Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

On 10/2/2021 at 1:36 ΠΜ, Basiliki92 είπε:

Και εμένα έχει λοξυγγα 2 3 φορές την ημέρα και την λυπάμαι...εμενα κορίτσια έχει πάρει κανονικά θέση και κλωτσάει με τα πόδια στομάχι πλευρά  το ένα μου πλευρό πονάει πολύ κάποιες μέρες...εσας κορίτσια έχει γυρίσει?

Εμενα γυρισε στις 35 εβδομάδες.. σε λίγες μέρες θα μάθω παλι τι κέφια εχει στις 37 κ 3

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κάνετε κορίτσια μου;; Καλημέρα στις κοιλίτσες σας!! Πως πάτε;; Εγώ μετράω αντίστροφα πια. Τα βράδια είναι ανυπόφορα.Μενω αυπνη!! Πονάνε οι γοφοί μου, συχνοουρια, πριξιμο άκρων, καούρες.... Αφηστε.. Μάλλον προετοιμάζεται ο οργανισμός μου για μεγάλα ξενύχτια!! :razz:Κορίτσια ξέρετε τα συμπληρώματα που παίρνουμε τώρα (σιδηρο, ασβεστιο, βιταμίνη d, filicine) τα παίρνουμε και μετά την εγκυμοσύνη; που θα θηλάζουμε;; Επίσης βρήκα ένα σκεύασμα λέγεται vitabiotics pregnacare breast feeding. Είναι σκεύασμα πολυβιταμινουχο για το θηλασμο. Έχει καλές κριτικές είδα και πολλά οφέλη. Θα ρωτήσω και το γιατρό βέβαια αλλά λογικά κάτι θα χρειαστούμε για να βοηθήσουμε και το θηλασμό και τη δική μας εξάντληση. 

Just now, valentina23 είπε:

Τι κάνετε κορίτσια μου;; Καλημέρα στις κοιλίτσες σας!! Πως πάτε;; Εγώ μετράω αντίστροφα πια. Τα βράδια είναι ανυπόφορα.Μενω αυπνη!! Πονάνε οι γοφοί μου, συχνοουρια, πριξιμο άκρων, καούρες.... Αφηστε.. Μάλλον προετοιμάζεται ο οργανισμός μου για μεγάλα ξενύχτια!! :razz:Κορίτσια ξέρετε τα συμπληρώματα που παίρνουμε τώρα (σιδηρο, ασβεστιο, βιταμίνη d, filicine) τα παίρνουμε και μετά την εγκυμοσύνη; που θα θηλάζουμε;; Επίσης βρήκα ένα σκεύασμα λέγεται vitabiotics pregnacare breast feeding. Είναι σκεύασμα πολυβιταμινουχο για το θηλασμο. Έχει καλές κριτικές είδα και πολλά οφέλη. Θα ρωτήσω και το γιατρό βέβαια αλλά λογικά κάτι θα χρειαστούμε για να βοηθήσουμε και το θηλασμό και τη δική μας εξάντληση. 

χθες πήγα γιατρό κ μου είπε το σίδηρο θα το παίρνω κ 40 μέρες αφού γεννήσω.για λοιπά συμπληρώματα δεν ξέρω να σου πω

ακόμα δεν ορίσαμε ημερομηνία. ο τράχηλος μου είναι κλειστός σαν στρείδι και το μωρό 3500γρ.

μου είπε ή την επόμενη παράσκευη ή την Δευτέρα πιο μετά το αργότερο πάμε για πρόκληση. θα με δει άλλη μία φορά την άλλη πέμπτη.

επίσης μου είπε οτι αφού πια πέρασα τις 37 εβδομάδες μπορώ ή μάλλον πρέπει να αρχίσω περπάτημα κ σεξ (λέει το σπέρμα βοηθάει την πρόκληση) αλλά πόσο να τον μαλακώσω τον τράχηλό μου μέσα σε μια εβδομάδα απορώ; τέσπα θα το βάλουμε στο πρόγραμμα(θα θυσιαστούμε για την επιστήμη χαχαχα) όπως κ το να ανεβοκατεβαίνω σκάλες/

διάβασα κ για φύλλα από κόκκινο βατόμουρο...

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 3

AuQnp2.png

πρίν από 48 λεπτά , valentina23 είπε:

Καλημέρα κ σε εσένα!..ποσών εβδομάδων εισαι τωρα και αισθάνεσαι ετσι; για με τα τη γεννά ειναι πολυ καλές οι βιταμίνες που λες για θηλασμο. Τις έπαιρνα και θα τις ξαναπάρω είναι λίγο ακριβές βεβαια οποτε προτίμησε ηλεκτρονικό φαρμακείο.. εγω μόνιμα εχω πονακια οποτε επισης κανω αντιστροφη μέτρηση 

1 hour ago, valentina23 είπε:

Για τον σίδηρο ξερω εγω ότι τον συνεχίζουμε και μετά...τώρα για πόσο μάλλον θα σου πει ο γιατρός σου!!!!Καλη διατροφή χρειάζεται ο θηλασμός,δεν είμαι υπέρ των χαπιών εγω.Για το πρήξιμο ξερω είναι φυσιολογικό,αλλά όσο μπορείς περιόρισε το αλάτι,πινε πολύ νερό και περπατα!

Just now, Mighty86 είπε:

χθες πήγα γιατρό κ μου είπε το σίδηρο θα το παίρνω κ 40 μέρες αφού γεννήσω.για λοιπά συμπληρώματα δεν ξέρω να σου πω

ακόμα δεν ορίσαμε ημερομηνία. ο τράχηλος μου είναι κλειστός σαν στρείδι και το μωρό 3500γρ.

μου είπε ή την επόμενη παράσκευη ή την Δευτέρα πιο μετά το αργότερο πάμε για πρόκληση. θα με δει άλλη μία φορά την άλλη πέμπτη.

επίσης μου είπε οτι αφού πια πέρασα τις 37 εβδομάδες μπορώ ή μάλλον πρέπει να αρχίσω περπάτημα κ σεξ (λέει το σπέρμα βοηθάει την πρόκληση) αλλά πόσο να τον μαλακώσω τον τράχηλό μου μέσα σε μια εβδομάδα απορώ; τέσπα θα το βάλουμε στο πρόγραμμα(θα θυσιαστούμε για την επιστήμη χαχαχα) όπως κ το να ανεβοκατεβαίνω σκάλες/

διάβασα κ για φύλλα από κόκκινο βατόμουρο...

3500?????Τι καταπληκτικό βαρος είναι αυτό?????Αντε μια χαρά, μετράς πια αντίστροφα!!!Θα δεις και χαρά στα σκέλια σου (χαχαχαχα)!!!!εγω θα περιμένω, να περάσω την 36η και μετά θα ακολουθήσω τις συμβουλές του γιατρού σου κι εγώ (χιχι)

• Μου αρέσει 1

NmUgp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Popaki2011 είπε:

Για τον σίδηρο ξερω εγω ότι τον συνεχίζουμε και μετά...τώρα για πόσο μάλλον θα σου πει ο γιατρός σου!!!!Καλη διατροφή χρειάζεται ο θηλασμός,δεν είμαι υπέρ των χαπιών εγω.Για το πρήξιμο ξερω είναι φυσιολογικό,αλλά όσο μπορείς περιόρισε το αλάτι,πινε πολύ νερό και περπατα!

3500?????Τι καταπληκτικό βαρος είναι αυτό?????Αντε μια χαρά, μετράς πια αντίστροφα!!!Θα δεις και χαρά στα σκέλια σου (χαχαχαχα)!!!!εγω θα περιμένω, να περάσω την 36η και μετά θα ακολουθήσω τις συμβουλές του γιατρού σου κι εγώ (χιχι)

:lol:ισως κεγώ έπρεπε από πιο μπροστά να αρχίσω περπατήματα κτλ . για το βάρος έτσι κ έτσι είναι λίγο μεγάλο λόγω διαβήτη κύησης αλλά σε ελεγχόμενα πλαίσια. επίσης μεγάλο κεφάλι που θα με δυσκολέψει πολύ για φτ.

• Μου αρέσει 2

AuQnp2.png

@Ani!! 37εβδ+4 είμαι!! Διάβασα ότι είναι πολύ καλά αυτά τα συμπληρώματα αλλά θα ρωτήσω και το γιατρό για σίγουρα. Εγώ που έχω χαμηλό αιματοκρίτη λόγω στίγματος σίγουρα θα μου πει για σιδηρο.

@Mighty86 παίδαρος!! Το περπάτημα ξέρω βοηθάει πολύ, και οι σκάλες. Όσο για το σεξ κάνε την καρδιά σου πέτρα.. Θα το υποστεις κι αυτό!! :razz::razz:.

@popaki35 ναι σίγουρα και η διατροφή.. Αλλά φοβάμαι ότι δεν θα προλαβαίνω και πολύ.. Ξέρω ότι θέλει κοτόπουλο, μοσχαρι, χυμούς πολλούς, σούπες. Όχι πολλά τηγανητά, καρυκεύματα, ωμά οστρακοειδή. Βασικά περίπου σαν την εγκυμοσύνη. 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

@Ani!! 37εβδ+4 είμαι!! Διάβασα ότι είναι πολύ καλά αυτά τα συμπληρώματα αλλά θα ρωτήσω και το γιατρό για σίγουρα. Εγώ που έχω χαμηλό αιματοκρίτη λόγω στίγματος σίγουρα θα μου πει για σιδηρο.

@Mighty86 παίδαρος!! Το περπάτημα ξέρω βοηθάει πολύ, και οι σκάλες. Όσο για το σεξ κάνε την καρδιά σου πέτρα.. Θα το υποστεις κι αυτό!! :razz::razz:.

@popaki35 ναι σίγουρα και η διατροφή.. Αλλά φοβάμαι ότι δεν θα προλαβαίνω και πολύ.. Ξέρω ότι θέλει κοτόπουλο, μοσχαρι, χυμούς πολλούς, σούπες. Όχι πολλά τηγανητά, καρυκεύματα, ωμά οστρακοειδή. Βασικά περίπου σαν την εγκυμοσύνη. 

Εννοείται να ρωτήσεις το γιατρό σου! Και λογικά θα ξανακάνεις κ εξετασεις όταν γεννήσεις. Οντως εισακ στην τελική ευθεια

Just now, Ani!! είπε:

Εννοείται να ρωτήσεις το γιατρό σου! Και λογικά θα ξανακάνεις κ εξετασεις όταν γεννήσεις. Οντως εισακ στην τελική ευθεια

Εύχομαι να μην αποκλείστω μόνο από χιόνι γιατί τα λένε πολύ τραγικά οι μετεωρολόγοι και πολύ φοβάμαι. Μένω επαρχία και είμαι 3 ώρες από Αθήνα. Δεν θα μπορώ ούτε από θάλασσα ούτε από ξηρά να παω:sad:Θα πάω προγραμματισμένη με καισαρική. 

Εύχομαι να μην αποκλείστω μόνο από χιόνι γιατί τα λένε πολύ τραγικά οι μετεωρολόγοι και πολύ φοβάμαι. Μένω επαρχία και είμαι 3 ώρες από Αθήνα. Δεν θα μπορώ ούτε από θάλασσα ούτε από ξηρά να παω:sad:Θα πάω προγραμματισμένη με καισαρική. 

Για να καταλάβω,που έχεις σκοπό να γεννησεις; επαρχια ή Αθήνα;και γιατι να πας προγραμματισμένη με καισαρικη; πολλες απορίες εχω ; χιχι 

Διαφημίσεις

ρε τι έχουμε πάθει. εκτός από κόβιντ έχουμε κ κακοκαιρίες! ευτυχώς που πας με προγραμματισμένη καισαρική να λες. νομίζω δεν θα έχεις θέμα στην χειρότερη να αλλάξετε μια μέρα. κ φαντάζεσαι να σε δούμε στα δελτία ,έγκυος μεταφέρθηκε με ελικόπτερο;

εγώ θα πάω με τα πόδια αν αποκλειστώ. είναι περίπου 4,5χμ από το σπίτι  μου. στην χειρότερη να σπάσουνε τα νερά στο δρόμο.καλύτερα κιόλας. βέβαια τώρα που το σκέφτομαι είναι κ ο γιατρός πως θα έρθει...

• Χαχα 3

AuQnp2.png

Just now, Mighty86 είπε:

ρε τι έχουμε πάθει. εκτός από κόβιντ έχουμε κ κακοκαιρίες! ευτυχώς που πας με προγραμματισμένη καισαρική να λες. νομίζω δεν θα έχεις θέμα στην χειρότερη να αλλάξετε μια μέρα. κ φαντάζεσαι να σε δούμε στα δελτία ,έγκυος μεταφέρθηκε με ελικόπτερο;

εγώ θα πάω με τα πόδια αν αποκλειστώ. είναι περίπου 4,5χμ από το σπίτι  μου. στην χειρότερη να σπάσουνε τα νερά στο δρόμο.καλύτερα κιόλας. βέβαια τώρα που το σκέφτομαι είναι κ ο γιατρός πως θα έρθει...

Καλε εσεις έχετε πρόβλημα όχι αστεία..κλαίω με το ελικόπτερο χαχαχα

Γεια σας κορίτσια μου!!! @Mighty86 ξεκινά περπάτημα και σε@@@κι για το καλό του γιου σου αλλά θα σ έλεγα να το απολαύσεις κιόλας γιατί μετά την γέννα ποιος ξέρει πότε θα ξανακάνουμε χαχαχαχα @valentina23 μην αγχώνεσαι βρε δεν νομίζω να αποκλειστούμε πάντα υπερβολικά τα λένε στην τηλεόραση τώρα θα τους μάθεις σιγά μην αγχωθείς τώρα και για αυτό!!!

Εγώ πάλι κορίτσια τα έπλυνα ολλλααα και το καρότσι  και το λικνο ευτυχώς τα πιο πολλά μέρη ξεκουμπωναν τα συναρμολόγησα κιόλας και όλα καλά το μόνο που έμεινε τώρα είναι να κάνω το σιδέρωμα (το πιο δυσκολο και βαρετο ):mad: Όσο για τον θηλασμό και εγώ διαφωνώ κάπως με τα χάπια βρε κορίτσια δεν εμπιστεύομαι καθόλου θελω να βλέπω τι καταναλώνω θα προσπαθήσω με διατροφή όσο μπορώ!!!

• Μου αρέσει 4

aDkXp3.png

Just now, Ani!! είπε:

Για να καταλάβω,που έχεις σκοπό να γεννησεις; επαρχια ή Αθήνα;και γιατι να πας προγραμματισμένη με καισαρικη; πολλες απορίες εχω ; χιχι 

Αθήνα θα γεννήσω!! Στο Ρέα. Γέννησα το πρώτο μου παιδι με καισαρικη

@Mighty86 χάχα είπα να το πω... Αν ακούσετε από βδομάδα ότι εγγυος μεταφέρθηκε με ελικόπτερο, η γέννησε στο δρόμο εγώ θα είμαι χαχαχα. Έχουμε τον κορονοιο έχουμε και το χιόνι τώρα. Πάντως είμαι πολύ γκαντεμω ο καιρός μέχρι στιγμής ήταν ανοιξιάτικος και τώρα που θα πάω να γεννήσω λένε για χιονια

• Χαχα 1

Αθήνα θα γεννήσω!! Στο Ρέα. Γέννησα το πρώτο μου παιδι με καισαρικη

@Mighty86 χάχα είπα να το πω... Αν ακούσετε από βδομάδα ότι εγγυος μεταφέρθηκε με ελικόπτερο, η γέννησε στο δρόμο εγώ θα είμαι χαχαχα. Έχουμε τον κορονοιο έχουμε και το χιόνι τώρα. Πάντως είμαι πολύ γκαντεμω ο καιρός μέχρι στιγμής ήταν ανοιξιάτικος και τώρα που θα πάω να γεννήσω λένε για χιονια

Ωραια τοτε δεν έρχεσαι σιγα σιγα εδώ προς τα μέρη μας; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...