Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Just now, Aria konsta είπε:

Μεγαλουλης μωρέ μου.. το μπεμπακι! Θα γυρίσει μωρέ υπάρχει χρόνος.  

Κανεις ινσουλίνη; 

Μπράβο σας .. ολα καλα δόξα το θεό ♡♡♡ 

Εμεις με το νέο έτος γιατρό πφφφ.... 

Υπέροχα νέα... τι καλαααα ... ποσο χάρηκα κοριτσάκι μου.. δεν πειράζει..μπορείς να κάνεις έναν υπέρηχο για εκείνον σε συνεννόηση με τον γιατρό σου ,να το χαρεί.. άλλωστε τώρα θα ξεκινήσουν πιο συχνά υπέρηχοι. 

Ευχαριστώ! Και γω ειμαι τοσο χαρουμενη!! Ναι αυτους θα τους προλαβει!! ! (επειδη θα χασει κ το ντοπλερ εννοω). 

Just now, valentina23 είπε:

@Mareva μου τι ευχάριστα νέα!! Θα χεις τον αντρουλη σου δίπλα!! Δεν πειράζει που έχει χάσει τους υπερυχους θα χαρεί το πιο όμορφο πράγμα!! Τη γέννηση του παιδιού του!!

Όσο για την απολύμανση. Πολύ βραστό νερό το φοβάμαι μην χαλάσουν. Το καθαρό οινοπνευμα είναι μια πολύ καλή λύση!! Χλωρίνη και dettol ούτε λόγος!! Πολύ χημικουρα. Θα απολυμανθουν βέβαια αλλά τι να το κάνεις... 

Μην τα βάλεις αμεσως στο βραστο νερο. Σκεψου οτι στους 100 βραζει. Στους 60 φαντασου πλενουμε ρουχα, οποτε ασε το λιγο να κρυωσει, πετα ξυδι κ μετα κ το οινόπνευμα θα ναι σαν καινουργια!!! 

Σε ευχαριστώ πολυ για τις ευχες!!! Θα μας χαρει κ θα τον χαρουμε!!! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου, παρήγγειλα φορμακια κοντομανικα από τα hnm...για να τα βάζω στον μπεμπακο σαν εσωρουχακια! Πήρα τα μισά σε μέγεθος 62 εκατοστα και τα άλλα μισά σε 56εκατοστα..λέτε το μέγεθος 56 να είναι άχρηστο; Αν το μωράκι γεννηθεί γύρω στα 52 εκατοστα, θα του είναι οκ το μέγεθος 56 ή με την πάνα κλπ θα είναι μικρό;

Just now, Mareva είπε:

Γιατι δεν τα βαζεις σε βραστο νερο κ ξυδι (να το εχεις κατεβασει απο το ματι) κ να τα αφησεις λιγο; κ μετα αν θες περνα τα με λιγο οινοπνευμα, σκουπισε τα καλα, κ ταπερ. :)

Αγάπες φίλες , έχω να σας ανακοινώσω συγκινημένη , οτι ο αγαπημένος μου θα επιστρέψει από τα ξενα... Τελη Γεναρη!!! Δε θα χει προλαβει κανεναν υπερηχο μεγάλο οπως εμαθε κ για την εγκυμοσύνη μεσω φωτογραφιων, αλλα τουλάχιστον θα προλάβει αλλες εξετάσεις κ φυσικά τον τοκετό!!! Αρχισα να νοιωθω πιο ανάλαφρη, πηρα δυνάμεις!!! 

Ουαου!!! Τι ωραία νέα, μπραβο!!! Έτσι, πάρε τα πάνω σου τώρα θα έχεις τον αντρουλη σου!!!

• Ευχαριστώ 1

Just now, Aria konsta είπε:

Μεγαλουλης μωρέ μου.. το μπεμπακι! Θα γυρίσει μωρέ υπάρχει χρόνος.  

Κανεις ινσουλίνη; 

Μπράβο σας .. ολα καλα δόξα το θεό ♡♡♡ 

Εμεις με το νέο έτος γιατρό πφφφ.... 

Υπέροχα νέα... τι καλαααα ... ποσο χάρηκα κοριτσάκι μου.. δεν πειράζει..μπορείς να κάνεις έναν υπέρηχο για εκείνον σε συνεννόηση με τον γιατρό σου ,να το χαρεί.. άλλωστε τώρα θα ξεκινήσουν πιο συχνά υπέρηχοι. 

όχι ακόμα δεν κάνω. είναι πολύ τσιμπημένα τα πρωινά μου ζάχαρα ενώ κάνω υποδειγματική διατροφή. αν φάω κανα παξιμάδι παραπάνω το απόγευμα προς βράδυ την επόμενη έχω αυξημένο νηστείας. 

καμιά φορά όπως είπες κ εσύ τα ψωμοειδή είναι χειρότερα κ από τούρτες κ μελομακάρονα. όχι οτι έχω τολμήσει να φάω κάτι τέτοιο. εδώ με ανεβάζει το σίδηρο κ το μανταρίνι τζίζας. με τα μακαρόνια με κιμά ήμουν 149. ψιλο οκ.

• Μου αρέσει 1

AuQnp2.png

@Mareva τι τέλεια νέα κοριτσάκι μου!!!! Σε ένα μήνα θα ανταμωσετε επιτέλους!!! Για πόσο καιρό θα μείνει μετά, το ξέρει από τώρα;; Καλά δεν το συζητώ, το να ναι μαζί στη γέννηση του παιδιού του δεν συγκρίνεται με κανέναν υπέρηχο! 

@Evoulini24 κατ εμέ και το μικρό μέγεθος χρειάζεται στην αρχή, γιατί αλλιώς πλεουν τα μικρούλια. Και εσωρουχακια ειδικά θα αλλάζετε συχνά, είτε λόγω διαρροών, είτε επειδή θα βγάζει γουλιτσες το μωρο... 

@Aria konsta μια χαρά είσαι με το ζάχαρο. Αυτό με τα γλυκά και το άμυλο το χω παρατηρήσει κ εγώ κ είναι όντως κουφό. Πχ μπορεί να φάω για πρωινό τοστ ολικής με τυρί κ ντομάτα κ να ανέβει περισσότερο απ το να φάω πχ 2  μελομακάρονα. Το σημαντικό είναι τα συχνά γεύματα για να μην ανεβαίνει απότομα πάντως. Η γιατρός μου έχει πει βράδυ να τρώω φαγητό κανονικά και να αργώ να κοιμηθώ να ξανατρωω κάτι πριν τον τόνο πχ γάλα φρυγανια κλπ. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Evoulini24 είπε:

Κορίτσια μου, παρήγγειλα φορμακια κοντομανικα από τα hnm...για να τα βάζω στον μπεμπακο σαν εσωρουχακια! Πήρα τα μισά σε μέγεθος 62 εκατοστα και τα άλλα μισά σε 56εκατοστα..λέτε το μέγεθος 56 να είναι άχρηστο; Αν το μωράκι γεννηθεί γύρω στα 52 εκατοστα, θα του είναι οκ το μέγεθος 56 ή με την πάνα κλπ θα είναι μικρό;

Ουαου!!! Τι ωραία νέα, μπραβο!!! Έτσι, πάρε τα πάνω σου τώρα θα έχεις τον αντρουλη σου!!!

Ευχαριστώ ευουλινι μου καλο!!! 

Μια χαρα ειναι το 56. :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@Kassandras μια χαρά ο μικρός σου. Μεγαλωνει :x

Εγώ κορίτσια μου αύριο θα κάνω μια γενικη ούρων (για την ακρίβεια θα τα μεταφέρει ο καλος μου, αφού εγώ δνε κουνιέμαι) κ Πέμπτη έχω γιατρό. Τι θα κάνετε μέσ τις γιορτές εσείς; θα δείτε κόσμο; 

Just now, vivi.nik. είπε:

@Mareva τι τέλεια νέα κοριτσάκι μου!!!! Σε ένα μήνα θα ανταμωσετε επιτέλους!!! Για πόσο καιρό θα μείνει μετά, το ξέρει από τώρα;; Καλά δεν το συζητώ, το να ναι μαζί στη γέννηση του παιδιού του δεν συγκρίνεται με κανέναν υπέρηχο! 

@Evoulini24 κατ εμέ και το μικρό μέγεθος χρειάζεται στην αρχή, γιατί αλλιώς πλεουν τα μικρούλια. Και εσωρουχακια ειδικά θα αλλάζετε συχνά, είτε λόγω διαρροών, είτε επειδή θα βγάζει γουλιτσες το μωρο... 

@Aria konsta μια χαρά είσαι με το ζάχαρο. Αυτό με τα γλυκά και το άμυλο το χω παρατηρήσει κ εγώ κ είναι όντως κουφό. Πχ μπορεί να φάω για πρωινό τοστ ολικής με τυρί κ ντομάτα κ να ανέβει περισσότερο απ το να φάω πχ 2  μελομακάρονα. Το σημαντικό είναι τα συχνά γεύματα για να μην ανεβαίνει απότομα πάντως. Η γιατρός μου έχει πει βράδυ να τρώω φαγητό κανονικά και να αργώ να κοιμηθώ να ξανατρωω κάτι πριν τον τόνο πχ γάλα φρυγανια κλπ. 

Αγάπη μου ομορφη 4 μηνες θα μεινει! Μπορεί να ακουγεται λιγο αλλα σκεφτειτε, θα ναι σα να χει παρει ο αντρας σας 4 μηνες αδεια κ να ναι 24/7 μαζι σας!!! Ετσι δε θα χρειαστουν τα πλάνα Α κ Β κ C  που κανα  τι θα γινει αν γεννησω κ εχω εδω το παιδι, αν το παιδι είναι στο μπαμπά του αλλα εγω μονη, τι θα γινόταν μέρα ή νυχτα αν έσπαγαν τα νερα, ποιος θα κουβαλουσε βαλιτσες, ποιος θα με πήγαινε κλπ.. :)

• Μου αρέσει 5

Just now, Mighty86 είπε:

όχι ακόμα δεν κάνω. είναι πολύ τσιμπημένα τα πρωινά μου ζάχαρα ενώ κάνω υποδειγματική διατροφή. αν φάω κανα παξιμάδι παραπάνω το απόγευμα προς βράδυ την επόμενη έχω αυξημένο νηστείας. 

καμιά φορά όπως είπες κ εσύ τα ψωμοειδή είναι χειρότερα κ από τούρτες κ μελομακάρονα. όχι οτι έχω τολμήσει να φάω κάτι τέτοιο. εδώ με ανεβάζει το σίδηρο κ το μανταρίνι τζίζας. με τα μακαρόνια με κιμά ήμουν 149. ψιλο οκ.

Σε ανεβάζει το σίδηρο;;; όντως τωρα ;;; εχω βολευτεί με φρυγανιά και παξιμαδακια αντί για ψωμί γτ κ το ολικής ανεβάζει δυστυχώς.  Φαντασου οτι κορυφώνεται 34 με 36 εβδομάδες αν ανεβαίνει το νηστείας δε βλέπω να γλυτώνεις.  

Just now, vivi.nik. είπε:

Ναι ναι πράγματι είναι εντελώς κουφο .. 

Και εμενα μου εχει δώσει πρόγραμμα και μου εχει πει να μην μένω ωρες νηστική, πριν πεσω για ύπνο σίγουρα ένα ποτήρι άπαχο γαλα.

PpoEp2.png AvlAp2.png 

@Evoulini24 απ ότι ξέρω τα νούμερα παίζουν κι ανάλογα την εταιρεία. Το 0 νούμερο μην πάρεις πολλά. 2-3 μεγαλώνουν πολύ γρήγορα. Το 3 μηνών εφοδιασου με περισσότερα. Λερωνονται και θέλουν συνέχεια άλλαγμα. Πάρε κάποια στην αρχή και μέτα βλέπεις. Είναι και πόσα κιλά θα γεννηθεί το μικρό. Αχ με το καλό οι αγορές!! Στα h m με κάρτα πληρώνεις; νομίζω δεν υπάρχει αντικαταβολή. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Mareva είπε:

Αγάπη μου ομορφη 4 μηνες θα μεινει! Μπορεί να ακουγεται λιγο αλλα σκεφτειτε, θα ναι σα να χει παρει ο αντρας σας 4 μηνες αδεια κ να ναι 24/7 μαζι σας!!! Ετσι δε θα χρειαστουν τα πλάνα Α κ Β κ C  που κανα  τι θα γινει αν γεννησω κ εχω εδω το παιδι, αν το παιδι είναι στο μπαμπά του αλλα εγω μονη, τι θα γινόταν μέρα ή νυχτα αν έσπαγαν τα νερα, ποιος θα κουβαλουσε βαλιτσες, ποιος θα με πήγαινε κλπ.. :)

Δεν το συζητώ, ακούγεται υπέροχο πραγματικά! Ο τι καλύτερο πραγματικά!!! 

Μεγαλη αλήθεια αυτό που λέει η Βαλεντινα. Τα νούμερα στα Orchestra πχ και στα prenatal είναι πολύ μικρότερα απ ότι των mothercare, Zara, h and m. Οπότε να το έχετε κι αυτό στα υπ όψιν! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, valentina23 είπε:

@Evoulini24 απ ότι ξέρω τα νούμερα παίζουν κι ανάλογα την εταιρεία. Το 0 νούμερο μην πάρεις πολλά. 2-3 μεγαλώνουν πολύ γρήγορα. Το 3 μηνών εφοδιασου με περισσότερα. Λερωνονται και θέλουν συνέχεια άλλαγμα. Πάρε κάποια στην αρχή και μέτα βλέπεις. Είναι και πόσα κιλά θα γεννηθεί το μικρό. Αχ με το καλό οι αγορές!! Στα h m με κάρτα πληρώνεις; νομίζω δεν υπάρχει αντικαταβολή. 

@valentina23 έχει αντικαταβολή ανοίγεις λογαριασμό στην hm και σου δίνει την δυνατότητα αντικαταβολή...εγω πάντως ένα κολανακι που πήρα zara για την μπέμπα έτσι για το καλό πολύ καλή ποιότητα σίγουρα θα πάρω κ αλλά στις εκπτώσεις...απλα το zara δεν έχει αντικαταβολή...επισης παρήγγειλα κ από την Nike ένα φορμάκι με σκουφακι και καλτσακια σετ...:-D αυτά τίποτα άλλο! 

aDkXp3.png

Just now, Basiliki92 είπε:

@valentina23 έχει αντικαταβολή ανοίγεις λογαριασμό στην hm και σου δίνει την δυνατότητα αντικαταβολή...εγω πάντως ένα κολανακι που πήρα zara για την μπέμπα έτσι για το καλό πολύ καλή ποιότητα σίγουρα θα πάρω κ αλλά στις εκπτώσεις...απλα το zara δεν έχει αντικαταβολή...επισης παρήγγειλα κ από την Nike ένα φορμάκι με σκουφακι και καλτσακια σετ...:-D αυτά τίποτα άλλο! 

Σοβαρά;; εγώ είχα δει μόνο με κάρτα μπορείς να πληρώσεις. Θα το τσεκάρω!! Ευχαριστώ πάρα πολύ!! 

• Μου αρέσει 1

@valentina23 και η εφαρμογή της Nike αν την κατεβάσεις στο κινητό σου από το Android έχει αντικαταβολή σκεψ ου έρχονται από εξωτερικό κ βάζει συνεχώς εκπτώσεις συμφέρει πολύ κλτρα από το να ψάχνεις στα μαγαζια που τα έχει κ πολυ ακριβότερα σκεψ ου το σετακι το πήρα κάποια στιγμή 16 ευρώ π είχε εκπτώσεις...ααα κ χωρίς μεταφορικά παρακαλώ ειδικά για τα παιδάκια ότι κλτρο.

• Ευχαριστώ 1

aDkXp3.png

35 minutes ago, Evoulini24 said:

Εγώ παίρνω κυρίως 3-6 κ 6-9 μηνων! Τα πολύ μικρά θα φορεθούν τόσο λίγο... Καλύτερα να γυρίζεις λίγο τα μανικακια παρα να του στενεύουν αμεσως.ετσι μου λένε κι εμένα δηλαδή δεν ήξερα

Ένα που πήρα σετακι από hm στο 62 είναι τόσο δα ..μάλλον δε θα το βάλει είναι κ κορμάκι με κολανακι για πιο ανοιξη:|φορμακια εξόδου πήρα από hm τώρα στο 6-9 μηνων

• Μου αρέσει 1

rqbzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...