Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Just now, Evoulini24 είπε:

Καλημέρα, κορίτσια μου!! Γύρισα απο τον γιατρό μου...ο τράχηλος ανέβηκε στο 26! Πριν μια εβδομάδα ήταν 24! Οπότε μου είπε συνεχίζουμε προγεστερόνη και μαγνήσιο κι αν τυχόν μικρύνει ο τράχηλος (μέχρι την 27η εβδομαδα) θα βάλουμε πεσσο!! Μου είπε όμως ότι μάλλον έτσι θα πάει μέχρι τέλους!! Μακαριιιι

Τον ρώτησα αν μπορώ να περπατάω 15 λεπτά την ημέρα και μου είπε ναι αλλά ως εκεί, όχι παραπάνω!!

Καλημέρα κορίτσι μου... Μπραβο ωραία τα νεακια σου. Και εμένα ακριβώς την ίδια αντιμετωπιση μ εσένα είχε. Προγεστερονη και αν πέσει μέχρι 25η θα βάλουμε πεσσο. Τι να πω εύχομαι να μείνει σταθερός βρε παιδιά...αλλιώς και το δαχτυλίδι να βάλουμε δεν είναι και κάτι φοβερό..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, basw2 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου... Μπραβο ωραία τα νεακια σου. Και εμένα ακριβώς την ίδια αντιμετωπιση μ εσένα είχε. Προγεστερονη και αν πέσει μέχρι 25η θα βάλουμε πεσσο. Τι να πω εύχομαι να μείνει σταθερός βρε παιδιά...αλλιώς και το δαχτυλίδι να βάλουμε δεν είναι και κάτι φοβερό..

Εσένα τώρα είναι στο 27; Περπατάς καθόλου;

Εσένα τώρα είναι στο 27; Περπατάς καθόλου;

Ναι ήταν 27.οπως μ είπε ο γιατρός κάποιες γυναίκες είναι φτιαγμένες έτσι περισσότερη σημασία έχει να είναι σκληρός και να μην ανοίγει. Δεν περπατάω γιατί είμαι μούχλα γενικά!!!! Αλλά μ είπε ότι δεν είναι της θεωρίας τελείως κατω ξάπλα δε θεωρεί ότι βοηθάει. Του λέει ο άντρας μ δλδ να προσέχει και του λέει καλά φαντάζομαι δεν θα πάει και για σκάψιμο!!!! Οπότε λίγη προσοχή σε βάρη και όχι πολύ κούραση 

• Μου αρέσει 1

Just now, basw2 είπε:

Ναι ήταν 27.οπως μ είπε ο γιατρός κάποιες γυναίκες είναι φτιαγμένες έτσι περισσότερη σημασία έχει να είναι σκληρός και να μην ανοίγει. Δεν περπατάω γιατί είμαι μούχλα γενικά!!!! Αλλά μ είπε ότι δεν είναι της θεωρίας τελείως κατω ξάπλα δε θεωρεί ότι βοηθάει. Του λέει ο άντρας μ δλδ να προσέχει και του λέει καλά φαντάζομαι δεν θα πάει και για σκάψιμο!!!! Οπότε λίγη προσοχή σε βάρη και όχι πολύ κούραση 

Ξεκούραση, προσοχή κι όλα θα πάνε καλά!! Εσύ πότε έχεις ραντεβού τώρα; Την άλλη εβδομάδα;

Ξεκούραση, προσοχή κι όλα θα πάνε καλά!! Εσύ πότε έχεις ραντεβού τώρα; Την άλλη εβδομάδα;

Σε δύο εβδομάδες θα πάω πάλι. Εσύ? Α κάνω και μια φορά την Εβδομάδα ένεση προγεστερονης.... 

Διαφημίσεις

Just now, basw2 είπε:

Σε δύο εβδομάδες θα πάω πάλι. Εσύ? Α κάνω και μια φορά την Εβδομάδα ένεση προγεστερονης.... 

Εγώ σε 3 εβδομάδες ξανά!! Ένεση ε; Δε μου έχει πει κάτι εμένα...

καλημέρα κορίτσια! καλέ πολύ συχνά έχετε εσείς ραντεβού. εμένα αν δεν περάσουν 31-32 μέρες τουλάχιστον γιατρός δεν με βλέπει...παρατημένη με έχουν μου φαίνεται.. 

πολύ πρόβλημα με τράχηλο σε αυτό το γκρουπ. σκέφτομαι καμιά φορά να περπατάω πιο συχνά ,να κάνω ασκήσεις kegel και μετά μετανιώνω. 

9 ώρες πρίν, vivi.nik. είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε; είχα μέρες να μπω! Κατ αρχάς πόσο χάρηκα με τα με τα νέα σας @Mareva και @Pepi88!! Πόσο την αισθάνομαι την ανακούφιση σας!!! Εύχομαι όλα να κυλήσουν όμορφα και ηρεμα από δω κ πέρα! 

Κορίτσια μου κ εγώ είχα θέμα με τον τράχηλο στην προηγούμενη εγκυμοσύνη και μου ξεκίνησε μετα τη Β επιπέδου. Μέσα σε 3 βδομάδες από 3,5 πήγε 2,5 εκ. Οπότε έχω κ τωρα λίγο την έγνοια, μιας και δεν είμαι ακόμα στις αντίστοιχες εβδομάδες, αν κ κατά βάθος πιστεύω ότι δεν θα επαναληφθεί η ιστορία! Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη το και ίσιο σπίτι και η απόλυτη προσοχή με βάρη, δουλειές κλπ ήταν αρκετή για να μείνει σταθερός ο τράχηλος μέχρι το τέλος! Εξαλείφθηκε, όταν γέννησα 39και 5! Και μάλιστα σ όλο τον ένατο περπατούσα πάρα πάρα πολύ. Ελπίζω κια οι δικές σας ιστορίες να έχουν αισιο τέλος και μέχρι τότε να μην σας κυριεύει το άγχος όσο γίνεται. Να απολαμβάνετε το θαύμα που ζούμε! 

Πεπη μου σίγουρα περνάς πιο δύσκολη εγκυμοσύνη από όλες μας... Κάθε βδομάδα, κάθε μέρα που περνάει είναι κέρδος για το μωράκι σου. Σου εύχομαι να μείνει στην κοιλίτσα σου όσο περισσότερο γίνεται και όταν το πάρεις στην αγκαλιά σου να ξεχάσεις όλα όσα πέρασες. Μια μεγαλη αγκαλιά από μένα! 

Να σαι καλα κοπελα μου... Ευχαριστούμε!! Κ ευχαριστούμε επισης που μοιράστηκες την ιστορια σου για να δινεις σε ολα τα κοριτσια κουραγιο!!! 

πρίν από 13 λεπτά , Mighty86 είπε:

Κατάλαβα. Εγώ θέλω να ελπίζω ότι μέχρι τότε θα έχουν γίνει λίγο πιο ελαστικά τα πράματα κ θα επιτρέπουν μια αντικατάσταση συνόδου. Κεγω εύχομαι να χει γυρίσει ο σύζυγός σου κούκλα μου. Δύσκολο πολύ...τώρα που το λες κ εμένα πολύ ηλικιωμένοι είναι ,δεν είναι να μπαινοβγαίνουν σε νοσοκομεία...

Καλημέρα! Κ γω θελω να πιστευω οτι κατι θα χει βελτιωθει. Για να μπορεσει πχ να ερθει ο συζυγος σε μενα που ειναι η πρώτη αναγκη οπως με καταλαβαινεις, αλλα και για ολα τα κοριτσια, να βρουμε καποια ευκολια κ τα πατηματα μας πιο ευκολα. Να υπαρχει βοήθεια. Ολοκληρο σνθρωπο φερνουμε στον κοσμο, κ σε τι κοσμο!!!! 

• Μου αρέσει 3

10 ώρες πρίν, Aria konsta είπε:

Καλησπερα ... 

Σημερα μπηκα στην 23 εβδομάδα, αλλά έχω ένα συνεχόμενο τσίμπημα αριστερά χαμηλα .. δεν πήρα το γιατρό ακομα .. δεν ξερω αν ειναι απο τεντομα της μητρας .. το έχει ή ειχε κάποια;

Μόνο στον εγκέφαλο δεν έχω τσιμπήματα!! χαχαχαχαχαχαχαχ!!!!Αν αγχώνεσαι να τον πάρεις..

9 ώρες πρίν, vivi.nik. είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε; είχα μέρες να μπω! Κατ αρχάς πόσο χάρηκα με τα με τα νέα σας @Mareva και @Pepi88!! Πόσο την αισθάνομαι την ανακούφιση σας!!! Εύχομαι όλα να κυλήσουν όμορφα και ηρεμα από δω κ πέρα! 

Κορίτσια μου κ εγώ είχα θέμα με τον τράχηλο στην προηγούμενη εγκυμοσύνη και μου ξεκίνησε μετα τη Β επιπέδου. Μέσα σε 3 βδομάδες από 3,5 πήγε 2,5 εκ. Οπότε έχω κ τωρα λίγο την έγνοια, μιας και δεν είμαι ακόμα στις αντίστοιχες εβδομάδες, αν κ κατά βάθος πιστεύω ότι δεν θα επαναληφθεί η ιστορία! Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη το και ίσιο σπίτι και η απόλυτη προσοχή με βάρη, δουλειές κλπ ήταν αρκετή για να μείνει σταθερός ο τράχηλος μέχρι το τέλος! Εξαλείφθηκε, όταν γέννησα 39και 5! Και μάλιστα σ όλο τον ένατο περπατούσα πάρα πάρα πολύ. Ελπίζω κια οι δικές σας ιστορίες να έχουν αισιο τέλος και μέχρι τότε να μην σας κυριεύει το άγχος όσο γίνεται. Να απολαμβάνετε το θαύμα που ζούμε! 

Πεπη μου σίγουρα περνάς πιο δύσκολη εγκυμοσύνη από όλες μας... Κάθε βδομάδα, κάθε μέρα που περνάει είναι κέρδος για το μωράκι σου. Σου εύχομαι να μείνει στην κοιλίτσα σου όσο περισσότερο γίνεται και όταν το πάρεις στην αγκαλιά σου να ξεχάσεις όλα όσα πέρασες. Μια μεγαλη αγκαλιά από μένα! 

Ότι είναι να γίνει θα γίνει ! ευχαριστω κορίτσι μου!

• Χαχα 1

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Pepi88 είπε:

Μόνο στον εγκέφαλο δεν έχω τσιμπήματα!! χαχαχαχαχαχαχαχ!!!!Αν αγχώνεσαι να τον πάρεις..

Ότι είναι να γίνει θα γίνει ! ευχαριστω κορίτσι μου!

Χαχαχχαχαχα εσυ ειναι λογικότατο χαχχαα κοριτσάκι μου γλυκό! Τον πήρα χθες τελικά δεν άντεξα, ακομα τα εχω μου ειπε οτι πιθανολογει οτι ειναι το έντερο ,του λεω κατω εκει στις ωοθήκες.. ε ναι μου λεει το έντερο ειναι δεν εχει καμια δουλειά το μωρο εκει .. 

Τωρα τι έπαθε ξαφνικα το εντερακι δε μπορω να καταλάβω.. αλλα τελικά μάλλον είχε δίκιο γτ ολη νύχτα ημουν τουαλέτα η δόλια. 

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Γεια σας κορίτσια μου...γυρισαμε και εμείς από την β επιπέδου όλα καλά οι μετρήσεις πολύ καλές 415γρ είναι η μπέμπα...200γρ πήρε από τον προηγούμενο μήνα...τράχηλος 3.1 δεν μου τον μέτρησε κολπικα φαινόταν κ από πάνω έτσι μου είπε...ο πλακούντας είναι μπροστά οπότε δεν είδα κ πολύ μουτράκι...:roll:

• Μου αρέσει 6

aDkXp3.png

Just now, Basiliki92 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου...γυρισαμε και εμείς από την β επιπέδου όλα καλά οι μετρήσεις πολύ καλές 415γρ είναι η μπέμπα...200γρ πήρε από τον προηγούμενο μήνα...τράχηλος 3.1 δεν μου τον μέτρησε κολπικα φαινόταν κ από πάνω έτσι μου είπε...ο πλακούντας είναι μπροστά οπότε δεν είδα κ πολύ μουτράκι...:roll:

Μπραβο συνονόματη!!! Όλα καλά... Και εγώ χθες λίγο φατσακι είδα!!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Basiliki92 είπε:

Μπράβο κοριτσι μου!! Όλα καλά!! Τελικά σου εδωσε στικακι; 

Εγω εχω υπερυχο σε λίγο κορίτσια. Θα σας στείλω τα νέα μετά. Ο πρώτος υπερυχος μετά τη Β επιπεδου

Just now, elpida2019 είπε:

κορίτσια μου οι συσπάσεις πως είναι στιγμιαία πονάκια ?

Για αυτές τις συσπάσεις και γω αναρωτιέμαι πως είναι!! Σαν πόνοι περιόδου νομίζω συνεχόμενοι. Θα σε διαφωτισμού τα κορίτσια. Γιατί τι έγινε; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...