Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

@georgia1988εγώ είχα ήδη πρόβλημα με τη μέση τώρα και με τη δεύτερη επισκληριδο η κατάσταση επειδηνωθηκε.. Παντα όταν σηκώνομαι γερνω μέχρι να έρθω στα ίσια μου.. Και γενικά δεν μπορώ να σηκώσω πολύ βάρος και ακόμα και η μπέμπα για ώρες που την κρατάω πιάνομαι.αν είχες τη ζώνη εγκυμοσύνη θα σε βοηθούσε.. Με το μπάνιο και γω το παθαίνω.. Εγώ γεμίζω την μπανιέρα της βάζω αφρόλουτρο στα χέρια μου και την περνάω απαλά και τα χεράκια της αμέσως τα βουτάω στο μπανακι της να ξεπλυθουν κάπως. Για το έκζεμα δεν γνωρίζω νομίζω όμως ότι κυκλοφορούν βρεφικές κρεμουλες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@valentina23 έχω μια αλοιφή που Μ έδωσε ο παιδίατρος αλλά δεν περνάει.. έχω καταλάβει ότι μάλλον ενοχλεί κ το νερό σε εκείνο το σημείο γτ ξηραίνει το δέρμα.. τεσπά θα το δει αύριο να Μ πει!

• Μου αρέσει 1

xLfdp3.png

Α εσείς δεν έχετε εισάγει πολλές τροφές.εμεις έχουμε γλείψει λίγο αντηλιακο απο τα μεμε της μαμας, λίγο ξύδι που είχε μείνει στο θερμος μετά από απολύμανση (του κώλου) και λίγη μπύρα άνευ από τα μεμε γιατί έπινα την ωρα που θήλαζα κ έσταξε... εννοείται στο μπάνιο τον προλαβαίνουμε στο τσαφ να μη γλειψει σαπουνισμενα χέρια. Α κ λίγο νερό θάλασσας δοκιμάσαμε.πολυ αναζωογονητικό!

Εγώ αγχώνομαι πολύ όταν κλαίει για να μη γίνουμε ρεζίλι.συνηθως όμως μου λένε ότι είναι πολύ πιο ήσυχος από τα περισσότερα μωρά που ξέρουν. 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 5

AuQnp2.png

On 24/7/2021 at 11:02 ΠΜ, valentina23 είπε:

@Σελίνα τέλεια!! Ζουμπουρλιδικο!! Εμείς φαντάσου είμαστε ένα μήνα μπροστά και είμαστε 7,05 αλλά γεννήθηκε 2800 και βγήκαμε 2600.οσο για το ύψος μην σε ανυσηχει. μια χαρά είναι. Μετά τον 4ο δεν παίρνουν όσο παίρνουν στην αρχή. Και μεις δεν προσέχουμε με τον άντρα μου γιατί και μας θαύμα θα ναι. Στη κούνια ναι κοιμάται όχι όμως όπως όταν την είχα κρεβάτι.. Ξυπνάει πιο πολλές φορές.. Ειδικά χτες το βράδυ... Ίσως όμως επειδή έκανε και 2 εμβόλια..

Χτες δοκιμάσαμε πρώτη φορά κρέμα!! Το κακό είναι ότι νερωνει αμέσως.. Έβγαλα λίγο γάλα για να μην πάει χαμένο γιατί 2-3κουταλιτσες θέλει για αρχή.. Εντάξει δεν ξετρελάθηκε κιόλας!! Μετά την 4η κουταλιτσα αηδιασε

Εντάξει εσάς είναι και γυναίκα οπότε πρέπει να είναι λεπτεπίλεπτη και ντελικάτη! :P την παίρνεις δίπλα σου να φάει όταν ξυπνάει και την ξαναβάζεις κούνια? Εγώ όταν τον πάρω κατά τις 3 που θα ξυπνήσει μετά με παίρνει ο ύπνος και δεν τον γυρίζω πίσω. Ξυπνάει και ανά δίωρο μετά. Ουφ δεν βιάζομαι καθόλου για τις τροφές να πω την αλήθεια!

Κι εμείς ήπιαμε μια γουλια νερό θάλασσας προχθές και δεν πήρε ανάσα για κάνα δυο δευτερόλεπτα και φοβήθηκα λίγο αλλά όλα καλά! Σαπουνακι έχει γλείψει λίγο και πλεον όταν τον πλένω του κρατάω το κάθε χεράκι και το ξεπλενω αμέσως. 

Ατομική δερματίτιδα είχαμε και γενικά ευαισθησία στο δέρμα, μας έδωσε σαπουνακι και κρέμα και χρησιμοποιω αυτά. Δεν ξέρω για εκζεμα πάντως πιο μεγάλη διαφορά είδα με βιολογικό λάδι καρύδας που του έβαλα παρά με τις κρέμες. Από σούπερ μάρκετ το παίρνω (είναι βρώσιμο) και το έχω για δική μου ενυδάτωση και του το δοκίμασα, μια χαρά ήταν και μύριζε τέλεια! 

Για μέση και πλάτη είναι μια γλυκούλα που έχει πρόγραμμα γυμναστικής στο youtube με 10αλεπτα βιντεάκια και μόνο με αυτήν βρίσκω την υγεία μου βέβαια δεν κάνω καθόλου πλέον γιατί όταν έχω χρόνο προτιμώ να χαζέψω στο κινητό παρά να βοηθήσω τον εαυτό μου. Αλλά 10 λεπτά για ασκήσεις πλάτης έχουν τεράστια διαφορά και νιώθεις άνθρωπος ρε παιδί μου

• Μου αρέσει 5

aVbvp3.png

Κορίτσια μου γύρισα από τον γιατρό. 6610 ο μικρούλης 63 εκατοστά! Κάναμε τα εμβόλια πάτησε μια τσιριδα το κακόμοιρο! Πεινούσε κιόλας χαμός.. μετά τον πηρε ο ύπνος χωρίς να φάει μέσα στο παράπονο... ταλαιπωρήθηκε..  ο γιατρός μου είπε το καρότσι μπορώ να το βάλω αλλά τελείως ξάπλα όπως και στο Ριλαξ μέχρι να μάθει να καθεται. Να τον πάω θάλασσα και στέρεες μετά τον 6. Γαλακτοκομικά ακόμα κομμένα και θα δούμε πως θα πάει. Μου έφτιαξε ένα μείγμα για το εκζεμα γτ η αλλοιφη δεν έκανε τπτ.. ελπίζω να βοηθήσει αυτό. Α κ μου είπε να τον έχω μόνο με το παμπερ την ημέρα! Αυτά!

• Μου αρέσει 3

xLfdp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 54 λεπτά , georgia1988 είπε:

Κορίτσια μου γύρισα από τον γιατρό. 6610 ο μικρούλης 63 εκατοστά! Κάναμε τα εμβόλια πάτησε μια τσιριδα το κακόμοιρο! Πεινούσε κιόλας χαμός.. μετά τον πηρε ο ύπνος χωρίς να φάει μέσα στο παράπονο... ταλαιπωρήθηκε..  ο γιατρός μου είπε το καρότσι μπορώ να το βάλω αλλά τελείως ξάπλα όπως και στο Ριλαξ μέχρι να μάθει να καθεται. Να τον πάω θάλασσα και στέρεες μετά τον 6. Γαλακτοκομικά ακόμα κομμένα και θα δούμε πως θα πάει. Μου έφτιαξε ένα μείγμα για το εκζεμα γτ η αλλοιφη δεν έκανε τπτ.. ελπίζω να βοηθήσει αυτό. Α κ μου είπε να τον έχω μόνο με το παμπερ την ημέρα! Αυτά!

Τωρα με τις μέδουσες που κυκλοφορούν έγιναν πιο αυστηροι οι γιατροί μου φαίνεται. Αλήθεια μόνο σε μας το βάζει η γιατρός;βάζουμε μια ώρα πριν ένα αυτοκόλλητο εμλα κ πονάει λιγότερο...οσον αφορά την ξαπλωμένη θέση ..εμάς ούτως η άλλως είναι σε ανάκληση από μικρός επειδή έβγαζε..

AuQnp2.png

@georgia1988να σου ζήσει ο μπεμπακος!! Εγώ ξέχασα να ρωτήσω για θάλασσα στο προηγούμενο ραντεβου:(πάντως χτες είχαμε πάει σε μια παραθαλάσσια ταβέρνα και ήταν 2 μωράκια στην ηλικία της δικής μου. Το ένα το έκαναν κανονικά μπάνιο στη θάλασσα και το άλλο είχε πάρει και μαύρισμα απ τα μπάνια!! 20 μπάνια μου παν οι γονείς του έχει κάνει μέχρι στιγμής!!! Μου δειξαν και φώτο που ήταν μέσα σε φουσκωτό... Εμείς τίποτα!!! Ζήλεψα.. Θέλω και γω μπουτάκια και μπράτσα κια αλμυρισμενα.. Θα τη παρω τηλ να τη ρωτήσω τώρα που έρχεται και καυσωνας αυτές τις μέρες!! Και μεις σαν την @Mighty86εχουνε ανακλιση σε όλα γιατί έβγαζε (παρεπιπτοντως έχουν σταματήσει οι εμετόι, σπάνια να βγάλει λίγο και επίσης τώρα ρευεται και πιο συχνά) και γω μόνο με πάνα την έχω εκτός τα βράδια γιατί ανοίγω κλιματιστικό της βάζω ένα αμάνικο ολόσωμο..

Αχ κορίτσια βγάζω γάλα για τις κρέμες και νομίζω ότι εκεί που είχα ρυθμίσει λίγο την παραγωγή μου πάλι Πετιούνται συντριβάνια και τρέχουν... Με το θήλαστρο βγάζω το οποίο με ψιλοποναει στην αρχή ενώ πρώτα δεν με ενοχλούσε 

Χρόνια πολλά λόγω ημέρας!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , valentina23 είπε:

@georgia1988να σου ζήσει ο μπεμπακος!! Εγώ ξέχασα να ρωτήσω για θάλασσα στο προηγούμενο ραντεβου:(πάντως χτες είχαμε πάει σε μια παραθαλάσσια ταβέρνα και ήταν 2 μωράκια στην ηλικία της δικής μου. Το ένα το έκαναν κανονικά μπάνιο στη θάλασσα και το άλλο είχε πάρει και μαύρισμα απ τα μπάνια!! 20 μπάνια μου παν οι γονείς του έχει κάνει μέχρι στιγμής!!! Μου δειξαν και φώτο που ήταν μέσα σε φουσκωτό... Εμείς τίποτα!!! Ζήλεψα.. Θέλω και γω μπουτάκια και μπράτσα κια αλμυρισμενα.. Θα τη παρω τηλ να τη ρωτήσω τώρα που έρχεται και καυσωνας αυτές τις μέρες!! Και μεις σαν την @Mighty86εχουνε ανακλιση σε όλα γιατί έβγαζε (παρεπιπτοντως έχουν σταματήσει οι εμετόι, σπάνια να βγάλει λίγο και επίσης τώρα ρευεται και πιο συχνά) και γω μόνο με πάνα την έχω εκτός τα βράδια γιατί ανοίγω κλιματιστικό της βάζω ένα αμάνικο ολόσωμο..

Αχ κορίτσια βγάζω γάλα για τις κρέμες και νομίζω ότι εκεί που είχα ρυθμίσει λίγο την παραγωγή μου πάλι Πετιούνται συντριβάνια και τρέχουν... Με το θήλαστρο βγάζω το οποίο με ψιλοποναει στην αρχή ενώ πρώτα δεν με ενοχλούσε 

Χρόνια πολλά λόγω ημέρας!! 

Χρόνια πολλα. Δεν μειώθηκαν οι θηλασμοι λόγω του ριζαλευρου; Τότε μη βάζεις θηλαστρο ακόμα.ασε μη πάθεις καμία μαστίτιδα φτου φτου. Δεν κάνει να σε πονάει το θηλαστρο πάντως απότι ξερω...μου φαίνεται βλακεία που στο έδωσε ο γιατρός το ριζαλευρο δεν βρίσκω τον λόγο. Εμένα με ξεκινάει στέρεες λόγω του ότι δεν θηλαζω αποκλειστικά μπας κ πάρει καμία θρεπτική ουσία. Κ ακόμα δεν ξεκίνησα σε λίγες μέρες ίσως δώσω λίγη μπανάνα. Το ριζαλευρο μόνο θερμίδες έχει.εσενα η κοράκλα σου μια χαρά βάρος έχει.

Τώρα δεν θέλω να σε βάζω κ σε σκέψεις...κεγω δεν θέλω να κάνω αλλά απότι λέει η παιδίατρος. 

Αλήθεια όσες έχετε αγόρια εμάς τώρα που έκλεισε τον 5ο μας είπε να του πειράζουμε το τσουτσουνακι του.πολυ άβολη διαδικασία.

Εμείς θάλασσα τον βάλαμε πάλι κ δίπλα κολυμπούσε μια μεδουσιτσα.τωρα ξανά δεν τον βάζω αν δεν δω καθαρα νερά.

• Μπερδεμένη/-ος 1

AuQnp2.png

@Mighty86 δεν μειώθηκαν καθόλου κι θηλασμόι. Ένα γεύμα το απόγευμα μου το έβαλε ρυζάλευρο. Σήμερα είναι η τέταρτη μέρα.. Μην φανταστείς λίγα κουταλάκια τρώει στην αρχή.. Για να φτιάξει το έντερο μου είπε το ρυζάλευρο και να μάθει το κουτάλι πιο πολύ.. Ρύζι κομμένο είναι με γάλα δικό μου οπωτε παλι το γάλα μου πίνει. Παλιά δίναν και φαριν λακτε, βανίλια, δημητριακά απ το σούπερ μάρκετ.. Τώρα δεν δίνουν καθόλου απ αυτά.. Νερό δίνεις;; βρασμένο ε;;. Τα μπολακια κουταλάκια τ αποστειρώνεις;; ναι τ αγοράκια πειράζεις το πουλάκι να κατέβει το κεφαλάκι.. Και μένα δεν μου άρεσε καθόλου η διαδικασία και ανατριχιάζα.5,5 μηνών ξεκινάμε μπανάνα εμείς 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, valentina23 είπε:

@Mighty86 δεν μειώθηκαν καθόλου κι θηλασμόι. Ένα γεύμα το απόγευμα μου το έβαλε ρυζάλευρο. Σήμερα είναι η τέταρτη μέρα.. Μην φανταστείς λίγα κουταλάκια τρώει στην αρχή.. Για να φτιάξει το έντερο μου είπε το ρυζάλευρο και να μάθει το κουτάλι πιο πολύ.. Ρύζι κομμένο είναι με γάλα δικό μου οπωτε παλι το γάλα μου πίνει. Παλιά δίναν και φαριν λακτε, βανίλια, δημητριακά απ το σούπερ μάρκετ.. Τώρα δεν δίνουν καθόλου απ αυτά.. Νερό δίνεις;; βρασμένο ε;;. Τα μπολακια κουταλάκια τ αποστειρώνεις;; ναι τ αγοράκια πειράζεις το πουλάκι να κατέβει το κεφαλάκι.. Και μένα δεν μου άρεσε καθόλου η διαδικασία και ανατριχιάζα.5,5 μηνών ξεκινάμε μπανάνα εμείς 

Ναι ρε συ αλλά μη πάθεις καμία μαστίτιδα για το χαζοριζαλευρο ξέρω κεγω. Αν πες έκανες κάνα θηλασμό λιγότερο να έβαζες θηλαστρο αλλά τώρα;;;κατάλαβες τι θέλω να πω.

Νερό θα δίνω μόλις ξεκινήσω με μπανάνα λέω από Παρασκευή η Δευτερα αλλά σαμπως τι δίνω τώρα σκόνη γάλα με νερό. Όχι δεν βράζω πια νερό ούτε αποστειρωνω πια.ριχνω λίγο βραστο νερό στις θηλές του μπιμπερο κ στα μπιμπερο έτσι για την ιδέα. Επίσης δίνω απευθείας νερό φίλτρου εδώ κ ένα μήνα τουλάχιστον κ αν είμαι εκτός βάσης νερό από εμφιαλωμένο που δεν είναι κ ότι καλύτερο αλλά τι να κάμω. Τον χειμώνα οκ το έβραζα το έπινε κ ζεστό το γάλα του.τωρα για να κρυώσει το γάλα κ παγάκια σε Μπεν Μαρί να έβαζα ήθελε δέκα λεπτά τουλαχιστον γιατί ο δικός μου το πίνει σε θερμοκρασία βρύσης το καλοκαιρι.οποτε η το μωρό έκλαιγε η πετούσα έτοιμα γάλατα συνέχεια.ε βαρέθηκα συγγνώμη.

Θεωρώ πως δεν χρειάζεται αποστείρωση τώρα. 

Με ζεστό νερό κ ειδικό σαπούνι πιάτων πχ μπέιμπι πλανετ είσαι κομπλέ.

• Μου αρέσει 2

AuQnp2.png

Γεια σας κορίτσια μου απ ότι βλέπω τα μωράκια μας από ανάπτυξη και βάρος άλλο τίποτα πολύ χαίρομαι...δεν υπάρχει καλύτερο από το να βλέπεις το μωράκι σου να μεγαλώνει και να αναπτύσσεται!!! Εμένα η μικρή όταν με βλέπει να πίνω νερό με το μπουκαλάκι με κοιτάει καλά σαν να μου λεει δωσε μου κ εμενα και την λυπάμαι...εγω αποστείρωνω ακόμα τις πιπιλες όταν θα πάω όμως θα την ρωτήσω τι γίνεται τώρα που θα ξεκινήσουμε τιε στέρεες...κοριτσια εμένα έχει λίγο καιρό που μου κάνει κ κάτι άλλο και με έχει τρελάνει εκεί που την βάζω για υπνο είτε βράδυ είτε μέρα ενώ κοιμάται κατευθείαν μετά από κανένα 20λ 30λ τσουπ ξυπνάει κ μετά από λίγο κάνει κακα...δεν ξέρω τι χούι είναι αυτό πάλι αλλά μας έγινε συνήθεια κ δυσκολεύομαι πολύ να την ξανακοιμησώ ...λετε να φταίνε τα δόντια που την ενοχλούν .? 

• Μου αρέσει 1

aDkXp3.png

@Basiliki92 Κι εμένα ότι βλέπει ξρρογλυφεται ειδικά με το ψωμί! Αν κ θα αργήσει να το φάει αλλά το κοιτάει καλά καλά!  Κ εμάς τ ούλη είναι φουσκωμένα.. μπορεί να ναι από τα δόντια αυτό π λες.

Εμένα πάντως κορίτσια μουείπε να μην πειράξω το πουλάκι του κ θα το φτιάξει αυτός μετά το χρόνο.. κ για την αποστείρωση μου είπε μέχρι 5 μηνών μετά δεν έχει νόημα αφου βάζουν όλα τα παιχνίδια στο στόμα

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

xLfdp3.png

@Mighty86ναι το ξέρω αλλά τι κάνω δεν μπορώ να πάω κι ενάντια στη παιδίατρο.. Μου είπε ότι μετά θα μου βάλει και βρώμη κάποια στιγμή.. Τον άλλο μήνα που θα πάω θα μου πει τα επόμενα γεύματα.. Τα μπολακια κουταλάκια σου ήρθανε; το κύπελλο εκπαίδευσης πάντως είναι πολύ καλό δεν στάζει τίποτα και το μωρό όσο θέλει πίνει μόνο που της το πήρα σήμερα απ τα χέρια γιατί ανακουφίζει και τα ούλα της και συνέχεια τ μπουκώνε...εχω κι αυτό το κόλλημα μην πνίγει... Εγώ το θήλαστρο αποστειρωνω και ρίχνω ζεστό νερό στο κουταλάκι μπολακια.. Εμένα μου είπε μέχρι 6 μηνών αποστείρωση.. Και το νερό το βράζω σε μπρίκι και μετά αφήνω και κρυώνει...

@Basiliki92  βγάζουν συνέχεια καινούρια.. Εμένα έβγαζε τη γλώσσα τώρα ανοίγει το στόμα της..... Μιμείται αυτά που κάνουν οι υπόλοιποι.. Όταν τρώμε την έχουμε στο ριλαξ δίπλα μας και η καημένη μας κοιτάζει στο στόμα και ξερό γλείφεται και καταπίνει!!! Τόσο που λέω στον άντρα μου να μην τρώμε μπροστά της γιατί λυπάμαι που τη βλέπω έτσι!! Εμένα πολλές φορές ζορίζεται και τεντωνει τα πόδια της.. Τώρα νευριάζει δεν ξέρω γιατί το κάνει.. Επισης νανουριζεται την ακούω.. 

• Χαχα 2

@valentina23 όπως το είπες κάθε 3 και λίγο καινούρια κόλπα...εμας κάνει το μπρρρ που της το μάθαμε εμείς κ κύριος ο άντρας μου κ όλη μέρα αυτό κάνει κ τα σάλια τρέχουν (ωραία εκπαίδευση χαχαχα) το έχει πάρει για παιχνίδι...πινει από το ποτήρι ?Γιατί πήρα κ εγω munchin και μου είπε μια γνωστή μου σιγά μην πίνει μετά το χρόνο θα μπορεί (ο καθένας το μακρύ κ το κοντό του) ενώ ξέρω από παιδάκι μηνών που πρόσεχα ότι πινουν γιατί κ αυτό εκεί έπινε...επισης πήρα κ τον ατμομαγειρα της avent κ μπολ -κουταλιά nuk για αρχή...και εγώ αποστείρωνω θήλαστρο κ μετά ψύγειο ..

@georgia1988 σου είπε να μην το πειράζεις καθόλου? Πρώτη φορά το ακούω θα κλείσει το πουλάκι τ και μετά είναι μεγάλο ζόρι να το ανοίξεις πάλι...

• Μου αρέσει 1

aDkXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...