Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

13 ώρες πρίν, Vaso11.4.11 είπε:

Α ειμαστε μαζί! Τι ωραια! Με το καλο τα μωρακια μας! Ποτε σου είπε αυχενικη;

Κοριτσια μου τι κανετε; εγω να μην το ματιάσω ειμαι πολυ καλα. Τρωω πλέον κανονικοτατα σε σημείο που αυτη τη στιγμή βογγαω απτο πρηξιμο. Επισης δεν εκανα εμετο καθολου εδω κ 2 μερες! Είμαι πολύ χαρούμενη! Μόνο μια αηδια έχω μόνιμα στο στομα μου. Κ θελω συνέχεια κατι να τρωω για να παιρνω γεύση. Για πειτε αγάπες. Τι ενστικτο έχετε για το φυλλο του μωρού σας; εγω αγοράκι. Το έχω δει κ στον υπνο μου κ εγω κ η μαμα μου κ όλοι αγορακι μου λένε. :wub: Εσεις; ❤

Μπραβο Βασουλααααα τι υπέροχα νέα.. ευχομαι να τελείωσαν οι εμετοι .να αρχίσεις να νιώθεις και να χαίρεσαι την εγκυμοσύνη σου επιτέλους. 

Και εμένα για αγοράκι μου λένε οι περισσότεροι εγω πάλι εχω ενα filling για αγοράκι αλλα δεν και τόσο.. 

Πραγματικά δεν εχω κανένα θέμα οτι κι αν είναι αν και η μικρη μου θελει αδερφούλα. 

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Aria konsta είπε:

Μπραβο Βασουλααααα τι υπέροχα νέα.. ευχομαι να τελείωσαν οι εμετοι .να αρχίσεις να νιώθεις και να χαίρεσαι την εγκυμοσύνη σου επιτέλους. 

Και εμένα για αγοράκι μου λένε οι περισσότεροι εγω πάλι εχω ενα filling για αγοράκι αλλα δεν και τόσο.. 

Πραγματικά δεν εχω κανένα θέμα οτι κι αν είναι αν και η μικρη μου θελει αδερφούλα. 

Σε ευχαριστω κοριτσι μου αν κ το ματιαξα κ εκανα τωρα το πρωι εναν εμετο αλλα δεν πτοούμαι γιατι κατάλαβα ότι έφταιγε που ημουν νηστικη. Θα τρωω όταν ξυπναω για να μην εχω θέμα. 

Το κοριτσάκι σου ποσο ειναι; Να την χαίρεσαι ❤ 

TjCZp2.png

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Σε ευχαριστω κοριτσι μου αν κ το ματιαξα κ εκανα τωρα το πρωι εναν εμετο αλλα δεν πτοούμαι γιατι κατάλαβα ότι έφταιγε που ημουν νηστικη. Θα τρωω όταν ξυπναω για να μην εχω θέμα. 

Το κοριτσάκι σου ποσο ειναι; Να την χαίρεσαι ❤ 

Ενταξει το σημαντικό ειναι οτι μαλλον ελαττώνουν τα συμπτώματα. 

Τον Οκτώβριο θα γίνει 7 ετών 

PpoEp2.png AvlAp2.png 

On 21/8/2020 at 3:35 ΜΜ, Vaso11.4.11 είπε:

Καλημερα! Και εγω Αθήνα μενω. Αλλα ειλικρινα δεν εχω δει ειδησεις λόγω των εμετων κ ετσι όπως ειμαι κ δεν το ηξερα. Τι ακριβώς έχει γινει; Η Μεταμόρφωση ειναι κοντα στον Άγιο Στεφανο-Διονυσο;

Ναι εμενα μου εδωσε απτον 1ο υπερηχο 5/4. Αλλα δεν έχει ανοίξει ακόμα ομάδα Μανουλες Απριλίου οποτε γραφω εδω. Και να ανοίξει θα γραφω και στις 2 γιατι το μωρο μπορεί να θέλει να βγει κ Μάρτιο, ποτε δεν ξερεις :-P

Καλημερα κοριτσι μου. Εγω εχω μεγαλο θεμα. Επειδή κανω πολλους εμετους δεν παω τουαλετα. Μπορει να εχω ν παω κ απτην προηγούμενη εβδομάδα. Ειναι αυτο που λες. Αφου δεν εχω κατι να βγάλω. Ελπιζω τωρα που ψιλοτρωω κ άρχισα να μασουλάω κ λιγα φρουτα, να βοηθήσει. 

Βάσω κατ' αρχας χαίρομαι που σου έχουν ελλατωθεί οι έμετοι και πλέον μπορείς να φας κάτι!!! επίσης και εγώ κάνω εμετούς και επίσης δεν πάω τουαλέτα. γενικά βασανίζομαι πολύ με αυτό το θέμα!!!

Μαρέβα όλα καλά εύχομαι να σου πάνε για το ένα σποράκι! ένα και καλό! δεν πειράζει που είναι ένα, καλύτερα τώρα που είναι αρχή της εγκυμοσύνης η παλινδρόμηση του άλλου. σου εύχομαι τα καλύτερα!!

Ποια κοπέλα θα κάνει αυτή την εβδομάδα αυχενική;;;; εγώ θα κάνω την επόμενη δευτερα. θέλω πολύ να δω το μωρακι μου αν είναι υγιές. πήρα σήμερα τηλ τον γιατρό να ρωτήσω αν θα μπορούσα να πάω την παρασκευή αντί για τη δευτερα γιατί δεν κρατιέμαι από την αγωνία αλλά ο γιατρός θα απουσιάζει όλη αυτή την εβδομ. οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένω ως την άλλη εβδομάδα.

όσο για το φύλο του μωρού μάλλον αγοράκι θα είναι. δεν ξέρω πώς έκανα και μία κόρη αλλά γενικά είμαι αγορομάνα!! ναι το ξέρωω ότι δεν καθορίζω εγώ το φύλο του μωρού αλλά είναι και αυτός ο νόμος των σερί!!! θα ήθελα ακόμη ένα κοριτσάκι αλλά στην πραγματικότητα αυτό που με νοιάζει είναι να είναι υγιές!!! τα αγόρια μου είναι εντελώς διαφορετικά το ένα από το άλλο. δηλ ο ένας είναι τρυφερός και δείχνει ότι με αγαπάει ο άλλος δείχνει αδυναμία στον μπαμπά. οπότε τα λατρεύω και τα αγόρια!!

On 18/7/2020 at 6:39 ΜΜ, Popaki2011 είπε:

Κολπικα δεν πρέπει να μένεις κάποια ώρα στο κρεβάτι?Το βάζεις και σηκώνεσαι αμέσως?

Θυμάμαι κάτι χρόνια πριν, είχα μια εγκυμοσύνη που δεν προχώρησε και έπαιρνα utrogestan κολπικα αλλά ο τότε γυναικολόγος μου είχε πει να μένω ξαπλωμένη μισή ή μια ώρα,δεν θυμάμαι 

On 18/7/2020 at 8:25 ΜΜ, Τάνια μιχ είπε:

καφέ υγρά 

καλησπέρα κορίτσια.. έχω φρικάρει λιγο ..έχω καφέ υγρά σήμερα 

είμαι 4w6d

On 2/8/2020 at 1:48 ΜΜ, Rita Ath. είπε:

να ξαπλώνεις και να μην κουνιέσαι καθόλου σχεδον. θα περάσει! θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά!!! σου στέλνουμε θετική ενεργεια και τα φιλιά μας!

Τάνια πολλές κοπέλες και από δω είχαν καφέ υγρα. μην ανησυχείς! θα σου σταματήσουν. πήρες τηλ τον γιατρό σου;

On 22/8/2020 at 3:06 ΜΜ, Evoulini24 είπε:

Ρώτησα τον γιατρό μου αν θα μου πει ο εμβρυολογος στην αυχενική, αλλά μου είπε ότι τον επόμενο μήνα θα ξέρουμε σίγουρα!! 

πότε με το καλό η αυχενική;;; καλως μας ήρθες!!!

On 20/8/2020 at 9:30 ΜΜ, Pepi88 είπε:

Εμενα από προχθες μου κόπηκε μαχαίρι η αναγουλα αλλά την 12 η βδομάδα θα ξεκινήσω ultragestan θα επανέλθουν όλα δλδ ;;;;;;;;;αχ θα τρελαθώωωω

εγώ παίρνω ουτροζεστάν ένα το βράδυ, δε μου αυξάνει τις αναγούλες. επίσης παρατήρησα ότι στα δίδυμα όταν έπαιρνα τα χάπια και στον 8ο μήνα δεν είχα καθόλου αναγούλες. τζάμπα τα είχα ενοχοποιήσει όταν βρισκόμουν στο πρώτο τρίμηνο.

απλά τώρα νιώθω απίστευτη ατονία δεν ξέρω αν και αυτό το σύμπτωμα συνδέεται με τα χάπια.

• Ευχαριστώ 1

AYpt.png

Just now, Aria konsta είπε:

Ενταξει το σημαντικό ειναι οτι μαλλον ελαττώνουν τα συμπτώματα. 

Τον Οκτώβριο θα γίνει 7 ετών 

Ναι! Αυτό. Αν κ διαβασα ότι κορυφώνονται τα συμπτώματα κατά την 9η με 12η εβδομαδα. Εγω μολις μπηκα στην 9η σημερα. Ας ελπισουμε να μην επανέλθουν. 

Να το χαίρεσαι το κοριτσακι σου! Ολόκληρη κοπελαρα! Με το καλο να δεχτείτε κ το αδερφάκι του! ❤

• Μου αρέσει 1

TjCZp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Rita Ath. είπε:

Βάσω κατ' αρχας χαίρομαι που σου έχουν ελλατωθεί οι έμετοι και πλέον μπορείς να φας κάτι!!! επίσης και εγώ κάνω εμετούς και επίσης δεν πάω τουαλέτα. γενικά βασανίζομαι πολύ με αυτό το θέμα!!!

Μαρέβα όλα καλά εύχομαι να σου πάνε για το ένα σποράκι! ένα και καλό! δεν πειράζει που είναι ένα, καλύτερα τώρα που είναι αρχή της εγκυμοσύνης η παλινδρόμηση του άλλου. σου εύχομαι τα καλύτερα!!

Ποια κοπέλα θα κάνει αυτή την εβδομάδα αυχενική;;;; εγώ θα κάνω την επόμενη δευτερα. θέλω πολύ να δω το μωρακι μου αν είναι υγιές. πήρα σήμερα τηλ τον γιατρό να ρωτήσω αν θα μπορούσα να πάω την παρασκευή αντί για τη δευτερα γιατί δεν κρατιέμαι από την αγωνία αλλά ο γιατρός θα απουσιάζει όλη αυτή την εβδομ. οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένω ως την άλλη εβδομάδα.

όσο για το φύλο του μωρού μάλλον αγοράκι θα είναι. δεν ξέρω πώς έκανα και μία κόρη αλλά γενικά είμαι αγορομάνα!! ναι το ξέρωω ότι δεν καθορίζω εγώ το φύλο του μωρού αλλά είναι και αυτός ο νόμος των σερί!!! θα ήθελα ακόμη ένα κοριτσάκι αλλά στην πραγματικότητα αυτό που με νοιάζει είναι να είναι υγιές!!! τα αγόρια μου είναι εντελώς διαφορετικά το ένα από το άλλο. δηλ ο ένας είναι τρυφερός και δείχνει ότι με αγαπάει ο άλλος δείχνει αδυναμία στον μπαμπά. οπότε τα λατρεύω και τα αγόρια!!

Τάνια πολλές κοπέλες και από δω είχαν καφέ υγρα. μην ανησυχείς! θα σου σταματήσουν. πήρες τηλ τον γιατρό σου;

πότε με το καλό η αυχενική;;; καλως μας ήρθες!!!

εγώ παίρνω ουτροζεστάν ένα το βράδυ, δε μου αυξάνει τις αναγούλες. επίσης παρατήρησα ότι στα δίδυμα όταν έπαιρνα τα χάπια και στον 8ο μήνα δεν είχα καθόλου αναγούλες. τζάμπα τα είχα ενοχοποιήσει όταν βρισκόμουν στο πρώτο τρίμηνο.

απλά τώρα νιώθω απίστευτη ατονία δεν ξέρω αν και αυτό το σύμπτωμα συνδέεται με τα χάπια.

Καλε πας για το 4ο??Καλά κατάλαβα???Μπράβο κορίτσι μου!!!!Εγώ για το 3ο!!!!

Την Δευτέρα έχω κι εγώ Αυχενική στις 9 το πρωί στο Ρέα!Επίσης έχω μεγάλη αγωνία Γιατί έχω να κάνω υπέρηχο από τις 5 Αυγούστου και μου φαίνεται μεγάλο το διαστημα

Just now, Kassandras είπε:

Κορίτσια στην αυχενική θα Δούμε το φύλο ή πιο μετά;; 

Ίσως.αναλογως την στάση του εμβρύου!

• Μου αρέσει 1

NmUgp3.png

Σήμερα πρώτη μέρα στη δουλειά μετά από δύο βδομάδες ξαπλας καθώς αποφάσισαμε φέτος να μην παμε διακοπές.. Δουλειά γραφειου αλλά μετά το 5ωρο άρχισα να κουράζομαι με τόσες ώρες σε καρέκλα.. Συν ότι εκεί που είχαν σχεδον σταματήσει οι πόνοι χαμηλά στη κοιλιά, επανήλθαν...ισως να είναι και ψυχολογικό, φοβάμαι μη κάτι δε πάει καλά, νοιώθω ασφαλής μόνο όταν είμαι σπίτι κ κάνω τα βασικά.. Οποιαδήποτε κίνηση κάνω φοβάμαι μη πάθει τίποτα το μωρό...Ειμαι του γιατρού??? :roll:

Just now, giwta_86 είπε:

Σήμερα πρώτη μέρα στη δουλειά μετά από δύο βδομάδες ξαπλας καθώς αποφάσισαμε φέτος να μην παμε διακοπές.. Δουλειά γραφειου αλλά μετά το 5ωρο άρχισα να κουράζομαι με τόσες ώρες σε καρέκλα.. Συν ότι εκεί που είχαν σχεδον σταματήσει οι πόνοι χαμηλά στη κοιλιά, επανήλθαν...ισως να είναι και ψυχολογικό, φοβάμαι μη κάτι δε πάει καλά, νοιώθω ασφαλής μόνο όταν είμαι σπίτι κ κάνω τα βασικά.. Οποιαδήποτε κίνηση κάνω φοβάμαι μη πάθει τίποτα το μωρό...Ειμαι του γιατρού??? :roll:

Οχι γλυκια μου ειναι απόλυτα φυσιολογικό! Πάντα εχουμε και θα έχουμε αγχος! Θέλουμε όλα να πανε καλα! Απλώς να σκεφτεσαι ότι εφόσον δεν σηκώνεις βαρη δεν κινδυνεύεις. Μονο να κάνεις διαλειμματα κ να σηκώνεσαι να περπατάς καθε 1 ωρα αν ειναι δυνατόν. Αυτό ξερω απτο γιατρο μου. Φυσικά εσυ θα κανεις οτι σου πει ο δικος σου κ οτι αισθάνεσαι. Εγω παντως λιγο πριν μάθω οτι εμεινα εγκυος, σταμάτησα από μια δουλειά που δεν μου έκανε καθόλου καλό! Οπότε ηρθε κ έδεσε! Κ ετσι δεν δουλευω τωρα εφόσον ετσι κ αλλιως κανεις δεν θα με έπαιρνε τωρα με την εγκυμοσύνη. Αλλα ειναι τοσο βαρετά στο σπιτι ολη μερα κ το πρωι ειδικά που όλοι δουλεύουν. Κ στην Αθήνα δεν εχω τις κολλητές μου φιλες να πεις ότι θα πάω να πιω έναν καφε. Μονο με τους κουμπάρους μας που κάνουμε φοβερη παρεα αλλα δεν τους βλεπουμε κ καθε εβδομαδα λογω δουλειάς κλπ. Στην επαρχία από όπου είμαι, ήθελες να πιεις εναν καφε κ σε 5 λεπτά ήσουν στη φίλη σου. Η κουμπάρα μου έμενε δίπλα μας. Μαζί μεγαλώσαμε. Εδώ τωρα στην Αθήνα την εχω μακρυα κ εχω μονο τον κουμπάρο κ την κοπέλα του που ευτυχώς ταιριαξαμε παρα πολυ! Αλλα ειναι απτη μεριά του αντρα μου. Δεν ειναι δλδ οτι ήταν δικοί μου φίλοι. 

Αχ παιδιά σορρυ για το σεντόνι, αλλα τα ειπα κ ξαλάφρωσα. Ειναι δυσκολο να εχεις τους δικούς σου μακρυα.

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 2

TjCZp2.png

Οχι γλυκια μου ειναι απόλυτα φυσιολογικό! Πάντα εχουμε και θα έχουμε αγχος! Θέλουμε όλα να πανε καλα! Απλώς να σκεφτεσαι ότι εφόσον δεν σηκώνεις βαρη δεν κινδυνεύεις. Μονο να κάνεις διαλειμματα κ να σηκώνεσαι να περπατάς καθε 1 ωρα αν ειναι δυνατόν. Αυτό ξερω απτο γιατρο μου. Φυσικά εσυ θα κανεις οτι σου πει ο δικος σου κ οτι αισθάνεσαι. Εγω παντως λιγο πριν μάθω οτι εμεινα εγκυος, σταμάτησα από μια δουλειά που δεν μου έκανε καθόλου καλό! Οπότε ηρθε κ έδεσε! Κ ετσι δεν δουλευω τωρα εφόσον ετσι κ αλλιως κανεις δεν θα με έπαιρνε τωρα με την εγκυμοσύνη. Αλλα ειναι τοσο βαρετά στο σπιτι ολη μερα κ το πρωι ειδικά που όλοι δουλεύουν. Κ στην Αθήνα δεν εχω τις κολλητές μου φιλες να πεις ότι θα πάω να πιω έναν καφε. Μονο με τους κουμπάρους μας που κάνουμε φοβερη παρεα αλλα δεν τους βλεπουμε κ καθε εβδομαδα λογω δουλειάς κλπ. Στην επαρχία από όπου είμαι, ήθελες να πιεις εναν καφε κ σε 5 λεπτά ήσουν στη φίλη σου. Η κουμπάρα μου έμενε δίπλα μας. Μαζί μεγαλώσαμε. Εδώ τωρα στην Αθήνα την εχω μακρυα κ εχω μονο τον κουμπάρο κ την κοπέλα του που ευτυχώς ταιριαξαμε παρα πολυ! Αλλα ειναι απτη μεριά του αντρα μου. Δεν ειναι δλδ οτι ήταν δικοί μου φίλοι. 

Αχ παιδιά σορρυ για το σεντόνι, αλλα τα ειπα κ ξαλάφρωσα. Ειναι δυσκολο να εχεις τους δικούς σου μακρυα.

Εδώ έχεις τοοοοσες τσουπρες για αααπλετο μπίρι μπίρι!! Εγώ από εδώ έχω βρει κοπέλες που πλέον πραγματικά θεωρώ φίλες..ναι μπορεί να μην της έχω δει ποτέ από κοντά αλλά εδώ κ 8μηνες είναι το παρεάκι μου καθημερινά..

Έχουμε μοιραστεί κάθε πόνο,κάθε κουλο,κάθε χαρά,κάθε αγωνία της εγκυμοσύνης μας..ξέρω τα συμπτώματα ντους καλύτερα απο τα δικά μου!!κ ακόμη φυσικά συνεχίζουμε..

Έχουμε στηρίξει η μία την άλλη πιο πολύ κ από τις φίλες μας τις "κανονικές" όχι γτ δεν μας αγαπούν κ αυτές μα κάποιες φορές η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια..όπως εσύ που ήρθες Αθήνα πχ κ νιώθεις μόνη..

Κ όμως τώρα ξυπνάω κ θέλω να δω τι κάνουν τα κορίτσια μου,έχουν γιατρό κ τις σκέφτομαι λες κ είμαι εγώ στο ραντεβού..

Στα λέω γτ έτσι κ εσύ παρότι έχεις μακρυά τις φίλες σου θα δεις πως η ζωή θα βρει τρόπο να αποκτήσεις ξανά ο,τι έχεις ανάγκη κ ακόμη καλύτερα παρεακια!!

+Το μωρό σου σε λίγο καιρό φυσικα;)

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Εδώ έχεις τοοοοσες τσουπρες για αααπλετο μπίρι μπίρι!! Εγώ από εδώ έχω βρει κοπέλες που πλέον πραγματικά θεωρώ φίλες..ναι μπορεί να μην της έχω δει ποτέ από κοντά αλλά εδώ κ 8μηνες είναι το παρεάκι μου καθημερινά..

Έχουμε μοιραστεί κάθε πόνο,κάθε κουλο,κάθε χαρά,κάθε αγωνία της εγκυμοσύνης μας..ξέρω τα συμπτώματα ντους καλύτερα απο τα δικά μου!!κ ακόμη φυσικά συνεχίζουμε..

Έχουμε στηρίξει η μία την άλλη πιο πολύ κ από τις φίλες μας τις "κανονικές" όχι γτ δεν μας αγαπούν κ αυτές μα κάποιες φορές η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια..όπως εσύ που ήρθες Αθήνα πχ κ νιώθεις μόνη..

Κ όμως τώρα ξυπνάω κ θέλω να δω τι κάνουν τα κορίτσια μου,έχουν γιατρό κ τις σκέφτομαι λες κ είμαι εγώ στο ραντεβού..

Στα λέω γτ έτσι κ εσύ παρότι έχεις μακρυά τις φίλες σου θα δεις πως η ζωή θα βρει τρόπο να αποκτήσεις ξανά ο,τι έχεις ανάγκη κ ακόμη καλύτερα παρεακια!!

+Το μωρό σου σε λίγο καιρό φυσικα;)

Τι ωραια αυτα που ειπες Ρενέζ μου! Χαίρομαι πολύ πρώτον που πέρασε ομορφα ο καιρος κ εισαι στη τελική ευθεία και που εχεις μοιραστεί αυτες τις όμορφες στιγμές με τα κοριτσια κ έχετε δεθεί τοσο πολυ! Με το καλο να δεχτείτε ολες τα μωράκια σας κ ευχομαι να σας πηγαινουν ολα μα όλα τελεια!!!! ❤❤❤❤❤❤

TjCZp2.png

Τι ωραια αυτα που ειπες Ρενέζ μου! Χαίρομαι πολύ πρώτον που πέρασε ομορφα ο καιρος κ εισαι στη τελική ευθεία και που εχεις μοιραστεί αυτες τις όμορφες στιγμές με τα κοριτσια κ έχετε δεθεί τοσο πολυ! Με το καλο να δεχτείτε ολες τα μωράκια σας κ ευχομαι να σας πηγαινουν ολα μα όλα τελεια!!!! ❤❤❤❤❤❤

Ευχαριστούμε κοριτσάκι μου..κ εσείς σιγά σιγά θα δεθείτε..σίγουρα όχι όλες μαζί δεν είναι εύκολο αλλά με κάποιες θα έρθετε πιο κοντά.. κ είναι όμορφο γτ βιώνετε ακριβώς τη ίδια στιγμή τα ίδια άγχη κ τις ίδιες εμπειρίες..

Κ όχι μόνο απαραίτητα με κορίτσια της ομαδας σου! Τοοοσες είμαστε εδώ χαμουλης!! ;)

Κ εσύ να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη κ να ζεις κ τα καλά κ τα κακά της..γτβθα περάσουν όλα κ αυτό που θα μείνει θα είναι το μωρό σου στην αγκαλιά σου..

Σε έχω δει από όταν περίμενες να δεις αν είσαι έγκυος ή όχι κ βλέπω πόσο όμορφα κ λογικά μιλάς κ σκέφτεσαι οπότε δε σε φοβάμαι!!

• Μου αρέσει 1

Just now, giwta_86 είπε:

Εγώ σήμερα έκανα εμετο μπροστά στο αφεντικό μου σε μια σακούλα που βρήκα εκεί μπροστά μου.με κοίταζε έντρομος.χαχαχα.του λέω φεύγω δεν μπορώ σήμερα να ανταποκριθώ τα χω παίξει...

• Χαχα 1

AuQnp2.png

Just now, Mighty86 said:

Εγώ σήμερα έκανα εμετο μπροστά στο αφεντικό μου σε μια σακούλα που βρήκα εκεί μπροστά μου.με κοίταζε έντρομος.χαχαχα.του λέω φεύγω δεν μπορώ σήμερα να ανταποκριθώ τα χω παίξει...

Αφού βρήκες κ σακούλα μη μιλάς καθόλου, χάχαχα... Κ εγώ μια φορά είχα φύγει που είχα δει λιγο καφέ κ πονούσε η κοιλιά μου.είχα ενημερώσει εξαρχής κ ότι θα κάνω εξωσωματική για να μπορώ να φεύγω η να πηγαίνω αργοτερα οπότε χρειαζεται σε κάποιο ραντεβού με το γιατρό. Ιδανικά θα ήθελα από τώρα η δικιά σου να σταματήσω θα αισθανόμουν πιο ήσυχη... 

Καλησπέρα σε ολα τα κορίτσια!! Πρώτη φορά εγκυος, λογικα μέσα Μαρτίου γενναω.. Δεν ξέρω που παν τα τέσσερα, ελπίζω η παρέα σας να μου κρατήσει πολύτιμη συντροφιά και να πάρω πολλες πληροφορίες..! Με το καλο, για ολες μας!! ❤️

• Μου αρέσει 3

LJRHp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...