Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

• Χαχα 1

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Just now, Mighty86 είπε:

Τελευταίο ντοπλερ 35 και 5 από μαιευτήρα μου 3083 grams

Στο ντοπλερ έγινε το μπέρδεμα με τον εμβρυολογο που έχει απόκλιση από τον μαιευτήρα μου,το έβγαζε κοντά 300-400 γρ κατω. 32 και κάτι εβδομάδων: 1900 περίπου 

Ναι εμένα έχει λόξυγκα νομίζω τουλάχιστον μία φορά την μέρα. Η αίσθηση είναι σαν χτύπος ρολογιού ρυθμική κλωτσα

Οντως φαίνεται λίγο στρουμπουλο μωρακι..για να δουμε.. αυτό με το λοξυγγα πολυ περίεργο συναισθημα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και γω το αισθάνομαι αυτό.. Επισης το νιώθω να γυρίζει ολόκληρο και βλέπω εξογκωματα, κύματα και καμιά φορά η κοιλιά μου δονείται σαν σεισμος:PΕπίσης τώρα τελευταία κάτι σαν ήχους μπορεί να ναι και έντερο όμως.. Το βράδυ αυπνη μάλλον κάνουμε προετοιμασία για τα ξενύχτια που μας περιμενουν:grin:

• Μου αρέσει 4

Και εμένα έχει λοξυγγα 2 3 φορές την ημέρα και την λυπάμαι...εμενα κορίτσια έχει πάρει κανονικά θέση και κλωτσάει με τα πόδια στομάχι πλευρά  το ένα μου πλευρό πονάει πολύ κάποιες μέρες...εσας κορίτσια έχει γυρίσει?

• Μου αρέσει 2

aDkXp3.png

Καλημέρα! Κι εγω νιώθω κατι σαν λόξυγγα αλλά δεν ξέρω σίγουρα αν είναι. Είναι σαν ρυθμική μπουνίτσα! Επίσης βλέπω εξογκόματα και κάποιες φορές κουνιέται όλη μου η κοιλιά! Εμένα γύρισε την εβδομάδα που πέρασε επιτέλους και με βαράει δεξιά στα πλευρά αλλά αριστερά ευτυχώς καθόλου.

• Μου αρέσει 2

xLfdp3.png

Καλησπέρα .. 

Αυτά τα ρυθμικά χρυπηματακια ναι ειναι λοξιγκας και εχει πολύ πλάκα.. εμενα εχει 2 με 3 φορες την ημέρα.  

Τα πλευρά αφήστε.. ποτε λέω θα παρω κανένα  στο χέρι χαχαχχα εχω προσέξει ομως οτι κοιμάται αρκετές ώρες πλέον. Το βράδυ στο κρεβατι όταν γυρνάω πλευρό έρχεται και σπρώχνει τοσο δυνατά.. σα να λέει επ φυγε εγω καθομαι εγω. 

35 εβδομάδες σημερα .. ακομα αναρωτιέμαι πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός.. ενώ έμεινα αρκετά ξαπλα κι όμως πέρασε.. 

• Μου αρέσει 4

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, Basiliki92 είπε:

Και εμένα έχει λοξυγγα 2 3 φορές την ημέρα και την λυπάμαι...εμενα κορίτσια έχει πάρει κανονικά θέση και κλωτσάει με τα πόδια στομάχι πλευρά  το ένα μου πλευρό πονάει πολύ κάποιες μέρες...εσας κορίτσια έχει γυρίσει?

Κι εμένα έχει γυρίσει από την 31η εβδομάδα κιόλας... σήμερα έχω ραντεβού με τον γιατρό! 36+2! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Evoulini24 είπε:

Κι εμένα έχει γυρίσει από την 31η εβδομάδα κιόλας... σήμερα έχω ραντεβού με τον γιατρό! 36+2! 

Κ εμένα γυρισε το λουλούδι μ στις 35 εβδομάδες.. όταν ξαπλώνω πλάγια κανει παρτυ απο χτυπήματα 36 κ 4 σήμερα.. περιμένουμε νέα σουυυυ

• Μου αρέσει 2

On 9/2/2021 at 6:13 ΜΜ, valentina23 είπε:

Και μένα 32η εβδ ήταν 1600γραμ στην 12η εκατ. Θέση. Μημπως φταίει το αμνιακό;; Αχ και γω περιμένω να γεννήσω να τη δω!! Πάντα σε κάθε υπερυχο δεν είχε καλή θέση.. Μια το χέρι μπροστά, μια το κεφάλι κάτω... 

Σε μένα φταίνε οι αιματολιμνες του πλακούντα. Δεν νομίζω ότι έχει σχέση το αμνιακό. Ανυπομονώ κ εγώ!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου, όλα καλά με τον μπεμπακο μας!! 2800 κάτι μας τον μέτρησε ο γιατρός!! 36+2!! Την άλλη Πέμπτη θα πάω στο νοσοκομείο να μου αφαιρέσει τον πεσσο...μου είπε να μην αγχώνομαι, δε θα γεννήσω ακόμα είναι ψηλά ο μπέμπης...

• Μου αρέσει 5

Τέλεια! Εγω την Παρασκευη είχα γιατρό. Τον μέτρησε 2 kg κ κατι στις 32 +4 ημουν.  Αλλά μας είπε ότι είναι ψηλό παιδί χωρίς να πει εκατοστά. Την άλλη βδομάδα έχω doppler!

• Μου αρέσει 2

xLfdp3.png

@georgia1988 @Evoulini24 υπέροχα νέα με τα μπεμπάκια σας!Μπράβο!

Εγώ δεν καταλαβαίνω τον λόξυγκα να πω την αλήθεια, αλλά όπως το περιέγραψε η @Mighty86 πιο πάνω, θα χω το νου μου να τον καταλάβω. Με τον ύπνο αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα, έχω αλλεργική ρινίτιδα, οπότε με αφυγραντήρα και πλύσεις με θαλασσινό νερό κάπως τα κατάφερνα και κοιμόμουν προ εγκυμοσύνης. Τώρα δεν αναπνέω καθόλου..με αποτέλεσμα να κοιμάμαι με ανοιχτό το στόμα, όποτε και ροχαλίζω βεβαίως βεβαίως...μαύρα χάλια!!:grin::grin:

• Μου αρέσει 3

@Fania Papa κι εγω με ανοιχτο στομα κοιμαμαι και ξυπναω επειδη στεγνωνει και διψαω. Επισης αν φαω λιγο ξυπναω επειδη πειναω αλλα αν φαω πολυ και ξαπλωσω με πιανει δυσπνοια! Το ιδιο και το μεσημερι μετα το φαγητο αν ξαπλωσω.. Αλλα δεν πειραζει λιγο εμεινε!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

xLfdp3.png

@Evoulini24, @georgia1988μια χαρά τα μωράκια σας!! Ζουμπουρλιδικα:P. @Evoulini24και να γεννήσεις τώρα όλα θα είναι τέλεια!! Από 37εβδ και μετά δεν θεωρείται πρόωρο. Και γενικώς με το που μπεις στο μήνα σου ησυχάζεις λίγο..

@Fania Papa έχω και αυτό το σύμπτωμα!!! Το είχα απ την αρχή της εγκυμοσύνης αλλά ειδικά το βράδυ είναι πιο ενοχλητικό γιατι δεν μπορώ να πάρω ανάσα καλά και ξεφυσαω σαν τρενο:razz:. Τώρα στο τέλος έχουν πρηστεί τα άκρα μου και το βράδυ έχω και μουδιάσματα ειδικά στα χέρια.. Η τα πλακώνω γιατί δεν βολεύομαι η είναι κι αυτό μέσα στα συμπτώματα. Κάθε τρίμηνο έχει τα δικά του πάντως..

Εμενα η μπέμπα στον τελευταίο υπερυχο είναι πλάγια.. Το κεφάλι στα πλευρά μου, ο πωπος στο στομάχι ψηλά και τα πόδια απ τα άλλα πλευρά!!! Εντω μεταξυ είχε πάρει θέση απ το ντομπλερ 32 εβδ με κεφάλι κάτω πως και γύρισε τώρα στο πλάι..;; Έτσι κι αλλιώς καισαρική θα πάω οπωτε.... Τι το συζηταω:oops:

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...