Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Just now, giwta_86 είπε:

Άρια μου για λόγους υγείας επιτρέπονται οι μετακινήσεις μετά τις 9..καλα νέα να έχεις!! Θα περιμένουμε νέα σου!! 

Θα εχω μαζί μου και την άδεια και τον υπέρηχο οπότε λογικά πιάνει. 

Μακαρι να ειναι ολα καλα ... κοριτσάκι μου.. εννοείται θα σας πω . 

• Μου αρέσει 2

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Natasapal 27 +1 μπαίνεις στον έβδομο μήνα. Είναι λίγο μπέρδεμα γενικά οι μήνες και οι εβδομάδες.

@Aria konsta με το καλό ο υπερυχος. Όλα καλά να είναι.. Να ηρεμήσεις και συ. Για λόγους υγείας επιτρέπεται! 

@Aria konstakonsta καλή επιτυχία γλυκιά μου ας είναι τιποτακι και να περάσει !περιμένω νέα σου !

@basw2 καλέ μην αγχώνεσαι τόσο!νομίζω όταν έχεις μια καλή εγκυμοσύνη η μέρα του υπερήχου είναι γιορτή !για εμενα είναι εφιάλτης για ευνόητους λόγους χαχαχαχα!

aDqFp2.png

Just now, Pepi88 είπε:

@Aria konstakonsta καλή επιτυχία γλυκιά μου ας είναι τιποτακι και να περάσει !περιμένω νέα σου !

@basw2 καλέ μην αγχώνεσαι τόσο!νομίζω όταν έχεις μια καλή εγκυμοσύνη η μέρα του υπερήχου είναι γιορτή !για εμενα είναι εφιάλτης για ευνόητους λόγους χαχαχαχα!

Ax κοριτσάκι μου έχεις τόσο δίκιο... Απλα και εγώ δεν περνάω ονειρεμένη εγκυμοσύνη... Έχω εμετό ακόμα διάρροια λόγω θεμάτων στο έντερο...θεμα με τον τράχηλο που μόνο άγχος μου φέρνει. Σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνετε αυτό που περνάς εσύ αλλά και μένα η καθημερινότητα μ είναι δύσκολη και έχει επιβαρύνει την ψυχολογία μου... 

• Λυπημένη/-ος 1

1 ώρα πρίν, basw2 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου.νομιζω πρέπει να κλείσουμε και την 27η.αρα 27 και μια μπαίνεις στον έβδομο.και εγώ πάνω κάτω στα ίδια είμαι. 24+2 σήμερα.... Κορίτσια μ έχω υπερηχο και έχω άγχος... Καλε ποτέ θα ηρεμήσω εγώ.... 

Εγώ αύριο θα είμαι 27+1, οπότε μπαίνω στον έβδομο μήνα!! Απίστευτο μου φαίνεται.. πώς πέρασε ο καιρός έτσι...μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά!! Τελευταία φορά ο τράχηλος ήταν στο 27; Ή στο 29; Γράφουμε τόσες εδώ μέσα και ξεχνάω πφφφ

1 ώρα πρίν, basw2 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου.νομιζω πρέπει να κλείσουμε και την 27η.αρα 27 και μια μπαίνεις στον έβδομο.και εγώ πάνω κάτω στα ίδια είμαι. 24+2 σήμερα.... Κορίτσια μ έχω υπερηχο και έχω άγχος... Καλε ποτέ θα ηρεμήσω εγώ.... 

Εγώ αύριο θα είμαι 27+1, οπότε μπαίνω στον έβδομο μήνα!! Απίστευτο μου φαίνεται.. πώς πέρασε ο καιρός έτσι...μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά!! Τελευταία φορά ο τράχηλος ήταν στο 27; Ή στο 29; Γράφουμε τόσες εδώ μέσα και ξεχνάω πφφφ

Διαφημίσεις

Just now, basw2 είπε:

Ax κοριτσάκι μου έχεις τόσο δίκιο... Απλα και εγώ δεν περνάω ονειρεμένη εγκυμοσύνη... Έχω εμετό ακόμα διάρροια λόγω θεμάτων στο έντερο...θεμα με τον τράχηλο που μόνο άγχος μου φέρνει. Σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνετε αυτό που περνάς εσύ αλλά και μένα η καθημερινότητα μ είναι δύσκολη και έχει επιβαρύνει την ψυχολογία μου... 

Ααααα οκ πέρα από τον τράχηλο που τσεκαρες τα άλλα δεν τα ήξερα !αλλά και πάλι θα δεις το μικρακι σου μωρέ!!!!! βαθιές αναπνοές γενικά!έτσι μου λένε οι μαίες εδώ μέσα !βαθιές αναπνοές και ψυχραιμία γιατί οτιδήποτε άλλο επιβαρύνει την κατάσταση αυτό να θυμάσαι!

Just now, Evoulini24 είπε:

Εγώ σε τρεις μέρες !βρε πως περνάει ο καιρός..

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

Κορίτσια μ μόλις γύρισα.η μικρή είναι 30 πόντους 680 γραμμάρια. Είναι μια χαρά το πουλάκι μου. Στα δικά μου τώρα. Ο τράχηλος δείχνει καλύτερα πήγε 2.8 και λίγο παραπάνω..σε δύο εβδομάδες πάλι μέτρηση. Το σημερινό εύρημα είναι ότι κάνω μικρές συσπάσεις οι οποίες μπορεί να οφείλονται και στην κούραση του ταξιδιού γιατί για να πάω στο γιατρό θέλω μιάμιση ώρα. Μ έδωσε βολταρεν υποθετα να ηρεμήσει λίγο η μήτρα. Ρε κορίτσια δεν τις καταλαβαίνω τις συσπάσεις....βεβαια μ είπε ότι είναι μικρές οπότε γι αυτό μάλλον.... Περιμένω με αγωνία τα νέα της Άρια.... Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου μια μια ξεχωριστά για τα γλυκά σας λόγια... 

• Μου αρέσει 9

Just now, basw2 είπε:

Κορίτσια μ μόλις γύρισα.η μικρή είναι 30 πόντους 680 γραμμάρια. Είναι μια χαρά το πουλάκι μου. Στα δικά μου τώρα. Ο τράχηλος δείχνει καλύτερα πήγε 2.8 και λίγο παραπάνω..σε δύο εβδομάδες πάλι μέτρηση. Το σημερινό εύρημα είναι ότι κάνω μικρές συσπάσεις οι οποίες μπορεί να οφείλονται και στην κούραση του ταξιδιού γιατί για να πάω στο γιατρό θέλω μιάμιση ώρα. Μ έδωσε βολταρεν υποθετα να ηρεμήσει λίγο η μήτρα. Ρε κορίτσια δεν τις καταλαβαίνω τις συσπάσεις....βεβαια μ είπε ότι είναι μικρές οπότε γι αυτό μάλλον.... Περιμένω με αγωνία τα νέα της Άρια.... Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου μια μια ξεχωριστά για τα γλυκά σας λόγια... 

Αχ πολυ ευχάριστα τα νέα σου!! Χαίρομαι για το νινακι σου. Όσον αφορά στις συσπάσεις, τι να πω, ούτε εγώ τις βιώσει ποτέ.. Πάντως αφού υπάρχει λύση και γι αυτό, να μην ανησυχείς 

• Ευχαριστώ 1

LJRHp2.png

@basw2 πολύ καλά τα νέα σου!! Μια χαρά η μπουμπού σου! Σε ποια εβδομαδα είσαι; όσο για τις συσπάσεις ούτε εγώ έχω καταλάβει πως είναι... Μπορεί να έχω κιολας:???:

@Aria konsta περιμένουμε νέα σου!! 

Just now, valentina23 είπε:

@basw2 πολύ καλά τα νέα σου!! Μια χαρά η μπουμπού σου! Σε ποια εβδομαδα είσαι; όσο για τις συσπάσεις ούτε εγώ έχω καταλάβει πως είναι... Μπορεί να έχω κιολας:???:

@Aria konsta περιμένουμε νέα σου!! 

Είμαι 24+2 σήμερα.... Σ ευχαριστώ γλυκιά μου!!! Έκανα συσπάσεις στο μηχάνημα φαινοντουσαν και εγώ τπτ γαϊδούρα.....μ εκεί γιατρός τώρα δεν καταλαβαίνεις τπτ εγώ κυρία. 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, basw2 είπε:

Αχ πολύ ωραία τα νέα σου μπράβο!!! Χαίρομαι που είναι μια χαρά το κοριτσάκι σας!!! Τις συσπάσεις δεν τις καταλαβαίνω ούτε εγώ τελικά..νόμιζα ότι τις καταλάβαινα όταν σηκωνομουν όρθια αλλά ήταν ο μπεμπακος!! Την τελευταία φορά πόσο ήταν ο τράχηλος; 27; Κι εγώ έχω ραντεβού την Τετάρτη και εύχομαι να έχει ανέβει!!

Κοριτσάκια μου γυρισα απο το γιατρό! 

Δοξα το θεό το μωράκι μου είναι καλά,  μεγάλωσε πολυ ειναι 876γρ. Μου είπε ότι ειναι λίγο πάνω από τις μετρήσεις το τρώει ολο το φαγητό του . Μας έκανε επιτέλους την χάρη και είδαμε προσωπάκι ειναι ένας γλύκας μωρε μου ... 

Και τωρα στο θέμα αιμα . ΚΟΥΦΆΘΗΚΑ δεν ειναι αποκόλληση.. ηταν απο τον τράχηλο.. τον οποίο ρίχνει κουτουλιές ο μπέμπης και τον τραυμάτισε μαλλον και σε συνδυασμό από επαφή και έγινε. Ο τράχηλος είναι 3.5 δεν ειναι κοντος αλλα μου ειπε να προσεχω να τον κρατήσουμε εκει ,οχι βάρος, κούραση τέλος οι επαφές και ενα ουτροτζεσταν .

Με το νέο έτος ξανα πάλι.. 

Και μου έγραψε και την καμπύλη να την κάνω μεχρι τις 28 του μηνα ! 

• Μου αρέσει 6

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Just now, Aria konsta said:

Δοξα το θεό το μωράκι μου είναι καλά,  μεγάλωσε πολυ ειναι 876γρ. Μου είπε ότι ειναι λίγο πάνω από τις μετρήσεις το τρώει ολο το φαγητό του . Μας έκανε επιτέλους την χάρη και είδαμε προσωπάκι ειναι ένας γλύκας μωρε μου ... 

Και τωρα στο θέμα αιμα . ΚΟΥΦΆΘΗΚΑ δεν ειναι αποκόλληση.. ηταν απο τον τράχηλο.. τον οποίο ρίχνει κουτσουλιές ο μπέμπης και τον τραυμάτισε μαλλον και σε συνδυασμό από επαφή και έγινε. Ο τράχηλος είναι 3.5 δεν ειναι κοντος αλλα μου ειπε να προσεχω να τον κρατήσουμε εκει ,οχι βάρος, κούραση τέλος οι επαφές και ενα ουτροτζεσταν .

Καλε τι παίδαρος είναι αυτός... Φτου φτου.. Μπράβο τέλεια τα νέα σου!! Ελπίζω να ηρέμησες μετά από την λαχτάρα που πήρες.. 

Just now, giwta_86 είπε:

Καλε τι παίδαρος είναι αυτός... Φτου φτου.. Μπράβο τέλεια τα νέα σου!! Ελπίζω να ηρέμησες μετά από την λαχτάρα που πήρες.. 

Ηρεμησα αλλα και δεν ηρέμησα.. δηλαδή όταν μεγαλώσει περισσότερο τι θα γίνει;; Μου ειπε οτι μπορει να ξαναδω .. 

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Just now, Aria konsta είπε:

Και τωρα στο θέμα αιμα . ΚΟΥΦΆΘΗΚΑ δεν ειναι αποκόλληση.. ηταν απο τον τράχηλο.. τον οποίο ρίχνει κουτσουλιές ο μπέμπης και τον τραυμάτισε μαλλον και σε συνδυασμό από επαφή και έγινε. Ο τράχηλος είναι 3.5 δεν ειναι κοντος αλλα μου ειπε να προσεχω να τον κρατήσουμε εκει ,οχι βάρος, κούραση τέλος οι επαφές και ενα ουτροτζεσταν .

Πλάκα κάνεις.. Κοίτα τι μπορεί να πάθει κάνεις. Πρώτη φορά το διαβάζω/ ακούω αυτό. Τι να πω, τι δύναμη έχει αυτό το παιδί πια?! Πάντως μην ανησυχείς, από θέμα τραχήλου είσαι πολύ καλά σε σχέση με τις πιο πολλές από μας. Μείωσε λίγο τους ρυθμούς σου και όλα καλά θα πάνε. 

LJRHp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...