Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Καλησπέρα γλυκές μανούλες! Κορίτσια που θηλάζετε @valentina23 και @georgia1988διάβασα τι κάνετε μέσα στη μέρα και πραγματικά σας θαυμάζω! Παρόλο που θηλάζω, αισθάνομαι πολύ τυχερή γιατί ο μικρούλης κοιμάται συνεχόμενα το βράδυ από αρχές Αυγούστου. Και ήταν και παραμένει θρεφταρακι! Ο μπεμπακος τώρα θα ξυπνήσει στις 6 η στις 7, αν δεν ξυπνήσει τον σηκώνω εγώ πριν τις 7.30 , τον αλλάζω, τον θηλάζω και ξανακοιμαται μέχρι τις 9.30 10 πάρα. Όταν  σηκωθεί θα φάει φρούτα, πατημένα με το πιρούνι. Σίγουρα μισό αβοκάντο, μια μπανάνα, ένα αχλάδι, ισως λίγο μανταρίνι ή θα στυψω λίγο πορτοκάλι, τρελαίνεται για το χυμό. Μετά τα φρούτα συνήθως βγαίνουμε βόλτα με το καροτσι. Μεσημεριανό θα φάει στις 2 η 3, συνηθως βάζω στο μπλεντερ 80 γρ βρασμενου κρέατος με τα μισά λαχανικά ( από αυτό το μειγμα συνήθως τρώει τα 2/3) και δίνω και λίγα λαχανικα πατημένα. αν έχει ηδη κοιμηθεί στη βόλτα παίζουμε και προσπαθώ να τον κοιμησω  αργότερα, αν δεν έχει κοιμηθεί τον βάζω στο στηθος για να νανουριστει. Απογευματινό  δίνω κατά τις 7, συνήθως γιαούρτι η αυγό με αβοκάντο, και θηλασμό για ύπνο, ανάλογα με το τι ώρα έχει ξυπνήσει το απόγευμα.  Προσπαθώ να κάνω ένα πρόγραμμα ύπνου, αλλά δεν τα καταφέρνω. Συνήθως νυστάζει στις 3 ώρες από το πρωινο ξύπνημα αλλά αν είμαστε έξω μπορεί και να μην κοιμηθεί. Επίσης τα τελευταία βράδια δεν κοιμάται στο στήθος αλλά στο κρεβάτι μας ανάμεσα μας και τον μεταφέρουμε μόλις βαθυνει λίγο ο ύπνος του. 

@Basiliki92 τέλειο το  pancake!!! Να ξέρεις είσαι ηρωίδα μου που αφήνεις το μωράκι να τρώει μόνο του. Εμεις νομίζω θα χρειαστούμε λίγο χρόνο ακόμη. Σκέψου ότι τώρα ο μπεμπακος χρησιμοποιεί το χέρι για να βγάλει φαγητό από το στόμα του προκαλώντας εμετο και όχι το αναμενόμενο που κάνετε εσείς!

Περίοδος μου ήρθε μια φορά την επομένη των Χριστουγέννων και αισθανόμουν μεγάλη καταβολή. 

• Μου αρέσει 2

F5pIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια!!! Τι κανετε; πως ειναι τα μπεμπακια σας;; ειχα χασει κωδικους προσπαθησα μπορει και εκατονταδες φορες  να επανελθω χωρις να τα καταφερω και ειχα να γραψω απ τα μεσα της εγκυμοσυνης... σας παρακολουθουσα και χαιρομαι για τα μωρακια σας!!

Εγω εκανα κοριτσακι τη Δημητρα αλλα λογω χολοστασης γεννησα Φλεβαρη!!

Θα ξεσκονισω τα τελευταια σχολια και θα επανελθω... φιλια σε ολες!!!

• Μου αρέσει 2

@Haroulita K πω πω ο δικός σου κοιμάται ιδανικά :) το βράδυ τι ώρα κοιμαται? Εγω αφηνω 3 με 3.30 ωρες διαστημα στους ημερησιους υπνους και 4 περιπου στον βραδινο...Ηρωίδα ειδικά όταν πετάει φαγητό κ κρέατα κάτω εκεί να δεις ηρωισμός χαχαχαχαχ δεν είχα άλλη επιλογή γιατί δεν έτρωγε από μένα τπτ και το γιαούρτι ή τον τραχανά το απόγευμα με το ζόρι το δέχεται δεν μπορώ να την αφήσω να το φάει μόνη της...ευτυχως τρελαίνεται για γιαούρτι...αυτο που βλέπω είναι ότι το μεσημεριανό σου απέχει πολύ από τα φρούτα...ας πούμε εγώ 10 φρούτα κ 1 1.30 φαγητό μήπως να την αφήνω να πεινάσει κ άλλο? Μήπως για αυτό δεν μου τρώει... πάντως αν θες να με άκουσεις δοκίμασε να τον αφήσεις μόνο του με μπανάνα η αβοκάντο μπορεί το αντράκι σου να σε εκπλήξει ευχάριστα! Αν τρώει μόνος τ μπορεί να κοπεί κ ο εμετός...

aDkXp3.png

@Basiliki92 όταν δίνω κομματάκια αναγουλιαζει και φοβάμαι ότι πνίγεται!!γι'αυτό τ αλεθω...θα το ξανακάνω το pancace μου άρεσε!!όσο για τον κορονοιο ας βάλει ο θεός το χέρι του!!εμένα μπαίνει και σε λεοφωρειο και είναι κι απ' τα γύρω χωριά παιδιά...και δυστυχώς δεν φοράνε και μάσκα τα περισσότερα..τεσπά..ότι είναι να γίνει θα γίνει..

@georgia1988 νομίζω έχουμε σχεδόν την ίδια ρουτίνα στο φαγητό..!!εγώ απογευματινό της δίνω απ' το μεσημεριανό και μην σου πω το τρώει καλύτερα κι απ' το μεσημέρι..δίνω κατά τις 7 για να είναι πεινασμένη,μπορεί και 7.30 καμιά φορά.χτες επειδή δεν είχε περισσέψει φαγητό της έβρασα νερό ,2κουτ.σουοας βρώμη και έκοψα κομματάκια μήλο να βράσουν κι αυτά.τα άλεσα ,έριξα και λίγο ρυζαλευρο γιατί ήταν πολύ αραιό και το έφαγε ..το κρέας η ψάρι με το μάτι.δεν το μετράω.αυγο το ρίχνω στο φαγητό γιατί το αναγουλιαζει δεν της αρέσει και στο τηγάνι με νερό που το έβαλα έτσι σκέτο δεν το θέλε...επίσης τη βρώμη όπως και το τραχανά να μην είναι πολύ πηχτό..δεν τους αρέσει..εγώ πχ τον τραχανά τον βάζω στα φαγητά στο τέλος λίγο..ίσα ίσα..σκέτο ούτε εμένα τον τρώει..επίσης αμα είναι από σιτάρι βραστο αρκετά ..

@Eirini89 να σου ζήσει το κοριτσάκι!!και γω κοριτσάκι!!με καισαρική 19 Φεβρουαρίου!!μπουσουλαει;;;τι τρώτε;;περιμένουμε νέα σου!!

@Haroulita K είσαι πολύ τυχερή που σου κοιμάται το βράδυ!!ο ύπνος θρέφει τα μωρά..για αυτό είναι και παχουλουλης..εσύ δίνεις καθόλου ξένο γάλα;;η μόνο το δικό σου;;

• Μου αρέσει 1

@valentina23 τι ώρα όμως κοιμάται το βράδυ? Κι εγώ δοκίμασα το μεσημεριανό ότι έμεινε να δώσω το απόγευμα και μου έφαγε 1 κουταλιά όλη κι όλη! Βέβαια δεν μου έκανε εμετό όπως στη βρωμη και τον τραχανά οπότε λέω να δίνω ξανά το μεσημεριανό.. χθες το δοκίμασα στις 6μιση ίσως ήταν νωρίς.. απλα 8 ξεκινάει να θηλάζει για βράδυ.. αυγό δίνεις κάθε μέρα?  Επίσης μήπως τα κοιμιζουμε νωρίς γι'αυτό ξυπνάνε τόσο συχνά? Μπορεί να λέω και βλακείες!! 

@Haroulita K αφού σου κοιμάται είσαι πολύ τυχερή! Εφαρμογές κάποια τεχνική ή από μόνο του άρχισε να κοιμάται? Εμένα μέχρι τον Αύγουστο κοιμόταν μετά ξεκίνησαν τα δόντια... 

• Μου αρέσει 2

xLfdp3.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, valentina23 είπε:

@Basiliki92 όταν δίνω κομματάκια αναγουλιαζει και φοβάμαι ότι πνίγεται!!γι'αυτό τ αλεθω...θα το ξανακάνω το pancace μου άρεσε!!όσο για τον κορονοιο ας βάλει ο θεός το χέρι του!!εμένα μπαίνει και σε λεοφωρειο και είναι κι απ' τα γύρω χωριά παιδιά...και δυστυχώς δεν φοράνε και μάσκα τα περισσότερα..τεσπά..ότι είναι να γίνει θα γίνει..

@georgia1988 νομίζω έχουμε σχεδόν την ίδια ρουτίνα στο φαγητό..!!εγώ απογευματινό της δίνω απ' το μεσημεριανό και μην σου πω το τρώει καλύτερα κι απ' το μεσημέρι..δίνω κατά τις 7 για να είναι πεινασμένη,μπορεί και 7.30 καμιά φορά.χτες επειδή δεν είχε περισσέψει φαγητό της έβρασα νερό ,2κουτ.σουοας βρώμη και έκοψα κομματάκια μήλο να βράσουν κι αυτά.τα άλεσα ,έριξα και λίγο ρυζαλευρο γιατί ήταν πολύ αραιό και το έφαγε ..το κρέας η ψάρι με το μάτι.δεν το μετράω.αυγο το ρίχνω στο φαγητό γιατί το αναγουλιαζει δεν της αρέσει και στο τηγάνι με νερό που το έβαλα έτσι σκέτο δεν το θέλε...επίσης τη βρώμη όπως και το τραχανά να μην είναι πολύ πηχτό..δεν τους αρέσει..εγώ πχ τον τραχανά τον βάζω στα φαγητά στο τέλος λίγο..ίσα ίσα..σκέτο ούτε εμένα τον τρώει..επίσης αμα είναι από σιτάρι βραστο αρκετά ..

@Eirini89 να σου ζήσει το κοριτσάκι!!και γω κοριτσάκι!!με καισαρική 19 Φεβρουαρίου!!μπουσουλαει;;;τι τρώτε;;περιμένουμε νέα σου!!

@Haroulita K είσαι πολύ τυχερή που σου κοιμάται το βράδυ!!ο ύπνος θρέφει τα μωρά..για αυτό είναι και παχουλουλης..εσύ δίνεις καθόλου ξένο γάλα;;η μόνο το δικό σου;;

Α εγω γεννησα 20Φλεβ καισαρικη και εγω. Τωρα ειναι σχεδον 11  κιλα και 80 ποντους. Θρεφταρι!! Μεχρι 8μιση μηνων τη θηλαζα μονο μετα ξεκινησα αλμιρον γιατι ηθελα να επανελθει η περιοδος μου να παμε  για δευτερο... και οντως εχτες εκανα χοριακη 111!!!τωρα πινει γαλατακι 7μιση το βραδυ και 4μιση...5 το πρωι...

Δε μπουσουλαει...μονο σερνεται...καθεται στα 4 στεκεται και παει προς τα πισω μονο...χαχαχα

Το προγραμματακι μας εχει ως εξης...ξυπναμε μαζι κατα τις 8μιση καθομαστε κρεβατι παιζουμε μεχρι 9..9και....μετα σηκωνομαστε την ταιζω κατα τις 9μιση με 10 φρουτοκρεμα και καποιες φορες και αυγο. Κοιμοταν 11μιση 12 κανα 15λεπτο αλλα τωρα το κοβει σιγα σιγα....Μετα μεσημερι κυριως μοσχαρι, ή κοτοπουλο, η ψαρι(μονο μπακαλιαρο) ή οσπρια. Εκτος απ τα οσπρια τα αλλα τα μαγειρευω για 2 μερες το κυριως και λαχανικα και ζυμαρικα ή οτι αλλο συμπληρωνω φρεσκα την επομενη μερα.κοιμαται το μεσημερι 2μιση με 4 περιπου και 4μιση τρωει απογευματινο. Γιαουρτακι ή κρεμα που της κανω με σιμιγδαλι και κανελα ή λαχανικα απ το πρωι ή αστρακι. 7μιση γαλα και 8 και 15 εχει κοιμηθει. Ολη την αλλη μερα παιζουμε...τ απογευμα παιζει κ ο μπαμπας... και τωρα μεχρι τελος τ μηνος μετακομιζουμε Αθηνα απο θεσσαλονικη!ολα μαζι!!! Γενικα ειναι πολυ ησυχη απλα που καποιες μερες μπορει να ξυπναει στηβ κουνια και να κοιμομαστε μαζι για να κοιμαμαι κ εγω....αυτα....

Α ξεχασα μονο τα κρεατικα της αλεθω τα αλλα τα παταω. Αστρακι δεν το κανω τπτ με εχει βολεψει παρα πολυ!  φρουτοκρεμα αλεθω τωρα της ξεκινησα ξηρους καρπους...με αμυγδαλο

Οταν εχει τπτ κομματια αναγουλιαζει.

Επισης δε θελει να τρωει μονη της με τπτ. Τα πιανει στα χερια τα πεταει και μου ανοιγει το στομα να της δωσω εγω

• Μου αρέσει 5

@georgia1988 εγώ έχω βρει κόλπο με το φαγητό για να τρώει κάπως...την βάζω στο καρεκλακι του φαγητού και της ψιχουλιαζω και λίγο ψωμάκι μπροστά της και της χώνω κι από μια κουταλιά φαγητό επίσης της βάζω στο κινητό μου παιδικά τραγουδάκια κι έτσι ξεχνιέται και χορεύει και τρωει...δεν ξέρω αν είναι σωστό ή όχι αλλά μόνο έτσι τρώει...αυγό όχι δεν δίνω κάθε μέρα..παράμερα μου χε πει παιδίατρος αλλά τώρα μπορεί κι ανά τρεις να της δώσω..δεν της αρέσει καθόλου!!βράδι ανάλογα..συνήθως 9 δεν αντέχει θέλει να θηλάσει αλλά μετά σηκώνεται πάλι,θέλει παιχνίδια και πάει 10 να κοιμηθεί.εχει τυχει όμως και απ' τις 8 να κοιμηθεί..νομίζω είναι στο παιδί .κάποια ξυπνάνε τα βράδια ανεξαρτήτως θηλασμού...

@Eirini89 να σου ζήσει η μπουμπού!!εμένα το προηγούμενο μήνα ήταν 8500 και 72 πόντους...με το καλό εύχομαι η χοριακη να πάνε όλα καλά να αποκτήσει και αδερφάκι!!εμένα ακόμη περίοδος..αν και έχω δύο μέρες έχω συμπτώματα περιοδου μάλλον θα μου έρθουν...και συ πατημένα ε;;;μάλλον εγώ θα μείνω να τ αλεθω...πιστεύω να μην πάρω σαν τη μάνα μου που μας έδωσε πρώτη φορά να κρατάμε ψωμάκι 3,5 χρόνων γιατί φοβόταν!!!!!!πάντως μια χαρά μετά τρώγαμε..όσπρια μόνο φακορυζο εγώ..

Κορίτσια εμένα έχει αρχίσει και στέκεται όρθια μόνη της για λίγα δευτερόλεπτα..επίσης κατεβαίνει μόνη της απ' τον καναπέ..νιώθω ότι θα περπατήσει!

@Mareva καλή χρονιά κοπέλα μου!!να χαίρεσαι και συ την οικογένεια σου!!

• Μου αρέσει 3

Καλησπέρα κορίτσια. Εμείς πάλι άρρωστοι ήμασταν δεύτερη φορά που μου ανεβάζει πυρετό νταξει τώρα καλά είναι επανήλθε στο καθημερινό φρενζινες. 

@valentina23ρώτησες σε κάποια φάση για πρόγραμμα φαγητου. Κάθε μέρα προσπαθώ να κάνω πρόγραμμα σταθερο κ κάθε μέρα κάτι προκύπτει κ αλλάζει αυτό. Πάει κάπως έτσι τελευταία. Κατά τις 6-630 γύρω στα 90-100 γάλα κ ξανά στις 830 άλλο τόσο. 11 Δεκατιανο αυγό +ψωμί+φρούτο συνήθως η μόνο φρούτο με λίγη βρώμη η λίγη κρέμα καρπών. Μεσημέρι παίζει...μπορεί να δώσω γάλα κ αργότερα μεσημεριανό μπορεί να δώσω κατά τις 2 η κατά τις 3 αναλόγως. Δεκατιανο παίζει επίσης μεταξύ 5 με 7 κάνα γιαούρτι με βρωμη η κάνα φρούτο η κ το αυτό με μανούρι η λίγο τραχανά κτλ. Βραδινό κατά τις 8-9 γάλα κ ξανά γάλα, αν δεν έχει πιει επαρκή ποσότητα στο βραδινό του, στις 12. 

AuQnp2.png

1 hour ago, valentina23 είπε:

@georgia1988 εγώ έχω βρει κόλπο με το φαγητό για να τρώει κάπως...την βάζω στο καρεκλακι του φαγητού και της ψιχουλιαζω και λίγο ψωμάκι μπροστά της και της χώνω κι από μια κουταλιά φαγητό επίσης της βάζω στο κινητό μου παιδικά τραγουδάκια κι έτσι ξεχνιέται και χορεύει και τρωει...δεν ξέρω αν είναι σωστό ή όχι αλλά μόνο έτσι τρώει...αυγό όχι δεν δίνω κάθε μέρα..παράμερα μου χε πει παιδίατρος αλλά τώρα μπορεί κι ανά τρεις να της δώσω..δεν της αρέσει καθόλου!!βράδι ανάλογα..συνήθως 9 δεν αντέχει θέλει να θηλάσει αλλά μετά σηκώνεται πάλι,θέλει παιχνίδια και πάει 10 να κοιμηθεί.εχει τυχει όμως και απ' τις 8 να κοιμηθεί..νομίζω είναι στο παιδί .κάποια ξυπνάνε τα βράδια ανεξαρτήτως θηλασμού...

@Eirini89 να σου ζήσει η μπουμπού!!εμένα το προηγούμενο μήνα ήταν 8500 και 72 πόντους...με το καλό εύχομαι η χοριακη να πάνε όλα καλά να αποκτήσει και αδερφάκι!!εμένα ακόμη περίοδος..αν και έχω δύο μέρες έχω συμπτώματα περιοδου μάλλον θα μου έρθουν...και συ πατημένα ε;;;μάλλον εγώ θα μείνω να τ αλεθω...πιστεύω να μην πάρω σαν τη μάνα μου που μας έδωσε πρώτη φορά να κρατάμε ψωμάκι 3,5 χρόνων γιατί φοβόταν!!!!!!πάντως μια χαρά μετά τρώγαμε..όσπρια μόνο φακορυζο εγώ..

Κορίτσια εμένα έχει αρχίσει και στέκεται όρθια μόνη της για λίγα δευτερόλεπτα..επίσης κατεβαίνει μόνη της απ' τον καναπέ..νιώθω ότι θα περπατήσει!

@Mareva καλή χρονιά κοπέλα μου!!να χαίρεσαι και συ την οικογένεια σου!!

Ευχαριστω πολυ!!!

πατημενα αλλα ζεστα παντα στα κρυα ουτε π ανοιγει στομα....κατεβαινει πως απ.τον καναπε; χωρις να περπαταει; Οσο θηλαζεις καθυστερει.....επισης καπου ειχα διαβασει οτι το στηθος προσαρμοζεται σε καποιες εβδομαδες... δηλαδη αν μειωσεις το θηλασμο σημερα οι ορμονες πεφτουν σταδιακα και θελουν χρονο μεχρι να σταθεροποιηθουν για να πεσει η προλακτινη και να ρθει περιοδος...Μπορει και 3 μηνες...οποτε υπομονη.....καλα και εγω φακες και ρεβιθια μονο. Και φαβα που ειχα.φτιαξει απλα δοκιμασε... και μενα στεκεται αμα την.κρατας προσπαθει για βηματα αλλα μετα σηκωνει τα ποδια και τα κουναει σα να τρεχει...ε και εκει το χανουμε....χαχαχα

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Eirini89 είπε:

Α εγω γεννησα 20Φλεβ καισαρικη και εγω. Τωρα ειναι σχεδον 11  κιλα και 80 ποντους. Θρεφταρι!! Μεχρι 8μιση μηνων τη θηλαζα μονο μετα ξεκινησα αλμιρον γιατι ηθελα να επανελθει η περιοδος μου να παμε  για δευτερο... και οντως εχτες εκανα χοριακη 111!!!τωρα πινει γαλατακι 7μιση το βραδυ και 4μιση...5 το πρωι...

Δε μπουσουλαει...μονο σερνεται...καθεται στα 4 στεκεται και παει προς τα πισω μονο...χαχαχα

Το προγραμματακι μας εχει ως εξης...ξυπναμε μαζι κατα τις 8μιση καθομαστε κρεβατι παιζουμε μεχρι 9..9και....μετα σηκωνομαστε την ταιζω κατα τις 9μιση με 10 φρουτοκρεμα και καποιες φορες και αυγο. Κοιμοταν 11μιση 12 κανα 15λεπτο αλλα τωρα το κοβει σιγα σιγα....Μετα μεσημερι κυριως μοσχαρι, ή κοτοπουλο, η ψαρι(μονο μπακαλιαρο) ή οσπρια. Εκτος απ τα οσπρια τα αλλα τα μαγειρευω για 2 μερες το κυριως και λαχανικα και ζυμαρικα ή οτι αλλο συμπληρωνω φρεσκα την επομενη μερα.κοιμαται το μεσημερι 2μιση με 4 περιπου και 4μιση τρωει απογευματινο. Γιαουρτακι ή κρεμα που της κανω με σιμιγδαλι και κανελα ή λαχανικα απ το πρωι ή αστρακι. 7μιση γαλα και 8 και 15 εχει κοιμηθει. Ολη την αλλη μερα παιζουμε...τ απογευμα παιζει κ ο μπαμπας... και τωρα μεχρι τελος τ μηνος μετακομιζουμε Αθηνα απο θεσσαλονικη!ολα μαζι!!! Γενικα ειναι πολυ ησυχη απλα που καποιες μερες μπορει να ξυπναει στηβ κουνια και να κοιμομαστε μαζι για να κοιμαμαι κ εγω....αυτα....

Α ξεχασα μονο τα κρεατικα της αλεθω τα αλλα τα παταω. Αστρακι δεν το κανω τπτ με εχει βολεψει παρα πολυ!  φρουτοκρεμα αλεθω τωρα της ξεκινησα ξηρους καρπους...με αμυγδαλο

Οταν εχει τπτ κομματια αναγουλιαζει.

Επισης δε θελει να τρωει μονη της με τπτ. Τα πιανει στα χερια τα πεταει και μου ανοιγει το στομα να της δωσω εγω

Με το καλό το δεύτερο!! Εμένα 24 Φλεβάρη γεννήθηκε.

Εμένα κορίτσια δεν έχει πιάσει 10 κιλα κάπου 9700 πρέπει να είναι. Βέβαια πήρε ένα κιλό στο τελευταίο δίμηνο φτου φτου. Τρώει τα πάντα κ κομμάτια αλλά όχι φυσικά μόνος του κ με μπόλικο ξεγελασμα κ παιχνίδι για να ανοίξει στόμα γιατί είναι γρηγορομπουχτιστος κ με φουλ ενέργεια κ δεν μπορεί να κάνει φοκους στο ίδιο πράγμα για πολύ ώρα. Όταν προσπαθώ να τον αφήσω να φάει μόνος του το κάνει για δύο λεπτά τοπ ίσα ίσα να του περάσει η λιγουριτσα μετά ζαααααρτ. Έχω ένα μεγάλο καλάθι με μικροπαιχνιδακια (από αυτοκινητάκια μέχρι μανταλάκια ) τα οποία τα πετάει κάτω αρέσκεται να τα κοιτάει κ καμία φορά θυμάται να ανοίξει το στόμα του.:wacko:

• Ευχαριστώ 1

AuQnp2.png

@Mighty δίνεις 100 ml γάλα? Εγώ της δίνω 210 με 240 πρωί μεσημέρι βράδυ...μηπως είναι πολύ? Αυτή το πίνει με ευχαρίστηση πάντως κ αν δώσω λιγότερο μππρει να κλάψει κιολας...το μεσημερι αν φαει καλα μπορεί να δώσω λιγότερο δηλαδή 150... εμένα ξυπνάει 5.30 με 6.30 το πρωι κ δίνω γάλα θα ξανακοιμηθει κ θα ξυπνήσει 8 με 9 ανάλογα...και εκεί μπορεί να δώσω πολύ λίγο 100 ml κ κατά τις 10 φρούτα με αυγό η χωρίς...μεσημεριανο 13.00 με 14.00 κ απογευματινό κατά τις 6.00 γάλα πάλι 9.00 που κοιμάται...γενικα κρατάω απόσταση 3 ώρες ανα γεύμα...

aDkXp3.png

Σημερα καναμε εμβολιο μηνυγγιτιδας....εχετε κανει;

πρίν από 5 λεπτά , Basiliki92 είπε:

@Mighty δίνεις 100 ml γάλα? Εγώ της δίνω 210 με 240 πρωί μεσημέρι βράδυ...μηπως είναι πολύ? Αυτή το πίνει με ευχαρίστηση πάντως κ αν δώσω λιγότερο μππρει να κλάψει κιολας...το μεσημερι αν φαει καλα μπορεί να δώσω λιγότερο δηλαδή 150... εμένα ξυπνάει 5.30 με 6.30 το πρωι κ δίνω γάλα θα ξανακοιμηθει κ θα ξυπνήσει 8 με 9 ανάλογα...και εκεί μπορεί να δώσω πολύ λίγο 100 ml κ κατά τις 10 φρούτα με αυγό η χωρίς...μεσημεριανο 13.00 με 14.00 κ απογευματινό κατά τις 6.00 γάλα πάλι 9.00 που κοιμάται...γενικα κρατάω απόσταση 3 ώρες ανα γεύμα...

Και εγω 240 πρωι (4μιση) βραδυ (19.30)

Μια περιοδο ξυπναγε κατα της 12..1...και νομιζα πεινουσε και της εδινα γαλα επινε 150...μετα καταλαβα οτι απλα.ηθελε αγκαλια και διπλα μου κοιμαται μια χαρα... καποιες μερες μπορει.να παει 7μιση το πρωι κ να μην εχει ξυπνησει για γαλα...τι να πω.... η γιατρος μ.πε οτι στοχος στο χρονο.ειναι να πινει γαλα πρωι βραδυ... αλλα ξερω μωρα που μετα το.χρονο και αγελαδινο επινανα μεσ ατη μερα και θηλαζαν και.καπως ετσι πηγαν 4 χρονων...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Basiliki92 είπε:

Όχι δεν είναι πολύ εξαρτάται κ πόσο τρωει. ξέρω τον γενικό  κανόνα των 1000 ml τροφής-γαλα/μερα πάντα εξαρτάται από το μωρό κ τις ανάγκες του. 

Δίνω 100σε δύο δόσεις.δλδ το πρωί πίνει στις 6 κ μετά στις 8 100 και 100 μπορεί κ παραπάνω.μετα πινει Το μεσημέρι κάποιες φορές κ το βράδυ αν δεν πιει 180-200 κ πιει 100-120 του δίνω ξανά στις 12. Δλδ δίνω κοντά κεγω 400-500 γάλα.

πρίν από 9 λεπτά , Eirini89 είπε:

Σημερα καναμε εμβολιο μηνυγγιτιδας....εχετε κανει;

Το μπεξερο κάναμε μια δοση

• Μου αρέσει 1

AuQnp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Mighty86 είπε:

Όχι δεν είναι πολύ εξαρτάται κ πόσο τρωει. ξέρω τον γενικό  κανόνα των 1000 ml τροφής-γαλα/μερα πάντα εξαρτάται από το μωρό κ τις ανάγκες του. 

Δίνω 100σε δύο δόσεις.δλδ το πρωί πίνει στις 6 κ μετά στις 8 100 και 100 μπορεί κ παραπάνω.μετα πινει Το μεσημέρι κάποιες φορές κ το βράδυ αν δεν πιει 180-200 κ πιει 100-120 του δίνω ξανά στις 12. Δλδ δίνω κοντά κεγω 400-500 γάλα.

Το μπεξερο κάναμε μια δοση

Και εμεις αυτο...νομιζω ειναι.το μοναδικο... σου εκανε παρενεργειες;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...