Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

@valentina23 εμένα μου είχαν φέρει ένα ζευγάρι δώρο αλλά δεν είναι πάνινα οπότε δεν του τα βάζω . Το θέμα είναι ότι τις τραβάει τις κάλτσες και τις τρώει και μετά τις πετάει είτε μέσα είτε έξω απ' το σπίτι οπότε πρέπει να του πάρω κάτι γτ θα κρυώσει.. πάνινα πρέπει να είναι σωστά?

xLfdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@georgia1988 τα αγκαλιας λες;;;αυτά που είναι σαν παντοφλακια;;;εγώ της πήρα αθλητικά nike αλλά δεν τα έχουμε βάλει ακόμα...και γω έχω θέμα με τις κάλτσες..συνέχεια τις τραβάει και τις τρώει..

@Basiliki92 άλλο ένα βράδυ άυπνη...δεν ξέρω τι την πιάνει τα βράδια;;;μημπως θέλει να κοιμάται πάνω μου;;πιπιλιζοντας το στήθος κι όταν τη βάζω δίπλα ξυπνάει ;;;δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω..είμαι πτώμα πάντως...

• Μπερδεμένη/-ος 1

@Basiliki92 @valentina23 ναι τα αγκαλιάς εννοώ.. επειδή είναι μαλακά.. θα ρωτήσω και τον παιδίατρο γτ αυτά που μου έφεραν τα νικε έχουν σόλα και δεν ξέρω αν κάνει? Κάπου διάβασα εντομεταξυ ότι πρέπει να έχουν ένα δάκτυλο περιθώριο αλλά αν έχουν τόσο δεν θα τα βγάζει το μωρό? Εδώ τρώει τις κάλτσες!

xLfdp3.png

2 ώρες πρίν, georgia1988 είπε:

@Basiliki92 @valentina23 ναι τα αγκαλιάς εννοώ.. επειδή είναι μαλακά.. θα ρωτήσω και τον παιδίατρο γτ αυτά που μου έφεραν τα νικε έχουν σόλα και δεν ξέρω αν κάνει? Κάπου διάβασα εντομεταξυ ότι πρέπει να έχουν ένα δάκτυλο περιθώριο αλλά αν έχουν τόσο δεν θα τα βγάζει το μωρό? Εδώ τρώει τις κάλτσες!

Και μένα έχουν σόλα..δεν της τα χω βάλει ποτέ όμως..και γω έτσι νομίζω ότι θα τα βγάζει..άσε που το πιο πιθανό είναι τα χάσουμε κιόλας...

Διαφημίσεις

Κορίτσια εμένα δεν τα βγάζει τα χαίρεται κ δεν είναι κ ήσυχο μωρό...για αγκαλιάς μου φαίνονται μεγάλα τα μωρά μας εμείς χαζο φορεσαμε κ αγκαλιάς αλλά για πόσο.. αυτά σηκώνονται τώρα...κ εγώ νικε έχω με σόλα κ επίσης έχουν περιθώριο ένα δάχτυλο σίγουρα...

@valentina23 νομίζω ότι πρέπει να την βάζεις στην κούνια της να κοιμάται... τι ώρα κοιμαται ?που ? Κ πόση ώρα μετά σ ξυπνάει? Εμένα σήμερα 1 φορά στις 5.30 ...την τάισα στην αγκαλιά μου κ στην κούνια της πάλι γτ άπαξ κ ταισω ξάπλα στο κρεβάτι δεν την σηκώνεις μετά...

• Μου αρέσει 2

aDkXp3.png

@Basiliki92 μπράβο καλά κάνεις που την βάζεις στην κούνια.. κι εγώ αυτό θέλω να πετύχω αλλά τώρα με τη δουλειά άντε να μείνω ξύπνια ενώ στο ξάπλα κοιμάμαι και αυτός θηλάζει!

• Μου αρέσει 1

xLfdp3.png

1 hour ago, georgia1988 είπε:

@Basiliki92 μπράβο καλά κάνεις που την βάζεις στην κούνια.. κι εγώ αυτό θέλω να πετύχω αλλά τώρα με τη δουλειά άντε να μείνω ξύπνια ενώ στο ξάπλα κοιμάμαι και αυτός θηλάζει!

Κοίτα μην νομίζεις ξεκινάμε από κούνια μπορεί να καταλήξει κ στο κρεβάτι μας όμως...2 μέρες τώρα μόνο κούνια...παντα όμως την ξεκινάω με κούνια...

• Μου αρέσει 1

aDkXp3.png

10 ώρες πρίν, valentina23 είπε:

@georgia1988 τα αγκαλιας λες;;;αυτά που είναι σαν παντοφλακια;;;εγώ της πήρα αθλητικά nike αλλά δεν τα έχουμε βάλει ακόμα...και γω έχω θέμα με τις κάλτσες..συνέχεια τις τραβάει και τις τρώει..

@Basiliki92 άλλο ένα βράδυ άυπνη...δεν ξέρω τι την πιάνει τα βράδια;;;μημπως θέλει να κοιμάται πάνω μου;;πιπιλιζοντας το στήθος κι όταν τη βάζω δίπλα ξυπνάει ;;;δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω..είμαι πτώμα πάντως...

Εμένα κράτησε 5 νύχτες η αϋπνία και δεν παλεύεται σε καταλαβαίνω. Είδα ότι όταν έσκασαν τα τρία πάνω δοντια (ταυτοχρονα!) κοιμάται καλύτερα και τρώει καλυτερα, ίσως έχετε κι εσείς δοντακι. Συμφωνώ με @Basiliki92α έχω παρατηρήσει ότι κι εμένα κοιμάται καλύτερα στην κούνια πλέον γιατί θέλει να στριφογυρίζει και εγώ τον εκνεύριζω μαλλον. Πάντα στην αρχή τον βάζω κούνια και μετά αναλόγως τη νύστα μου, συνήθως τον παίρνω δίπλα μου αλλά προσπαθώ να το σταματήσω.

• Μου αρέσει 2

aVbvp3.png

@Σελίνα κι εγώ κάπως έτσι.. στις 12 που συνήθως ξυπνάει τον ξαναβάζω στην κούνια αλλά μετά μέσα στη νύχτα που μου ξυπνάει τον βάζω δίπλα μου γτ με παίρνει ο ύπνος.. 

Εμάς πάλι φούσκωσαν τα ουλη του.. μας βλέπω να πάμε στα 8 δοντακια. Κατά τα άλλα είπαμε μπαμπά! Για να δούμε πότε θα πει μαμά τώρα.. βέβαια ο παιδίατρος μου είπε ότι το λένε χωρίς να το εννοούνε απλά μαθαίνουν τις συλλαβές προς το παρόν..

Κορίτσια άσχετο.. είδα ότι όταν τον κάνω μπάνιο κοκκινίζει λίγο η μέση του στην σπονδυλική στήλη μάλλον από το καρεκλακι.. εσείς το έχετε βγάλει το καρεκλακι στο μπνανιερο? Μήπως πρέπει να το βγάλω αφού ψιλοκαθεται?

• Μου αρέσει 3

xLfdp3.png

Διαφημίσεις

@Basiliki92στις εννιά κοιμάται..τη θηλαζω και κοιμάται τη βάζω στο κρεβάτι μου..ανά μία ώρα με δύο ξυπνάει κλαίγοντας.την παίρνω αγκαλιά τη βάζω στήθος και η κοιμάται πάλι κατευθείαν η πιπιλαει λίγο και μετά.η κούνια είναι ακριβώς δίπλα αλλά δεν θα άντεχα ολο το βράδυ ...πολλές φορές και γω κοιμισμένη είμαι...και τα μεσημέρια το ίδιο...εγώ πιστεύω ότι θέλει να κοιμάται πάνω μου..ίσως το θυμάται από νεογέννητο με τους μαραθώνιους θηλασμός που κοιμόταν πάνω μου..

• Ευχαριστώ 1

@valentina23 όταν την θηλάζεις κ την παίρνει ο ύπνος στις 9 βάλε την στο δικό της κρεβάτι ξεκινά από εκεί...ξαπλωνεις κ εσύ από τις 9? Δεν φοβάσαι μην σ πέσει εγώ άμα είναι στο κρεβάτι μου φιλάω κ εγώ καραουλι για να μην πέσει χαχαχαχα επίσης δοκίμασε κάθε φορά που ξυπνάει ειδικά στις 10 η 11 δηλαδή να την πάρεις αγκαλίτσα κ να την νανουρισεις λίγο γιατί αυτό το λάθος έκανα κ εγώ παλιά μόλις ξυπνούσε έτρεχα κ την έβαζα στήθος με αποτέλεσμα από τις 9 μέχρι της 11 να μου ξυπνάει 2 3 φορές μέχρι να την πάρει καλά ο ύπνος...τωρα αυτά ευτυχώς έχουν κοπεί.. 

• Ευχαριστώ 1

aDkXp3.png

14 ώρες πρίν, georgia1988 είπε:

@Σελίνα κι εγώ κάπως έτσι.. στις 12 που συνήθως ξυπνάει τον ξαναβάζω στην κούνια αλλά μετά μέσα στη νύχτα που μου ξυπνάει τον βάζω δίπλα μου γτ με παίρνει ο ύπνος.. 

Εμάς πάλι φούσκωσαν τα ουλη του.. μας βλέπω να πάμε στα 8 δοντακια. Κατά τα άλλα είπαμε μπαμπά! Για να δούμε πότε θα πει μαμά τώρα.. βέβαια ο παιδίατρος μου είπε ότι το λένε χωρίς να το εννοούνε απλά μαθαίνουν τις συλλαβές προς το παρόν..

Κορίτσια άσχετο.. είδα ότι όταν τον κάνω μπάνιο κοκκινίζει λίγο η μέση του στην σπονδυλική στήλη μάλλον από το καρεκλακι.. εσείς το έχετε βγάλει το καρεκλακι στο μπνανιερο? Μήπως πρέπει να το βγάλω αφού ψιλοκαθεται?

Κούτσα κουτσα θα τα καταφέρουμε που θα πάει. Αν και σκέφτομαι ότι έτσι όπως πάμε δεν θα ξανακοιμηθουμε αγκαλίτσα αλλά η μέση μου τα έχει παίξει. 

Εμείς ακόμα έχουμε το διχτακι και όντως κοκκινίζει σε εκείνο το σημείο που ακουμπάει αλλά εκείνος φαίνεται να το απολαμβάνει οπότε το έχω αφήσει ετσι. Αν δεν κάθεται πολύ σταθερά ακόμα ο δικός σου μην το βγάλεις γιατί θα γλιστράει σαν χέλι και δεν θα μπορέσεις να τον κάνεις μπάνιο. 

• Μου αρέσει 2

aVbvp3.png

@Basiliki92 ναι ξαπλώνω και γω εκείνη την ώρα η βάζω τον άντρα μου να προσέχει να πάω να κάνω κάτι..βάζω και μαξιλάρια δίπλα αλλά τη φοβάμαι ..δεν τη αφήνω..όσο για το νανούρισμα πρέπει να σηκωθώ να κόβω βόλτες έτσι ξάπλα κλαίει..με φαντάζομαι όλη τη νύχτα σαν το βρυκόλακα να κόβω βόλτες στα δωμάτια..βρε τι παθαμε:P

@georgia1988 και γω θα έλεγα να μην το βγάλεις ακόμα αν και δεν ξέρω τι μπανακι έχεις;;εγώ έχω με βάση και μέσα της έχω ένα σαν μαξιλαράκι..ειδικά τώρα που κάνει και χαμό ..κοπαναει το νερό και κάνει Πλάτσα Πλάτσα φοβάμαι μην μου γλιστρήσει...

@valentina23 και εγώ βόλτες κοβω αλλιώς δεεεενννν σπάνια 1 2 φορές έχει κοιμηθεί στην αγκαλιά μου.. 3 μερα που δεν ξυπνησε μες στην νυχτα ξυπνησε 6 την εβαλα στήθος ήπιε γαλα κ ξανακοιμήθηκε...

@georgia1988 και εμένα έτσι κοκκινίζει έχει βάση το μπανιέρο πλαστική παλιά έβαζα πετσετουλα τώρα τίποτα...τώρα δεν την θέλει καθόλου θέλει να κάθεται η στον πωπό της η να την κρατάω ξαπλωμένη μπρούμυτα για να κολυμπάει χαχαχαχα...

• Μου αρέσει 2

aDkXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...