Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Κορίτσια μου σας έχω χάσει λίγο ελπίζω να μου είστε όλες καλά !!εγώ τελικά ήρθα διακοπές !την Παρασκευή έχω αυχενική πρώτα ο θεος!!τα φιλιά μου από την πανέμορφη Θάσο !!

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Pepi88 είπε:

Κορίτσια μου σας έχω χάσει λίγο ελπίζω να μου είστε όλες καλά !!εγώ τελικά ήρθα διακοπές !την Παρασκευή έχω αυχενική πρώτα ο θεος!!τα φιλιά μου από την πανέμορφη Θάσο !!

Α η Θάσος ειναι πανέμορφη! Έχω πάει πολλες φορές καθώς ειμαι από την Θράκη κ την έχουμε κοντά! Εσύ πως εισαι;

TjCZp2.png

Just now, Rina-Katerina said:

@Vaso11.4.11 να σαι καλα κοπέλα μου. Ολες να είμαστε γερές και δυνατές να αξιωθουμε να κρατήσουμε τα ζουζουνακια μας στην αγκαλιά μας. Εσενα σίγουρα σε βοηθάει και η δουλειά σου πολυ! Εγω ειμαι στην 10η βδομάδα, βασικα 10 εβδομάδων και 1 ημέρας. 09.09 εχω την αυχενική διαφάνεια. Και γω σε εμβρυολογο έκλεισα να ειμαι σίγουρη! 

Αχ κορίτσια ποσο χρήσιμες ολες οι εμπειρίες που μοιράζεστε μαζι μας. Δουλεύω και δεν σας προλαβαίνω αλλα καθε βράδυ θα μπαίνω να μαθαίνω νεα απο ολες σας. Εύχομαι οσες υποφέρουν απο εμετούς, να περάσουν σύντομα.. Καλη δυναμη!!! Εγω ειμαι τυχερή, δεν κανω εμετο αλλα εχω τρελο φούσκωμα, σαν μπαλόνι νιωθω εστω και μια μπουκιτσα να φαω. Αυτο που διαβασα για τα μικρά γεύματα με βοηθαει και μενα.. Μονο ετσι τη βγαζω τη μέρα, τρωω λιγο και συχνα! 

Γειά σου! Εχουμε Μια μέρα διαφορά, εγώ είμαι 10+2, ουσιαστικά διανύουμε την 11η εβδομάδα! Εγώ αυχενική έχω στις 10/9 ! Και εγώ δεν έχω εμετούς, αλλά αναγούλες, δυσπεψία και πονακια χαμηλα στη κοιλιά ειδικά στη δουλειά που κάθομαι τόσες ώρες!! 

Just now, giwta_86 είπε:

Γειά σου! Εχουμε Μια μέρα διαφορά, εγώ είμαι 10+2, ουσιαστικά διανύουμε την 11η εβδομάδα! Εγώ αυχενική έχω στις 10/9 ! Και εγώ δεν έχω εμετούς, αλλά αναγούλες, δυσπεψία και πονακια χαμηλα στη κοιλιά ειδικά στη δουλειά που κάθομαι τόσες ώρες!! 

Καλησπέρα @giwta_86.. Πω πω απίστευτο, μια μέρα διαφορά όπως τα λες! Καλα αυτο με τις εβδομάδες... Μερες.. Ακομη το μπερδεύω! Ακριβώς τα ιδια συμπτώματα εχω κι εγω. Αναγουλες συνήθως το βράδυ αλλα οχι συχνά, δυσπεψία σχεδόν καθε μερα και πονακια χαμηλά ειδικά αμα δουλεύω 9ωρο..Παλι καλα γλυτώσαμε τους εμετους, δεν εχω χειρότερο... Καλη μας δυναμη λοιπόν και καλα αποτελεσματα!

LJRHp2.png

Καλησπέρα @giwta_86.. Πω πω απίστευτο, μια μέρα διαφορά όπως τα λες! Καλα αυτο με τις εβδομάδες... Μερες.. Ακομη το μπερδεύω! Ακριβώς τα ιδια συμπτώματα εχω κι εγω. Αναγουλες συνήθως το βράδυ αλλα οχι συχνά, δυσπεψία σχεδόν καθε μερα και πονακια χαμηλά ειδικά αμα δουλεύω 9ωρο..Παλι καλα γλυτώσαμε τους εμετους, δεν εχω χειρότερο... Καλη μας δυναμη λοιπόν και καλα αποτελεσματα!

Καλα αποτέλεσματα Παναγία μου, και ας τα έχουμε όλα αυτά! Πόσο χρονών είσαι? Φυσική σύλληψη? Εγώ με εξωσωματική πρώτο μωρακι :x

Διαφημίσεις

Just now, giwta_86 είπε:

Καλα αποτέλεσματα Παναγία μου, και ας τα έχουμε όλα αυτά! Πόσο χρονών είσαι? Φυσική σύλληψη? Εγώ με εξωσωματική πρώτο μωρακι :x

Ειμαι 31! Ναι φυσική σύλληψη. Ααα μαλιστα, δεν εχω καθολου εμπειρία /γνώσεις πάνω στην εξωσωματική.. Ελπίζω να μην ηταν άσχημη η εμπειρία σου. Σημασία εχει το αποτέλεσμα..! :)

LJRHp2.png

Ειμαι 31! Ναι φυσική σύλληψη. Ααα μαλιστα, δεν εχω καθολου εμπειρία /γνώσεις πάνω στην εξωσωματική.. Ελπίζω να μην ηταν άσχημη η εμπειρία σου. Σημασία εχει το αποτέλεσμα..! :)

Ευτυχώς τα καταφέραμε με την δεύτερη προσπάθεια! Δεν είμαι αχάριστη, άλλες κοπέλες παιδευονται χρόνια...οπως το πες, σημασία έχει το αποτέλεσμα!! 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα, σας διαβαζω καθημερινά δε χάνω νέα.. χαίρομαι πολύ που μεγαλωνει το παρεακι μας με κοιλουμπινακια!

Αντε βρε κοριτσια μου καλές αυχενικες να εχουμε ολες γερα μωρακια !

Εγω ειμαι 10 εβδομαδων και 5 ημερων .

Την αλλη Πέμπτη εχω υπέρηχο μετα απο 3 εβδομάδες επιτέλους!! 

• Μου αρέσει 1

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Just now, Kassandras είπε:

Καλησπέρα κορίτσια :wub: να σας ρωτήσω, με τον άντρα σας κάνετε πίτσι πίτσι αυτό το καιρό;

Καλησπερα Κασσάνδρα μου! Το έχουμε ξεχάσει το άθλημα από οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος. Ο γιατρος μας είπε μετα τον 3ο μηνα. Οποτε οχι :???:

Just now, Aria konsta είπε:

Καλησπέρα, σας διαβαζω καθημερινά δε χάνω νέα.. χαίρομαι πολύ που μεγαλωνει το παρεακι μας με κοιλουμπινακια!

Αντε βρε κοριτσια μου καλές αυχενικες να εχουμε ολες γερα μωρακια !

Εγω ειμαι 10 εβδομαδων και 5 ημερων .

Την αλλη Πέμπτη εχω υπέρηχο μετα απο 3 εβδομάδες επιτέλους!! 

Καλως την! Εγω την αλλη Τρίτη εχω τον 3ο μου υπερηχο και θα κλεισουμε κ την αυχενικη. Εσύ εκλεισες;

TjCZp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια :wub: να σας ρωτήσω, με τον άντρα σας κάνετε πίτσι πίτσι αυτό το καιρό;

Τι πίτσι πίτσι με τις αναγουλες που έχω όλα με ενοχλούν.αλλα ναι στο πρώτο τρίμηνο συνήθως αποφεύγεται

AuQnp2.png

Μας το απαγορεύεται εντελώς ούτε να το σκεφτούμε... τωρα για ποσο δεν ξερω ...

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Καλησπερα Κασσάνδρα μου! Το έχουμε ξεχάσει το άθλημα από οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος. Ο γιατρος μας είπε μετα τον 3ο μηνα. Οποτε οχι :???:

Καλως την! Εγω την αλλη Τρίτη εχω τον 3ο μου υπερηχο και θα κλεισουμε κ την αυχενικη. Εσύ εκλεισες;

Γεια σου κοριτσάκι μου πως εισαι σημερα ; 

Και εγω την Πέμπτη θα κλείσω αυχενική θα είμαι 12 ακριβώς θέλει να δει ακριβώς το μωρο πριν την αυχενική γτ ως τώρα έχουμε αποκλίσεις 

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Σοβαρά;! Εμας μας είπε ότι επιτρέπεται, αλλά ταπεινά και ήσυχα :D:lol: βέβαια κι εμείς μια φορά μόνο κάναμε γιατί φοβόμαστε λίγο .

Εγώ είμαι 9+1 σήμερα και την Πέμπτη έχουμε ραντεβού :D

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

rqbzp3.png

Σοβαρά;! Εμας μας είπε ότι επιτρέπεται, αλλά ταπεινά και ήσυχα :D:lol: βέβαια κι εμείς μια φορά μόνο κάναμε γιατί φοβόμαστε λίγο .

Εγώ είμαι 9+1 σήμερα και την Πέμπτη έχουμε ραντεβού :D

Εγώ δεν τον ρώτησα καν!!!φοβάμαι το πρώτο τρίμηνο.απ τις προηγούμενες εγκυμοσύνες θυμάμαι ότι είχε πει ναι αλλά να μην κρεμομαστε από πολυελαιους!!!Και όταν μπεις στον μήνα σου και ελεύθερα εντελώς (αέρα πατέρα) γιατί το σπέρμα κάτι κάνει δεν θυμάμαι, διευκολύνει τον τοκετό?προκαλεί συσπάσεις?κάτι τέλος πάντων. 

NmUgp3.png

Just now, Aria konsta είπε:

Μας το απαγορεύεται εντελώς ούτε να το σκεφτούμε... τωρα για ποσο δεν ξερω ...

Γεια σου κοριτσάκι μου πως εισαι σημερα ; 

Και εγω την Πέμπτη θα κλείσω αυχενική θα είμαι 12 ακριβώς θέλει να δει ακριβώς το μωρο πριν την αυχενική γτ ως τώρα έχουμε αποκλίσεις 

Ωραια με το καλο ολες μας ❤ Εχω λιγη αναγουλα κ πολύ φουσκωμα. Αλλα κανω υπομονή! Τουλάχιστον δεν εκανα εμετο! Εσυ;

TjCZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...