Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Σε καταλαβαινω βρε κοριτσι μου! Είναι πολύ ψυχοφθορο ολο αυτο. Ευχομαι να σταματήσουν οι εμετοι. Εισαι κοντά σε αυτό. Κάπου στην 12η με 14η συνηθως σταματάνε. Οποτε υπομονη λιγο ακομα. Εισαι παντως λιγο καλυτερα από πριν ή τα ιδια ακριβως;

εκεί που νομίζω οτι είμαι καλύτερα ..χειροτερεύω.χθες ήταν μία από τις δυσκολότερες μέρες. δεν μπορώ να κοιμηθώ κ τα βράδια από τις αναγούλες. τι μπορεί να κάνω τόσο λάθος;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κοριτσι μου ομορφο! Η αληθεια ειναι πως είχα τέτοια προσμονή και τετοιο αγχος μέχρι να μεινω εγκυος, που τώρα ακομα δεν το έχω πιστέψει. Σαν να ζω σε ένα όνειρο. Δεν κατάφερα ακομα κ να το ευχαριστηθώ λογω του οτι ξεκινησαν νωρις οι εμετοι αλλα φαντάζομαι ότι όσο περνάει ο καιρός κ μεγαλωνει κ η κοιλιτσα, θα το πιστευω ακόμη περισσότερο και θα το χαρώ.

Φυσικά κ θα το ζεις..

Κοίταξε να δεις δε θα σου πω ψέματα..είναι δύσκολη οοολη η εγκυμοσύνη (τουλάχιστον στη συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών..) έχει τα άγχη της ,τα συμπτώματα της(ναι θα φύγουν λογικά οι εμετοι αλλά κάτι γλυκουτσικο θα εμφανιστεί μετα(πρηξιμο σε χέρια ή πόδια,καούρες,πόνος στη μέση....)όλο κ κάτι..

Αλλά όταν θα αρχίσεις να αισθάνεσαι μέσα σου αυτα τα μικροσκοπικά πατουσια να σου κλωτσανε τη κοιλίτσα θα ξεχνάς τα ΠΑΝΤΑ!! 

Νομίζω είναι όπως στη ζωή με παιδιά..είναι πολύ δύσκολο να είσαι γονιός κ κάθε ηλικία έχει τα δικά της..αλλά σε κάθε τους χαμόγελο νομίζω θα λιωωωνουμε...

• Μου αρέσει 2

Just now, Mighty86 είπε:

Αχ @Renez μου δεν ξέρω πως το πέρασες εσύ αυτό με τις αναγουλες; Για εμένα είναι ότι χειρότερο. Δεν ξέρω πολύ κακή αρχή...

Κοριτσάκι μου δεν είχα θέμα με αναγουλες εγώ για να σου πω την εμπειρία μου..εγώ το πρώτο τρίμηνο το πέρασα σχετικά καλά πέραν από τρελό πρήξιμο κ φούσκωμα..μια μπουκιά έτρωγα 2 σοδες ήθελα :| που να χαρώ φαι?!

Από τα κορίτσια μου στην ομάδα μου που κάποιες είχαν ξέρω ότι το μόνο που βοήθησε τις περισσότερες είναι πολλά μικρααα γεύματα..κ όχι πολλές σάλτσες κ βαριά..

Μια φρυγανιά..λίγο κρέας..πατάτα βραστή..λίγο λίγο..κουραστικό αλλά θα περάσει θα δεις:)

Just now, Mighty είπε:

εκεί που νομίζω οτι είμαι καλύτερα ..χειροτερεύω.χθες ήταν μία από τις δυσκολότερες μέρες. δεν μπορώ να κοιμηθώ κ τα βράδια από τις αναγούλες. τι μπορεί να κάνω τόσο λάθος;;;;

Γενικά τρως μες στη μερα; δεν κανεις κατι λαθος. Εισαι στις εβδομαδες που κορυφώνονται τα συμπτώματα αν διαβάσεις. Εγω εχω γραφτει στο newsletter του Ιασω κ καθε φορα που άλλαζω εβδομαδα μου ερχεται email με το τι συμβαίνει κ τι να περιμενω αυτη την εβδομαδα. Αν θες κάντε κ εσυ, ισως σε βοηθησει τουλάχιστον στο να ξερεις τι να περιμένεις. Από φαγητα πες μου τι τρως. Επειδή το περασα, ίσως μπορω να σε βοηθησω. Οποτε θελεις να μιλήσεις προσωπικά μπορεις να μου στέλνεις κ μνμ ❤

Just now, Renez είπε:

Φυσικά κ θα το ζεις..

Κοίταξε να δεις δε θα σου πω ψέματα..είναι δύσκολη οοολη η εγκυμοσύνη (τουλάχιστον στη συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών..) έχει τα άγχη της ,τα συμπτώματα της(ναι θα φύγουν λογικά οι εμετοι αλλά κάτι γλυκουτσικο θα εμφανιστεί μετα(πρηξιμο σε χέρια ή πόδια,καούρες,πόνος στη μέση....)όλο κ κάτι..

Αλλά όταν θα αρχίσεις να αισθάνεσαι μέσα σου αυτα τα μικροσκοπικά πατουσια να σου κλωτσανε τη κοιλίτσα θα ξεχνάς τα ΠΑΝΤΑ!! 

Νομίζω είναι όπως στη ζωή με παιδιά..είναι πολύ δύσκολο να είσαι γονιός κ κάθε ηλικία έχει τα δικά της..αλλά σε κάθε τους χαμόγελο νομίζω θα λιωωωνουμε...

Με συγκίνησες κοριτσι μου! Εκεί που ειπες για τα πατουσια τρελάθηκα!!! Θέλω τοσο πολυ να το νιωσω κ εγω! Ποτε περίπου ξεκινάμε να αισθανόμαστε τις κινήσεις τους; εγω χθες μπηκα στον 3ο μηνα. Ειναι νωρις ακομα, το ξέρω :)

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

TjCZp2.png

Διαφημίσεις

Γενικά τρως μες στη μερα; δεν κανεις κατι λαθος. Εισαι στις εβδομαδες που κορυφώνονται τα συμπτώματα αν διαβάσεις. Εγω εχω γραφτει στο newsletter του Ιασω κ καθε φορα που άλλαζω εβδομαδα μου ερχεται email με το τι συμβαίνει κ τι να περιμενω αυτη την εβδομαδα. Αν θες κάντε κ εσυ, ισως σε βοηθησει τουλάχιστον στο να ξερεις τι να περιμένεις. Από φαγητα πες μου τι τρως. Επειδή το περασα, ίσως μπορω να σε βοηθησω. Οποτε θελεις να μιλήσεις προσωπικά μπορεις να μου στέλνεις κ μνμ ❤

Με συγκίνησες κοριτσι μου! Εκεί που ειπες για τα πατουσια τρελάθηκα!!! Θέλω τοσο πολυ να το νιωσω κ εγω! Ποτε περίπου ξεκινάμε να αισθανόμαστε τις κινήσεις τους; εγω χθες μπηκα στον 3ο μηνα. Ειναι νωρις ακομα, το ξέρω :)

Ε ναι είναι κοριτσάκι μου..εγώ το πρώτο φτερούγισμα το ένιωσα μέσα στη 15η εβδομαδα..αλλα στην αρχή μόνο όταν είστε ήρεμες κ ξαπλωμένες θα το νιώθετε..από 17η-18η αρχίζει κ γίνεται πιο μεγάλο κ δυνατό το νινι κ το νιώθετε περισσότερο ακόμη κ όρθιες ή καθιστές!!

Αλλά όπως όλα δεν είναι στάνταρ οι χρόνοι έτσι..ξέρετε πλέον..όλα σε όλες μας είναι διαφορετικά:P

Εσείς τώρα δλδ είστε στη φάση που έχετε αυχενικες σε λίγο ε??

Just now, Renez είπε:

Ε ναι είναι κοριτσάκι μου..εγώ το πρώτο φτερούγισμα το ένιωσα μέσα στη 15η εβδομαδα..αλλα στην αρχή μόνο όταν είστε ήρεμες κ ξαπλωμένες θα το νιώθετε..από 17η-18η αρχίζει κ γίνεται πιο μεγάλο κ δυνατό το νινι κ το νιώθετε περισσότερο ακόμη κ όρθιες ή καθιστές!!

Αλλά όπως όλα δεν είναι στάνταρ οι χρόνοι έτσι..ξέρετε πλέον..όλα σε όλες μας είναι διαφορετικά:P

Εσείς τώρα δλδ είστε στη φάση που έχετε αυχενικες σε λίγο ε??

Αχ αντε ανυπομονω! Ναι είμαστε σε αυτη τη φάση. Εγω την Τριτη εχω τον 3ο υπέρηχο κ θα κλεισουμε ραντεβου για την αυχενικη. Τι ακριβώς βλέπεις στην αυχενική;

TjCZp2.png

Αχ αντε ανυπομονω! Ναι είμαστε σε αυτη τη φάση. Εγω την Τριτη εχω τον 3ο υπέρηχο κ θα κλεισουμε ραντεβου για την αυχενικη. Τι ακριβώς βλέπεις στην αυχενική;

Λοιποοοον εγώ ήμουν 11&3 όταν την έκανα..

Τι βλέπεις ε??? Ο,τι δεν έβλεπες ως τότε..

Τι εννοώ?? Βλέπεις ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΤΕΛΕΙΑ ΜΩΡΑΚΙ!! κ μένεις κόκκαλο..εγώ εκεί συνειδητοποιησα ότι έχω μέσα μου ένα παιδάκι κ όχι μια τελίτσα  ασχηματιστη που έβλεπα πριν..

Κ λες καλά πως άλλαξε τοοοσο σε λίγες εβδομάδες?? Βλέπεις ξεκάθαρα κεφαλαί,χεράκια,ποδαράκια καιιιιιι πολύ συχνά τα προσόντα!! Εμένα από εκεί μου είχε πει 90% αγοράκι κ όντως είναι αγόρι..

Αυτά από γλυκούλια..από ιατρικά μετράνε το υγρό μεταξύ αυχένα κ μήτρας (εξού κ αυχενική διαφάνεια) κ το οστό της μύτης..βάση αυτών αλλά κ των υπολοίπων μετρήσεων (καρδιά/νεφράκια/στομαχακι κτλ) περνάνε τις μετρήσεις στον υπολογισμό κ με τη βοήθεια αλγορίθμων υπολογίζουν ποσοστά για σύνδρομα τύπου ντάουν..

Επίσης βλέπει αιμάτωση κ θέση πλακούντα,ομφάλιο λώρο κ κανει μέτρηση τραχήλου..

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Λοιποοοον εγώ ήμουν 11&3 όταν την έκανα..

Τι βλέπεις ε??? Ο,τι δεν έβλεπες ως τότε..

Τι εννοώ?? Βλέπεις ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΤΕΛΕΙΑ ΜΩΡΑΚΙ!! κ μένεις κόκκαλο..εγώ εκεί συνειδητοποιησα ότι έχω μέσα μου ένα παιδάκι κ όχι μια τελίτσα  ασχηματιστη που έβλεπα πριν..

Κ λες καλά πως άλλαξε τοοοσο σε λίγες εβδομάδες?? Βλέπεις ξεκάθαρα κεφαλαί,χεράκια,ποδαράκια καιιιιιι πολύ συχνά τα προσόντα!! Εμένα από εκεί μου είχε πει 90% αγοράκι κ όντως είναι αγόρι..

Αυτά από γλυκούλια..από ιατρικά μετράνε το υγρό μεταξύ αυχένα κ μήτρας (εξού κ αυχενική διαφάνεια) κ το οστό της μύτης..βάση αυτών αλλά κ των υπολοίπων μετρήσεων (καρδιά/νεφράκια/στομαχακι κτλ) περνάνε τις μετρήσεις στον υπολογισμό κ με τη βοήθεια αλγορίθμων υπολογίζουν ποσοστά για σύνδρομα τύπου ντάουν..

Επίσης βλέπει αιμάτωση κ θέση πλακούντα,ομφάλιο λώρο κ κανει μέτρηση τραχήλου..

Αχ Ρενέζ μου γλυκια σε ευχαριστουμε πολυ που μας ενημερώνεις! Εγω προσωπικα δεν τα ήξερα λεπτομερώς και με βοήθησες πολυ! Είναι σημαντικό που έχουμε στην παρεα μας μια μανουλα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη για να μας συμβουλεύει και να μας ενημερώνει! Έχουμε πολλά ακόμα που μας περιμένουν! Ευχομαι να ειναι σε ολες μας καλες οι εξετασεις! Αυτά σου τα λένε την ιδια μερα ή βγαίνουν μετα απο καποιες μερες; 

• Μου αρέσει 1

TjCZp2.png

Αχ Ρενέζ μου γλυκια σε ευχαριστουμε πολυ που μας ενημερώνεις! Εγω προσωπικα δεν τα ήξερα λεπτομερώς και με βοήθησες πολυ! Είναι σημαντικό που έχουμε στην παρεα μας μια μανουλα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη για να μας συμβουλεύει και να μας ενημερώνει! Έχουμε πολλά ακόμα που μας περιμένουν! Ευχομαι να ειναι σε ολες μας καλες οι εξετασεις! Αυτά σου τα λένε την ιδια μερα ή βγαίνουν μετα απο καποιες μερες; 

Την ίδια στιγμή επιτόπου σου λένε αν το υγρό είναι πάνω απ το όριο ή αν είναι ορατό το ρηνικο οστο (που το θέλουμε ορατό).Την άλλη ή την παραλλη μερα(δεν θυμαμαι) βγαίνουν τα αποτελέσματα του αίματος που σου παίρνουν στην Αυχενική και συμψηφίζονται με τα αποτελέσματα του υπέρηχου και βγάζουν ποσοστό για να γεννηθεί το μωρό με κάποιο σύνδρομο 

• Ευχαριστώ 1

NmUgp3.png

Διαφημίσεις

Να είστε όλες εδώ συμπαθεστατες κ σου είπα εσένα σε διάβαζα από πριν δεις το θετικό τεστ κ συνέχισα μαζί σου γιατί νιώθω απολύτως τα άγχη σσς..κ όπως εγώ κοιτάω κ μιλάω κ με μανουλες που είναι σε μεγαλύτερο μήνα από εμένα να δω πχ τώρα σύμπτωματα τοκετου κ αλλά που σκέφτομαι έτσι κ εγώ όσο μπορώ κ ότι ξέρω θέλω να το μοιραζομαι..

Όχι όχι την ίδια ημέρα βγαίνουν..

Θα σας πάρουν κ αίμα που λέγεται εξέταση παπ-ει κ νομίζω αυτό βγαίνει σε 2-3 ημέρες..αλλά μόνο από τις πρώτες μετρήσεις ήδη έχουν εικόνα κ θα σας πουν επιτόπου..

• Μου αρέσει 1

@Vaso11.4.11 να σαι καλα κοπέλα μου. Ολες να είμαστε γερές και δυνατές να αξιωθουμε να κρατήσουμε τα ζουζουνακια μας στην αγκαλιά μας. Εσενα σίγουρα σε βοηθάει και η δουλειά σου πολυ! Εγω ειμαι στην 10η βδομάδα, βασικα 10 εβδομάδων και 1 ημέρας. 09.09 εχω την αυχενική διαφάνεια. Και γω σε εμβρυολογο έκλεισα να ειμαι σίγουρη! 

Αχ κορίτσια ποσο χρήσιμες ολες οι εμπειρίες που μοιράζεστε μαζι μας. Δουλεύω και δεν σας προλαβαίνω αλλα καθε βράδυ θα μπαίνω να μαθαίνω νεα απο ολες σας. Εύχομαι οσες υποφέρουν απο εμετούς, να περάσουν σύντομα.. Καλη δυναμη!!! Εγω ειμαι τυχερή, δεν κανω εμετο αλλα εχω τρελο φούσκωμα, σαν μπαλόνι νιωθω εστω και μια μπουκιτσα να φαω. Αυτο που διαβασα για τα μικρά γεύματα με βοηθαει και μενα.. Μονο ετσι τη βγαζω τη μέρα, τρωω λιγο και συχνα! 

LJRHp2.png

Just now, Popaki2011 είπε:

Την ίδια στιγμή επιτόπου σου λένε αν το υγρό είναι πάνω απ το όριο ή αν είναι ορατό το ρηνικο οστο (που το θέλουμε ορατό).Την άλλη ή την παραλλη μερα(δεν θυμαμαι) βγαίνουν τα αποτελέσματα του αίματος που σου παίρνουν στην Αυχενική και συμψηφίζονται με τα αποτελέσματα του υπέρηχου και βγάζουν ποσοστό για να γεννηθεί το μωρό με κάποιο σύνδρομο 

Σε ευχαριστώ πολύ Πόπη μου! Να σαι καλά ❤

Just now, Renez είπε:

Να είστε όλες εδώ συμπαθεστατες κ σου είπα εσένα σε διάβαζα από πριν δεις το θετικό τεστ κ συνέχισα μαζί σου γιατί νιώθω απολύτως τα άγχη σσς..κ όπως εγώ κοιτάω κ μιλάω κ με μανουλες που είναι σε μεγαλύτερο μήνα από εμένα να δω πχ τώρα σύμπτωματα τοκετου κ αλλά που σκέφτομαι έτσι κ εγώ όσο μπορώ κ ότι ξέρω θέλω να το μοιραζομαι..

Όχι όχι την ίδια ημέρα βγαίνουν..

Θα σας πάρουν κ αίμα που λέγεται εξέταση παπ-ει κ νομίζω αυτό βγαίνει σε 2-3 ημέρες..αλλά μόνο από τις πρώτες μετρήσεις ήδη έχουν εικόνα κ θα σας πουν επιτόπου..

Αχ ωραια! Οπότε δεν θα έχουμε κ αγχος! Σε ευχαριστώ πολυ πολυ γλυκια μου! Με το καλο κ εσυ να δεχτείς το αντράκι σου! Κ εγω αγορακι εχω ενστικτο οτι εχω αλλα ότι κ να ειναι καλα να ειναι ❤ ποτε έχεις πητ;

Just now, Rina-Katerina είπε:

@Vaso11.4.11 να σαι καλα κοπέλα μου. Ολες να είμαστε γερές και δυνατές να αξιωθουμε να κρατήσουμε τα ζουζουνακια μας στην αγκαλιά μας. Εσενα σίγουρα σε βοηθάει και η δουλειά σου πολυ! Εγω ειμαι στην 10η βδομάδα, βασικα 10 εβδομάδων και 1 ημέρας. 09.09 εχω την αυχενική διαφάνεια. Και γω σε εμβρυολογο έκλεισα να ειμαι σίγουρη! 

Αχ κορίτσια ποσο χρήσιμες ολες οι εμπειρίες που μοιράζεστε μαζι μας. Δουλεύω και δεν σας προλαβαίνω αλλα καθε βράδυ θα μπαίνω να μαθαίνω νεα απο ολες σας. Εύχομαι οσες υποφέρουν απο εμετούς, να περάσουν σύντομα.. Καλη δυναμη!!! Εγω ειμαι τυχερή, δεν κανω εμετο αλλα εχω τρελο φούσκωμα, σαν μπαλόνι νιωθω εστω και μια μπουκιτσα να φαω. Αυτο που διαβασα για τα μικρά γεύματα με βοηθαει και μενα.. Μονο ετσι τη βγαζω τη μέρα, τρωω λιγο και συχνα! 

Με το καλο η αυχενικη κοριτσι μου! Καλά αποτελέσματα και σε σενα και σε ολες μας! Ευτυχώς που δεν έχεις συμπτωματα με εμετους! Χαίρομαι όταν ακούω κοπελες που το περνανε πιο ήπια κ στεναχωριεμαι όταν ακούω ότι υποφέρουν καποιες με εμετους κ ναυτιες γιατι το έζησα στο έπακρο κ ξερω ποσο άσχημο κ ψυχοφθορο ειναι κ ευχομαι να μην ξανα επανέλθει! Αυτό που έχω εγώ τώρα βρε κοριτσια μου απο τοτε που σταματησαν οι αναγουλες, ειναι μια πικρή κ ασχημη γεύση συνεχώς στο στομα μου που μου δημιουργεί ψιλοαναγουλα κ θελω συνέχεια κατι να τρωω για να αλλάζει η γεύση. Κ κυρίως το βραδυ ειναι πιο έντονο. Το εχετε εσεις αυτο;

TjCZp2.png

Σε ευχαριστώ πολύ Πόπη μου! Να σαι καλά ❤

Αχ ωραια! Οπότε δεν θα έχουμε κ αγχος! Σε ευχαριστώ πολυ πολυ γλυκια μου! Με το καλο κ εσυ να δεχτείς το αντράκι σου! Κ εγω αγορακι εχω ενστικτο οτι εχω αλλα ότι κ να ειναι καλα να ειναι ❤ ποτε έχεις πητ;

9/10 αλλά με τις μετρήσεις του βγαίνει μια εβδομάδα μεγαλυτερος οπότε γύρω στις 20 κάτι Σεπτεμβρη μας κόβω με το καλό..

Κ θέλω τόσο πολύ..κουράστηκα είναι αλήθεια..κ ανυπομονώ κ να τον δω..

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

9/10 αλλά με τις μετρήσεις του βγαίνει μια εβδομάδα μεγαλυτερος οπότε γύρω στις 20 κάτι Σεπτεμβρη μας κόβω με το καλό..

Κ θέλω τόσο πολύ..κουράστηκα είναι αλήθεια..κ ανυπομονώ κ να τον δω..

Αχ τι ωραια! Αντε λιγο εμεινε! Φθινοπωρινό μωρακι! Θα έχετε αποφύγει κ τις ζέστες κ τα κρύα!

TjCZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...