Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Just now, Mareva said:

Γειά σας κορίτσια μου. Σημερα ειχα το δευτερο υπερηχο. Εχω λοιπον τα εξης νεα: εχουμε ενα μωρακι (8w) που αναπτύσσεται, με καλο καρδιακο παλμο κ ειμαι χαρούμενη. Εχουμε κ αλλο ενα διπλα του, που δεν προχωρησε τελικα, για αυτό λυπηθηκα πολυ. :( Η γιατρός μου λεει οτι θα απορροφηθεί, ειναι σε πιο χαμηλη θεση απο το αλλο κ αυτο ειναι θετικο, μην κ αποβληθει κ παρασύρει κ το υγιες. Ωστοσο φοβαμαι λιγο.. Λογικο θα μου πειτε.. Εύχομαι να πανε καλα τα πραγματα.. 

Γιωτακι ειναι φυσιολογικό μου πε η γιατρος μου. Μεγαλωνουν ολα εκει, για αυτο. :)

Στα ποδια τις αντιπηκτικες, τις προλουτεξ κοιλιτσα. Στα ποδια τις κανω γιατι ειναι οι μονες που μου κανουν μελανιες κ καρουμπαλακια. 

Σε σκεφτόμουν σήμερα κορίτσι! Τα καλά νέα νομίζω υπερισχύουν!! Είναι απολύτως φυσιολογικό να λυπάσαι για το ένα εμβρυακι αλλά σκέψου το άλλο ότι μεγαλώνει μια χαρά κ αυτο να σου δίνει κουράγιο κ σιγουριά!! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, olpapa είπε:

Ισχύει όταν δε μπορείς να φας τίποτα πια χωρίς να το βγάλεις όχι απλά δε παλεύεται αλλά είναι κι επικίνδυνο για την υγεία μας...μακάρι να πέρασε για σένα και για όλες τις κοπέλες που ταλαιπωρούνται!

Πάντως ποιος είπε ότι η εγκυμοσύνη είναι η καλύτερη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας...οι πιο ωραίες στιγμές είναι η στιγμή που το μαθαίνουμε και σίγουρα θα είναι αυτή με το μωρό μας αγκαλιά πια! Το ενδιάμεσο έχει μόνο ταλαιπωρία και άγχη δυστυχώς!

Καλέ τι είναι αυτά που λες????Αν η εγκυμοσύνη δεν ανήκει στις υψηλού κινδύνου φυσικά και είναι η πιο όμορφη περίοδος της γυναίκας!!!!Μια ζωή μεγαλώνει μέσα σου και την νιώθεις κιόλας!!!!Ζεις ένα θαύμα!!!!Μετά το γεννας κι αρχίζουν τα ξενύχτια και η κούραση. Και εκεί να δεις άγχη....τρώει?κάνει κακα?γιατί κλαίει τώρα?Εμένα και οι άλλες 2 εγκυμοσύνες ήταν οι καλύτεροι 9 μήνες της ζωής μου!Ακόμα και οι γέννες μου ήταν σούπερ!!!!!Ακόμα κι όταν χρειάστηκε να μείνω 1 μήνα ξάπλα, πάλι ήμουν χαρούμενη γιατί το ένιωθα να κόβει βόλτες.τα σκούρα εγώ τα βρήκα αφού γέννησα και στα 2 παιδιά. Πίστευα στο 2ο θα είναι οκ, αλλά πολύ ξενύχτι...Μετά τα 2 χρόνια παίρνω ανάσα εγώ.χιχι

@Mareva γλυκιά μου πως να μην λυπάσαι.....και φυσικά να έχεις και άγχος για το πώς θα απορροφηθεί...απ την άλλη η φύση στην περίπτωση σου προνοησε και φεύγει μόνο του,υπάρχουν χειρότερες περιπτώσεις(δεν νομίζω ότι αυτό σε παρηγορεί πιο πολυ,τι να σου πω).

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

NmUgp3.png

5 ώρες πρίν, olpapa είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Με κάποιες έχουμε ξαναμιλήσει, κάποιες δε με γνωρίζετε... Είμαι στην αρχή της τρίτης εγκυμοσύνης μου κ αν αυτή τη φορά πάνε όλα αισίως, δε τολμάω να το πω, θα γεννήσω Απρίλιο του 21...

Εδώ και 4-5 μέρες ξεκίνησαν οι αναγούλες και παρότι όπως περιγράφετε κι εσείς πιο πάνω στη κουβέντα σας δε παλεύεται και βέβαια ακόμα δε μπορώ και να παραπονιέμαι γενικά γιατί δεν έχω εμετούς και απλά δε κοιμάμαι καλά και αηδιάζω με τα πάντα...όπως και να έχει νιώθω τόσο χαρούμενη για αυτά τα συμπτώματα! Στη προηγούμενη εγκυμοσύνη μου που παλινδρόμησε ένιωσα ελάχιστη πρωινή ναυτία μια δυο μέρες και μετά τίποτα ξαφνικά σταμάτησαν όλα κι ήμουν τέλεια...έλεγα οκ μπορεί απλά να είμαι τυχερή, δεν είναι όλες οι εγκυμοσύνες ίδιες αλλά μέσα μου ένιωθα ότι δε πήγαινε καλά όπως κι έγινε...

Κι όταν λέω χαρούμενη μη παρεξηγηθώ, είναι ένα περίεργο αίσθημα ταυτόχρονα νιώθω χάλια κούραση, νεύρα, κλάματα αλλά και χαρούμενη που έχω ένα καλό σημάδι!

Οπότε απ' τη μια μας δυσκολεύουν τη ζωή όλα αυτά τα συμπτώματα αλλά είναι ένα δυνατό σημάδι ότι το εμβρυάκι μας είναι εκεί και προχωράει! 

Κάπου κοντά στη συμπλήρωση του τριμήνου στις περισσότερες θα εξασθενήσουν αυτά τα συμπτώματα και θα νιώθετε πολύ καλύτερα... 

@Vaso11.4.11 χαίρομαι που είσαι καλύτερα γιατί διάβασα ότι ταλαιπωρήθηκες παρά πολύ τις τελευταίες μέρες. Εύχομαι να συνεχιστεί έτσι και να περάσουν οι εμετοί!

Είναι σημάδι ναι κ έχεις δίκιο αλλά κάπου όπα βρε αδερφέ. Έχω φτάσει 12η εβδομάδα και μου ξεκίνησαν στην 5η. Κ δεν έχουν υποχωρήσει καθόλου. Αυτό που με πειράζει είναι ότι εγώ βάζω κιλά αντί να χάνω. Με τους εμετούς δεν μπορώ να ρυθμίσω ούτε την διατροφή μου ούτε την όρεξη μου κ είμαι ήδη υπέρβαρη. Επίσης επειδή έχω δυσπεψια η κοιλιά μου είναι τούρλα σαν να είμαι στον 8ο. Όταν ανεβαίνω σκάλες η κάνω καμιά κίνηση παραπάνω έχω ταχυπαλμια. Ελπίζω όλα αυτά να μην έχουν βλάψει το έμβρυο επίσης ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να κάνω μια σωστή διατροφή να διατηρήσω όσο μπορώ το βάρος μου δεν πάει άλλο. Διαβάζω κ κάτι πράματα για υπερτροφία κ διαβήτη εμβρύου κ με πάει ναααα...καλά άμα με αφήσεις θα γκρινιάζω μέχρι το πρωί.

• Λυπημένη/-ος 1

AuQnp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου! 

@Mareva λογικό να έχεις ανάμεικτα συναισθήματα... για να μην προχώρησε όμως απ την αρχή, όντως η φύση θα προνοησε, Αυτό να σκέφτεσαι... Κ πάντα οι μονηρεις κυησεις εχουν λιγότερες επιπλοκές, προωροτητες κλπ. Οποτε ισως να ταν για καλό. Σημασία έχει ότι το άλλο εμβρυακι ειναι γερο και ήρθε για να μείνει! Τώρα θα ξαναπάς για υπέρηχο στην αυχενικη;

6 ώρες πρίν, Popaki2011 είπε:

Καλέ τι είναι αυτά που λες????Αν η εγκυμοσύνη δεν ανήκει στις υψηλού κινδύνου φυσικά και είναι η πιο όμορφη περίοδος της γυναίκας!!!!Μια ζωή μεγαλώνει μέσα σου και την νιώθεις κιόλας!!!!Ζεις ένα θαύμα!!!!Μετά το γεννας κι αρχίζουν τα ξενύχτια και η κούραση. Και εκεί να δεις άγχη....τρώει?κάνει κακα?γιατί κλαίει τώρα?Εμένα και οι άλλες 2 εγκυμοσύνες ήταν οι καλύτεροι 9 μήνες της ζωής μου!Ακόμα και οι γέννες μου ήταν σούπερ!!!!!Ακόμα κι όταν χρειάστηκε να μείνω 1 μήνα ξάπλα, πάλι ήμουν χαρούμενη γιατί το ένιωθα να κόβει βόλτες.τα σκούρα εγώ τα βρήκα αφού γέννησα και στα 2 παιδιά. Πίστευα στο 2ο θα είναι οκ, αλλά πολύ ξενύχτι...Μετά τα 2 χρόνια παίρνω ανάσα εγώ.χιχι

@Mareva γλυκιά μου πως να μην λυπάσαι.....και φυσικά να έχεις και άγχος για το πώς θα απορροφηθεί...απ την άλλη η φύση στην περίπτωση σου προνοησε και φεύγει μόνο του,υπάρχουν χειρότερες περιπτώσεις(δεν νομίζω ότι αυτό σε παρηγορεί πιο πολυ,τι να σου πω).

@vivi.nik. @Popaki2011Με παρηγορει.. Αλήθεια, λιγο στενοχωρηθηκα, αλλα επειδη ετσι ειναι η ζωη με τα πανω κατω της, με νοιαζει να γινει η απορροφηση οσο πιο ανωδυνα.. Ενα φιλικο μου ζευγαρι πριν μερικες μερες αποχαιρετησε το μωρακι τους 20 ημερων.. Οταν υπαρχουν τοσο τοσο τοσο χειροτερα, αποδεχεσαι τη βαρυτητα των όσων συμβαινουν λιγο καλυτερα. Εχω ενα υγιες σπορακι κ θα προσεχω μεχρι ολα να μας πανε καλα. Εχω ενα ραντεβου ακομη πριν την αυχενικη, η γιατρος μου θελει να μαι βλεπει ανα 2 βδομάδες, μεχρι να δουμε οτι εφυγε το αλλο αναίμακτα. Ευχαριστώ πολύ κοριτσια μου για το ενδιαφερον! 

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Just now, Mareva είπε:

@vivi.nik. @Popaki2011Με παρηγορει.. Αλήθεια, λιγο στενοχωρηθηκα, αλλα επειδη ετσι ειναι η ζωη με τα πανω κατω της, με νοιαζει να γινει η απορροφηση οσο πιο ανωδυνα.. Ενα φιλικο μου ζευγαρι πριν μερικες μερες αποχαιρετησε το μωρακι τους 20 ημερων.. Οταν υπαρχουν τοσο τοσο τοσο χειροτερα, αποδεχεσαι τη βαρυτητα των όσων συμβαινουν λιγο καλυτερα. Εχω ενα υγιες σπορακι κ θα προσεχω μεχρι ολα να μας πανε καλα. Εχω ενα ραντεβου ακομη πριν την αυχενικη, η γιατρος μου θελει να μαι βλεπει ανα 2 βδομάδες, μεχρι να δουμε οτι εφυγε το αλλο αναίμακτα. Ευχαριστώ πολύ κοριτσια μου για το ενδιαφερον! 

Εύχομαι να είναι όσο πιο ανώδυνα γίνεται ψυχολογικά..δύναμη κορίτσι μου !! επικεντρώσου όσο μπορείς  σε αυτό που έμεινε και μεγαλώνει..όλα καλά θα πάνε στο τέλος ..

aDqFp2.png

Καλημέρα.. 

Πρωτη φορα με αφήνει τοση αναμονή για υπέρηχο και εχω αρχίσει είδη και τρελαίνομαι.. τι μπορώ να κάνω να ξερω ότι ειναι καλα το μωρακι ;; ειμαι και εντελως ασυμπτοματικη.. θα τρελαθωωω μεχρι 3/9

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Just now, Pepi88 είπε:

Εύχομαι να είναι όσο πιο ανώδυνα γίνεται ψυχολογικά..δύναμη κορίτσι μου !! επικεντρώσου όσο μπορείς  σε αυτό που έμεινε και μεγαλώνει..όλα καλά θα πάνε στο τέλος ..

@pepi88 σε ευχαριστώ παρα πολυ!!! Ευχομαι ολα να πηγαίνουν καλα, κ να προχωραμε ολες με απροβληματιστες εγκυμοσυνες. :)

Just now, Mareva είπε:

@pepi88 σε ευχαριστώ παρα πολυ!!! Ευχομαι ολα να πηγαίνουν καλα, κ να προχωραμε ολες με απροβληματιστες εγκυμοσυνες. :)

τι απροβληματιστες εμένα κάθε τόσο με βρίσκει και μια φουρτούνα ..πρώτα οι τρομεροι πόνοι που είχα στην αρχή μετά ο ιός cmv που βγήκα θετική μετά το ινομιωμα που έχει γίνει σαν πορτοκάλι και η ανεπάρκεια τραχήλου που θα με οδηγήσει σε περίδεση τραχήλου ...να μην μιλήσω για αναγουλες και εμετους και το κλείσιμο στο σπίτι εδώ και ένα μήνα...αλλά τα παλεύω όλα όσο πιο ψύχραιμα μπορώ ...είπαμε ΔΥΝΑΜΗ!

Just now, Aria konsta είπε:

Καλημέρα.. 

Πρωτη φορα με αφήνει τοση αναμονή για υπέρηχο και εχω αρχίσει είδη και τρελαίνομαι.. τι μπορώ να κάνω να ξερω ότι ειναι καλα το μωρακι ;; ειμαι και εντελως ασυμπτοματικη.. θα τρελαθωωω μεχρι 3/9

Η αλήθεια πολύς ο καιρός αλλά δεν μπορείς βρε γλυκιά μου να κάνεις και κάτι μόνο υπομονή όπως όλες μας..και εγώ μεχρι την αυχενική θα σκάσω και ας έχω φουλ συμπτώματα..

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

Just now, Aria konsta είπε:

Καλημέρα.. 

Άσε και εγώ το ίδιο τελευταίο υπέρηχο το έκανα 28 Ιουλίου δεν έχω είχα καθόλου συμπτώματα. Μια ευδομαδα υπομονή ακόμα 25 Αυγούστου έχω ραντεβού για αυχενικη διαφάνεια ελπίζω να είναι όλα καλα. Πιες είναι ακόμα μαζί με εμένα. Μια ερώτηση κορίτσια πια εφαρμογή έχετε στο τηλέφωνο για την εγκυμοσύνη. Εγώ έχω 2 η μία γράφει πως είμαι 12 ευδομαδες και μια μέρα η άλλη 11 και μια μέρα. Να πω πως 11 ευδομαδες είναι σοστα 

Διαφημίσεις

Just now, ba_lily είπε:

Άσε και εγώ το ίδιο τελευταίο υπέρηχο το έκανα 28 Ιουλίου δεν έχω είχα καθόλου συμπτώματα. Μια ευδομαδα υπομονή ακόμα 25 Αυγούστου έχω ραντεβού για αυχενικη διαφάνεια ελπίζω να είναι όλα καλα. Πιες είναι ακόμα μαζί με εμένα. Μια ερώτηση κορίτσια πια εφαρμογή έχετε στο τηλέφωνο για την εγκυμοσύνη. Εγώ έχω 2 η μία γράφει πως είμαι 12 ευδομαδες και μια μέρα η άλλη 11 και μια μέρα. Να πω πως 11 ευδομαδες είναι σοστα 

Αχ δεν ειναι θεμα υπομονής ειναι θεμα ανασφάλειας... τι θα κανω ;;; 

Εγω εχω το ημερολόγιο περιοδου μου ! 

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Just now, Pepi88 είπε:

τι απροβληματιστες εμένα κάθε τόσο με βρίσκει και μια φουρτούνα ..πρώτα οι τρομεροι πόνοι που είχα στην αρχή μετά ο ιός cmv που βγήκα θετική μετά το ινομιωμα που έχει γίνει σαν πορτοκάλι και η ανεπάρκεια τραχήλου που θα με οδηγήσει σε περίδεση τραχήλου ...να μην μιλήσω για αναγουλες και εμετους και το κλείσιμο στο σπίτι εδώ και ένα μήνα...αλλά τα παλεύω όλα όσο πιο ψύχραιμα μπορώ ...είπαμε ΔΥΝΑΜΗ!

Η αλήθεια πολύς ο καιρός αλλά δεν μπορείς βρε γλυκιά μου να κάνεις και κάτι μόνο υπομονή όπως όλες μας..και εγώ μεχρι την αυχενική θα σκάσω και ας έχω φουλ συμπτώματα..

Αχ @pepi88 εχεις τρεξιματα... Υπομονη κ δυναμη καλη μου... Κ σιγουρα αφου υπαρχουν λυσεις, ολα θα πανε καλα! Αλλοι 7, 6 μηνες; θα περασουν!! 

• Ευχαριστώ 1

Just now, ba_lily είπε:

Εμείς είμαστε κοντά εγώ είμαι 10 και 3 και 28 έχω την αυχενική !από εφαρμογή έχω την  pregnancy που μ βγάζει ακριβώς με τον υπέρηχο του γιατρού ..

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

11 ώρες πρίν, olpapa είπε:

Ισχύει όταν δε μπορείς να φας τίποτα πια χωρίς να το βγάλεις όχι απλά δε παλεύεται αλλά είναι κι επικίνδυνο για την υγεία μας...μακάρι να πέρασε για σένα και για όλες τις κοπέλες που ταλαιπωρούνται!

Πάντως ποιος είπε ότι η εγκυμοσύνη είναι η καλύτερη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας...οι πιο ωραίες στιγμές είναι η στιγμή που το μαθαίνουμε και σίγουρα θα είναι αυτή με το μωρό μας αγκαλιά πια! Το ενδιάμεσο έχει μόνο ταλαιπωρία και άγχη δυστυχώς!

Ναι ισχυει. Έχει μεγάλη ταλαιπωρία. Ελαχιστες γυναίκες το ευχαριστιουνται πλήρως. Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι αξίζει! Εγω χθες εκανα μόνο έναν πρωινο εμετο κ καταφερα κ εφαγα κανονικότατα το απογευμα κ το μεσημερι. Και τωρα μολις ξυπνησα εκανα έναν καλό εμετο. Ελπιζω να μείνει πλεον μόνο στους πρωινούς εμετους. Υπομονη σε ολες μας! Ας περάσει γρήγορα αυτο το διάστημα!

• Μου αρέσει 1

TjCZp2.png

Just now, Pepi88 είπε:

Σκέφτηκα μήπως μπορώ να παω για υπέρηχο κάπου αλλού σε κάποιο διαγνωστικό.. ειναι κακο να εχω τοσο άγχος νομιζω .. 

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...