Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Just now, basw2 είπε:

Και εγω 22η είμαι άρα είμαστε στην ίδια μοίρα.....σίγουρα επιδεινωνουν την κατάσταση και τα φάρμακα...το στομάχι μονίμως πλυντηρίο...κανω υπομονή... Κάνε και αλλιώς πες... Πάντως τέτοια πείνα τι να σου πω... Το βράδυ στον ύπνο μ ονειρευομαι ένα σωρό πράγματα που δεν μπορώ να τα φάω... Τούρτες πίτσες κρέπες...η μανούλα μου μέχρι να με γεννησει ξερναγε ή έρμη.... Το κληρονόμησα μάλλον.... 

α γιατί κατάλαβα οτι είσαι στον τέταρτο; μην μένεις νηστική το βράδυ φάε πάλι κανα μηλαράκι .μιλάμε έχω πήξει στα μήλα. κάποια στιγμή έτρωγα ριζογκοφρέτες που έχουν κ λίγες θερμίδες αλλά μετά έπαθα δυσκοιλιότητα φοβερή κ τις έκοψα αμέσως. μπρος γκρεμός κ πίσω ρέμα. μην φοβάσαι τόσο για την γλυκόζη, οι περισσότερες την βρίσκουν αηδία εμείς την αίσθηση αυτήν την έχουμε από πριν οπότε δεν αλλάζει κάτι. εγώ φοβόμουν για το τι θα έκανα 2 ώρες νηστική γιατί με τις αναγούλες συνέχεια πρέπει κάτι να μασουλάω. αλλά η γλυκόζη με λίγωσε κ δεν ήθελα να φάω. τι να πω κορίτσι...αυτό που περνάμε είναι πολύ δυσάρεστο κ λίγοι το καταλαβαίνουν η αλήθεια είναι

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Rina-Katerina said:

Καλημέρα ομορφιές μου! Μόλις τελείωσα με την αυχενική, ολα καλα. Κοριτσάκι τελικά. Καλα το φανταζόμουν..! 450 γραμμάρια και ολα είναι καλά.. Ουυυυφ μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος ρε κορίτσια. Είδαμε και προσωπάκι, απίστευτο να είναι ένα ολόκληρο ανθρωπελι μέσα μας! Σας στέλνω ένα τεράστιο φιλί! 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου γλυκο!!με το καλό και σένα η μπεμπούλα σου! Σας περνάμε ως σωστοί άντρες που είμαστε 50 γρ :tongue:

• Χαχα 2

Just now, giwta_86 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου γλυκο!!με το καλό και σένα η μπεμπούλα σου! Σας περνάμε ως σωστοί άντρες που είμαστε 50 γρ :tongue:

πόσο ήσουν όταν έκανες την β επιπέδου κ βγήκε 500 γρ? εμένα 22 w και 4 ημερών ήταν 557 γρ. ανησυχώ λίγο μήπως φταίει ο διαβήτης κύησης. είναι στα ανώτατα φυσιολογικά η περίμετρος της κοιλιάς του

Just now, vivi.nik. είπε:

Κορίτσι μου κ εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη με 25 Χιλ τράχηλο ήμουν απ τον πέμπτο μήνα μέχρι το τέλος του 9ου που γεννησα! Αν προσέξεις με βάρη, δουλειές κλπ, όλα καλά θα πάνε. 

Τι ωραία νέα βρε κορίτσι μου! Έτσι, όλο ευχάριστα να χουμε! Είναι μαγικό αυτό που ζούμε! Και το ζούμε για τοσο λίγο στη ζωή μας! 

Αλήθεια;; Πωπω μακάρι να συνεχίσω κι εγώ έτσι!! Μου έφτιαξες τη διάθεση!! Τώρα σε αυτήν την εγκυμοσύνη πόσα χιλιοστά είναι;

Just now, Mighty είπε:

πόσο ήσουν όταν έκανες την β επιπέδου κ βγήκε 500 γρ? εμένα 22 w και 4 ημερών ήταν 557 γρ. ανησυχώ λίγο μήπως φταίει ο διαβήτης κύησης. είναι στα ανώτατα φυσιολογικά η περίμετρος της κοιλιάς του

Εμένα στη Β επιπέδου ήταν 500γρ και ήμουν 22 εβδομάδων ακριβώς (21+6 με βάση την περίοδο)! Και τώρα που πήγαμε πάλι στον γιατρό, ήταν 680γρ! Στις 23+1 εβδομάδες! Από εδώ και στο εξής θα παίρνουν πολύ βάρος νομίζω! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Rina-Katerina είπε:

Καλημέρα ομορφιές μου! Μόλις τελείωσα με την αυχενική, ολα καλα. Κοριτσάκι τελικά. Καλα το φανταζόμουν..! 450 γραμμάρια και ολα είναι καλά.. Ουυυυφ μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος ρε κορίτσια. Είδαμε και προσωπάκι, απίστευτο να είναι ένα ολόκληρο ανθρωπελι μέσα μας! Σας στέλνω ένα τεράστιο φιλί! 

@Rina-Katerina Τελεια μπράβο σας!!!Άντε τώρα ψώνισεεεε:D Αχ ανυπομονώ και εγώ την άλλη Πέμπτη να δω την δική μου μπουμπού!!!

• Μου αρέσει 1

aDkXp3.png

Just now, Evoulini24 είπε:

Αλήθεια;; Πωπω μακάρι να συνεχίσω κι εγώ έτσι!! Μου έφτιαξες τη διάθεση!! Τώρα σε αυτήν την εγκυμοσύνη πόσα χιλιοστά είναι;

Εμένα στη Β επιπέδου ήταν 500γρ και ήμουν 22 εβδομάδων ακριβώς (21+6 με βάση την περίοδο)! Και τώρα που πήγαμε πάλι στον γιατρό, ήταν 680γρ! Στις 23+1 εβδομάδες! Από εδώ και στο εξής θα παίρνουν πολύ βάρος νομίζω! 

ουφ νιώθω λίγο καλύτερα τώρα.μην μου πεις τώρα οτι είστε κ εσύ κ ο άνδρας σου από 1,80 κ 1,90 έκαστος; χεχεχε

• Χαχα 1

Just now, Mighty είπε:

ουφ νιώθω λίγο καλύτερα τώρα.μην μου πεις τώρα οτι είστε κ εσύ κ ο άνδρας σου από 1,80 κ 1,90 έκαστος; χεχεχε

Ούτε καν!! Ο άντρας μου είναι ψηλός 1.85, εγώ όμως είμαι 1.62 στούμπος χαχαχα

• Ευχαριστώ 1

Just now, Mighty said:

Χθες την έκανα 21 και 4. Άρα φυσιολογικό μου φαίνεται.. Με μια βδομάδα διαφορά στο περίπου τόσο θα τον έβγαζε πιστεύω.. Γενικοτερα ο γυναικολογος μου μου είχε πει σε παλθοτερο ραντεβού ότι είναι περίπου 5 μέρες πιο ανεπτυγμενος... Χθες ο εμβρυολογος δε μου σχολιασε κάτι.. Στο χαρτί λέει φυσιολογικό βάρος σύμφωνα με την εβδομάδα κύησης.. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Evoulini24 είπε:

Ούτε καν!! Ο άντρας μου είναι ψηλός 1.85, εγώ όμως είμαι 1.62 στούμπος χαχαχα

ε ο άνδρας σου ψηλός είναι τέσπα...εμένα ο άνδρας μου 1,78. εγώ σε περνάω είμαι ψηλή 1,63 χαχαχαχα

Just now, giwta_86 είπε:

Χθες την έκανα 21 και 4. Άρα φυσιολογικό μου φαίνεται.. Με μια βδομάδα διαφορά στο περίπου τόσο θα τον έβγαζε πιστεύω.. Γενικοτερα ο γυναικολογος μου μου είχε πει σε παλθοτερο ραντεβού ότι είναι περίπου 5 μέρες πιο ανεπτυγμενος... Χθες ο εμβρυολογος δε μου σχολιασε κάτι.. Στο χαρτί λέει φυσιολογικό βάρος σύμφωνα με την εβδομάδα κύησης.. 

ναι ναι φυσιολογικότατο είναι.κ εμένα φυσιολογικότατο λέει αλλά εκεί που είναι η κοιλιά του είναι στο τέρμα του φυσιολογικού.αυτό σχολίασε εμένα ο γιατρός. την κοιλιά. απλά τώρα τσέκαρα κ το βάρος να δω περίπου εσάς τι λέει.

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Mighty είπε:

Καλέ μια χαρά είναι το νινί!!!τώρα θα προσέξεις και το σάκχαρο και όλα καλά θα πάνε!!! 

• Μου αρέσει 1

@Rina-Katerina, @giwta_86, μπράβο για τα μωράκια σας!! Αντε να περάσει ο καιρός ρε κορίτσια να τα πάρουμε στην αγκαλιά μας!! Να πανε ολα καλα μέχρι το τέλος!!

@elpida2019, σε σκεφτόμουν χτες!! Τι έγινε τελικά με το χτύπημα; όλα καλά; 

• Μου αρέσει 2

Καλό δεν είναι βρε κορίτσια να παίρνουν βάρος;; 

Την προηγούμενη εβδομάδα 21,4 και ηταν 490 ο μπεμπακος 25 εκ. 

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ινσουλινοεξαρτωμενη και ηταν μια χαρα η μικρη απλα ειχα άνω του φυσιολογικό αμνιακό υγρό λόγο ζαχάρου. 

Just now, valentina23 είπε:

@Rina-Katerina, @giwta_86, μπράβο για τα μωράκια σας!! Αντε να περάσει ο καιρός ρε κορίτσια να τα πάρουμε στην αγκαλιά μας!! Να πανε ολα καλα μέχρι το τέλος!!

@elpida2019, σε σκεφτόμουν χτες!! Τι έγινε τελικά με το χτύπημα; όλα καλά; 

Σε σκεφτόμουν σήμερα. Πως εισαι κοριτσάκι μου ; 

• Μου αρέσει 1

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Just now, Aria konsta είπε:

Καλό δεν είναι βρε κορίτσια να παίρνουν βάρος;; 

Την προηγούμενη εβδομάδα 21,4 και ηταν 490 ο μπεμπακος 25 εκ. 

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ινσουλινοεξαρτωμενη και ηταν μια χαρα η μικρη απλα ειχα άνω του φυσιολογικό αμνιακό υγρό λόγο ζαχάρου. 

Σε σκεφτόμουν σήμερα. Πως εισαι κοριτσάκι μου ; 

καλό είναι μωρέ εγώ έχω βαρέσει σκάλωμα τώρα επειδή μου τον είπε ολίγον τροφαντό κ με βγάλανε κ με διαβήτη άρχισα να ανησυχώ για μακροσωμίες. το αμνιακό ήταν οκ.

Κορίτσια έχετε ξεκινήσει έρευνα για καρότσι;; εγώ έχω δει κάποια της kikaboom και μιας άλλης εταιρίας inglesiiva νομιζω(το σκότωσα..) 2 σε 1 οικονομικά. Αλλά άμα δεν δεις από κοντά να το πιάσεις.. 

Άσχετο cangaroo λέγεται η άλλη μαρκα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...