Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Just now, elpida2019 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα. Έχει κάποια άλλη που να αντιμετωπίζει έντονο πρόβλημα με δυσκοιλιότητα ? Πως αντιμετωπίζεται?

Κι εγώ έχω θεμα.. Ασε σε νιωθω απόλυτα.. Ούτε εγώ ήθελα να πάρω σκευάσματα, πίνω πολυυυυυυ νερό, ειδικά το πρωί με άδειο στομάχι και με βοηθαει μπορώ να πω. Επίσης βοηθάει το Activia το γιαούρτι με ακτινίδιο η δαμάσκηνο καθώς και τα δημητριακά τύπου Αll Bran. Επίσης σε πολύ δύσκολες μέρες φτιάχνω smoothies το πρωί με πορτοκαλί, καρότο, μήλο και παντζάρι κάτι που επίσης με βοηθαει πολύ. 

• Μου αρέσει 2

LJRHp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Mighty86 said:

Τρεις μέρες;;; Ζορικο. Νερό πίνεις πολύ;κρέατα,όσπρια κτλ;είναι πολλές τρεις μέρες ίσως θα έπρεπε να το πάρεις το σιρόπι δεν ξερω

Θα δω αν μέχρι αύριο συνεχίσει έτσι θα πρέπει να πάρω. Νερό όσο γίνεται το προσπαθώ όσπρια τρώω δεν ξέρω τι φταιει

Just now, elpida2019 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα. Έχει κάποια άλλη που να αντιμετωπίζει έντονο πρόβλημα με δυσκοιλιότητα ? Πως αντιμετωπίζεται?

Κι εγώ έχω πρόβλημα. Είχα και πριν βέβαια δηλαδή πάντα κάθε δύο μέρες πήγαινα. Τώρα προσπαθώ με ακτινίδια και βρώμη αλλά δε βλέπω και τεράστια διαφορά. 

rqbzp3.png

Θα δω αν μέχρι αύριο συνεχίσει έτσι θα πρέπει να πάρω. Νερό όσο γίνεται το προσπαθώ όσπρια τρώω δεν ξέρω τι φταιει

Σε εμένα στάνταρ φταίει ο σίδηρος που παίρνω 2 φορες τη μέρα.. Παλιά δεν ειχα ποτέ τέτοια θέματα.. 

LJRHp2.png

Just now, Rina-Katerina said:

Σε εμένα στάνταρ φταίει ο σίδηρος που παίρνω 2 φορες τη μέρα.. Παλιά δεν ειχα ποτέ τέτοια θέματα.. 

Ή αλήθεια πήρα επιπλέον σίδηρο γιατί οι αποθήκες μου άδειασαν αλλά πήρα ένα που έπαιρνα παλαιότερα και δεν είχα θέμα. Λες να ναι αυτό?

Διαφημίσεις

Ή αλήθεια πήρα επιπλέον σίδηρο γιατί οι αποθήκες μου άδειασαν αλλά πήρα ένα που έπαιρνα παλαιότερα και δεν είχα θέμα. Λες να ναι αυτό?

Σε εμένα είναι σίγουρα αυτό.. Ειδικά στις αρχές πήγαινα τουαλέτα μια φορά στις 4 η 5 μέρες.. Τώρα τον εχω συνηθίσει αλλά κάποιες μέρες με πιάνει δυσκοιλιοτητα οπότε κάνω αυτα που προανέφερα για να βοηθηθω.. 

• Ευχαριστώ 1

LJRHp2.png

Just now, elpida2019 said:

Σε υγρή μορφή είναι καλύτερα από ότι σε χάπι για τη δυσκοιλιότητα

• Ευχαριστώ 1

rqbzp3.png

@elpida2019 Κορίτσι μου εμένα μόνο τα ακτινίδια με βοηθάνε τρώω 2 την μέρα και μέχρι στιγμής όλα καλά...βεβαια γενικά το σίδερο με πειράζει κ εμένα όχι τόσο δυσκοιλιότητα όσο το αντίθετο...μια έτσι μια αλλιώς χαχαχαχα δεν δίνω σημασία πλέον...αλλα έχω βάλει τα ακτινίδια στην καθημερινότητα τα δαμάσκηνα δεν με βοήθησαν...επισης δοκίμασε να ξεκινήσεις το κέφι βοηθάει πααααρα πολύ στο έντερο και είναι φουλ στις βιταμίνες...

• Ευχαριστώ 1

aDkXp3.png

@elpida2019 μήπως να το αναφέρεις στο γιατρό σου Μήπως σου αλλάξει σίδηρο?Κι εγώ πιστεύω ότι φταίει ο σίδηρος.εκτος από φρούτα και γιαούρτια βοηθάνε και οι σαλάτες οι πράσινες!Ελπίζω σύντομα να απαλλαγείς απ αυτό γιατί είναι βασανιστικό!

• Ευχαριστώ 1

NmUgp3.png

Κορίτσια καλημέρα!! Κ γω εχω κ ειχα κ πριν προβλημα, κ εν τελει βοηθάνε δαμασκηνα, μπαμιες, φακες κ πολυ νερο... Επισης Γαλα Μαγνησιας εχω εδω κ πινω σπανια μπας κ βοηθησει. Και βοηθαει απλα δε θελω να νοιωθω ετσι μιας κ αυτο ειναι φυτικο μεν αλλα σκευασμα δε. Ποναω κιολας καποιες μερες κ δεν ξερω που να αποδώσω τον πονο!!! 

Κ κατι να γελάσουμε.. Black friday σημερα, μπηκα στο pat pat κ πραγματικά χαθηκα λιγο, χαμος... Ομως βρηκα πυτζαμες εγκυμοσυνης/θηλασμου, κοριτσια οσες ειναι ηδη μανουλες γνωριζουν, οσες ομως ειναι η πρωτη σας εγκυμοσύνη, μην το αμελεισετε. 1-2 πυτζαμακια για την κλινικη κ επειτα (βρηκα με 5-6ευρω) πιστεψτε με θα τα χρειαστείτε. Νυχτικα για να μπορειτε ευκολα να εξυπηρετηθείτε μετα τη γεννα. Ειτε φτ ειτε καισαρικη, οι πρώτες μερες ειναι λιγο δυσκολες. :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, basw2 είπε:

Πω πω βρε κορίτσι μου περαστικά σου εύχομαι....τοσο ανεβασμένες ήταν οι τιμές που χρειάζεσαι τρεις φορές την ημέρα ινσουλίνη? Είχες κάποιο σύμπτωμα η μόνο από την καμπύλη το κατάλαβες? 

Καλημέρα. Κανένα σύμπτωμα από την καμπύλη το είδαμε. 247 πήγε . Μου έδωσε και μια διατροφή να κάνω ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να πέσει μου είπε όχι μέχρι να γεννήσω. Την μέρα της γέννας θα την κόψω. Κορίτσια δώστε καμιά ιδέα τι κάνουμε με της καούρες με έχουν ρημάξει 

Καλημέρα κορίτσια!χθες πήγα γιατρό ..ο τράχηλος στα ίδια οπότε συνεχίζεται ξάπλα φάρμακα και ενέσεις..μου είπε ότι πρώτο μαξιλαράκι είναι οι 28 βδομάδες δεύτερο 32 .. πολύ αγχωτικό γιατί οι 28 μου φαίνονται και κοντά και μακριά..μου έδωσε και ένα έξτρα χάπι για συσπάσεις..αύριο καμπύλη ζαχάρου... Ο μπέμπης είναι 890 γραμ.και πολύ ζωηρός με έχει τσακίσει στις κλωτσιές με ιδιαίτερη αγάπη στην κύστη μου αλλά χαλάλι...αυτά!

πρίν από 6 λεπτά , ba_lily είπε:

Καλημέρα. Κανένα σύμπτωμα από την καμπύλη το είδαμε. 247 πήγε . Μου έδωσε και μια διατροφή να κάνω ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να πέσει μου είπε όχι μέχρι να γεννήσω. Την μέρα της γέννας θα την κόψω. Κορίτσια δώστε καμιά ιδέα τι κάνουμε με της καούρες με έχουν ρημάξει 

Gaviscon double action εμένα αυτό με έσωσε στην αρχή που είχα τρελές καούρες και φούσκωμα..ρώτα φυσικά πρώτα τον γιατρό σου ..

• Μου αρέσει 3

aDqFp2.png

πρίν από 41 λεπτά , ba_lily είπε:

Νομίζω ότι και το κρύο γάλα βοηθάει στην καουρα... Αλλα όπως σου είπε και η πέπη δίνουν και φάρμακα. Εμένα μ έδωσε το malox αλλά δεν έχω ακόμα οπότε δεν το έχω αν χρειαστεί. Με λιγη προσοχή όλα θα πάνε καλά με το σάκχαρο μην αγχώνεσαι 

Just now, Pepi88 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!χθες πήγα γιατρό ..ο τράχηλος στα ίδια οπότε συνεχίζεται ξάπλα φάρμακα και ενέσεις..μου είπε ότι πρώτο μαξιλαράκι είναι οι 28 βδομάδες δεύτερο 32 .. πολύ αγχωτικό γιατί οι 28 μου φαίνονται και κοντά και μακριά..μου έδωσε και ένα έξτρα χάπι για συσπάσεις..αύριο καμπύλη ζαχάρου... Ο μπέμπης είναι 890 γραμ.και πολύ ζωηρός με έχει τσακίσει στις κλωτσιές με ιδιαίτερη αγάπη στην κύστη μου αλλά χαλάλι...αυτά!

Gaviscon double action εμένα αυτό με έσωσε στην αρχή που είχα τρελές καούρες και φούσκωμα..ρώτα φυσικά πρώτα τον γιατρό σου ..

Πεπακι μου γλυκό να δεις πως θα περάσει ο καιρός και θα πιάνεις το ένα μαξιλάρι μέτα το άλλο. Θα περασει ο καιρός και όλα θα είναι καλά.μπράβο σου κορίτσι μου. Είσαι μαχητρια. 

• Ευχαριστώ 1

13 ώρες πρίν, Mighty86 είπε:

Τρεις μέρες;;; Ζορικο. Νερό πίνεις πολύ;κρέατα,όσπρια κτλ;είναι πολλές τρεις μέρες ίσως θα έπρεπε να το πάρεις το σιρόπι δεν ξερω

Αν εννοείς τα 2000 νομιζω γίνεται όταν γεννήσεις κάνουν στο μαιευτήριο την αίτηση

Καλησπέρα κορίτσια μόλις γυρίσαμε από το γιατρό κάναμε υπερηχο ο πλακουντας ψηλά ο τράχηλος μεγάλος  η μπέμπα μια χαρά ζωηρή και μεγάλο μωρό μας είπε ο γιατρός πάνω από μέσο όρο και λογικό γιατί είμαστε ψηλοί κ οι 2 γονείς. 588 γραμμάρια είναι. Τον ρώτησα που νιώθω τις τελευταίες μέρες καποιες φορες σε ένα σημείο της κοιλιάς σκληρό για λίγο σαν να μαζεύεται εκεί ή πιέζει το μωρό χωρις ενόχληση ομως μην είναι συσπάσεις αλλα μου είπε ότι δεν έχω συσπάσεις κ είναι το μωρό. Επίσης έχω πάρει 8 κιλά και είπε να προσέχω τη διατροφή μου μην πάρω πολλά ακόμα και να κινούμαι να περπατάω κ ότι κανονικά θα πρέπει να πάρεις σε μια εγκυμοσύνη 11 με 13 κιλά. Σε 2 βδομάδες θα κάνω και την καμπύλη ζαχάρου (για 2η φορα λόγω ότι σε μια εξεταση ειχε δει λίγο ανεβασμένο το ζάχαρο κ με ειχε βάλει να την κάνω νωρίς που μάλλον ειχα ξεχαστει κ φαει πριν την μέτρηση ζαχαρου) η πρώτη καμπύλη ειχε βγει πολύ καλή ελπίζω και δευτερη

• Μου αρέσει 4

XtYXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...