Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

22 ώρες πρίν, valentina23 είπε:

Τι κάνετε κορίτσια;; Πως πάτε; Εγώ σημερα είδα είναι λίγο πρησμένα τα δάχτυλα μου αλλά λόγω και των δουλειών είμαι συχνά όρθια.. Στήνω τα πράγματα τώρα. Καροτσι, παρκοκρεβατο την κούνια.. Βολεψα και στα συρτάρια τα ρουχαλάκια κάποιες λεπτομέρειες μένουν!! Βρε κορίτσια αυτή η ανυσηχια μέχρι να γεννήσω δεν θα περάσει με τίποτα.. Είμαι πολύ σφιγμενη.. Ενώ φτιάχνω το δωμάτιο περνάνε άσχημες σκέψεις απ το μυαλό μου.. Φαντάζεσαι λέω να γίνει κάτι πως θα τα βλέπω μέτα όλα αυτά άδεια;;; Να περάσουν οι μέρες θέλω και να τη πάρω αγκαλιά!! Ένα γερό παιδάκι!! 

Αχ τέλεια και γω τη σκεφτόμουν όπως και την @ba_lily. Με το καλό να το πάει σπίτι της. Έχει όλη την αγάπη μας να της πεις!! 

Και εμείς είμαστε σχετικά καλά κορίτσι. Το μωρο είναι στο νοσοκομείο ακόμα και θα είναι για τουλάχιστον ένα μήνα ακόμα. Χρειάζεται ακόμα οξυγόνο αλλά έχει μεγαλώσει σήμερα ειταν 2250. 

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, ba_lily είπε:

Και εμείς είμαστε σχετικά καλά κορίτσι. Το μωρο είναι στο νοσοκομείο ακόμα και θα είναι για τουλάχιστον ένα μήνα ακόμα. Χρειάζεται ακόμα οξυγόνο αλλά έχει μεγαλώσει σήμερα ειταν 2250. 

Αχ πόσο χαίρομαι!! Μπράβο μεγαλώσατε!! Υπομονη κορίτσι μου θα περάσει γρήγορα ο καιρός θα δεις. Εσύ πως είσαι; 

3 ώρες πρίν, Basiliki92 είπε:

@Eirini89 ΠΗΤ έχω 21/3 δεν ξέρω αν θα φτάσω τόσο και όταν το σκέφτομαι μου φαίνεται μακρινό :) εσύ ποτέ σου είχε πει και ποια ημερομηνία θα μπεις? Έχετε πει φυσιολογικά η καισαρική?

Εγω εχω 15/3 πητ και δευτερα 8/2 προς το παρον ειναι να μπω με καισαρικη. Σε περιπτωση ομως που πεσουν τα ηπατικα ενζυμα και τα χολικα οξεα μπορει να με παει και 5 με 6 μερες πιο μετα...αλλα το αργοτερο μεχρι 15/2

1 hour ago, Popaki2011 είπε:

Είχα ακούσει για χολοσταση αλλα δεν είχα ιδέα!!τώρα δλδ σε ποια βδομάδα είσαι???καλε έφτασε ο καιρός!όλα καλά θα πάνε!!!!

34 εβδομαδες ακριβως ειμαι....εφτασε εφτασε αστα... αγχος...περιμενω και κατι εξετασεις την Τριτη μηπως το παει αντι για 8/2 λιγο πιο μετα εστω 5 -6 μερες ακομα...τωρα γυρισα απ τη γιατρο 2236 μου τη ζυγισε! Εκανα και καρδιοτοκογραφο μια χαρα ηταν ζωηρουλα...

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, valentina23 είπε:

@Eirini89 τελικά εσύ θα είσαι η πρώτη απ την ομαδουλα μας ε;; :-PΕμενα τρανσαμαμινες δεν μου έχει πει να κάνω ποτέ. Είχες φαγούρα όμως ε; Αχ με το καλό το μωράκι σου!! Σε μια εβδομάδα δηλαδή θα το χεις αγκαλίτσα!! Νομίζω από 2500 κιλά είναι το όριο για θερμοκοιτίδα. Όλα καλά θα πάνε!!

Βλέπω και στις μανούλες Φεβρουαρίου έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και γεννάνε. Στην ομάδα μας δύο έχουν γεννήσει μέχρι στιγμής ε; 

@Mareva με το καλό και ο υπερυχος. Εγώ αύριο θα κάνω nst και κολπικη καλλιέργεια. Για να δούμε... 

Δεν ειχα φαγουρα εγω αλλα ειχα ανεβασμενες απ την αρχη της εγκυμοσυνης τις τρανσαμινασεις και τη χολερεθρινη και το φοβοταν η γιατρος και το καταλαβαμε νωρις....

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου σήμερα οι κινησεις του μικρούλη μου είναι αργές αδύναμες και νωχελικές σε σύγκριση με άλλες μέρες.Δεν ξανάτυχε αυτό.Προχθές είχα κάνει υπέρηχο και καρδιοτοκογραφημα και όλα ήταν εντάξει. Έτυχε σε κάποια κάτι τέτοιο να προσέξει αλλαγές στον τρόπο κίνησης ?

Διαφημίσεις

Just now, elpida2019 said:

Κορίτσια μου σήμερα οι κινησεις του μικρούλη μου είναι αργές αδύναμες και νωχελικές σε σύγκριση με άλλες μέρες.Δεν ξανάτυχε αυτό.Προχθές είχα κάνει υπέρηχο και καρδιοτοκογραφημα και όλα ήταν εντάξει. Έτυχε σε κάποια κάτι τέτοιο να προσέξει αλλαγές στον τρόπο κίνησης ?

Κ εμένα μια από τα ίδια σήμερα.. δεν ξέρω γιατί

xLfdp3.png

πρίν από 53 λεπτά , elpida2019 είπε:

Εγω πάντως το χω πάθει αυτό αρκετές φορές. Την πρώτη φορά που μου συνέβη πανικοβληθηκα αλλά μετά από 1-2μερες γινόταν χαμός πάλι. Κοιμούνται αρκετές ώρες και εκτός αυτού όσο περνούν οι εβδομάδες είναι στριμωγμενο και δεν έχει πολύ χώρο. Κάνε όμως και ένα τηλέφωνο στο γιατρό σου να σου φύγει το αγχος

• Μου αρέσει 1

@Eirini89 Αχ Ειρήνη μου να σου πάνε όλα τελειααα μην αγχώνεσαι...σε ζηλεύω που θα την συναντήσεις τόσο γρήγορα (με την καλή εννοια)...μην φοβάσαι μια χαρά θα είναι εδώ κ πιο πρόωρα βγαίνουν και γίνονται ακόμα πιο δυνατά και έξυπνα:)

@elpida2019 Ναι και εμένα μου έχει τύχει που εμένα είναι φουλ ζωηρή όσο δεν πάει όταν αλλάζω μήνα το έχω παρατηρησει 3 μέρες ήταν παααααρα πολύ ήσυχη ούτε το βράδυ που ξάπλωνα δεν την καταλάβαινα έτσι κάνουν περνούν δυνάμεις κ μετά βουρ πάλι!!!Πλέον δεν με αγχώνει το κάνει ανα διαστήματα...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

aDkXp3.png

Just now, Basiliki92 είπε:

@Eirini89 Αχ Ειρήνη μου να σου πάνε όλα τελειααα μην αγχώνεσαι...σε ζηλεύω που θα την συναντήσεις τόσο γρήγορα (με την καλή εννοια)...μην φοβάσαι μια χαρά θα είναι εδώ κ πιο πρόωρα βγαίνουν και γίνονται ακόμα πιο δυνατά και έξυπνα:)

@elpida2019 Ναι και εμένα μου έχει τύχει που εμένα είναι φουλ ζωηρή όσο δεν πάει όταν αλλάζω μήνα το έχω παρατηρησει 3 μέρες ήταν παααααρα πολύ ήσυχη ούτε το βράδυ που ξάπλωνα δεν την καταλάβαινα έτσι κάνουν περνούν δυνάμεις κ μετά βουρ πάλι!!!Πλέον δεν με αγχώνει το κάνει ανα διαστήματα...

Η αληθεια ειναι ανυπομονω πολυ.... αλλα δε θελω να μεινει και πολυ μεσα μωρε...να βγουμε μαζι εστω μωρε μην ειναι και πολυ προωρακι για θερμοκοιτιδα... αλλα πιστευω ναι θα πανε ολα καλα...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, elpida2019 είπε:

Καλε ναι.. Καποιες μερες ειναι σα βαριεστημενο. Αλλες κανει παρτυ. Εχοθν αρχισει να μη χωρανε μωρε τα καημενα. Απλα παρακολουθα καθε μερα να δειχνει σημαδια ζωηροτητας. Κ ολα καλα :)

• Ευχαριστώ 1

6 ώρες πρίν, valentina23 είπε:

Αχ πόσο χαίρομαι!! Μπράβο μεγαλώσατε!! Υπομονη κορίτσι μου θα περάσει γρήγορα ο καιρός θα δεις. Εσύ πως είσαι; 

Εγώ είμαι καλά γενικά λίγο με ταλαιπωρεί η τομή βγάζει υγρά από μια τρυπουλα από τα ραματα και της τελευταιες μέρες άρχισε και από άλλο σημείο ο γιατρός είπε να προσέχω απλά να μην σηκώνω βάρος και να το καθαρίσω με βεταντιν. 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, ba_lily είπε:

Εγώ είμαι καλά γενικά λίγο με ταλαιπωρεί η τομή βγάζει υγρά από μια τρυπουλα από τα ραματα και της τελευταιες μέρες άρχισε και από άλλο σημείο ο γιατρός είπε να προσέχω απλά να μην σηκώνω βάρος και να το καθαρίσω με βεταντιν. 

Ναι θέλει περιποίηση η τομή. Και γω θυμάμαι τη καθάριζα με αποστειρωμενη γάζα και έβαζα μπεταντιν. Επίσης όχι βάρη για κάποιο διάστημα. Ούτε να σκύβεις, Άμα έχεις κάποιο άτομο να σου κάνει τις δουλειές του σπιτιού στην αρχή.

Καλο μηνα κιόλας!!! Να μας πάνε όλα καλά 

Σήμερα μπήκα στο μήνα μου!!! Δεν το πιστευωωωω:-P

• Μου αρέσει 6

Γειά σας κορίτσια μου!! Εγώ σημερα είχα το καρδιοτοκογραφο(έτσι λέγεται νομίζω). Όλα καλά πήγαν. Αν και το μωρό κοιμόταν στην αρχή, αλλά μετά ξεκίνησε τις κλωτσιές. Το βάρος 2500.ενταξει είναι πίσω καμία εβδομάδα.. Τώρα ραντεβου την επόμενη εβδομάδα να δούμε και πόσο βάρος έχει πάρει. Μου έδωσε και τις ενέσεις κορτιζονης να τις πάρω να τις έχω σε περίπτωση που κάτι γινει πριν τις 38εβδ...Πιεση 12 και 8. Εντάξει μου είπε είναι. Ήταν και μεσημέρι. Γιατί συνήθως η πίεση μου είναι 10η 11 με 7.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...