Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Ιουλιέτα είπε:

Κοπέλα μου χειρότερο από το να διαγιγνώσκεται ο άντρας σου με καρκίνο στα 31 του δεν υπάρχει.

Αλλά του καθενός ο πόνος του φαντάζει ο μεγαλύτερος, είναι ανθρώπινο.

Αισιόδοξη δεν είμαι, αυτός είναι ο αγώνας μου: να αποδέχομαι τα βάσανα όπως και τις χαρές. 

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου,να είναι κάτι περαστικό για τον σύζυγο, δύναμη και στους δύο σας ,και να είστε σίγουροι ότι ο Θεούλης έχει για όλους μας ....

• Ευχή 1

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

1 hour ago, valentina23 είπε:

@Mighty86ναι το ξέρω αλλά τι κάνω δεν μπορώ να πάω κι ενάντια στη παιδίατρο.. Μου είπε ότι μετά θα μου βάλει και βρώμη κάποια στιγμή.. Τον άλλο μήνα που θα πάω θα μου πει τα επόμενα γεύματα.. Τα μπολακια κουταλάκια σου ήρθανε; το κύπελλο εκπαίδευσης πάντως είναι πολύ καλό δεν στάζει τίποτα και το μωρό όσο θέλει πίνει μόνο που της το πήρα σήμερα απ τα χέρια γιατί ανακουφίζει και τα ούλα της και συνέχεια τ μπουκώνε...εχω κι αυτό το κόλλημα μην πνίγει... Εγώ το θήλαστρο αποστειρωνω και ρίχνω ζεστό νερό στο κουταλάκι μπολακια.. Εμένα μου είπε μέχρι 6 μηνών αποστείρωση.. Και το νερό το βράζω σε μπρίκι και μετά αφήνω και κρυώνει...

@Basiliki92  βγάζουν συνέχεια καινούρια.. Εμένα έβγαζε τη γλώσσα τώρα ανοίγει το στόμα της..... Μιμείται αυτά που κάνουν οι υπόλοιποι.. Όταν τρώμε την έχουμε στο ριλαξ δίπλα μας και η καημένη μας κοιτάζει στο στόμα και ξερό γλείφεται και καταπίνει!!! Τόσο που λέω στον άντρα μου να μην τρώμε μπροστά της γιατί λυπάμαι που τη βλέπω έτσι!! Εμένα πολλές φορές ζορίζεται και τεντωνει τα πόδια της.. Τώρα νευριάζει δεν ξέρω γιατί το κάνει.. Επισης νανουριζεται την ακούω.. 

Ε ναι καταλαβαίνω κ εγώ πάνω κάτω ότι μου λέει κάνω. Για αποστείρωση κ βρασιμο βέβαια μου είπε αλλά δεν με βολεύει...χαχαχα.εμενα για νερό μου είπε μισή ώρα μετά τα γεύματα. Δλδ στην αρχή μια φορά την μέρα.ακομα δεν έχω αρχίσει.για να δω πως θα πιει κ αν θα πιει με το εκπαιδευτικό.ε αυτό αφού είναι ένα ίσως να το βράζω αν κ αφού τα δίνω όλα αβραστα πιο το νόημα...εμένα πάλι δείχνει εγκυκλοπαιδικων γνώσεων ενδιαφέρον όταν τρώμε.ο ίδιος δεν τρελενεται.γενικως δεν τον έχω κόψει για φαγανο(άλλο παιδί μας έδωσαν στο μαιευτήριο).βέβαια λίγο σαλακι τρέχει αλλά αυτό είναι ούτως η άλλως. Τα κουταλάκια πάρα πολύ ωραία κ τα λοιπά αξεσουάρ πήρα κ ένα μασητικό για το οποίο επιτέλους ενδιαφέρεται. 

@Basiliki92 ωραίο γκατζετ πήρες το φλέρταρα κεγω αλλά κρατήθηκα γιατί έχω κ ατμομαγειρα κ μπλέντερ.

Το τσουτσουνακι άλλοι παιδίατροι δεν θέλουν να το πειράζουμε άλλοι θέλουν. Δεν ξέρω τι είναι σωστό έχω μπερδευτει

• Μου αρέσει 3

AuQnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Basiliki92τελικά γιατί τα βάζουν ψυγείο μετά την αποστείρωση;; μετά όμως δεν θα παγώσει το γάλα που θα βγάλω;; εγώ πήρα το munchkin gentle κάτι με σιλικόνη μπροστά που το παιδί όταν το δαγκώνει βγάζει νερό. Πήρα και το ποτηράκι 360 μοίρες αλλά νομίζω είναι για λίγο πιο μεγάλο δεν το χω δοκιμάσει ακόμα χρησιμοποιώ το άλλο. Εμένα πάει και ο γιο μου και της κάνει γκριμάτσες και τις κάνει και αυτή και φωνάζω χαχαχα..

@Mighty86και μένα μου χε παι παιδίατρος τοτε να το πειράζω τώρα τι να σου πω... Ο καθένας τα δικά του.. Όντως είναι σπαστικό γιατί δεν ξέρεις πιο είναι το σωστό.. Εγώ θα λεγα τουλάχιστον το νεράκι που πίνει να το βράζεις καλύτερα.. Και μένα μετά το φαγητό μου πε.. Λίγο της δίνω μετά το ρυζάλευρο.. Σε μια εβδομάδα περίπου ξεκινάμε και μπανάνα το πρωί..!! 

Τσεκάρω συνέχεια για μανούλες Μαρτίου 2022...αλλα τίποτα ακομα:razz:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

@valentina23 εγώ πήρα μόνο το ποτηράκι όταν θα αρχίσουμε θα το δοκιμάσω κ θα σας πω...παντως το ποτηράκι γράφει από 6 μηνών κ πάνω.. για νερό κ εγω βρασμένο ξέρω αλλά κάπου διάβασα ότι κ αυτό δεν είναι σωστό!Τα δεδομένα όλο αλλάζουν απ ότι βλέπω...ναι κρυώνει το γάλα αλλά εγώ έτσι κ αλλιώς αν βγάλω θα βγάλω για να αφήσω στην μάνα μ η όταν αποθήκευα κατάψυξη.. 

• Μου αρέσει 1

aDkXp3.png

3 ώρες πρίν, valentina23 είπε:

@Basiliki92τελικά γιατί τα βάζουν ψυγείο μετά την αποστείρωση;; μετά όμως δεν θα παγώσει το γάλα που θα βγάλω;; εγώ πήρα το munchkin gentle κάτι με σιλικόνη μπροστά που το παιδί όταν το δαγκώνει βγάζει νερό. Πήρα και το ποτηράκι 360 μοίρες αλλά νομίζω είναι για λίγο πιο μεγάλο δεν το χω δοκιμάσει ακόμα χρησιμοποιώ το άλλο. Εμένα πάει και ο γιο μου και της κάνει γκριμάτσες και τις κάνει και αυτή και φωνάζω χαχαχα..

@Mighty86και μένα μου χε παι παιδίατρος τοτε να το πειράζω τώρα τι να σου πω... Ο καθένας τα δικά του.. Όντως είναι σπαστικό γιατί δεν ξέρεις πιο είναι το σωστό.. Εγώ θα λεγα τουλάχιστον το νεράκι που πίνει να το βράζεις καλύτερα.. Και μένα μετά το φαγητό μου πε.. Λίγο της δίνω μετά το ρυζάλευρο.. Σε μια εβδομάδα περίπου ξεκινάμε και μπανάνα το πρωί..!! 

Τσεκάρω συνέχεια για μανούλες Μαρτίου 2022...αλλα τίποτα ακομα:razz:

Θα προσπαθήσω έστω το σκέτο νερό του να το βράζω αλλά είμαι τρίτη Πέμπτη δουλειά με τον μικρό, δύσκολα να έχω βρασμένο νερό δεν προλαβαίνω να ετοιμάζομαι κ να φεύγω απ' το σπίτι κ πσκ Χαλκιδική εκεί κ αν είναι δύσκολο.επισης λένε ότι το εμφιαλωμένο αν το βράσεις μαζεύει πολλά άλατα κεγω στην δουλειά κ στη Χαλκιδική μόνο εμφιαλωμένο μπορώ να δώσω.

Αλήθεια δεν έχουν κλαμπ οι φετινές ακόμα;

Πο πο τώρα για να βγούμε από το σπίτι θέλουμε βασιλικά έξοδα να δούμε πως θα είναι κ με τις στερεες.πφφφ

• Μου αρέσει 2

AuQnp2.png

Πω πω νομίζω 22 έμαθα ότι είμαι έγκυος! Πότε πέρασε 1 χρόνος!!! 

Παντως κορίτσια εγώ δεν έχω πάρει τπτ ακομα για στερεές οπότε όταν χρειαστώ θα μου πείτε τι χρειαστηκατε τελικά από όλα αυτά!

Για το πουλάκι αφού μου είπε να μην το πειράξω δεν θα το πειράξω.. γενικά τον εμπιστεύομαι πολύ σε όλα τα θέματα εκτός του θηλασμού.. ότι απορίες έχω μου τις λύνει καμμία σχέση με την πρώτη παιδίατρο που πήγα!

• Μου αρέσει 3

xLfdp3.png

Διαφημίσεις

@Basiliki92 ναι το ποτηράκι που λες είναι για 6+,το κύπελλο με τς λαβές είναι για 4+,αν και το μητρικό γάλα λένε έχει νέρο αλλά όταν ξεκινάνε στερεές το χρειάζονται.. Πάλι οι απόψεις περί νερού στα θηλαζοντα διίστανται...

@georgia1988οπωσδήποτε μπολακι και κουταλάκι σιλικόνης βρεφικα χωρίς τοξικές ουσίες.. Και κύπελλο εκπαίδευσης για νερό ή το μπιμπερό... Εγώ προτίμησα το κύπελλο μιας και θηλάζω.. Αχ και γω σαν σήμερα θυμάμαι περίμενα τις εξετάσεις του προγεννητικό ελέγχου και είχα αγχος!!! Πότε πέρασε κιόλας 1 χρόνος ρε κορίτσια;; απίστευτο μου φαίνεται!! Και η δική μου παιδίατρος την έχω Χρόνια και της έχω τυφλή εμπιστοσύνη αλλά από θηλασμό πρέπει να χει μαύρα μεσάνυχτα.. Την έχω τσεκάρει 2-3φορες αρλούμπες μου πε.. Οπωτε δεν την έχω ρωτήσει ποτέ για ότι έχει να κάνει με το θηλασμό.. Να είναι καλά το φορουμ!! Μ έχει βοηθήσει απίστευτα!! Καλύτερη ενημέρωση δεν υπάρχει από εμπειρίες ένα σωρό μαμαδων.. 

• Μου αρέσει 2

Γενικά είναι ωραίο να ανταλλάσουμε ιδέες και απόψεις αλλά είναι λίγο απογοητευτικο οι γιατροί, που τους πληρώνουμε άλλωστε για να μας συμβουλεύουν,  να έχουν τόσο διαφορετικές απόψεις για τόσο συγκεκριμένα πράγματα. 

Απόψε πήγαμε μαγαζιά! του πήρα ένα πολύ ωραίο καλυμα καροτσιου από την εταιρεία LA milou  και μαξιλάρι ασορτί. Επίσης 2-3  παιχνιδάκια, διάβασα από μια μανούλα εδω για τις μαρακες της fisher price και είπα να τις δοκιμάσω. Εγώ θα τις κουνάω δηλαδή, τα χεράκια του δεν πολυπιανουν ακόμη και ας είναι σχεδόν 4μιση μηνών και αυτό με κάνει λίγο σκεπτικη. Ανυπομονώ να αρχίσει να πιάνει να τον χαζεύω.

• Μου αρέσει 3

F5pIp3.png

@Haroulita K α αυτή η εταιρεία έχει πολύ ωραία πραγματάκια με φοβερά σχέδια!! Εγώ έχω την κοτουλα μαξιλάρι θηλασμού.. Όλο το λειρι της πιάνει η μπέμπα.. Με γεια τα παιχνιδάκια!! Όπου να ναι θα ξεκινήσει να τα πιάνει και να τα παίζει.. Ναι όντως είναι απογοητευτικό αυτό με τους γιατρόυς αλλά τι να κάνεις.. Σπάνια βρίσκεις γιατρό όπως τον θες εσύ.. Να είναι καλός στη δουλειά του σε όλα!! Τις συμβουλές για τον θηλασμό τις έχω πάρει σχεδόν όλες από δω και επειδή ήθελα πολύ να θηλάσω απ την εγκυμοσύνη ήδη παρακολουθούσα τα θέματα.. Τα ακολούθησα κατά γράμμα μπορώ να πω και οδηγηθηκα σε έναν επιτυχή θηλασμό θα έλεγα!! Αν δεν ήταν το φορουμ και γενικά άκουγα τις συμβουλές της παιδιάτρου δεν θα χα γάλα τώρα.. Μου έλεγε ανά 2 ώρες 10 λεπτά απ το κάθε στήθος!!!! Ούτε καν!!! Είχα ώρες τη μικρή στο στήθος μέχρι να κατεβάσει γάλα και κάθε γεύμα 1 στήθος!! Τα 10 λεπτά είναι μόνο το αραιό γάλα... Και εκτός αυτού θέλει στην αρχή το μωρό στο στήθος οπωτε θέλει αυτό και για οσο θέλει.. Είναι κρίμα όμως γιατί κάποιες άλλες γυναίκες που την άκουσαν η θα την ακούσουν θα οδηγηθούν στον απογαλακτισμο και θα λένε δεν είχα γάλα.. 

• Μου αρέσει 3

4 ώρες πρίν, valentina23 είπε:

@Haroulita K α αυτή η εταιρεία έχει πολύ ωραία πραγματάκια με φοβερά σχέδια!! Εγώ έχω την κοτουλα μαξιλάρι θηλασμού.. Όλο το λειρι της πιάνει η μπέμπα.. Με γεια τα παιχνιδάκια!! Όπου να ναι θα ξεκινήσει να τα πιάνει και να τα παίζει.. Ναι όντως είναι απογοητευτικό αυτό με τους γιατρόυς αλλά τι να κάνεις.. Σπάνια βρίσκεις γιατρό όπως τον θες εσύ.. Να είναι καλός στη δουλειά του σε όλα!! Τις συμβουλές για τον θηλασμό τις έχω πάρει σχεδόν όλες από δω και επειδή ήθελα πολύ να θηλάσω απ την εγκυμοσύνη ήδη παρακολουθούσα τα θέματα.. Τα ακολούθησα κατά γράμμα μπορώ να πω και οδηγηθηκα σε έναν επιτυχή θηλασμό θα έλεγα!! Αν δεν ήταν το φορουμ και γενικά άκουγα τις συμβουλές της παιδιάτρου δεν θα χα γάλα τώρα.. Μου έλεγε ανά 2 ώρες 10 λεπτά απ το κάθε στήθος!!!! Ούτε καν!!! Είχα ώρες τη μικρή στο στήθος μέχρι να κατεβάσει γάλα και κάθε γεύμα 1 στήθος!! Τα 10 λεπτά είναι μόνο το αραιό γάλα... Και εκτός αυτού θέλει στην αρχή το μωρό στο στήθος οπωτε θέλει αυτό και για οσο θέλει.. Είναι κρίμα όμως γιατί κάποιες άλλες γυναίκες που την άκουσαν η θα την ακούσουν θα οδηγηθούν στον απογαλακτισμο και θα λένε δεν είχα γάλα.. 

Εμένα το λάθος έγινε από το μαιευτήριο.δεν ήμουν διαβασμενη αρκετά ομολογώ η τουλάχιστον δεν πολυκαταλαβαινα αυτά που διάβαζα. Αλλά στο μαιευτήριο μου κότσαραν τις ψευδοθηλες κ μου είπαν να θηλάζω κάθε τρεις ώρες. Κ ο μικρός κοιμότανε κ ούτε καν ξυπνούσε να θηλασει.Τότε είχα άλλο παιδίατρο δεν με ενημέρωσε καθόλου για θηλασμό. Την συγκεκριμένη την πήρα μετά ,προσπάθησε περισσότερο κ πιστεύω γι'αυτό θηλάζω ακόμα.αλλα και πάλι δεν το έχει κ τόσο λέει αρκετές αρλουμπες κ πράγματα ανεφαρμοστα. Πάντως στηρίζει θηλασμό τουλάχιστον δεν σαμποτάρει. Όπως κ να έχει εγώ ψυχολογικά δεν κατάφερα να ξεφύγω από την ασφάλεια του μπιμπερο. Στο επόμενο παιδί αν ξανακάνω θα το πάρω αλλιώς...

Τώρα έχω άλλες αγωνίες. Πώς θα το μάθω να κοιμάται χωρίς γκρίνια πχ. Δεν θέλει καθόλου να κοιμάται έχει αρνήση.ισως το πιέζω λίγο παραπάνω μέσα στην μέρα αλλά νομίζω ότι νυστάζει γιατί τρίβει τα ματάκια του. Επίσης σκέφτομαι πως θα σταματήσουμε την συγκοιμηση σιγά σιγά μετά τον 6ο.αυτο έχει μάθει να ξυπνάει κ να μας έχει δίπλα του έστω κ στο λίκνο...αλήθεια γνωρίζετε για τα πανάκια παρηγοριάς;;

@Haroulita K οι Μαρακες είναι πολύ καλές.κ βοηθάνε να πιάνει κ το ηρεμούν όταν γκρινιαζει. Σιγά σιγά πρέπει να πιάνει κ να μετακινεί την μάρακα από το ένα χέρι στο άλλο.θα στο κανει μέχρι τον 5ο μη σε ανησυχεί. Να του τις δίνεις θα τις πιάσει. 

Αχ τώρα τι μου κάνεις.θεωρω ότι κ εμείς χρειαζόμαστε κάλυμμα για καρότσι.πρεπει να πάρω...αχ πόσα πράγματα χρειάζονται;;;;

• Μου αρέσει 1

AuQnp2.png

Εγώ είχα διαβάσει πολύ για τον θηλασμό από την ομάδα θηλασμού της Αττικής. Και ότι απορία έχω την στέλνω εκεί. Ευτυχώς δλδ γιατί στο μαιευτήριο μου έλεγαν βλακείες. Και η πρώτη παιδίατρος μου έλεγε ότι μάλλον δεν έχω γάλα και να πάμε σε ξένο. Ευτυχώς αυτός που παω τώρα είναι υπέρ του θηλασμού και ας μην ξέρει πολλά για τον θηλασμο. Πάντως ακόμα και να έχεις διαβάσεις μόνο το άγχος ότι δεν τρώει το μωρό σε κάνει να σκέφτεσαι ότι δεν έχεις γάλα όταν οι γύρω σου σου λένε αλλά κ αλλά. Εμένα δύο φίλες μου που γέννησαν τώρα δεν κατάφεραν να θηλάσουν αν και ήθελαν από παραπληροφόρηση. Ελπίζω κάποια στιγμή να φτιάξει αυτή η κατάσταση και να είναι όλοι ενημερωμένοι και υποστηρικτικοί με τον θηλασμό! Το καλό είναι ότι στο επόμενο θα τα γνωρίζουμε ήδη!

@Mighty86 έχω πανακι παρηγοριάς δεν του κάνει τπτ! Αλλά μάλλον δεν το έχω χρησιμοποιήσει σωστά. Η ξαδερφη μου κοιμήθηκε 2 μέρες με αυτό και το μωρό τώρα το έχει συνέχεια αγκαλιά όταν λείπει η μάνα του. Ίσως είναι και στο μωρό. 

Το κάλυμμα για το καρότσι γτ χρειάζεται?

• Μου αρέσει 3

xLfdp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , georgia1988 είπε:

Εγώ είχα διαβάσει πολύ για τον θηλασμό από την ομάδα θηλασμού της Αττικής. Και ότι απορία έχω την στέλνω εκεί. Ευτυχώς δλδ γιατί στο μαιευτήριο μου έλεγαν βλακείες. Και η πρώτη παιδίατρος μου έλεγε ότι μάλλον δεν έχω γάλα και να πάμε σε ξένο. Ευτυχώς αυτός που παω τώρα είναι υπέρ του θηλασμού και ας μην ξέρει πολλά για τον θηλασμο. Πάντως ακόμα και να έχεις διαβάσεις μόνο το άγχος ότι δεν τρώει το μωρό σε κάνει να σκέφτεσαι ότι δεν έχεις γάλα όταν οι γύρω σου σου λένε αλλά κ αλλά. Εμένα δύο φίλες μου που γέννησαν τώρα δεν κατάφεραν να θηλάσουν αν και ήθελαν από παραπληροφόρηση. Ελπίζω κάποια στιγμή να φτιάξει αυτή η κατάσταση και να είναι όλοι ενημερωμένοι και υποστηρικτικοί με τον θηλασμό! Το καλό είναι ότι στο επόμενο θα τα γνωρίζουμε ήδη!

@Mighty86 έχω πανακι παρηγοριάς δεν του κάνει τπτ! Αλλά μάλλον δεν το έχω χρησιμοποιήσει σωστά. Η ξαδερφη μου κοιμήθηκε 2 μέρες με αυτό και το μωρό τώρα το έχει συνέχεια αγκαλιά όταν λείπει η μάνα του. Ίσως είναι και στο μωρό. 

Εμένα το καρότσι μου είναι παλιό δανεικό επταετίας.το ύφασμα από κάτω δεν είναι κ πολύ καλό ο μικρός ιδρώνει.γιαυτο σκεφτόμουν να πάρω κάλυμμα.

• Μου αρέσει 1

AuQnp2.png

Σε ό,τι αφορά με τον θηλασμό κ εγω διάβασα πολύ ενημερώθηκα και το σκεφτόμουν σαν να μην υπάρχει άλλη λύση κ έτσι το κατάφερα...στον κύκλο μου καμία δεν έχει θηλάσει και δεν σας κρύβω ότι με ρωτάνε "άντε ποτέ θα σταματήσεις" η :τώρα που θα ξεκινήσεις τις στέρεες σταματά" η "δώσε ξένο το βράδυ να σου κοιμάται σερί" ακόμα έχω ακούσει και το "ε εγώ στα έλεγα για τον θηλασμό είναι δύσκολα δεν θα μπορείς να πας πουθενά" λες και το παιδί το έκανα για να μου το μεγαλώνουν άλλοι η να μεγαλώνει στον αυτόματο και εγώ να συνεχίζω να κάνω την ζωή μου...δεβ κατακρίνω καμία μανούλα η κάθε μία ότι μπορεί κ για όσο μπορεί αλλά εδώ μιλά με τώρα να σε κατακρίνουν επειδή θηλάζεις κ να σου δίνουν συμβουλές αυτές που δεν θήλασαν ποτε για να μην "ζοριστουν" κ βλέπω κ άτομα σαν την @Mighty86 που αξίζουν χίλια μπράβο για την προσπάθεια της αυτή που άλλες θα τα είχαν παρατήσει ακόμα κ εγω...τελοσπαντων σε αλλά νέα εμένα μου έφεραν δώρο το κάλυμμα la millou πολύ ωραίο!

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

aDkXp3.png

4 ώρες πρίν, georgia1988 είπε:

Το καλυμα απαραίτητο δεν είναι σε καμιά περίπτωση.  Φαντάσου πως ειναι σαν ενα  επιπλέον στρωματακι που βγαίνει εύκολα και πλένεται.  Απλά βοηθά να διατηρείται το καρότσι πιο καθαρό καθως μεγαλώνουν τα μπουμπουκακια αλλά και το ίδιο το μωράκι  πιο καθαρό, ελπιζω πιο άνετο και όπως είπε και η Mighty86 πιο δροσερό. Το συγκεκριμένο καλυμα εχει δύο πλευρές, η  άλλη ειναι πιο χουχουλιαρικη για το χειμωνα. Το μαξιλάρι δεν ξέρω αν θα βολέψει, το πήρα όμως γιατί μου είπε η κοπέλα εκεί ότι μπορώ να το χρησιμοποιήσω και στο επόμενο κάθισμα αυτοκινήτου όταν κοιμάται να μην πέφτει το κεφαλάκι του (έχει σχήμα πεταλούδας) Υπερβολή η όχι δεν ξέρω, άλλωστε μόνο για τα μωράκια μας δεν ψωνίζουμε πια?  

Πανάκι μου έχουν φέρει μέσα σε ένα σετακι δώρου αλλά θέλω να είμαι αρκετά σίγουρη για τα χεράκια του πριν του το δώσω για να μην καλύψει το προσωπάκι του. Εκτός κι αν είμαι από πάνω. Αλλά προσπαθώ να τα δινω όταν μπορεί να τα επεξεργαστεί για να είναι πιο αυτόνομος αλλά και να μην τα βαριέται.  Έτσι σκέφτομαι τουλάχιστον. 

• Μου αρέσει 2

F5pIp3.png

3 ώρες πρίν, Basiliki92 είπε:

Σε ό,τι αφορά με τον θηλασμό κ εγω διάβασα πολύ ενημερώθηκα και το σκεφτόμουν σαν να μην υπάρχει άλλη λύση κ έτσι το κατάφερα...στον κύκλο μου καμία δεν έχει θηλάσει και δεν σας κρύβω ότι με ρωτάνε "άντε ποτέ θα σταματήσεις" η :τώρα που θα ξεκινήσεις τις στέρεες σταματά" η "δώσε ξένο το βράδυ να σου κοιμάται σερί" ακόμα έχω ακούσει και το "ε εγώ στα έλεγα για τον θηλασμό είναι δύσκολα δεν θα μπορείς να πας πουθενά" λες και το παιδί το έκανα για να μου το μεγαλώνουν άλλοι η να μεγαλώνει στον αυτόματο και εγώ να συνεχίζω να κάνω την ζωή μου...δεβ κατακρίνω καμία μανούλα η κάθε μία ότι μπορεί κ για όσο μπορεί αλλά εδώ μιλά με τώρα να σε κατακρίνουν επειδή θηλάζεις κ να σου δίνουν συμβουλές αυτές που δεν θήλασαν ποτε για να μην "ζοριστουν" κ βλέπω κ άτομα σαν την @Mighty86 που αξίζουν χίλια μπράβο για την προσπάθεια της αυτή που άλλες θα τα είχαν παρατήσει ακόμα κ εγω...τελοσπαντων σε αλλά νέα εμένα μου έφεραν δώρο το κάλυμμα la millou πολύ ωραίο!

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :wub:. Εγώ στο περιβάλλον μου έχω κ από τα δυο. Έχω φίλους που μου λένε ότι ο θηλασμός δεν ταιριαζει στο σύγχρονο τρόπο ζωής της γυναίκας κτλ κ γενικώς οι άνδρες είναι πιο αδιάφοροι δεν καταλαβαίνουν. Οι δε γυναίκες έχει κακοπροαίρετες που θήλασανε έχει κακοπροαίρετες που δεν θήλασανε. Έχει κ άλλους που ξέρουν τι παίρνανε οι γονείς κ δεν σχολιάζουν. Συνήθως όμως θα πει ο καθένας το μακρύ του κ το κοντό του.

• Μου αρέσει 3

AuQnp2.png

@Basiliki92 αυτό το bulling με το θηλασμό δεν το περίμενα!! Και τι δεν μου έχουν πει.. Μέχρι να μου πει κάτι ο άντρας μου να του δώσω και μπουκάλι ξένο γιατί μετά δεν θα το πιάνει με τίποτα και δεν θα θέλει!! Να με κάνει νταντά την άκαρδη που θηλάζω το μωρό!! Ακόμα και η μάνα μου όμως μ έχει φάει "αντε ποτέ θα σταματήσεις να θηλάζεις να χάσεις και κάνα κιλό!!! :angry:". Πολλά σχόλια από γυναίκες που δεν θήλασαν!! Μια ξαδέρφη στην αρχή μου χε πει ε εντάξει να το θηλάσεις 40 μέρες και μια χαρά.. Ένα σωρό που δεν τα θυμάμαι κι όλα τώρα!! Δυστηχως!! Πάντως απ ότι έχω καταλάβει για να θέλεις να θηλάσεις πρώτον πρέπει να το θες εσύ παααρα πολύ, να είσαι αποφασιστική και να ψαχτείς από μόνη σου να διαβάσεις, να δεις βίντεο, να δεις μελέτες.. Αν βασιστείς σε άσχετο παιδίατρο και σε φίλους και συγγενολοι το χάσες το παιχνίδι!! Η γενιά της μάνας μου δεν θήλασε γιατί τότε είχαν βγει τα καινούρια γάλατα ότι είναι υποκατάστατα του μητρικού και μάλιστα καλύτερα. Τα προωθούσαν απ το μαιευτήριο ήδη. Ότι είναι εμπλουτισμενα με βιταμίνες κτλ. Γι αυτό θεωρω ότι υπάρχουν αυτές οι απόψεις. Η γενιά η δική μας προσπαθεί να γυρίσει στο θηλασμό όπως κάνανε παλιά οι γιαγιάδες μας.

@Mighty86οι ψευδοθηλες είναι μάπα και μένα μου είπαν να βάλω γιατί έχω εισεχουσα θηλη στο ένα αλλά εγώ την είχα πατήσει απ το πρώτο παιδί. Θήλασα έτσι και το παιδί μου την έβγαλε έξω τη ρογα. Στο μαιευτήριο δίπλα μου ήταν μια κοπελίτσα και είχε μαζί της μια μαία η σύμβουλο θηλασμού δεν ξέρω.. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι έλεγε!! Να μην ταισει το μωρό γιατί δεν έχει γάλα τώρα.. Να του δίνουν ξένο στο νοσοκομείο και μετά τις τρεις μέρες που θα κατέβει το γάλα να το ταισει και να του πάρει πιπιλες!!!! Μου ερχόταν να σηκωθώ να τη πλακώσω στο ξύλο!! Την κοίταζα σαν εξωγήινο αυτές ήταν συμβουλές απογαλακτισμου!! Ρώτησαν οι μαιες για το βραδι να φέρουν το μωρό κι αυτή δεν δέχτηκε.. Όχι λέει δεν έχω γάλα!!! Και ροχαλίζε όλο το βραδι. Τέλος πάντων δεν έφταιγε η κοπελίτσα.. Αυτά της είπαν αυτά έκανε.. Αλλά δεν αναρωτήθηκε γιατί οι διπλανες της θήλαζαν όλο το βραδι.. 

Επίσης το πανάκι αγκαλιάς τι είναι ακριβώς;; έχω πολλά πανάκια όχι σφαλιάρες και 2 που έχουν ένα κουκλάκι πάνω είναι πολύ απαλά.. Εντάξει καλά είναι δεν τρελαίνεται κιόλας η μπέμπα.. Αυτό με τα κουκλάκια της αρέσει πιο πολυ

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...