Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

On 23/8/2020 at 9:26 ΜΜ, Vaso11.4.11 είπε:

Α ειμαστε μαζί! Τι ωραια! Με το καλο τα μωρακια μας! Ποτε σου είπε αυχενικη;

Κοριτσια μου τι κανετε; εγω να μην το ματιάσω ειμαι πολυ καλα. Τρωω πλέον κανονικοτατα σε σημείο που αυτη τη στιγμή βογγαω απτο πρηξιμο. Επισης δεν εκανα εμετο καθολου εδω κ 2 μερες! Είμαι πολύ χαρούμενη! Μόνο μια αηδια έχω μόνιμα στο στομα μου. Κ θελω συνέχεια κατι να τρωω για να παιρνω γεύση. Για πειτε αγάπες. Τι ενστικτο έχετε για το φυλλο του μωρού σας; εγω αγοράκι. Το έχω δει κ στον υπνο μου κ εγω κ η μαμα μου κ όλοι αγορακι μου λένε. :wub: Εσεις; ❤

Την Πέμπτη έχω τον 2ο υπέρηχο. Μάλλον τότε θα μου πει να κλείσω για αυχενική. Εσένα πότε σου είπε; 

Just now, Rina-Katerina είπε:

Καλησπέρα σε ολα τα κορίτσια!! Πρώτη φορά εγκυος, λογικα μέσα Μαρτίου γενναω.. Δεν ξέρω που παν τα τέσσερα, ελπίζω η παρέα σας να μου κρατήσει πολύτιμη συντροφιά και να πάρω πολλες πληροφορίες..! Με το καλο, για ολες μας!! ❤️

Και εμένα είναι η πρώτη μου φορά! Και είμαι παντελώς άσχετη και αρκετά αγχωμένη. Εύχομαι να έχεις μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη..❤️

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Μαρίνα3 είπε:

Την Πέμπτη έχω τον 2ο υπέρηχο. Μάλλον τότε θα μου πει να κλείσω για αυχενική. Εσένα πότε σου είπε; 

Και εμένα είναι η πρώτη μου φορά! Και είμαι παντελώς άσχετη και αρκετά αγχωμένη. Εύχομαι να έχεις μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη..❤️

Σε ευχαριστώ πολυ γλυκιά μου! Και συ το ίδιο!! Ολα καλα να πανε, για ολες μας. 

• Μου αρέσει 1

LJRHp2.png

εγώ πάντως έχω μπει 13w και χθες ήταν απο τις χειρότερες μέρες και σήμερα δεν άρχισα καλά. για εμετούς μιλάω κ αναγούλες...ελπίζω να πιάνω πικ τώρα κ να φύγουν. δεν αντέχω άλλο τα χω παίξει

15 ώρες πρίν, Rita Ath. είπε:

Βάσω κατ' αρχας χαίρομαι που σου έχουν ελλατωθεί οι έμετοι και πλέον μπορείς να φας κάτι!!! επίσης και εγώ κάνω εμετούς και επίσης δεν πάω τουαλέτα. γενικά βασανίζομαι πολύ με αυτό το θέμα!!!

Μαρέβα όλα καλά εύχομαι να σου πάνε για το ένα σποράκι! ένα και καλό! δεν πειράζει που είναι ένα, καλύτερα τώρα που είναι αρχή της εγκυμοσύνης η παλινδρόμηση του άλλου. σου εύχομαι τα καλύτερα!!

Ποια κοπέλα θα κάνει αυτή την εβδομάδα αυχενική;;;; εγώ θα κάνω την επόμενη δευτερα. θέλω πολύ να δω το μωρακι μου αν είναι υγιές. πήρα σήμερα τηλ τον γιατρό να ρωτήσω αν θα μπορούσα να πάω την παρασκευή αντί για τη δευτερα γιατί δεν κρατιέμαι από την αγωνία αλλά ο γιατρός θα απουσιάζει όλη αυτή την εβδομ. οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένω ως την άλλη εβδομάδα.

όσο για το φύλο του μωρού μάλλον αγοράκι θα είναι. δεν ξέρω πώς έκανα και μία κόρη αλλά γενικά είμαι αγορομάνα!! ναι το ξέρωω ότι δεν καθορίζω εγώ το φύλο του μωρού αλλά είναι και αυτός ο νόμος των σερί!!! θα ήθελα ακόμη ένα κοριτσάκι αλλά στην πραγματικότητα αυτό που με νοιάζει είναι να είναι υγιές!!! τα αγόρια μου είναι εντελώς διαφορετικά το ένα από το άλλο. δηλ ο ένας είναι τρυφερός και δείχνει ότι με αγαπάει ο άλλος δείχνει αδυναμία στον μπαμπά. οπότε τα λατρεύω και τα αγόρια!!

Τάνια πολλές κοπέλες και από δω είχαν καφέ υγρα. μην ανησυχείς! θα σου σταματήσουν. πήρες τηλ τον γιατρό σου;

πότε με το καλό η αυχενική;;; καλως μας ήρθες!!!

εγώ παίρνω ουτροζεστάν ένα το βράδυ, δε μου αυξάνει τις αναγούλες. επίσης παρατήρησα ότι στα δίδυμα όταν έπαιρνα τα χάπια και στον 8ο μήνα δεν είχα καθόλου αναγούλες. τζάμπα τα είχα ενοχοποιήσει όταν βρισκόμουν στο πρώτο τρίμηνο.

απλά τώρα νιώθω απίστευτη ατονία δεν ξέρω αν και αυτό το σύμπτωμα συνδέεται με τα χάπια.

Εγώ έχω αυχενική τη Δευτέρα!!! Θα ήθελα να πάω και νωρίτερα αλλά λείπει ο άντρας μου... σήμερα είμαι 12 εβδομάδων!! Πρώτο μωράκι!! 

Just now, Evoulini24 είπε:

Εγώ έχω αυχενική τη Δευτέρα!!! Θα ήθελα να πάω και νωρίτερα αλλά λείπει ο άντρας μου... σήμερα είμαι 12 εβδομάδων!! Πρώτο μωράκι!! 

αχ μπράβο!!! μαζί έχουμε αυχενική! εύχομαι τα καλύτερα!! τι ώρα έχεις ραντεβού;;; εγώ 8:30 το πρωί! δεν κρατιέμαι!

Just now, Mighty είπε:

εγώ πάντως έχω μπει 13w και χθες ήταν απο τις χειρότερες μέρες και σήμερα δεν άρχισα καλά. για εμετούς μιλάω κ αναγούλες...ελπίζω να πιάνω πικ τώρα κ να φύγουν. δεν αντέχω άλλο τα χω παίξει

καταλαβαίνω και συνπάσχω!!! θα περάσουν όμως κάνε κουράγιο!

15 ώρες πρίν, Kassandras είπε:

Κορίτσια στην αυχενική θα Δούμε το φύλο ή πιο μετά;; 

θέλει μαεστρία για να δει ο γιατρός το φύλο του μωρού στην αυχενική. δεν είναι ότι το βλέπει αλλά ότι πιθανολογεί με βάση τη γωνία που σχηματίζεται στα ποδαράκια του. ο δικός μου γιατρός πέφτει μέσα πάντα. δηλ ότι πει είναι βέβαιο. είχα πάει στα δίδυμα στην αυχενική και εγω τπτ δεν καταλάβαινα. παντού χέρια πόδια κεφάλια, δεν καταλάβαινα ποιο είναι ποιο. και μου λέει ότι και τα δύο είναι αγόρια κατά 80%. μετά από 2 βδομ πήγα σε έναν άλλο γιατρό μου είπε ότι μάλλον είναι αγόρι και κορίτσι. δύο αγοράκια ήταν πάντως.

οι εμβρυολόγοι στην αθήνα είναι φοβερά εξειδικευμένοι οπότε πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μη μάθετε το φύλο στην αυχενική!!!

• Μου αρέσει 1

AYpt.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια σήμερα αυχενικη έχω πολύ άγχος. Βρε κορίτσια εμένα την αυχενική θα μου την κάνει ο γιατρός στο γιατριο του διαβάζω εσάς που γράφετε ότι την κάνετε με εμβρυολογο και άρχισα να αγχώνομαι 

Just now, ba_lily είπε:

Καλημέρα κορίτσια σήμερα αυχενικη έχω πολύ άγχος. Βρε κορίτσια εμένα την αυχενική θα μου την κάνει ο γιατρός στο γιατριο του διαβάζω εσάς που γράφετε ότι την κάνετε με εμβρυολογο και άρχισα να αγχώνομαι 

κ εμένα στο ιατρείο του την έκανε κ έχω παρόμοιες ανασφάλειες.ποιον έχεις?αρχίζει απο τ κ είναι πόντιος;

Καλημέρα @ba_lily με το καλό η Αυχενική! Περιμένουμε νέα σου!

Αυχενική ξέρω ότι κάνουν συγκεκριμένοι γιατροί, όσοι έχουν άδεια συγκεκριμένη.  Μήπως είναι μέσα Σ αυτούς ο γιατρός σου;

Just now, vivi.nik. είπε:

Καλημέρα @ba_lily με το καλό η Αυχενική! Περιμένουμε νέα σου!

Αυχενική ξέρω ότι κάνουν συγκεκριμένοι γιατροί, όσοι έχουν άδεια συγκεκριμένη.  Μήπως είναι μέσα Σ αυτούς ο γιατρός σου;

Ο γιατρός μου είναι στο Παπαγεωργίου στην ομάδα εξωσωματικης φαντάζομαι πως έχει ξερω πολα κορίτσια που είναι σε αυτόν και όλες έχουν κάνει την αυχενική στο γιατριο του 

Just now, ba_lily είπε:

Ο γιατρός μου είναι στο Παπαγεωργίου στην ομάδα εξωσωματικης φαντάζομαι πως έχει ξερω πολα κορίτσια που είναι σε αυτόν και όλες έχουν κάνει την αυχενική στο γιατριο του 

κοίτα αν τον ξέρεις κ τον εμπιστεύεσαι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. αν θέλεις όμως μια καλύτερη πιστοποίηση κλείσε από τώρα κ σε έναν εμβρυολόγο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. θα πας κ για νιπτ?

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, Renez είπε:

Ευχαριστούμε κοριτσάκι μου..κ εσείς σιγά σιγά θα δεθείτε..σίγουρα όχι όλες μαζί δεν είναι εύκολο αλλά με κάποιες θα έρθετε πιο κοντά.. κ είναι όμορφο γτ βιώνετε ακριβώς τη ίδια στιγμή τα ίδια άγχη κ τις ίδιες εμπειρίες..

Κ όχι μόνο απαραίτητα με κορίτσια της ομαδας σου! Τοοοσες είμαστε εδώ χαμουλης!! ;)

Κ εσύ να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη κ να ζεις κ τα καλά κ τα κακά της..γτβθα περάσουν όλα κ αυτό που θα μείνει θα είναι το μωρό σου στην αγκαλιά σου..

Σε έχω δει από όταν περίμενες να δεις αν είσαι έγκυος ή όχι κ βλέπω πόσο όμορφα κ λογικά μιλάς κ σκέφτεσαι οπότε δε σε φοβάμαι!!

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κοριτσι μου ομορφο! Η αληθεια ειναι πως είχα τέτοια προσμονή και τετοιο αγχος μέχρι να μεινω εγκυος, που τώρα ακομα δεν το έχω πιστέψει. Σαν να ζω σε ένα όνειρο. Δεν κατάφερα ακομα κ να το ευχαριστηθώ λογω του οτι ξεκινησαν νωρις οι εμετοι αλλα φαντάζομαι ότι όσο περνάει ο καιρός κ μεγαλωνει κ η κοιλιτσα, θα το πιστευω ακόμη περισσότερο και θα το χαρώ.

TjCZp2.png

Just now, Rita Ath. είπε:

αχ μπράβο!!! μαζί έχουμε αυχενική! εύχομαι τα καλύτερα!! τι ώρα έχεις ραντεβού;;; εγώ 8:30 το πρωί! δεν κρατιέμαι!

καταλαβαίνω και συνπάσχω!!! θα περάσουν όμως κάνε κουράγιο!

θέλει μαεστρία για να δει ο γιατρός το φύλο του μωρού στην αυχενική. δεν είναι ότι το βλέπει αλλά ότι πιθανολογεί με βάση τη γωνία που σχηματίζεται στα ποδαράκια του. ο δικός μου γιατρός πέφτει μέσα πάντα. δηλ ότι πει είναι βέβαιο. είχα πάει στα δίδυμα στην αυχενική και εγω τπτ δεν καταλάβαινα. παντού χέρια πόδια κεφάλια, δεν καταλάβαινα ποιο είναι ποιο. και μου λέει ότι και τα δύο είναι αγόρια κατά 80%. μετά από 2 βδομ πήγα σε έναν άλλο γιατρό μου είπε ότι μάλλον είναι αγόρι και κορίτσι. δύο αγοράκια ήταν πάντως.

οι εμβρυολόγοι στην αθήνα είναι φοβερά εξειδικευμένοι οπότε πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μη μάθετε το φύλο στην αυχενική!!!

Χαχαχα κι εγώ στις 8:30!!! Μαζί θα αγωνιούμε!!! Πού μένεις; Αθήνα;

7 ώρες πρίν, Μαρίνα3 είπε:

Εγω την Τριτη στις 1 του μηνος εχω τον 3ο μου υπερηχο και τοτε θα κλείσουμε κ εμεις για αυχενικη. ❤

10 ώρες πρίν, Mighty86 είπε:

Εγώ σήμερα έκανα εμετο μπροστά στο αφεντικό μου σε μια σακούλα που βρήκα εκεί μπροστά μου.με κοίταζε έντρομος.χαχαχα.του λέω φεύγω δεν μπορώ σήμερα να ανταποκριθώ τα χω παίξει...

Ωχ κοριτσι μου! Ποσο εισαι τωρα;

7 ώρες πρίν, Rina-Katerina είπε:

Καλησπέρα σε ολα τα κορίτσια!! Πρώτη φορά εγκυος, λογικα μέσα Μαρτίου γενναω.. Δεν ξέρω που παν τα τέσσερα, ελπίζω η παρέα σας να μου κρατήσει πολύτιμη συντροφιά και να πάρω πολλες πληροφορίες..! Με το καλο, για ολες μας!! ❤️

Και μένα είναι η 1η μου φορά! Ευτυχώς που ειμαι βρεφονηπιοκομος και εχω καποιες γνώσεις γιατι μεχρι τωρα πρόσεχα παιδακια σε σπίτια! Έχω μεγαλώσει κ βρεφακι! ❤ αλλά όταν πρόκειται για το δικό σου είναι τελείως διαφορετικό! Τουλάχιστον ξέρω τα βασικά! Χαχα! Καλως ηρθες παντως γλυκια μου! Ευχομαι να περάσει ομορφα ολο αυτο το μοναδικό ταξίδι που ζούμε και να κρατάμε υπεροχη συντροφια η μια στην άλλη ❤❤❤

Just now, ba_lily είπε:

Με το καλο κοριτσι μου! Καλά αποτελεσματα! Και εγω δεν εχω ιδέα που την κάνουν κ ποιος τι κάνει. Αλλα από τι διαβασα που λένε τα κοριτσια την κάνουν εμβρυολογοι αλλα κ οι ίδιοι οι γιατροί. Εμενα δεν μου έχει πει ακόμα. Την τριτη που εχω υπερηχο κ θα κλείσουμε το ραντεβου θα μάθω.

Κοριτσια να προτείνω κάτι που το είχε πει κ μια άλλη κοπέλα πιο παλιά. Θέλετε σε καθε ανάρτηση μας απο κάτω να γράφουμε κ την εβδομαδα που είμαστε; Εγω προσωπικά ξεχναω κ δεν θελω καθε τρεις κ λιγο να σας ρωταω κ να σας κουράζω. Λοιπον το ξεκινάω εγω χαχα

8w+2d ❤

• Μου αρέσει 2

TjCZp2.png

Εγώ έκλεισα κ σε εμβρυολογο εντέλει ραντεβού.θελω μια δευτερη άποψη πιο σοβαρή. @Vaso11.4.11 είμαι 13w. αχ ξέρω δεν είναι ενθαρρυντικό αυτό που λέω. Ελπίζω αυτή η βδομάδα να είναι κ η τελευταία.εχω κουραστεί πολύ.

AuQnp2.png

Just now, Mighty86 είπε:

Εγώ έκλεισα κ σε εμβρυολογο εντέλει ραντεβού.θελω μια δευτερη άποψη πιο σοβαρή. @Vaso11.4.11 είμαι 13w. αχ ξέρω δεν είναι ενθαρρυντικό αυτό που λέω. Ελπίζω αυτή η βδομάδα να είναι κ η τελευταία.εχω κουραστεί πολύ.

Σε καταλαβαινω βρε κοριτσι μου! Είναι πολύ ψυχοφθορο ολο αυτο. Ευχομαι να σταματήσουν οι εμετοι. Εισαι κοντά σε αυτό. Κάπου στην 12η με 14η συνηθως σταματάνε. Οποτε υπομονη λιγο ακομα. Εισαι παντως λιγο καλυτερα από πριν ή τα ιδια ακριβως;

TjCZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...