του εμβρύου, συνήθως πότε φουσκώνει;

Γιατί καλέ είναι ιδανικό;; Πες μας κι εμάς να ξέρουμε χαχα

Η λίμπιντο στα ύψη! 

Δεν ξέρω τι παίζει με τις ορμόνες μου :rolleyes:

Καλημέρα.... οοοοολη μερααα!! 

Απο ποια μεχρι ποια εβδομάδα γίνεται η αυχενική; 

Επίσης @vivi.nik. όντως η λίμπιντο στα ύψη :lol:

Εχω δει σε κάποια site μια ζώνη στήριξης που βοηθάει απο τις πρώτες εβδομάδες και την κοιλιά και κυρίως την μέση και την πλάτη.. έχετε κάποια ιδέα για το προϊόν; πρρπει να παρω και γνωμη γιατρού για να την πάρω;; 

• Χαχα 1

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...