Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Ναι υπερέμεση εχω. Ειχα παει νοσοκομειο μια μέρα κ μου βαλανε ορο αλλα δεν με κράτησαν. Και του γιατρου μου του φάνηκε περίεργο που δεν με κράτησαν. Τωρα το παλεύω μονη μου λιγο λιγο οσο μπορω να ενυδατωνομαι κ να τσιμπάω τίποτα. Βεβαια το στομαχι μου ειναι άνω κάτω κ δεν είναι εύκολο. Τωρα βαζω κ υποθετα μιας που τα χάπια τα κανω εμετο. Αλλα δυστυχώς μου δημιουργούν ανεπιθύμητες ενεργειες. Με κανουν να θελω να ενεργηθώ με πολυ πονο ομως κ ταση λιποθυμίας κ βγαζω κ λιγο ροζ αιμα από πίσω. Οποτε μαλλον θα τα κόψω παλι κ θα πάω ξανα στο primperan που τουλαχιστον δεν με ενοχλούσε. Αχ ασε. Κ τωρα πειναω, εφαγα μια μπανάνα κ παλευω να μην την βγάλω κ το στομαχι μου ποναει τοσο πολυ από τις καουρες, τους εμετους κ την πείνα που θέλω να τα βγαλω παλι. 

Τα vertirosan σου έδωσε???? Κορίτσι μου και εγώ μια από τα ίδια... Μόλις το έβαλα κατευθείαν ήθελα τουαλέτα αλλά με φριχτους πόνους. Αφού λέω στην αρχή μην μπερδεύτηκε ο γιατρός και μου εδώσε καθαρτικο...ειμαστε στην ίδια μοίρα... Κάθε μέρα κλαίω.... Οτι θες στείλε μου. Σε καταλαβαίνω απόλυτα 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, giwta_86 είπε:

Κ εγώ κάνω ενέσεις στη κοιλιά την ώρα που ξυπνάω.. Ειναι σχετικά μαλακια  την ώρα..μετά σκληραίνει κ μένα λόγω αργής χώνεψης κ δυσκολίας στη τουαλέτα. Με κάθε επιφύλαξη να σου πω ότι μπορείς να κάνεις κ στο μπράτσο, γέννησε της προάλλες η νύφη μου κ την ρώτησαν θα σου κάνουμε αντιπηκτικη προτιμάς κοιλιά η μπράτσο.. 

ναι και εμένα μου την είχαν κάνει στο μπράτσο μόλις είχα γεννήσει τα δίδυμα αλλά μόνη μου θα είναι δύσκολο να το κάνω στο χέρι. τώρα σκέφτομαι να ξεκινήσω στους μηρούς αλλά ακόμη δεν το έχω αποφασίσει.

Just now, ba_lily είπε:

Εγώ κάνω αντιπηκτικες και έχω γεμίσει καρουμπαλακια της κάνω αριστερά και δεξιά στη κοιλιά απλά ψάχνω κάθε μέρα που έχω κενο να την κάνω. Το χειρότερο είναι πως κάνω και prolutex πρωί βράδυ άρα 3 τσιμπιματα κάθε μέρα. Υπομονή 

πωπω και άλλες ενεσούλες;;; κουράγιο τι να πω!! τι ώρα τις κάνετε;; εγώ 8 παρά είκοσι. και φοβάμαι πάρα πολύ μη με πιάσει καμιά μέρα ο υπνος και την ξεχάσω. εφιάλτης μου έχει γίνει!!!!

Just now, Rita Ath. είπε:

ναι και εμένα μου την είχαν κάνει στο μπράτσο μόλις είχα γεννήσει τα δίδυμα αλλά μόνη μου θα είναι δύσκολο να το κάνω στο χέρι. τώρα σκέφτομαι να ξεκινήσω στους μηρούς αλλά ακόμη δεν το έχω αποφασίσει.

πωπω και άλλες ενεσούλες;;; κουράγιο τι να πω!! τι ώρα τις κάνετε;; εγώ 8 παρά είκοσι. και φοβάμαι πάρα πολύ μη με πιάσει καμιά μέρα ο υπνος και την ξεχάσω. εφιάλτης μου έχει γίνει!!!!

γιωτα λες να είναι σκληρή η κοιλιά μου λόγω του προβλήματος με την τουαλέτα;;; όντως εκεί εχω μεγάλο πρόβλημα. αφού φοβάμαι μην πάθω κολικό!

AYpt.png

Just now, Rita Ath. said:

γιωτα λες να είναι σκληρή η κοιλιά μου λόγω του προβλήματος με την τουαλέτα;;; όντως εκεί εχω μεγάλο πρόβλημα. αφού φοβάμαι μην πάθω κολικό!

Εγώ δεν έχω στάνταρ ώρα που κάνω την ένεση,όχι βέβαια με μεγάλες αποκλίσεις αντε μια ώρα πάνω μια ώρα κάτω... σου είχαν πει ότι θα πρέπει να κάνεις την ίδια ώρα κάθε μερα? Υποθέτω πως και αυτό συμβάλλει στο να σκληραίνει.. Εμένα αν δε χωνέψω τουμπανιαζει κ σκληραίνει πολύ, αφού λέω έτσι θα είμαι στον 6ο:-P.. 

πρίν από 34 λεπτά , basw2 είπε:

Τα vertirosan σου έδωσε???? Κορίτσι μου και εγώ μια από τα ίδια... Μόλις το έβαλα κατευθείαν ήθελα τουαλέτα αλλά με φριχτους πόνους. Αφού λέω στην αρχή μην μπερδεύτηκε ο γιατρός και μου εδώσε καθαρτικο...ειμαστε στην ίδια μοίρα... Κάθε μέρα κλαίω.... Οτι θες στείλε μου. Σε καταλαβαίνω απόλυτα 

Αχ Βασω μου ναι αυτά πηρα. Εγω τα σταματαω. Δεν θα ξανα παρω. Μην τα πάρεις κ εσυ κοπελα μου εχουν ανεπιθύμητες ενεργειες. Εγω το παλεύω από χθες με διατροφή. Δόξα Το Θεό με βοηθησε παρα πολυ η πεθερα μου και πηρα τα πάνω μου! Χθες το απόγευμα που ήρθε κ με "πιεσε" λιγο να βάλω κάτι στο στομαχι μου τα κατάφερα κ δεν ξανα εκανα εμετο. Κ σημερα το πρωι έκανα μόνο 1 κ απο τοτε εχω καταφερει να φαω κ παγωτο, κ λιγο ψαράκι που μου ετοίμασε κ κρουασάν κ καρπούζι κ ροδάκινο! Σου λεω νιωθω περδίκι! Το πολυ πολυ να παιρνω μόνο το primperan που ειναι το μονο χαπι που δεν με πείραξε ποτε. Ενω τα navatac παρολο που ειναι φυτικα, με πείραξαν λογω του τζιντζερ. Το μυστικό τελικα ειναι μικρα κ συχνα γεύματα κ οτι σε ευχαριστεί! Θες παγωτό; θα φας παγωτό! Θες σουπα; θα φας σούπα! Κ η κοκα κολα με βοηθησε γιατι έχει ηλεκτρολύτες. Ούτε εγώ το ηξερα, μου το είπε ο γιατρος. Απο εμετους εσυ πως πας;

• Μου αρέσει 1

TjCZp2.png

Αχ Βασω μου ναι αυτά πηρα. Εγω τα σταματαω. Δεν θα ξανα παρω. Μην τα πάρεις κ εσυ κοπελα μου εχουν ανεπιθύμητες ενεργειες. Εγω το παλεύω από χθες με διατροφή. Δόξα Το Θεό με βοηθησε παρα πολυ η πεθερα μου και πηρα τα πάνω μου! Χθες το απόγευμα που ήρθε κ με "πιεσε" λιγο να βάλω κάτι στο στομαχι μου τα κατάφερα κ δεν ξανα εκανα εμετο. Κ σημερα το πρωι έκανα μόνο 1 κ απο τοτε εχω καταφερει να φαω κ παγωτο, κ λιγο ψαράκι που μου ετοίμασε κ κρουασάν κ καρπούζι κ ροδάκινο! Σου λεω νιωθω περδίκι! Το πολυ πολυ να παιρνω μόνο το primperan που ειναι το μονο χαπι που δεν με πείραξε ποτε. Ενω τα navatac παρολο που ειναι φυτικα, με πείραξαν λογω του τζιντζερ. Το μυστικό τελικα ειναι μικρα κ συχνα γεύματα κ οτι σε ευχαριστεί! Θες παγωτό; θα φας παγωτό! Θες σουπα; θα φας σούπα! Κ η κοκα κολα με βοηθησε γιατι έχει ηλεκτρολύτες. Ούτε εγώ το ηξερα, μου το είπε ο γιατρος. Απο εμετους εσυ πως πας;

Σήμερα τρεις..... Αλλα δεν ησυχαζω καθόλου από την αναγούλα....ειναι 

μέρες που είναι καλύτερα και είναι και άλλες που λέω γιατί ξύπνησα σήμερα. Γενικά έχω τρεις εβδομάδες μέσα και παιδεύομαι πολύ...εγω κάνω και ενεσεις vomex χωρίς ιδιαίτερα αποτέλεσματα. Τζάμπα που έγινε ο πωπος μου σουρωτήρι... 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Rita Ath. είπε:

Την μια prolutex την κάνω το πρωί στης 9 και στης 6 το απόγευμα κανω άλλη μια και την inohep . Ξέρω ότι την αντιπηκτικες πρέπει να της κάνουμε την ίδια ώρα αλλά έχω ακούσει από κοπέλες που ήθελαν να αλλάξουν ώρα και τους είπαν η γιατροί σταδιακά να την κάνουν πιο αργά μέχρι να φτάσουν στην ώρα που θέλουν πιστεύω αν θα ρωτήσεις το γιατρο θα σου πει 

Εδώ που φτάσαμε ότι τρώμε καλό είναι. Τέλεια που νιώθεις καλύτερα χρειαζοσουν μια μητρική φροντίδα μου φαίνεται. 

@basw2 κ εμένα μου έδωσε σιρόπι βομεξ αλλά δεν με βοήθησε πάρα ελάχιστα μη σου πω ότι επειδή είναι γλυκό μου έφερνε κ άλλη αηδία στο στομα. Γιατί ενέσεις κ όχι σιρόπι σου είπε;

Σήμερα έναν κεγω εμετό μέχρι στιγμής χθες κανένα. Να δούμε...

• Μου αρέσει 1

AuQnp2.png

Just now, Mighty86 είπε:

Εδώ που φτάσαμε ότι τρώμε καλό είναι. Τέλεια που νιώθεις καλύτερα χρειαζοσουν μια μητρική φροντίδα μου φαίνεται. 

@basw2 κ εμένα μου έδωσε σιρόπι βομεξ αλλά δεν με βοήθησε πάρα ελάχιστα μη σου πω ότι επειδή είναι γλυκό μου έφερνε κ άλλη αηδία στο στομα. Γιατί ενέσεις κ όχι σιρόπι σου είπε;

Τα ενέσιμα είναι πιο δραστικά από σιρόπι αλλά η αλήθεια ειναι ότι δεν είδα και Καμία τρελή διαφορά. Άσε που πονάει η ένεση....καθε μέρα ρίχνω και ένα κλάμα έτσι για να περνάει η ώρα... Όποιος δεν το έχει ζήσει μπορεί να μας θεωρεί υπερβολικές αλλά ειλικρινά ρε παιδιά ΔΕΝ ΠΑΛΕΎΕΤΑΙ. 

Just now, basw2 είπε:

Τα ενέσιμα είναι πιο δραστικά από σιρόπι αλλά η αλήθεια ειναι ότι δεν είδα και Καμία τρελή διαφορά. Άσε που πονάει η ένεση....καθε μέρα ρίχνω και ένα κλάμα έτσι για να περνάει η ώρα... Όποιος δεν το έχει ζήσει μπορεί να μας θεωρεί υπερβολικές αλλά ειλικρινά ρε παιδιά ΔΕΝ ΠΑΛΕΎΕΤΑΙ. 

Κεγω κλαίω συχνά πυκνά. Είμαι γενικώς κλαψιαρα αλλά τώρα παραγινε. Διάβασα κ σε ένα βιβλίο εγκυμοσύνης ότι πρέπει να χαιρόμαστε με τις αναγουλες ,να τις δεχόμαστε γιατί είναι μέρος της εγκυμοσύνης και της φροντίδας μπλα μπλα μπλα.λεω οποίος τα γράφει αυτά δεν το χει περάσει...

Σήμερα το χω ρίξει κ εγώ στην σόδα.για να δούμε τι βράδυ θα κάνω...

AuQnp2.png

Just now, Mighty86 είπε:

Κεγω κλαίω συχνά πυκνά. Είμαι γενικώς κλαψιαρα αλλά τώρα παραγινε. Διάβασα κ σε ένα βιβλίο εγκυμοσύνης ότι πρέπει να χαιρόμαστε με τις αναγουλες ,να τις δεχόμαστε γιατί είναι μέρος της εγκυμοσύνης και της φροντίδας μπλα μπλα μπλα.λεω οποίος τα γράφει αυτά δεν το χει περάσει...

Τι να χαιρόμαστε??? Που είμαστε σαν άρρωστες.... Κάθε μέρα νιωθω ότι δίνω αγώνα επιβίωσης... Μακαρι καμία γυναίκα να μην υποφέρει και όλα να είναι ονειρεμένα. Για μένα δεν ειναι. Μόλις έκανα τον τέταρτο σημερα. 

Διαφημίσεις

Just now, Mighty86 said:

Καλησπέρα κορίτσια! Με κάποιες έχουμε ξαναμιλήσει, κάποιες δε με γνωρίζετε... Είμαι στην αρχή της τρίτης εγκυμοσύνης μου κ αν αυτή τη φορά πάνε όλα αισίως, δε τολμάω να το πω, θα γεννήσω Απρίλιο του 21...

Εδώ και 4-5 μέρες ξεκίνησαν οι αναγούλες και παρότι όπως περιγράφετε κι εσείς πιο πάνω στη κουβέντα σας δε παλεύεται και βέβαια ακόμα δε μπορώ και να παραπονιέμαι γενικά γιατί δεν έχω εμετούς και απλά δε κοιμάμαι καλά και αηδιάζω με τα πάντα...όπως και να έχει νιώθω τόσο χαρούμενη για αυτά τα συμπτώματα! Στη προηγούμενη εγκυμοσύνη μου που παλινδρόμησε ένιωσα ελάχιστη πρωινή ναυτία μια δυο μέρες και μετά τίποτα ξαφνικά σταμάτησαν όλα κι ήμουν τέλεια...έλεγα οκ μπορεί απλά να είμαι τυχερή, δεν είναι όλες οι εγκυμοσύνες ίδιες αλλά μέσα μου ένιωθα ότι δε πήγαινε καλά όπως κι έγινε...

Κι όταν λέω χαρούμενη μη παρεξηγηθώ, είναι ένα περίεργο αίσθημα ταυτόχρονα νιώθω χάλια κούραση, νεύρα, κλάματα αλλά και χαρούμενη που έχω ένα καλό σημάδι!

Οπότε απ' τη μια μας δυσκολεύουν τη ζωή όλα αυτά τα συμπτώματα αλλά είναι ένα δυνατό σημάδι ότι το εμβρυάκι μας είναι εκεί και προχωράει! 

Κάπου κοντά στη συμπλήρωση του τριμήνου στις περισσότερες θα εξασθενήσουν αυτά τα συμπτώματα και θα νιώθετε πολύ καλύτερα... 

@Vaso11.4.11 χαίρομαι που είσαι καλύτερα γιατί διάβασα ότι ταλαιπωρήθηκες παρά πολύ τις τελευταίες μέρες. Εύχομαι να συνεχιστεί έτσι και να περάσουν οι εμετοί!

• Μου αρέσει 2

Just now, basw2 είπε:

Σήμερα τρεις..... Αλλα δεν ησυχαζω καθόλου από την αναγούλα....ειναι 

μέρες που είναι καλύτερα και είναι και άλλες που λέω γιατί ξύπνησα σήμερα. Γενικά έχω τρεις εβδομάδες μέσα και παιδεύομαι πολύ...εγω κάνω και ενεσεις vomex χωρίς ιδιαίτερα αποτέλεσματα. Τζάμπα που έγινε ο πωπος μου σουρωτήρι... 

Οι ενεσεις είναι για τον εμετο; σε καταλαβαινω απόλυτα παντως κοριτσι μου! Το χειρότερο είναι οι αναγουλες. Τουλάχιστον με τον εμετο λιγο ανακουφιζεσαι αλλα οι αναγούλες όντως δεν παλεύονται. Δοκίμασε αυτό που σου λέω. Ούτε εγώ περίμενα ότι θα βοηθήσει. Ελεγα αφήστε με στο πονο μου, αλλά τελικά καλα εκαναν κ με πίεσαν. Η αφαγια έφερνε χειρότερες αναγουλες. Τωρα που πιεστηκα λιγο κ εφαγα δεν εχω αναγουλα. Μόνο κάτι ενοχλήσεις. Κ σημερα καταφερα κ δεν εκανα αλλο εμετο. Προσπάθησε να βρεις τι σε ανακουφίζει. Εμενα μου είχαν πει κ ανθρακουχο νερο, κοκα κολα, κρακερς, λεμονι κλπ. Επίσης να μυρίζεις κ λεμονι. Από χθες που το ξεκίνησα με βοηθησε. 

Just now, Mighty86 είπε:

Μακαρι κοριτσι μου να σταματήσει. Να ηταν ολο κ ολο αυτο κ να περασε τωρα. Για να δουμε. Θετική σκεψη! Όντως χρειαζόμουν μητρική φροντίδα! Αφού νιωθω όπως όταν ήμουν μικρή που ημουν αρρωστη κ με φρόντιζε η μανουλα μου κ ένιωθα τετοια ασφάλεια! 

Just now, olpapa είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Με κάποιες έχουμε ξαναμιλήσει, κάποιες δε με γνωρίζετε... Είμαι στην αρχή της τρίτης εγκυμοσύνης μου κ αν αυτή τη φορά πάνε όλα αισίως, δε τολμάω να το πω, θα γεννήσω Απρίλιο του 21...

Εδώ και 4-5 μέρες ξεκίνησαν οι αναγούλες και παρότι όπως περιγράφετε κι εσείς πιο πάνω στη κουβέντα σας δε παλεύεται και βέβαια ακόμα δε μπορώ και να παραπονιέμαι γενικά γιατί δεν έχω εμετούς και απλά δε κοιμάμαι καλά και αηδιάζω με τα πάντα...όπως και να έχει νιώθω τόσο χαρούμενη για αυτά τα συμπτώματα! Στη προηγούμενη εγκυμοσύνη μου που παλινδρόμησε ένιωσα ελάχιστη πρωινή ναυτία μια δυο μέρες και μετά τίποτα ξαφνικά σταμάτησαν όλα κι ήμουν τέλεια...έλεγα οκ μπορεί απλά να είμαι τυχερή, δεν είναι όλες οι εγκυμοσύνες ίδιες αλλά μέσα μου ένιωθα ότι δε πήγαινε καλά όπως κι έγινε...

Κι όταν λέω χαρούμενη μη παρεξηγηθώ, είναι ένα περίεργο αίσθημα ταυτόχρονα νιώθω χάλια κούραση, νεύρα, κλάματα αλλά και χαρούμενη που έχω ένα καλό σημάδι!

Οπότε απ' τη μια μας δυσκολεύουν τη ζωή όλα αυτά τα συμπτώματα αλλά είναι ένα δυνατό σημάδι ότι το εμβρυάκι μας είναι εκεί και προχωράει! 

Κάπου κοντά στη συμπλήρωση του τριμήνου στις περισσότερες θα εξασθενήσουν αυτά τα συμπτώματα και θα νιώθετε πολύ καλύτερα... 

@Vaso11.4.11 χαίρομαι που είσαι καλύτερα γιατί διάβασα ότι ταλαιπωρήθηκες παρά πολύ τις τελευταίες μέρες. Εύχομαι να συνεχιστεί έτσι και να περάσουν οι εμετοί!

Σε ευχαριστω πολυ γλυκιά μου! Ναι ισχύει ότι ειναι καλα συμπτώματα αυτά. Αλλα όταν φτανουν σε τέτοιο σημείο δεν παλεύεται! Ευτυχώς ηρεμησα από χθες. Ελπιζω να κρατήσει γιατί έπρεπε επιτελους κατι να φαω κ τα κατάφερα! 

• Μου αρέσει 1

TjCZp2.png

Κορίτσια η κοιλιά σας πονάει καθόλου?? Υποφέρω και εγώ από δυσπεψία, αλλά πάντα με ανησυχουν οι πόνοι στη κοιλιά.. Όχι πόνοι περιόδου, τραβήγματα και τσιμπήματα σε διάφορα σημεία.. 

Just now, Vaso11.4.11 said:

Οι ενεσεις είναι για τον εμετο; σε καταλαβαινω απόλυτα παντως κοριτσι μου! Το χειρότερο είναι οι αναγουλες. Τουλάχιστον με τον εμετο λιγο ανακουφιζεσαι αλλα οι αναγούλες όντως δεν παλεύονται. Δοκίμασε αυτό που σου λέω. Ούτε εγώ περίμενα ότι θα βοηθήσει. Ελεγα αφήστε με στο πονο μου, αλλά τελικά καλα εκαναν κ με πίεσαν. Η αφαγια έφερνε χειρότερες αναγουλες. Τωρα που πιεστηκα λιγο κ εφαγα δεν εχω αναγουλα. Μόνο κάτι ενοχλήσεις. Κ σημερα καταφερα κ δεν εκανα αλλο εμετο. Προσπάθησε να βρεις τι σε ανακουφίζει. Εμενα μου είχαν πει κ ανθρακουχο νερο, κοκα κολα, κρακερς, λεμονι κλπ. Επίσης να μυρίζεις κ λεμονι. Από χθες που το ξεκίνησα με βοηθησε. 

Μακαρι κοριτσι μου να σταματήσει. Να ηταν ολο κ ολο αυτο κ να περασε τωρα. Για να δουμε. Θετική σκεψη! Όντως χρειαζόμουν μητρική φροντίδα! Αφού νιωθω όπως όταν ήμουν μικρή που ημουν αρρωστη κ με φρόντιζε η μανουλα μου κ ένιωθα τετοια ασφάλεια! 

Σε ευχαριστω πολυ γλυκιά μου! Ναι ισχύει ότι ειναι καλα συμπτώματα αυτά. Αλλα όταν φτανουν σε τέτοιο σημείο δεν παλεύεται! Ευτυχώς ηρεμησα από χθες. Ελπιζω να κρατήσει γιατί έπρεπε επιτελους κατι να φαω κ τα κατάφερα! 

Ισχύει όταν δε μπορείς να φας τίποτα πια χωρίς να το βγάλεις όχι απλά δε παλεύεται αλλά είναι κι επικίνδυνο για την υγεία μας...μακάρι να πέρασε για σένα και για όλες τις κοπέλες που ταλαιπωρούνται!

Πάντως ποιος είπε ότι η εγκυμοσύνη είναι η καλύτερη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας...οι πιο ωραίες στιγμές είναι η στιγμή που το μαθαίνουμε και σίγουρα θα είναι αυτή με το μωρό μας αγκαλιά πια! Το ενδιάμεσο έχει μόνο ταλαιπωρία και άγχη δυστυχώς!

Γειά σας κορίτσια μου. Σημερα ειχα το δευτερο υπερηχο. Εχω λοιπον τα εξης νεα: εχουμε ενα μωρακι (8w) που αναπτύσσεται, με καλο καρδιακο παλμο κ ειμαι χαρούμενη. Εχουμε κ αλλο ενα διπλα του, που δεν προχωρησε τελικα, για αυτό λυπηθηκα πολυ. :( Η γιατρός μου λεει οτι θα απορροφηθεί, ειναι σε πιο χαμηλη θεση απο το αλλο κ αυτο ειναι θετικο, μην κ αποβληθει κ παρασύρει κ το υγιες. Ωστοσο φοβαμαι λιγο.. Λογικο θα μου πειτε.. Εύχομαι να πανε καλα τα πραγματα.. 

Just now, giwta_86 είπε:

Κορίτσια η κοιλιά σας πονάει καθόλου?? Υποφέρω και εγώ από δυσπεψία, αλλά πάντα με ανησυχουν οι πόνοι στη κοιλιά.. Όχι πόνοι περιόδου, τραβήγματα και τσιμπήματα σε διάφορα σημεία.. 

Γιωτακι ειναι φυσιολογικό μου πε η γιατρος μου. Μεγαλωνουν ολα εκει, για αυτο. :)

7 ώρες πρίν, Rita Ath. είπε:

Βάσω έχεις υπερέμεση δηλ; μήπως να πήγαινες στο νοσοκομείο να σου βάλουν ορό; ξέρω τι είναι να πεινάς και να θέλεις να φας αλλά να μη μπορείς από την αναγούλα που νιώθεις. όσο για το γάλα ήταν πολύ τολμηρό γιατί εγώ γάλα δεν μπορώ να πιω μέχρι και το τέλος της εγκυμοσύνης. η λακτόζη με ενοχλεί; δεν ξέρω τι είναι αυτό που μ ενοχλεί και δεν μπορώ με τπτ να το χωνέψω. το πρωι και εγώ δεν ξέρω τι να φάω. τώρα προσπαθώ να πίνω τσάι με μία φέτα ψωμί του τοστ.

ειλικρινά στενοχωριέμαι εύχομαι να σου περάσει γρήγορα...

και εγώ έχω θέμα με το σακχαρο. και γι αυτό είμαι πολύ συγκρατημένη. δεν είναι όμως τα γλυκά μόνο που πρέπει να προσέξουμε αλλά και τους υδατανθρακες. εγώ γλυκά δεν τρωω καθόλου και πάλι όμως έχω πρόβλημα. προσπαθώ να μην τρωω ψωμί και πατάτες, αλλά επειδή και εγω έχω πρόβλημα με τους εμετούς θέλω να φάω κάτι στερεο και με τις φέτες του τοστ κάτι γίνεται. εγώ επίσης έχω πολύ υψηλή χοληστερόνη λόγω κληρονομικότητας και προσέχω πάρα πολύ τα λιπαρά. είμαι και χορτοφάγος.

κορίτσια που κάνετε αντιπηκτικές ενέσεις θα ήθελα να σας ρωτήσω σε ποιο σημείο τις κάνετε; εγώ τις κάνω στην κοιλια. όμως τώρ τελευταία έχει σκληρύνει και με δυσκολεύουν. έχετε και εσείς αντίστοιχο πρόβλημα;;

Στα ποδια τις αντιπηκτικες, τις προλουτεξ κοιλιτσα. Στα ποδια τις κανω γιατι ειναι οι μονες που μου κανουν μελανιες κ καρουμπαλακια. 

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...