Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εχε πίστη μέχρι το τέλος!! Να είσαι περιφανή για τον εαυτό σου! 

Μην αφήνεις κύκλους. Απλά ψάξτε ότι μπορείτε, να βεβαιωθείτε για το σπερμα και με βιταμίνες φιλικό οξύ, d3 ω3 να βελτιώσετε τις ποιότητες. 

Πήρε ο άντρας μου κάτι συμπληρώματα ήδη. Εν τω μεταξύ τον στέλνουν ταξίδι Αμερική με τη δουλειά αυτό το μήνα και οι γλυκούληδες φρόντισαν να ενημερώσουν πριν 3-4 μέρες οπότε πρέπει να αλλάξω το πρόγραμμα γιατρών που είχα φτιάξει. Τι νεύρα έχω δε λέγεται.

πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

Κοριτσια την Τετάρτη εχω την εξεταση για το μικροβίωμα επιτελους.. ο γιατρος μου ειπε να παρω προληπτικά υποθετο βολταρεν,  αλλα πιο πολυ πιστευω επειδη εγω του γκρινιαζα οτι θα με πονεσει.. υποφερεται η ενοχληση;; Αν ειναι να μην το παρω τζαμπα.. δεν ειναι και το καλυτερο μου να βαζω υποθετο απο τον πωπο.. το εκανα μια φορα στην σαλπιγγογραφια...

Αλήθεια σου λέω, υποφέρεται φουλ. Τουλάχιστον εγώ έτσι το βίωσα που στην υστεροσαλπιγγογραφια βγήκα με μετατραυματικό σοκ. Εχεις απλά λίγες κράμπες μετά για ένα μισαωρακι κ όλα καλά. Σκέψου την επόμενη μέρα πήγα για πεζοπορία 😂

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

πρίν από 51 λεπτά , valentina23 είπε:

@Basiliki92 αυτό το bulling με το θηλασμό δεν το περίμενα!! Και τι δεν μου έχουν πει.. Μέχρι να μου πει κάτι ο άντρας μου να του δώσω και μπουκάλι ξένο γιατί μετά δεν θα το πιάνει με τίποτα και δεν θα θέλει!! Να με κάνει νταντά την άκαρδη που θηλάζω το μωρό!! Ακόμα και η μάνα μου όμως μ έχει φάει "αντε ποτέ θα σταματήσεις να θηλάζεις να χάσεις και κάνα κιλό!!! :angry:". Πολλά σχόλια από γυναίκες που δεν θήλασαν!! Μια ξαδέρφη στην αρχή μου χε πει ε εντάξει να το θηλάσεις 40 μέρες και μια χαρά.. Ένα σωρό που δεν τα θυμάμαι κι όλα τώρα!! Δυστηχως!! Πάντως απ ότι έχω καταλάβει για να θέλεις να θηλάσεις πρώτον πρέπει να το θες εσύ παααρα πολύ, να είσαι αποφασιστική και να ψαχτείς από μόνη σου να διαβάσεις, να δεις βίντεο, να δεις μελέτες.. Αν βασιστείς σε άσχετο παιδίατρο και σε φίλους και συγγενολοι το χάσες το παιχνίδι!! Η γενιά της μάνας μου δεν θήλασε γιατί τότε είχαν βγει τα καινούρια γάλατα ότι είναι υποκατάστατα του μητρικού και μάλιστα καλύτερα. Τα προωθούσαν απ το μαιευτήριο ήδη. Ότι είναι εμπλουτισμενα με βιταμίνες κτλ. Γι αυτό θεωρω ότι υπάρχουν αυτές οι απόψεις. Η γενιά η δική μας προσπαθεί να γυρίσει στο θηλασμό όπως κάνανε παλιά οι γιαγιάδες μας.

@Mighty86οι ψευδοθηλες είναι μάπα και μένα μου είπαν να βάλω γιατί έχω εισεχουσα θηλη στο ένα αλλά εγώ την είχα πατήσει απ το πρώτο παιδί. Θήλασα έτσι και το παιδί μου την έβγαλε έξω τη ρογα. Στο μαιευτήριο δίπλα μου ήταν μια κοπελίτσα και είχε μαζί της μια μαία η σύμβουλο θηλασμού δεν ξέρω.. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι έλεγε!! Να μην ταισει το μωρό γιατί δεν έχει γάλα τώρα.. Να του δίνουν ξένο στο νοσοκομείο και μετά τις τρεις μέρες που θα κατέβει το γάλα να το ταισει και να του πάρει πιπιλες!!!! Μου ερχόταν να σηκωθώ να τη πλακώσω στο ξύλο!! Την κοίταζα σαν εξωγήινο αυτές ήταν συμβουλές απογαλακτισμου!! Ρώτησαν οι μαιες για το βραδι να φέρουν το μωρό κι αυτή δεν δέχτηκε.. Όχι λέει δεν έχω γάλα!!! Και ροχαλίζε όλο το βραδι. Τέλος πάντων δεν έφταιγε η κοπελίτσα.. Αυτά της είπαν αυτά έκανε.. Αλλά δεν αναρωτήθηκε γιατί οι διπλανες της θήλαζαν όλο το βραδι.. 

Επίσης το πανάκι αγκαλιάς τι είναι ακριβώς;; έχω πολλά πανάκια όχι σφαλιάρες και 2 που έχουν ένα κουκλάκι πάνω είναι πολύ απαλά.. Εντάξει καλά είναι δεν τρελαίνεται κιόλας η μπέμπα.. Αυτό με τα κουκλάκια της αρέσει πιο πολυ

Έτσι είναι όπως τα λες, πρέπει να είσαι πολύ αποφασισμένη, γιατί στην αρχή ειναι τοοοσο δύσκολα! Ποια αρχή δηλαδή που περνούν  40 μέρες για να αρχίσεις να ανέχεσαι τον πονο. Κι να είσαι και τυχερη για να πεσεις σε επαγγελματίες που ξέρουν και φυσικά να είναι και το μωράκι συνεργασιμο. Οι μαμάδες μας δεν θήλασαν η  θηλασαν λίγο, και συνήθως έχουν μεγαλύτερο άγχος  από εμάς οπότε πως να βοηθήσουν?

Εμένα πάντως οι ψευδοθηλες με βοήθησαν τους πρώτους 2 μήνες τουλάχιστον. Μέτα δυνάμωσε ο μπέμπης και της άφησα στην άκρη. 

Το έχω ξαναπεί  κι εγώ η Mighty86,   όνομα και πράγμα, είναι σωστή μαχητρια,  εγώ ούτε τα μισά δεν θα άντεχα. Χίλια μπράβο!

Και να πω και κάτι άλλο για να γελάσουμε, είχα πρόβλημα με το ένα στήθος από όταν ο μπέμπης ήταν 40 μερών, δεν μπόρεσα να εγκαταστήσω σωστά το θηλασμό, παρόλο που τον έβαζα, δεν το ήθελε καθόλου. Πρακτικά έχει μεγαλώσει μόνο από το ένα στήθος, και όπως καταλαβαίνετε το αποτέλεσμα στον καθρέφτη μου είναι τουλάχιστον αστείο. Έχει ακούσει καμιά σας κάτι αντίστοιχο?

Βρε κορίτσια πως μπορώ να κάνω tag?

• Μου αρέσει 2

F5pIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντως κορίτσια έχω ακούσει και βλακείες από άτομα που θήλασαν και αυτό δεν ξέρω πως να το αρμηνευσω πέρα από κακία. Δλδ εμένα που θήλαζα όρθια μέχρι πρόσφατα λόγω της παλινδρόμησης γτ αλλιώς δεν καθόταν το μωρό μου έλεγε μια από το συγγενικό περιβάλλον που θήλασε κιόλας ότι τα μωρά είναι όπως τα μάθεις και μου έχει πάρει τον αέρα γι'αυτό γίνονται αυτά και ότι να το θηλάζω ανά δύο ώρες καθιστή άμα θέλει αλλιώς μπουκάλι. Ε αυτά άμα τα ακολουθούσα θα πηγαίναμε σίγουρα στο ξένο. Λες κι εγώ είμαι μαζοχα και ήθελα να θηλάζω όρθια με έκαναν να νιώθω! Κ η πεθερά μου μου έλεγε να δώσω ξένο συμπλήρωμα αλλά αυτή το έλεγε γτ φοβόταν μήπως δεν χορταινει και όχι από κακία!

@Haroulita K υπάρχουν πολλές γυναίκες που θηλάζουν μόνο απο το ένα για διάφορους λόγους και σχηματίζεται αυτή η διαφορά στήθους που λες. Τις λένε και αμαζόνες κάποιοι!  Tag κάνεις με το  παπάκι.

@valentina23 τα πανακια αγκάλιας αυτό που έχω τουλάχιστον είναι ένα πανακι πολύχρωμο που πάνω έχει ένα κουκλάκι και από την μια είναι μασητικό. Υποτίθεται τα βάζεις στο στήθος να πάρουν την μυρωδιά σου και μετά δίνεις στο παιδί για να παρηγοριεται όταν δεν είσαι εκεί.

• Μου αρέσει 2

xLfdp3.png

Να ανοίξω μια παρένθεση για ένα άσχετο θέμα με το θηλασμό, σχετικό με τις πανες των μωρών.

Πρόσφατα έκανα μια παραγγελία babylino sensitive από το  superpanes.gr. τα βρίσκω πιο ποιοτικά από τα pampers και δεν έχουν αυτή τη χαρακτηστικη μυρωδιά που έχουν τα pampers. είναι σχετικά οικονομικές από εκεί, κυρίως όμως τα φέρνουν στην πόρτα από 50 € και πάνω δεν έχει μεταφορικά, οπότε δεν ασχολείσαι για βδομάδες, δίνει και 3  άτοκες δόσεις στην πιστωτικη όλα καλά μέχρι εδώ.

Έκανα παραγγελία σε δύο διαφορετικά νούμερα, τώρα που σχεδόν έχει τελειώσει το μικρό νούμερο ανοιγω το μεγαλύτερο το οποίο όμως είχε εμφανώς άλλη ποιότητα, χειρότερη από αυτή που είχα συνηθίσει, πιο λεπτά και πιο πλαστικα,  ας το πω έτσι. Βλέπω τη σακούλα από έξω, έγραφε προϊόν Ε.Ε. Ξανακοιτωντας στο  site διαπίστωσα ότι οι πανες που παράγονται στην Ελλάδα έχουν ειδική σήμανση με ταμπελίτσα η την ελληνική σημαία και είναι σαφώς καλύτερες. Είπα να το μοιραστώ γιατί την πάτησα στα " ψιλά γράμματα" που λένε.  

Εσάς ποιες σας βόλεψαν? 

• Μου αρέσει 1

F5pIp3.png

Εγώ παίρνω τα παμπερς. Όντως έχουν μια μυρωδιά αλλά πήρα μια φορά babylino και δεν μαρεσαν καθολου αλλά δεν ήξερα ότι είναι αλλα τα ελληνικά. Γιατί ήταν λεπτά αυτά που πήρα οπότε μπορεί να φταίει αυτό.

• Μου αρέσει 3

xLfdp3.png

1 hour ago, Haroulita K είπε:

Να ανοίξω μια παρένθεση για ένα άσχετο θέμα με το θηλασμό, σχετικό με τις πανες των μωρών.

Πρόσφατα έκανα μια παραγγελία babylino sensitive από το  superpanes.gr. τα βρίσκω πιο ποιοτικά από τα pampers και δεν έχουν αυτή τη χαρακτηστικη μυρωδιά που έχουν τα pampers. είναι σχετικά οικονομικές από εκεί, κυρίως όμως τα φέρνουν στην πόρτα από 50 € και πάνω δεν έχει μεταφορικά, οπότε δεν ασχολείσαι για βδομάδες, δίνει και 3  άτοκες δόσεις στην πιστωτικη όλα καλά μέχρι εδώ.

Έκανα παραγγελία σε δύο διαφορετικά νούμερα, τώρα που σχεδόν έχει τελειώσει το μικρό νούμερο ανοιγω το μεγαλύτερο το οποίο όμως είχε εμφανώς άλλη ποιότητα, χειρότερη από αυτή που είχα συνηθίσει, πιο λεπτά και πιο πλαστικα,  ας το πω έτσι. Βλέπω τη σακούλα από έξω, έγραφε προϊόν Ε.Ε. Ξανακοιτωντας στο  site διαπίστωσα ότι οι πανες που παράγονται στην Ελλάδα έχουν ειδική σήμανση με ταμπελίτσα η την ελληνική σημαία και είναι σαφώς καλύτερες. Είπα να το μοιραστώ γιατί την πάτησα στα " ψιλά γράμματα" που λένε.  

Εσάς ποιες σας βόλεψαν? 

Εγώ ψωνίζω τα bambo nature. Είναι δανέζικα δεν έχουν ίχνος πλαστικιλας κ είναι οικολογικά. Δεν μυρίζουν καθόλου.ειμαι πολύ ευχαριστημένη. Κ καμία σχέση με τα μπειμπιλινο που πρέπει να αλλάζεις κάθε τρεις κ λιγο

• Μου αρέσει 3
  • Μπερδεμένη/-ος 1

AuQnp2.png

Διαφημίσεις

@georgia1988δεν το συζητάω ότι ότι πόνο κι αν είχε το μωρό το γάλα μου έφταιγε!! Δεν του φτάνει!! Αυτή τη προτασοτλα την έχω ακούσει άπειρες φορές!! Πεινάει δεν χορταίνει!! Κι ας έπαιρνε ένα κιλό το μήνα!! Εγώ θεωρώ ζήλια και κακία μαζί εκτός αν έτσι μάθανε κι αυτές!! Αυτές που θήλασανε αρκετό καιρό μόνο καλά λόγια άκουσα!!

@Haroulita K πατάς το παπάκι και πληκτρολογείς το ψευδονυμο που θες σου βγάζει και λίστα και επιλέγεις. Εμένα τα pampers premium care μ έχουν βολέψει πολύ!! Τώρα παίρνω και πάνα βρακάκι το νούμερο 3.μ αρέσει που έχουν την γραμμούλα και δείχνουν αν είναι λερωμένα. Τα babylino  τα δοκίμασα μια φορά και νόμιζα ότι την ερεθιζαν λιγουλάκι. Έβγαζε κοκκινίλες..

@Mighty86α καινούριες αυτές;; δεν τις έχω ξανακούσει!! Θα το γκουγκλαρα. Κατάλαβα ποια είναι τα πανάκια έχω και γω 2.. 

• Μου αρέσει 2

Εμένα στο θέμα τ θηλασμού οι γονείς μου κ ο άντρας μου είναι πολύ υπέρ ακόμα κ ο πατέρας μου το χαίρεται φανταστείτε...η δε πεθερά μου ήταν της άποψης 40 μέρες κ μετά ξένο να κοιμάστε τα βράδυα να ξεκουραστείς κ λίγο η ίδια καραμέλα.. ώσπου την ενημέρωσα πόσο έχει το ξένο γάλα στο σούπερ μάρκετ(αφου δεν ελεγε να καταλάβει τα οφελη) κ δεν ξαναμιλήσε.. ε δεν άντεξα..Πανες παίρνω pampers premium αλλά δεν μ αρέσει ούτε εμένα η μυρωδιά έλεγα να τις αλλάξω με babylino αλλά αφού μ λέτε κ εσείς δεν είναι καλές θα κοιτάξω αυτές που λέει η mighty ...πανακια παρηγοριάς δεν έχω αλλά σκέφτομαι να πάρω...

• Μου αρέσει 3

aDkXp3.png

Μου τις σύστησε ένας φίλος μου που πουλάει πανες γι'αυτό τις ξέρω κ τις παίρνω. πήρα κεγω απολες να δοκιμάσω κ κατέληξα σε αυτές.αν αποφασίσετε να αλλάξετε δοκιμαστε μια φορα να δείτε αν θα σας ταιριάξουν όμως γιατί ο καθένας έχει αλλά γούστα. Ίσως θέλουν πιο συχνό αλλαγμα από τις πριμιουμ.

Οι πριμιουμ είναι όντως πολύ πιο ελαφριές κτλ μπορεί να τις έχει πολλές ωρες αλλά μυρίζουν. Babylino όχι απορριπτέες, νομίζω μεγαλύτερα όταν είναι βολεύουν.τωρα όχι. Επίσης μια γνωστή μου είχε πάρει κ του λιντλ αλλά μου είπε ότι άλλαζε συχνα οπότε μάλλον όχι κ αυτές.

Ρωτάω για το πανακι γιατί θέλω σιγά σιγά να κόψω το πολύ νταντανισμα κ αγκαλιά μπας κ μαθει μόνος του να ηρεμεί. Πιπίλα δεν παίρνει, μήπως το πανακι τον κατευνάζει.

Γενικώς έχω διαπιστώσει ότι ο κόσμος εύκολα λέει την γνώμη του χωρίς να ζητηθεί. Για όλα τα θέματα.εμενα η μαμά μου σχολιάζει την συγκοιμηση. Το θεωρεί πολύ λάθος. Κ μάλιστα όταν ο μικρός είναι ανησυχος θεωρεί ότι κακομαθε από αυτό. Γενικώς αν κλαίει ο μικρός όλα τα έχω κάνει λαθος. Στον θηλασμό πάλι είναι υποστηρικτική κ αυτή θήλαζε μεικτά. Δεν ξέρω αν έκανα αποκλειστικό τι θα έλεγε όμως. Ο άνδρας μου απορεί με την επιμονή μου κ με θεωρεί εμμονικη αλλά στηρίζει.

Κεγω πιστεύω ότι όσοι λένε κακίες για τον θηλασμό ζηλεύουν. Αλλά υπάρχουν κ πολλοί που δίνουν πολύ ενοχικά το μπουκαλάκι. γενικως καλό είναι να κάνει ο καθένας ότι θέλει χωρίς να υπάρχει πολύ πολύ κριτική.

Α σήμερα φάγαμε μπανάνα.αλεσμενη για δεκατιανο.εφαγε 3-4 κουταλιτσες;;;δεν ξέρω.ξινιζε πάντως κ η μπανάνα πήγε παντού από το μάτι του μέχρι κ το πάτωμα.μετα του έδωσα νερό με το ποτηράκι αυτό με το χονδρό στόμιο αλλά κάπως λάθος το έδινα. Το απόγευμα αφού θήλασα κ έδωσα κ μπιμπερο είχε κάτι κλάψες σα πεινες κ του ξαναεδωσα μπανάνα αλλά αυτήν την φορά απευθείας του έδωσα να την γλείψει.του άρεσε περισσότερο αλλά θέλει πολύ προσοχή πήγε να πνιγει σε κάποια φάση. Μετά του ξαναεδωσα νερό πιο εύκολα αυτή την φορά.

• Μου αρέσει 2

AuQnp2.png

@Mighty86Άντε να δούμε με τις στέρεες τι θα γίνει ανυπομονώ κ εγω να αρχίσουμε...ο καθένας κάνει ότι νομίζει αυτός καλύτερο για το παιδάκι του ας έχουν άποψη αυτοί που μένουν στο σπίτι όταν κλείνει η πόρτα οι απ έξω μόνο όταν ερωτηθούν...μπορει να τρελαθώ με τις απόψεις (ξέρετε τι λεει η παροιμία αχαχαχαχ) ...εμεις σήμερα πήγαμε για μπάνιο το πρώτο καλά εκτός του ότι είναι  μεγάλη ταλαιπωρία η μικρή της άρεσε σαν να ήταν στην μπανιέρα της κουνούσε χεράκια ποδαράκια ..κατσαμε ούτε μια ώρα κ φύγαμε δεν ξέρω αν αντέχω να το ξανακάνω χαχαχα

• Μου αρέσει 3

aDkXp3.png

Κ μένα κ άντρας μου θεωρεί ότι έχω εμμονή.. όχι μόνο με το θηλασμό αλλά γενικά με το παιδί ότι τα κάνω όλα by the book. Αλλά μάλλον επειδή του έλεγαν οι γονείς του ότι κουράζομαι χωριςλογο κ να δώσουμε ξένο να ξεκουραστούμε...

@Basiliki92 αχ τι ωραία! Ζηλεύω! Κι εγώ λέω να το δοκιμάσω το μπάνιο σιγά σιγά...

@valentina23 κ εμένα μαρεσει η γραμμή στις πάνες πολύ. Τα babylino δεν ήξερα πότε να τα αλλάξω!

Κορίτσια βγάλαμε δοντακι!τώρα μάλλον εξηγείται κ η τόση γκρίνια αυτες τις μέρες! Μ είπε ο γιατρός να πάρω τη φρεζυ γκαμ την έχει καμμία?

• Μου αρέσει 2

xLfdp3.png

Διαφημίσεις

@georgia1988 βγάλατε το δοντάκι?  Αχ τι ωραία άντε να ηρεμήσει το μωρό σε καταλαβαίνω γιατί κ εμένα η μπεμπα είναι στα κόκκινα με τα δόντια κάθε μέρα κ εγω την κοιτάω να δω αν βγήκε...δεν ήταν πρησμενα τα ουλα του?

• Μου αρέσει 1

aDkXp3.png

@Basiliki92πρησμένα είναι μας το είπε κ ο γιατρός τη Δευτέρα. Απλα τώρα φαινετσι μια άσπρη γραμμή κάτω αριστερά! Αλλά φαντάζομαι μέχρι να αναπτυχθεί τελειως θα γκρινιάζει? Η να βγει από το ούλο ηταν το δύσκολο? Μας ειπε αυτή τη κρέμα της φρεζυντερμ μήπως τον απαλύνει λίγο. Εσείς βάζετε κάτι?

• Μου αρέσει 1

xLfdp3.png

@georgia1988ουαου!! Βγάλατε δοντάκι!! Εμένα η παιδίατρος μου πε αργεί ακόμα αλλά αυτή λυσσάει, τα τριβει με μανία. Η παιδίατρος μου χε πει ότι υπάρχουν κρέμες για ανακούφιση αλλά δεν ήθελε να της δώσει γιατί όσο να ναι έχουν διαφορά μέσα...

@Basiliki92πως το πήρε το πρώτο μπανακι;; της άρεσε ε;; τώρα με τον καύσωνα θα ήταν ιδανικό να την πάω και γω το απογευματάκι που θα πέσει ο ήλιος. Η θάλασσα θα ναι κατρουλιο..

@Mighty86και μεις σε 5 μερούλες ξεκινάνε μπανανα!! Ώριμες παίρνεις ε;; πρόσεχε με τα κομμάτια.. Το ρυζάλευρο το συνιθησε εμένα το μόνο κακό είναι ότι πρέπει να βγάζω γάλα 120ml και είναι κάπως κουραστικό.. Άσε που όλο το μεσημέρι με ρουφάει και μετά κανω κάνα 20 αλεπτο να το βγάλω.. Το νεράκι μάλλον απ την ανάποδη το έδωσες πρέπει να βλέπεις εσύ την καρδούλα και την στάθμη με τα ml αυτή. Το ίδιο δεν έχουμε ε;; επίσης να έχει αρκετό νερό μέσα γιατί άμα έχει λίγο δεν μπορεί να το γυρίσει όλο πανω

Έχει κάποιο θέμα σήμερα το φόρουμ η εγώ δεν έχω καλή σύνδεση;; 

πρίν από 43 λεπτά , valentina23 είπε:

@georgia1988ουαου!! Βγάλατε δοντάκι!! Εμένα η παιδίατρος μου πε αργεί ακόμα αλλά αυτή λυσσάει, τα τριβει με μανία. Η παιδίατρος μου χε πει ότι υπάρχουν κρέμες για ανακούφιση αλλά δεν ήθελε να της δώσει γιατί όσο να ναι έχουν διαφορά μέσα...

@Basiliki92πως το πήρε το πρώτο μπανακι;; της άρεσε ε;; τώρα με τον καύσωνα θα ήταν ιδανικό να την πάω και γω το απογευματάκι που θα πέσει ο ήλιος. Η θάλασσα θα ναι κατρουλιο..

@Mighty86και μεις σε 5 μερούλες ξεκινάνε μπανανα!! Ώριμες παίρνεις ε;; πρόσεχε με τα κομμάτια.. Το ρυζάλευρο το συνιθησε εμένα το μόνο κακό είναι ότι πρέπει να βγάζω γάλα 120ml και είναι κάπως κουραστικό.. Άσε που όλο το μεσημέρι με ρουφάει και μετά κανω κάνα 20 αλεπτο να το βγάλω.. Το νεράκι μάλλον απ την ανάποδη το έδωσες πρέπει να βλέπεις εσύ την καρδούλα και την στάθμη με τα ml αυτή. Το ίδιο δεν έχουμε ε;; επίσης να έχει αρκετό νερό μέσα γιατί άμα έχει λίγο δεν μπορεί να το γυρίσει όλο πανω

Κ εμάς πρισμενα είπε η παιδίατρος αλλά όχι άμεσα να βγει.

Για τις κρέμες που ανακουφίζουν διάβασα σε ένα βιβλίο για φροντίδα μωρού ότι είναι ψιλοαχρηστες γιατί τις καταπίνουν αμέσως.

Του έδωσα σήμερα την μπανάνα μαζί με ένα δαχτυλίδι με δίχτυ ώστε να μη ξεφεύγουν μεγάλα κομματια κ έφαγε έτσι μισή μπανάνα. Νομίζω χθες το πρωί δεν ήταν τόσο ώριμες γιατί σήμερα ξετρελαθηκε.

Αυριο έχουμε ολόκληρη μπανάνα.

Όχι ποτηράκι τέτοιο πήρα ένα της Τόμι τιπι αλλά νομίζω όλα ίδια είναι αυτά όχι;. Όντως δεν ήξερα ποιαα είναι η καλή κ ποια η ανάποδη.

Το άλλο 360 μοίρες νομίζω είναι για πιο μεγάλα παιδακια τελικά.πιο μετά θα το αξιοποιήσουμε. Νομίζω πέφτει αρκετά συχνά το φόρουμ έχεις δίκιο.

Ε ναι βάλε το στην θάλασσα αλλά τσεκαρε πρώτα για αυτές τις μέδουσες που κυκλοφορουν

• Μου αρέσει 2

AuQnp2.png

@georgia1988  Εμένα μου έδωσε η γιατρός ένα ομοιοπαθητικό να της δώσω για τα δόντια γιατί δεν γινόταν άλλο... chamomila το λένε διαλύεις κάτι κάψουλες σε λίγο νερό κ το δίνεις να το πιεί μια φορά μόνο...νομίζω πονάνε μέχρι να σχιστει το ουλο μετά όχι.. 

@valentina23 καλά της άρεσε όπως κάνει στο μπανιέρο που την κρατάω κ κολυμπάει έτσι έκανε κ στην θάλασσα...αν κ φυσούσε λίγο κ φοβάμαι μην κρύωσε το εντερακι της γιατί σήμερα έχει αέρια κ συχνές κενώσεις μπορεί να είναι κ από το κλιματιστικό βέβαια.   

• Μου αρέσει 1

aDkXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...