Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , Vaso11.4.11 είπε:

Α η Θάσος ειναι πανέμορφη! Έχω πάει πολλες φορές καθώς ειμαι από την Θράκη κ την έχουμε κοντά! Εσύ πως εισαι;

Και εγώ πολύ κοντά είμαι οπότε το προτίμησα φέτος λογο κατάστασης !είμαι πολύ καλά φτου φτου ..μόλις τρώω έχω ένα θεματακι με την χώνεψη αλλά κατεβάζω σόδες και στανιαρω!!καμία σχέση με το χαλί που είχα 10 μέρες πριν ..

Just now, Kassandras είπε:

Σοβαρά;! Εμας μας είπε ότι επιτρέπεται, αλλά ταπεινά και ήσυχα :D:lol: βέβαια κι εμείς μια φορά μόνο κάναμε γιατί φοβόμαστε λίγο .

Εγώ είμαι 9+1 σήμερα και την Πέμπτη έχουμε ραντεβού :D

Και εμάς έτσι ήσυχα μας είπε αλλά ρε παιδιά αυτό δεν είναι sex συγγνώμη κιόλας καλύτερα να μην κάνω καθόλου.μη έτσι μη αλλιώς έτσι με πονάς γυρνά από εδώ μην με πατάς εκεί ... χαχαχαχαχαχαχαχ ούτε κααννν!!

• Χαχα 2

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Pepi88 είπε:

Και εγώ πολύ κοντά είμαι οπότε το προτίμησα φέτος λογο κατάστασης !είμαι πολύ καλά φτου φτου ..μόλις τρώω έχω ένα θεματακι με την χώνεψη αλλά κατεβάζω σόδες και στανιαρω!!καμία σχέση με το χαλί που είχα 10 μέρες πριν ..

Και εμάς έτσι ήσυχα μας είπε αλλά ρε παιδιά αυτό δεν είναι sex συγγνώμη κιόλας καλύτερα να μην κάνω καθόλου.μη έτσι μη αλλιώς έτσι με πονάς γυρνά από εδώ μην με πατάς εκεί ... χαχαχαχαχαχαχαχ ούτε κααννν!!

Μπράβο Πεπη μου χαιρομαι! Σιγά σιγά να στρώνουμε ολες. Εγω εχω αναγούλα σημερα, δεν ξερω, ένα μπλιαχ! Και δεν με βοηθαει κ η σόδα ρ γμτ. Οσο για το σεξ μονο στα ονειρα μου χαχαχαχα

TjCZp2.png

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Μπράβο Πεπη μου χαιρομαι! Σιγά σιγά να στρώνουμε ολες. Εγω εχω αναγούλα σημερα, δεν ξερω, ένα μπλιαχ! Και δεν με βοηθαει κ η σόδα ρ γμτ. Οσο για το σεξ μονο στα ονειρα μου χαχαχαχα

Εμένα η σόδα πολύ και η τσίχλα όλη μέρα μασάω μου διώχνει την αηδία ..καλά εμείς ούτε στις διακοπές Κοκό χαχαχαχαχαχα!!

• Χαχα 2

aDqFp2.png

Απο φούσκωμα καλα τα πάω.. μου έχουν παραχωρήσει είδη προτεραιότητα σε σούπερ :lol:

Εχω καο κοιλια γενικα απο πριν ειναι και η προηγουμενη καισαρική ειμαι στον 3ο και φαίνομαι τουλάχιστο 6 μηνών χχαχχαα αλλα και στην κόρη μου ειχα πολύ κοιλιά απο πολυ νωρις αφου όλοι ελεγαν αν εχω δίδυμα. 

Λοιπόν σήμερα εχω την εντύπωση ότι μπορει να ένιωσα το μωρο .. δεν ήταν έντερο χίλια τις εκατό.. ηταν αυτο το πεταρισμα μια στιγμουλα... την κόρη μου την ειχα νιωσει 13 εβδομάδα. 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 2

PpoEp2.png AvlAp2.png 

4 ώρες πρίν, Evoulini24 είπε:

Χαχαχα κι εγώ στις 8:30!!! Μαζί θα αγωνιούμε!!! Πού μένεις; Αθήνα;

αλήθεια;;; όχι δε μένω στην αθήνα! εγώ μένω σε νησί του Β. Αιγαίου!

Just now, Aria konsta είπε:

Καλησπέρα, σας διαβαζω καθημερινά δε χάνω νέα.. χαίρομαι πολύ που μεγαλωνει το παρεακι μας με κοιλουμπινακια!

Αντε βρε κοριτσια μου καλές αυχενικες να εχουμε ολες γερα μωρακια !

Εγω ειμαι 10 εβδομαδων και 5 ημερων .

Την αλλη Πέμπτη εχω υπέρηχο μετα απο 3 εβδομάδες επιτέλους!! 

μπράβο!!! πωπω τι υπομονή είναι αυτή!! ευτυχώς μεγαλώνει η κοιλίτσα και σκέφτεσαι ότι το μωράκι είναι μια χαρά!!!

AYpt.png

Διαφημίσεις

Just now, Pepi88 said:

Χαχαχα εεε απτο ολότελα :lol:

• Χαχα 1

rqbzp3.png

Απο φούσκωμα καλα τα πάω.. μου έχουν παραχωρήσει είδη προτεραιότητα σε σούπερ :lol:

Εχω καο κοιλια γενικα απο πριν ειναι και η προηγουμενη καισαρική ειμαι στον 3ο και φαίνομαι τουλάχιστο 6 μηνών χχαχχαα αλλα και στην κόρη μου ειχα πολύ κοιλιά απο πολυ νωρις αφου όλοι ελεγαν αν εχω δίδυμα. 

Λοιπόν σήμερα εχω την εντύπωση ότι μπορει να ένιωσα το μωρο .. δεν ήταν έντερο χίλια τις εκατό.. ηταν αυτο το πεταρισμα μια στιγμουλα... την κόρη μου την ειχα νιωσει 13 εβδομάδα. 

Κ εγω εχω κοιλιτσα, κυρίως φουσκωμα ειναι. Αχ εκανα κ έναν εμετο τωρα. Χαλια ηταν. Τι θα γινει μ αυτό το πράγμα; μια ετσι μια αλλιως θα ειμαι; 

Μπράβο που το ενιωσες. Κ εγω καμια φορά ηρεμω κ θελω να δω αν θα το νιωσω αλλα παρα ειναι νωρις σε μενα. 

Just now, ba_lily είπε:

Κορίτσια όλα καλά με την αυχενική έτσι είπε ο γιατρός περιμένουμε όμως και της εξετάσεις αίματος την Παρασκευη 

Τελεια κοριτσι μου! Συγχαρητήρια! ❤ σου ειπαν για το φύλλο του μωρού;

TjCZp2.png

Άσε και εγώ έχω κάνει μια κοιλιά 6 μηνών αφού ντρέπομαι να πω σε ξένους ότι είμαι στον 3ο και λέω 4ο!!!!κι όμως !!!

• Χαχα 1

aDqFp2.png

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Κ εγω εχω κοιλιτσα, κυρίως φουσκωμα ειναι. Αχ εκανα κ έναν εμετο τωρα. Χαλια ηταν. Τι θα γινει μ αυτό το πράγμα; μια ετσι μια αλλιως θα ειμαι; 

Μπράβο που το ενιωσες. Κ εγω καμια φορά ηρεμω κ θελω να δω αν θα το νιωσω αλλα παρα ειναι νωρις σε μενα. 

Τελεια κοριτσι μου! Συγχαρητήρια! ❤ σου ειπαν για το φύλλο του μωρού;

Όχι δεν φενετε μου είπε 

Διαφημίσεις

Just now, Pepi88 είπε:

Άσε και εγώ έχω κάνει μια κοιλιά 6 μηνών αφού ντρέπομαι να πω σε ξένους ότι είμαι στον 3ο και λέω 4ο!!!!κι όμως !!!

Χαχχαχαχχαχαχαχ σε νιώθω.. χθες το ειπε ο πεθερος οτι ειμαι εγκυος και με ρωτάνε τι ειναι ;; και λεω δεν ξερω ακομα καπου στον 5ο το μαθαίνεις χαχχαχαχχαχαχαχαχα τι να πωωω η δόλια 

Just now, ba_lily είπε:

Κορίτσια όλα καλά με την αυχενική έτσι είπε ο γιατρός περιμένουμε όμως και της εξετάσεις αίματος την Παρασκευη 

Συγχαρητήρια... ουφφφ πρεπει να σου έφυγε μεγάλο βάρος!! 

Παμε στη δεύτερη μεγάλη τωρα !!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Κι εμείς το έχουμε κόψει το άθλημα!! Δε μας άφηνε ο γιατρός μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα που ξαναπήγαμε (ήμουν 11 εβδομάδων)!! Μας είπε από εδώ και πέρα μία φορά την εβδομάδα αλλά ήσυχα!! Κι όχι εκσπερμάτωση μέσα!! Βέβαια εγώ φοβάμαι και δε θέλω καθόλου..

12w  σήμερα!! ❤️

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα σε όλη την παρέα!!!!Βρυκόλακας σήμερα, ξύπνησα από τις 6:30 και δεν μπορώ να κοιμηθώ ξανά!!Μου συμβαίνει συχνά να ξυπνάω το πρωί πολύ νωρίς και μετα δεν έχω ύπνο.

Τον τελευταίο καιρό είχα λυσσάξει να φάω σούσι!!!!!!Γενικά το τρώμε με τον άντρα μου αλλά από τοτε που έμεινα έγκυος όχι.Μου είπαν λοιπόν κάποιοι ότι κάνει να φάω αρκεί να μην είναι ωμό.πηγε ο άντρας μου και πήρε ο,τι δεν ήταν ωμό.Ωωωω ρε κορίτσια και το πλακώνω με τέτοια λύσσα, Καλά να πάθω μετα Γιατί μου έκατσε βαρύ!!!!Στομαχοπονος και καουρα. Και τώρα το πρωί ξύπνησα με αναγούλα.Ξινο μου βγήκε, αλλά τουλάχιστον μου έφυγε η κάψα και ούτε να το ξαναδώ!!!!

NmUgp3.png

Just now, Popaki2011 είπε:

Καλημέρα σε όλη την παρέα!!!!Βρυκόλακας σήμερα, ξύπνησα από τις 6:30 και δεν μπορώ να κοιμηθώ ξανά!!Μου συμβαίνει συχνά να ξυπνάω το πρωί πολύ νωρίς και μετα δεν έχω ύπνο.

Τον τελευταίο καιρό είχα λυσσάξει να φάω σούσι!!!!!!Γενικά το τρώμε με τον άντρα μου αλλά από τοτε που έμεινα έγκυος όχι.Μου είπαν λοιπόν κάποιοι ότι κάνει να φάω αρκεί να μην είναι ωμό.πηγε ο άντρας μου και πήρε ο,τι δεν ήταν ωμό.Ωωωω ρε κορίτσια και το πλακώνω με τέτοια λύσσα, Καλά να πάθω μετα Γιατί μου έκατσε βαρύ!!!!Στομαχοπονος και καουρα. Και τώρα το πρωί ξύπνησα με αναγούλα.Ξινο μου βγήκε, αλλά τουλάχιστον μου έφυγε η κάψα και ούτε να το ξαναδώ!!!!

Καλημέρα!! Αχ κι εμένα μου έχει λείψει το σούσι!! Τρελαίνομαι αλλά δυστυχώς...

Έχω κάνει κι εγώ μια κοιλιά! Μάλλον φούσκωμα είναι γιατί το πρωί είναι μικρούλα! Μέχρι το βράδυ όμως γίνεται τούμπανο!! Πού θα φτάσει άραγε στο τέλος?!

Just now, Evoulini24 είπε:

Καλημέρα!! Αχ κι εμένα μου έχει λείψει το σούσι!! Τρελαίνομαι αλλά δυστυχώς...

Έχω κάνει κι εγώ μια κοιλιά! Μάλλον φούσκωμα είναι γιατί το πρωί είναι μικρούλα! Μέχρι το βράδυ όμως γίνεται τούμπανο!! Πού θα φτάσει άραγε στο τέλος?!

Κοίτα μετά απ αυτό που έπαθα εγώ,άστο μην φας καλύτερα!!!Δεν χάνεις τπτ.δεν το ευχαριστήθηκα χθες όπως παλιά!!!Παλιά παραγγελναμε σούσι, βάζαμε για ύπνο τα παιδιά και με ένα ποτήρι κρασί νομίζαμε ότι έχουμε πάει στο καλύτερο εστιατόριο!!!!!!

Όσο για την κοιλιά, μήπως κάνεις κατακράτηση?Μήπως τρως πολύ αλάτι?

NmUgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...