Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

On 24/2/2021 at 7:33 ΜΜ, Ani!! είπε:

Κορίτσια μου τελικα γεννήσαμε κ εμείς μια μπέμπα 3.050 λιγο μινιόν αλλα σαν ψεύτικη.. 5 ώρες σύνολο μας πήρε ο τοκετός, φυσιολογικά χωρίς επισκληριδειο κ μου έσπασε κ ο γιατρός τα νερά..Ο.τι απορίες έχετε ρωτήστε με..στο Έλενα γεννήσαμε! Φιλιααααα

Να σας ζήσει η μπεμπούλα σας!!! Μια χαρά βάρος κ γρήγορος τοκετός, τι καλά!!! Πως είστε τώρα;; 

17 ώρες πρίν, Popaki2011 είπε:

Ομαδουλα γεννησα κι εγώ σήμερα με πρόκληση στις 3 το μεσημέρι!!!!! 2.460 βγήκε το κουταβακι μου!!!!μπήκε στη θερμοκοιτίδα προληπτικά, αύριο θα την έχω αγκαλίτσα ξανα!!!!την θήλασα στην ανάνηψη, ήταν μαγικό!!!!Τωρα μου φέρνουν θήλαστρο κάθε 3 ώρες για να ξεκινήσει να κατεβαίνει το γάλα!

Ποπακι να σας ζήσει το γλυκάκι σας!!!! Θα μεγαλωσει γρήγορα κ έξω απ την κοιλίτσα! Να χόρτασετε αγκαλίτσες, τρυφερά πατουσάκια και χαμογελάκια! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, vivi.nik. είπε:

Να σας ζήσει η μπεμπούλα σας!!! Μια χαρά βάρος κ γρήγορος τοκετός, τι καλά!!! Πως είστε τώρα;; 

Ποπακι να σας ζήσει το γλυκάκι σας!!!! Θα μεγαλωσει γρήγορα κ έξω απ την κοιλίτσα! Να χόρτασετε αγκαλίτσες, τρυφερά πατουσάκια και χαμογελάκια! 

Σε ευχαριστώ πολύ! Είμαστε μια χαρά.. εχω πολύ λιγότερους πονους απο κατω εξαιτίας ραμματων και η μικρή είναι φαγανη και υπναρου.. έχουμε ξεχάσει πως υπάρχει προς το παρόν..ως προς το θηλασμο παει τελεια αν κ εχω παραπάνω γαλα και περιμένω να παω στις ειδικές θηλασμού στον επάνω όροφο να με καθοδηγήσουν για να μην πετρωσει το στήθος 

• Μου αρέσει 2

On 26/2/2021 at 9:37 ΜΜ, Ani!! είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Είμαστε μια χαρά.. εχω πολύ λιγότερους πονους απο κατω εξαιτίας ραμματων και η μικρή είναι φαγανη και υπναρου.. έχουμε ξεχάσει πως υπάρχει προς το παρόν..ως προς το θηλασμο παει τελεια αν κ εχω παραπάνω γαλα και περιμένω να παω στις ειδικές θηλασμού στον επάνω όροφο να με καθοδηγήσουν για να μην πετρωσει το στήθος 

Υπέροχα όλα, τι όμορφα!!! Σας έδωσαν τελικά οδηγίες παραπάνω; είστε σπιτάκι σας τώρα; 

Just now, Basiliki92 είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε που είστε χαμένες ? Οι μανούλες πως τα πάτε? 

Γεια σου κορίτσι. Εγώ παλεύω με τον θηλασμό κ τον ύπνο προσπαθούμε να μπούμε σε ένα πρόγραμμα.για την ώρα υπάρχουν δυσκολίες αλλά κάθε μέρα είναι κ διαφορετικά. Υπάρχει μπόλικη αϋπνία κ εξόντωση αλλά κ χαρά.αχ έρωτας είναι να ξέρετε...

• Μου αρέσει 3

AuQnp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Basiliki92 είπε:

@Mighty86 Τι ωραία μπράβο!!!Αϋπνία και νεογέννητο πάνε μαζί δεν γίνεται αλλιως!!!Μπράβο σου που το προσπαθείς με τον θηλασμό!!!Κλαίει η είναι ήσυχος? 

Όχι με τον θηλασμό είχα θέμα. Στο μαιευτήριο 2 μέρες ψευτοθηλαζα χωρίς παραγωγή γάλακτος κ έχασε 450γρ. Μου είπαν να του δώσω ξένο κ έκλαιγα κ χτυπιομουν κ τελικά του δώσαμε αλλά πάλι καλά ζήτησα θηλαστρο κ κατέβηκε το γάλα μου. Μετά το πήραμε σπίτι πάλι όλη μέρα δεν έφαγε τίποτα από την ώρα που φύγαμε από το μαιευτήριο κ άρχισα να αντλώ με δικό μου θηλαστρο κ του έδωσα από αυτό.τα μεσάνυχτα έπιασε κ από το στήθος μου κ τώρα πια τρώει μόνο από εμένα. Είναι δύσκολο γιατί δεν έχουμε μπει σε Ρυθμό αλλά όλα καλά. Κλαίει όταν τον αλλάζω κ επίσης θέλει να κοιμάται στην αγκαλιά μου.

• Μου αρέσει 2

AuQnp2.png

Just now, Mighty86 είπε:

Όχι με τον θηλασμό είχα θέμα. Στο μαιευτήριο 2 μέρες ψευτοθηλαζα χωρίς παραγωγή γάλακτος κ έχασε 450γρ. Μου είπαν να του δώσω ξένο κ έκλαιγα κ χτυπιομουν κ τελικά του δώσαμε αλλά πάλι καλά ζήτησα θηλαστρο κ κατέβηκε το γάλα μου. Μετά το πήραμε σπίτι πάλι όλη μέρα δεν έφαγε τίποτα από την ώρα που φύγαμε από το μαιευτήριο κ άρχισα να αντλώ με δικό μου θηλαστρο κ του έδωσα από αυτό.τα μεσάνυχτα έπιασε κ από το στήθος μου κ τώρα πια τρώει μόνο από εμένα. Είναι δύσκολο γιατί δεν έχουμε μπει σε Ρυθμό αλλά όλα καλά. Κλαίει όταν τον αλλάζω κ επίσης θέλει να κοιμάται στην αγκαλιά μου.

Θα τα πάτε ΥΠΈΡΟΧΑ... θα δεις ... !

Ειναι αγκαλίτσας μωρε μου .. στο άλλαγμα γτ κλαίει; δε του αρέσει;; έχουν και άποψη τα σκατουλια.. απο τόσα δα . 

πρίν από 17 λεπτά , Basiliki92 είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε που είστε χαμένες ? Οι μανούλες πως τα πάτε? 

Εμεις εδω στην αναμονη .. 

Καλό μήνα κι ολας .. έφτασε ο μήνας μας επιτέλους!!! 

Εσυ πως τα πας ;; που βρίσκεσαι;

• Μου αρέσει 1

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Just now, Aria konsta είπε:

Θα τα πάτε ΥΠΈΡΟΧΑ... θα δεις ... !

Ειναι αγκαλίτσας μωρε μου .. στο άλλαγμα γτ κλαίει; δε του αρέσει;; έχουν και άποψη τα σκατουλια.. απο τόσα δα . 

Εμεις εδω στην αναμονη .. 

Καλό μήνα κι ολας .. έφτασε ο μήνας μας επιτέλους!!! 

Εσυ πως τα πας ;; που βρίσκεσαι;

Θενκ γιου αρια.κρεντιτ σε εσένα!Δεν ξέρω τι κάνω λάθος ίσως είμαι αργή.αλλα με το που πάω να ξεκουμπωσω κουμπάκι πατάει τσιριδα ο ατιμος..

• Χαχα 1

AuQnp2.png

@Mighty86 Πολυ καλά έκανες κ έδωσες κ ξένο αφού ήταν απαραίτητο!!Εννοείται ότι θα ήθελε να κοιμάται στην αγκαλιά σου η ψυχούλα άντε όλα καλά μπαίνετε σε ρυθμό σιγά σιγά...

@Aria konsta Καλο μηνα!!!εγώ καλά είμαι είχα κάνει εξετάσεις κ μου βρήκαν ανεβασμένη crp ίσως περνούσα ίωση γιατί ήμουν κ κάπως εκεινες τις μερες κ επίσης το μωρό είχε ανεβασμένους παλμούς πήρα αντιβίωση κ στα καπάκια στην καλλιέργεια ούρων βρήκαν ουρεοπλασμά άλλο κ αυτό πάλι ενώ δεν είχα...κ μου έδωσε κ άλλη αντιβίωση για 3 μέρες +κολπικα υποθέτα...ξενερωσα γιατί σε όλη την εγκυμοσύνη ούτε Ντεπόν δεν είχα πάρει αλλά τι να κάνω πάω κατά γράμμα τελειώνουμε...επισης καρδιοτοκογραφό 2 φορές την εβδομάδα κάνω...37+1 σήμερα...εσυ πως τα πας?

• Μου αρέσει 1

aDkXp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από μένα!! 37+1 σήμερα και ο μπέμπης μου σήμερα που πήγα γιατρό είναι 2921.. Την άλλη Τετάρτη(εκτος απροόπτου) που θα ειμαι 38+3 θα κάνω για πρώτη φορά καρδιοτοκογραφημα και καλλιέργεια κολπικου υγρου.. Κατά τα άλλα υποφέρω από καούρες, που αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη μπορώ να ξαπλώνω όσο θα ήθελα... Επίσης 3-4 φορές την βδομάδα με το που ξυπνάω κάνω εμετό.. :wacko:

• Μου αρέσει 1

Just now, Basiliki92 said:

@giwta_86 Γεια σου κορίτσι μου γιατί κάνεις εμετό τώρα στα πίσω πίσω?Επίσης καρδιοτοκογραφό τόσο αργά?

Πιστεύω οι εμετοι οφείλονται στις καούρες που έχω σχεδόν όλη νύχτα , γτ βγάζω μόνο γαστρικα υγρά και κάνω πάντα με το που ξυπνήσω.. Όσο για τον καρδιοτοκογραφό, τι να σου πω, τότε μου είπε.. Δε ρώτησα τι και πως.. 

3 ώρες πρίν, Basiliki92 είπε:

@Mighty86 Πολυ καλά έκανες κ έδωσες κ ξένο αφού ήταν απαραίτητο!!Εννοείται ότι θα ήθελε να κοιμάται στην αγκαλιά σου η ψυχούλα άντε όλα καλά μπαίνετε σε ρυθμό σιγά σιγά...

@Aria konsta Καλο μηνα!!!εγώ καλά είμαι είχα κάνει εξετάσεις κ μου βρήκαν ανεβασμένη crp ίσως περνούσα ίωση γιατί ήμουν κ κάπως εκεινες τις μερες κ επίσης το μωρό είχε ανεβασμένους παλμούς πήρα αντιβίωση κ στα καπάκια στην καλλιέργεια ούρων βρήκαν ουρεοπλασμά άλλο κ αυτό πάλι ενώ δεν είχα...κ μου έδωσε κ άλλη αντιβίωση για 3 μέρες +κολπικα υποθέτα...ξενερωσα γιατί σε όλη την εγκυμοσύνη ούτε Ντεπόν δεν είχα πάρει αλλά τι να κάνω πάω κατά γράμμα τελειώνουμε...επισης καρδιοτοκογραφό 2 φορές την εβδομάδα κάνω...37+1 σήμερα...εσυ πως τα πας?

Δυστυχώς στο τέλος βγαίνει πολύ συχνά αυτό το παλιό μικρόβιο..αλλα οκ ειναι συμβατές οι αντιβιωσεις μην αγχώνεσαι.  

Εγω σημερα πηγα στο τελευταίο μου ραντεβού πριν τον τοκετό.. 

3.200 ο μπέμπης.. την αλλη Δευτέρα 8/3 μπαινω για καισαρική. Θα συναντήσω τον άντρα της ζωής μου !!!!! 

• Μου αρέσει 3

PpoEp2.png AvlAp2.png 

@giwta_86 Πω πω κατάλαβα υπομονή...φυσιολογικα θα γεννήσεις η προγραμματισμένη?

@Aria konsta αχ τι ωραία τέλεια εγώ περιμένω οπότε αποφασίσει το Σάββατο είχα πολλές συσπάσεις κ νόμιζα θα γεννήσω <_< χαχαχαχα σήμερα πάλι τίποτα όταν κουράζομαι μόνο κάνω πολλές το Σάββατο βγήκα για περπάτημα κ με το ζόρι έκανα 2 βήματα κ πονούσα...

aDkXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...