Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Εμάς δεν μπουσουλαει ακόμα.. αλλά κάνει συνέχεια κολοτουμπες και σηκώνει τον ποπό του αλλά όχι την κοιλιά! Το κακό είναι ότι έχει συνηθίσει και κοιμάται μαζί μου πια όλο το βράδυ σχεδόν.. από στέρεες το αχλάδι το τρώει όσο και να του δώσω.. σήμερα θα βάλουμε και την χορτοσουπα.. δεν έχω δοκιμάσει όμως να του δώσω νερό. Δεν έχω καταλάβει ποτέ πρέπει να του δώσω. 

• Μου αρέσει 1

xLfdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, georgia1988 είπε:

Εμάς δεν μπουσουλαει ακόμα.. αλλά κάνει συνέχεια κολοτουμπες και σηκώνει τον ποπό του αλλά όχι την κοιλιά! Το κακό είναι ότι έχει συνηθίσει και κοιμάται μαζί μου πια όλο το βράδυ σχεδόν.. από στέρεες το αχλάδι το τρώει όσο και να του δώσω.. σήμερα θα βάλουμε και την χορτοσουπα.. δεν έχω δοκιμάσει όμως να του δώσω νερό. Δεν έχω καταλάβει ποτέ πρέπει να του δώσω. 

Νερό του δίνεις δέκα λεπτά ένα τέταρτο αφού φάει τις στέρεες. 

Άρχισα να το δίνω κ με το 360 μοίρες κάτι ψευτοπινει

• Μου αρέσει 2

AuQnp2.png

Καλημέρα μανούλες, καλό μήνα και καλό Σαββατοκύριακο! 

Τι κάνουν τα μπεμπακια? Εγώ είμαι με το μωρό στο πατρικό μου, ο άντρας μου επέστρεψε λόγω δουλειάς και δεν έχω καμία όρεξη να γυρίσω πίσω, αν μπορούσα θα ξεχειμωνιαζα εδώ! 

Ο μικρούλης είναι πολύ χαρούμενος, μες στις αγκαλιές και τα παιχνίδια. Οταν είχε καλό καιρό μέχρι και στην παραλία πήγαμε, βρέχαμε ποδαράκια και χαιρόταν. Να δω πώς θα γυρίσουμε στη μοναξιά μας. Αρχίσαμε και το μοσχαράκι μετά τα λαχανικά, το τρώει αλλά του προκαλεί και λίγο αηδία λόγω της υφής του, ενώ τα φρούτα τα ρουφάει με ευχαρίστηση. Την άλλη εβδομάδα βάζουμε κοτόπουλο και ανυπομονώ γιατί έχουμε δικά μας. Μόνο ο καιρός μας τα χαλάει λίγο, ειδικά τώρα που φυσάει. Εσείς πως είστε.? Μαγειρευετε κάθε δύο μέρες και βάζετε ψυγείο χωρις να το αλέσετε, σωστά.? Ξέχασα να ρωτήσω την παιδίατρο αλλά φαντάζομαι δεν είναι και κανένα έγκλημα το χθεσινό φαγητό. 

• Μου αρέσει 3

F5pIp3.png

Τα μωράκια σας αποκοιμιουνται μόνα τους στη διάρκεια της μερας? 

Ο μικρούλης μόνο στο στήθος είτε είναι μέρα είτε είναι νύχτα. 

Έχω λίγους  μηνες ακόμη άδεια μέχρι να γυρίσω στη δουλειά, αλλατο σκέφτομαι ηδη και με αγχώνει πως θα κοιμάται γιατί είναι μια συνήθεια που έχει εγκατασταθεί, ο θηλασμός πριν τον ύπνο, ακόμη και οταν δεν πεινάει ιδιαίτερα. 

F5pIp3.png

On 15/9/2021 at 10:11 ΠΜ, Σελίνα είπε:

Καλημέρα!! Χθες γυρίσαμε από Αθήνα επιτέλους σπιτάκι μας.

Κάναμε κι εμείς τη βάφτιση το Σάββατο, τόσο άγχος δεν είχα ούτε στο γάμο! Όμως όλα πήγαν υπέροχα, το εκκλησάκι (που είχαμε κλείσει μόνο από φωτογραφίες) ήταν πανέμορφο μέσα στα δέντρα και η βάφτιση έγινε έξω, δεν είχα ξαναδεί έξω βάφτιση και ήταν μαγικά! Ο μπεμπακος που φοβόμουν τόσο πολύ ότι θα πλανταξει στο ντύσιμο με τόσα ρούχα, ζώνες, παπιγιόν, κάλτσες, γιλέκα κλ κλ, δεν έβγαλε άχνα! Ήταν σοβαρός μέχρι που τον πασαλειψε με λάδι η νονά και ξεκαρδιστικε στα γέλια! Πραγματικά την απόλαυσα την ημέρα πάρα πολύ.

Αύριο ξεκινάμε με μήλο εμείς. Το έχω λίγο άγχος και δεν ξέρω πως θα τα συνδιασω με το θηλασμό αλλά φαντάζομαι θα με πάει βήμα βήμα. Πήρα ένα ραβδομπλέντερ τελικά αντί για τον βρεφικο ατμομαγειρα και θα τα κάνω ατμο στη χύτρα ή βραστά.

Εκείνος σηκώνεται στα τέσσερα, και προχωράει πέφτοντας μπροστά και κάνει και βαρελάκια. Σηκώνεται και στα γόνατα με υποστήριξη την κοιλιά του μπαμπά του! Θέλει πολλή προσοχή πλέον, θα στρωσουμε χαλιά και θα βάλω κάτω πάπλωμα να σεργιανίζει. 

Συγκοιμηση συνεχίζουμε αν και πρέπει να τον βάλω στην κούνια επιτέλους αλλά το απολαμβάνω τόσο πολύ ειδικά τώρα που δροσισε. Ο άντρας μου όμως αρχίζει να μην την παλεύει πολύ... Αλήθεια, πώς τα πάτε στο μεταξύ σας? Εγώ όρεξη για επαφές μηδέν από τη γέννα μέχρι τώρα, κάνω το καθήκον μου βέβαια χαχαχα αλλά όχι με ενθουσιασμό.  Λέω να ρωτήσω το γυναικολόγο όταν πάω για τεστ Παπ γιατί ανησυχώ. Όχι ότι ήμουν ποτέ κανένα αχόρταγο τέρας του σεξ, αλλά κι αυτό το πράγμα παραπαει. 

Μπράβο να σας ζήσει, πάντα με υγεία και καλή τύχη! 

Να ζήσει Σελινα, πάντα γερό και χαρούμενο το μικρό σας και εσείς γεροί να το καμαρωνετε. 

@Σελίνα πόσο δίκιο έχεις με το θέμα της δουλειάς.

το πόσο γρήγορα μεγαλωνουν με αγχώνει πολύ και μένα, λες και δεν τον προλαβαίνω, έτσι αισθάνομαι και ας είμαστε όλο το 24ωρο μαζί.

Ούτε θέλω να σκέφτομαι το πώς θα γυρίσω στη δουλειά και  εννοειται πως ουτε μου έχει λείψει καθόλου.

@Mighty86 με το καλό η βάφτιση του μικρού σας αύριο. Να περάσετε όμορφα και να το απολαύσεις χωρίς άγχος όσο γίνεται, τέτοιες μέρες είναι μοναδικές. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

F5pIp3.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Haroulita K είπε:

Να ζήσει Σελινα, πάντα γερό και χαρούμενο το μικρό σας και εσείς γεροί να το καμαρωνετε. 

@Σελίνα πόσο δίκιο έχεις με το θέμα της δουλειάς.

το πόσο γρήγορα μεγαλωνουν με αγχώνει πολύ και μένα, λες και δεν τον προλαβαίνω, έτσι αισθάνομαι και ας είμαστε όλο το 24ωρο μαζί.

Ούτε θέλω να σκέφτομαι το πώς θα γυρίσω στη δουλειά και  εννοειται πως ουτε μου έχει λείψει καθόλου.

@Mighty86 με το καλό η βάφτιση του μικρού σας αύριο. Να περάσετε όμορφα και να το απολαύσεις χωρίς άγχος όσο γίνεται, τέτοιες μέρες είναι μοναδικές. 

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου. Αύριο έχω 730 μαλλί κ χτένισμα κ το μωρό με τον άνδρα μου όλο το πρωί.

Σήμερα έκανα μανικιούρ πεντικιούρ.βλεπει την φτέρνα μου η κοπέλα λέει τι είναι αυτό;;;;;μιλάμε έβγαλα ένα κιλό πέτσα...χαχαχα.ουτε τις φτέρνες μου δεν προλαβαίνω να τρίψω..

Για τα φαγητά ναι.μαγειρευω την μία μέρα κ την επόμενη αυτό που έχω ξεχωρίσει στο ψυγείο το ζεσταίνω Μπεν Μαρί το αλεθω κ το δίνω. Φρούτα κ απογευματινό τα κάνω εκείνη την στιγμή εκτός κ αν έχει περισσέψει λαχανικό βρασμενο. Απόγευμα εκτός από λαχανικά άρχισα να δίνω κ γάλα με βρώμη κ λίγο μήλο η αχλάδι με λίγη κανελιτσα ,τα ζεσταίνω κ αφού αποσύρω την φωτιά ρίχνω σκόνη από το γάλα.φανταζομαι γίνεται εξίσου νόστιμο κ με μητρικό. Τρώει το μισό συνήθως. Θα αρχίσω να δίνω κ τραχανά κ αστρακι.εδωσα μια φορά αστρακι έφαγε 3 κουταλιές αλλά θα το ξαναδοκιμάσω.

Εγω κοιμιζω με μάρσιπο και λυκνισμα για πόση ώρα κ μετά λίγο στήθος. Αλλά τον κοιμηζει κ ο άνδρας μου με μάρσιπο η αγκαλιά όρθιος.επισης κ καρότσι κοιμάται. 

Πήγαμε για εμβόλιο σήκωσε τον τόπο μιλάμε φουλ κλάμα. Πριν τον τσιμπισει...απο τώρα λέει η παιδίατρος;;;εγώ νόμιζα ότι ήταν κακό το ταιμινγκ κ νυσταζε πάντως...8500 κιλά είναι κ 72 πόντους. 

Δυσκολη η επιστροφή στην δουλειά.εγω είμαι διαρκώς σε μεταβατική φάση. 2 φορές την εβδομάδα στην δουλειά με τον μικρό στον μάρσιπο σα τις αφρικανες στις φυτείες κ ότι κάνω από το σπίτι.

Δόντια τίποτα ο δικός μου...

• Μου αρέσει 1

AuQnp2.png

@Haroulita K Εγώ μαγειρεύω κάθε μέρα για την μικρή δεν μου είναι κόπος...φρουτοκρεμα τρώει πολύ καλά φαγητό με το ζόρι απελπιστηκα και ξεκίνησα να την μπουκωνω με το ζόρι πέταγα φαγητό κάθε μέρα ποτέ τρώει ποτέ όχι κάνω και λίγο τον καραγκιόζη κ κάπως τρώει...το απόγευμα ξεκίνησα να δίνω κρέμα nestle bio με σιτάρι κ βρώμη την φτιάχνω με δικό μου γάλα δεν ήθελα να δώσω από τις άλλες ούτε το κλασικό γιαουρτάκι κ αυτής κ το σκεφτόμουν πολύ...δεν έχει προσθήκη ζάχαρης ούτε γάλα...ειναι ακριβή βέβαια αλλά χαλάλι...απο τον 7 θα δίνω αυθεντικό κατσικίσιο γιαούρτι κ ο Θεός βοηθός...εχω ενα κόλλημα με το τι θα φάει...οσο για τον ύπνο λοιπόν πήρα την olie την κουκουβάγια εδώ κ ένα μήνα μέσα στην μέρα όταν δεν είναι ώρα για θηλασμό ανάβω τους ήχους κ κάπως την χορεύω στην αγκαλιά μου όρθια να χαλαρώσει κ της τραγουδάω την χαϊδεύω ώσπου την παίρνει ο ύπνος το βράδυ στο στήθος κοιμάται ενώ πίνει γάλα ευτυχώς έστρωσε κ 9.30 έχει κοιμηθεί πολύ εύκολα...εχω παιδευτει πολύ να δημιουργήσω μια ρουτίνα ύπνου γιατί ήταν πολύ δύσκολη στο να την πάρει ο ύπνος...τωρα θα δούμε πόσο θα κρατήσει.. @Mighty86 πολύ καλά ο μικρός σ από βάρος κ πόντους μπράβο σας...ποιο εμβόλιο κάνατε? Με το καλό κ η βάφτιση!!!

• Μου αρέσει 1

aDkXp3.png

@Haroulita K εγώ μαγειρεύω κάθε δύο μέρες. Τα κρατάω στο ψυγείο χωρίς να τα έχω αλέσει γιατί χάνουν τις βιταμίνες τους είχα διαβάσει αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Ο παιδίατρος μου είπε για δύο μέρες είναι οκ. φρούτο κρέμα τρώει φουλ και αχλάδι και μηλο που έχουμε βάλει στην χορτοσουπα είναι δύσκολος. Νερό δεν έχω δώσει ακόμα αν και πρέπει σιγά σιγά. Όσο για τον ύπνο εμένα κοιμάται μόνο στήθος και ειδικά το βράδυ ξυπνάει  πολλές φορές, είναι δύσκολος με τον ύπνο. Ειδικά όταν λείπω δουλειά δεν κοιμάται μέχρι να γυρίσω.. 

Κορίτσια ποσά μλ φρούτο κρέμα και χορτοσουπα τρώνε? Επειδή ο γιατρός μου είπε με κουταλάκια αλλά αυτά που έχω πάρει για τον μικρό μου φαίνονται πολύ μικρά. 

@Mighty86 με το καλό η βάφτιση! Περιμένω σχόλια αν και θα ναι όλα τέλεια!

• Μου αρέσει 1

xLfdp3.png

Κορίτσια έχετε ηλεκτρικό θήλαστρο να μου προτείνετε? Θα ξεκινήσω τράπεζα σιγά σιγά... Και οποία αλλα τιπς ευπρόσδεκτα!

Δεν έχω προφτάσει να σας διαβάσω για να απαντήσω έχω και μουσαφίρηδες πάλι στο σπίτι και αδιαθετησα κιόλας :-?

• Μου αρέσει 1

aVbvp3.png

1 hour ago, Σελίνα είπε:

Κορίτσια έχετε ηλεκτρικό θήλαστρο να μου προτείνετε? Θα ξεκινήσω τράπεζα σιγά σιγά... Και οποία αλλα τιπς ευπρόσδεκτα!

Δεν έχω προφτάσει να σας διαβάσω για να απαντήσω έχω και μουσαφίρηδες πάλι στο σπίτι και αδιαθετησα κιόλας :-?

Εγώ έχω philips avent είμαι ευχαριστημένη...  έχω κάνει τράπεζα για όταν αποθηλάσω  αλλά βλέπω να χαλάνε τα γάλατα γιατί υπολόγιζα κάπου τώρα να αποθηλασω...ενημερωστε οποία ξέρει πόσο μένουν στην κατάψυξη...(ξεχωριστή κατάψυξη ψυγείου) γιατί μου έχουν πει 6μηνες.

• Μου αρέσει 2

aDkXp3.png

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Σελίνα είπε:

Πραγματικά σε θαυμάζω που έχεις και μωράκι και φιλοξενουμενους στο σπίτι. 

Κι εγώ σκέφτομαι να αρχίσω να μαζεύω αλλά μέχρι να το χρειαστώ ( όταν ξεκινήσω δουλειά δηλαδή σε 5,5 μηνες) θα είναι οριακά για πέταμα. Και σε εμένα η μαία  μου είχε πει κατάψυξη εως 6 μηνες. Από την άλλη σκέφτομαι ότι αν αργήσω περισσότερα θα έχει μειωθεί πολύ η παραγωγή μου. Πφφφ.

Εγώ είχα νοίκιασει το επαγγελματικό της  medela. Επειδή το είχαμε και το καμαρώναμε για αρκετούς μήνες σχεδόν το αγοράσαμε με τα χρήματα που δώσαμε.

Ωστόσο δεν μπορώ να σου πω ότι τρελάθηκα με το συγκεκριμένο θήλαστρο γιατί ενώ το μωρό έτρωγε και χόρταινε,  το ποσό που εγώ μάζευα ήταν σχεδόν απογοητευτικο. Μπορεί να έφταιγε το στήθος, η και το ότι ήταν αρχή ακόμη, δεν ξέρω. 

Εγώ πάλι δεν έχω αδιαθετησει ακόμα.

@Basiliki92  ούτε εγώ το περίμενα ότι θα φτάσω σχεδόν 7 μήνες με το θηλασμό.

ας σκεφτόμαστε οιπον πόσα πολλα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα  και εμείς και τα μωράκια, όλες μας και αυτές που θηλασαν και όσες έκαναν μικτή η έδωσαν formula. 

• Μου αρέσει 1

F5pIp3.png

Κεγω έχω Φίλιπς αβεντ.τιμιο. αποσο ξέρω 3 μήνες διαρκεί το κατεψυγμένο χωρίς αποστείρωση ,6 με αποστείρωση. Επίσης αν η κατάψυξη είναι πολύ δυνατή διαρκεί κ ένα χρόνο. 

Η βάφτιση πήγε τέλεια. Φυσικά ο μικρός πήγε χορτάτος από ύπνο κ γάλα κ ήταν πάρα πολύ ήσυχος ,ο Παππάς τον βούτηξε όλο μέσα κ δεν έβγαλε κιχ ο ατιμος μέχρι που έπρεπε να τον ντύσουμε εκεί άρχισε να κλαίει γιατί έχανε το σουσου επειδή τον ξάπλωσα. Με το ζόρι του φόρεσα όπως όπως τα ρούχα δεν ξέρω πως βγήκε στις φωτό πιστεύω όπως να ναι...δεν πειράζει όμως κατά ταλλα περάσαμε υπέροχα.στην ταβέρνα ο μικρός κοιμήθηκε ένα δίωρο με το που πήγαμε κ μετά πήγαινε από χέρι σε χέρι. 

Ωραία ήταν που κάναμε τραπέζι γύρω στα 60 άτομα, ευχαριστήθηκε ο κόσμος εγώ είχα κ αρκετούς από μακριά.αλλα θεωρώ ότι σε εποχες κοβιντ κ με ένα Κάντι μπαρ ξεμπερδευεις κ όλοι είναι ευχαριστημένοι.

• Μου αρέσει 4

AuQnp2.png

@Mighty86 αχ μπράβο τι καλά που περάσατε ωραία! 

@Σελίνα κι εγώ έχω της Philips Avent αλλά δεν έβγαζα όσο χρειαζομουν και μου είχε σπάσει τα νευρα. Για περιστασιακή χρήση καλό είναι. Ξεκίνησα να κάνω τραπεζα 20μερες πριν πάω δουλειά οπότε για να έκανα τράπεζα με αυτό έπρεπε να βγάζω πολλές φορές την ημέρα. Οπότε νοίκιασα ένα νοσοκομειακό αλλά της ameda το διπλό και σωθηκα. Έβγαζα δύο φορές πρωί βράδυ περίπου 120 με 150 μλ κάθε φορά σε ένα τέταρτο. Αλλά εδώ η μαία το δίνει 60 ευρώ το μήνα οπότε δεν έχει καμμία σχέση στην τιμή με το οικιακό. Κατάψυξη κρατάνε 6 μήνες. 

• Μου αρέσει 2

xLfdp3.png

2 ώρες πρίν, Mighty86 είπε:

Κεγω έχω Φίλιπς αβεντ.τιμιο. αποσο ξέρω 3 μήνες διαρκεί το κατεψυγμένο χωρίς αποστείρωση ,6 με αποστείρωση. Επίσης αν η κατάψυξη είναι πολύ δυνατή διαρκεί κ ένα χρόνο. 

Η βάφτιση πήγε τέλεια. Φυσικά ο μικρός πήγε χορτάτος από ύπνο κ γάλα κ ήταν πάρα πολύ ήσυχος ,ο Παππάς τον βούτηξε όλο μέσα κ δεν έβγαλε κιχ ο ατιμος μέχρι που έπρεπε να τον ντύσουμε εκεί άρχισε να κλαίει γιατί έχανε το σουσου επειδή τον ξάπλωσα. Με το ζόρι του φόρεσα όπως όπως τα ρούχα δεν ξέρω πως βγήκε στις φωτό πιστεύω όπως να ναι...δεν πειράζει όμως κατά ταλλα περάσαμε υπέροχα.στην ταβέρνα ο μικρός κοιμήθηκε ένα δίωρο με το που πήγαμε κ μετά πήγαινε από χέρι σε χέρι. 

Ωραία ήταν που κάναμε τραπέζι γύρω στα 60 άτομα, ευχαριστήθηκε ο κόσμος εγώ είχα κ αρκετούς από μακριά.αλλα θεωρώ ότι σε εποχες κοβιντ κ με ένα Κάντι μπαρ ξεμπερδευεις κ όλοι είναι ευχαριστημένοι.

Να σας ζήσει γερός και τυχερός να είναι Κ να τον καμαρώνετε!!!Κουράζονται τόσο πολύ που μετά το ρίχνουν στον ύπνο οι ψυχουλες ..

@valentina23 που χάθηκες? 

• Ευχαριστώ 1

aDkXp3.png

Καλησπέρα μανούλες!

@Σελίνα επειδή με έβαλες σε σκέψεις για αγορά θηλαστρου, είδα στο skroutz, το cangaroo gentle touch, το οποίο είναι πολύ οικονομικό (γυρω στα 45 €),  σε σημείο να αναρωτιέσαι αν αξίζει .

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι έχει 244 (!) κριτικές και πολλές μαμάδες το εκθειαζουν. 

• Μου αρέσει 1

F5pIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...