Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Just now, Mighty είπε:

καλημέρα κορίτσια, δεν ξέρω αν με θυμάστε χάθηκα λίγο. προσπαθώ να διαβάσω νέα σας αλλά έχω μείνει πολύ πίσω. διαβάζω όμως άλλες βασανίζεστε με τον τράχηλο , άλλες με τον άνδρα μακριά,άλλες με συσπάσεις,αλλά απότι βλέπω τα μωράκια προχωράνε καλά. εγώ όλα καλά περιμένω αγοράκι δεν θυμάμαι αν σας το χα πει.η β επιπέδου οκ αλλά η καμπύλη ζαχάρου μαύρα χάλια. έχω αρχίσει ήδη διατροφή κ μετρήσεις κ βλέπουμε.εν τω μεταξύ έχω ακόμα αναγούλες...

Κουτσουνα μου με προσοχη τη διατροφη για το σάκχαρο κ ολα καλα θα πανε... 

Κοριτσαρες γυρισα απο την γιατρο μου! 344 γρ. η κουτσουνα μας κ ασταματητη!!! Η γιατρός με εβαλε ξαπλα παλι γιατι ειδε οτι κουραστηκα (!) αυτες τις μερες, οποτε συνεχιζω την αναπαυση.. Η νιπτ ακομη!!!

Περιμενουμε νεα κ απο αλλα κοριτσακια σημερα!!!!! Σας φιλω ολες πολυ!! 

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Mareva είπε:

Κοριτσαρες γυρισα απο την γιατρο μου! 344 γρ. η κουτσουνα μας κ ασταματητη!!! Η γιατρός με εβαλε ξαπλα παλι γιατι ειδε οτι κουραστηκα (!) αυτες τις μερες, οποτε συνεχιζω την αναπαυση.. Η νιπτ ακομη!!!

Μπράβο!!! Όλα καλά!!! Και η Νιπτ μια χαρά θα είναι!!!

Just now, Pepi88 είπε:

Ναι γλυκιά μου και έτσι μικρυνε!ο δικος μου σε δύο μέρες έπεσε τόσο !επειδή σε βλέπω πάρα πολύ αγχωμενη με το όλο θέμα θέλω να σου πω τα εξής: να ανησυχείς αν νιώσεις συσπάσεις η πόνους περιόδου η οτιδηποτε περίεργο (τότε ενημερώνεις ΑΜΈΣΩΣ τον γιατρό σου).να μην κάνεις βαριές δουλειές να μην κόβεις βόλτες κουτουρου και να παίρνεις σωστά τα φάρμακακια σου!ολα μπορούν να συμβούν παντα αλλά σου έχω καλά νέα αν προσέχεις και το παρακολουθείς μειώνεται πάρα πολύ ο κίνδυνος!!

Περιμένουμε νέα!!

Τι ωραία αίσθηση πρέπει να είναι αυτό το ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!μπράβο βρε κορίτσι μου!!πολύ χαίρομαι!!άντε βουρ στα ψώνια και εσύ !!

Αγχώνομαι, Πέπη μου, γιατί έχω διαβάσει ένα σωρό μέσα στα φόρουμ..και με τρομάζει το γεγονός ότι μπορεί να μικρυνει εντελώς ξαφνικά ο τράχηλος και χωρίς ενδείξεις κιόλας!! Τραγικό!! Να σου πω την αλήθεια θα ήθελα να του πω να μου κάνει περίδεση κι ας είναι οριακά φυσιολογικος ο τράχηλος... μήπως και μου φύγει λίγο το αγχος...την Πέμπτη έχω ραντεβού να με δει. Για να δούμε θα είναι πάλι σταθερός; Πάντως το θέμα αυτό με τον τράχηλο είναι γνωστό και στις παλιές..το έλεγα στη γιαγιά μου και το ήξερε!! Δεν είναι κάτι αυτό μου είπε...σε κοιμίζουν, στο κάνουν και όλα καλά χαχα

• Ευχαριστώ 1

Just now, Evoulini24 είπε:

Μπράβο!!! Όλα καλά!!! Και η Νιπτ μια χαρά θα είναι!!!

Αγχώνομαι, Πέπη μου, γιατί έχω διαβάσει ένα σωρό μέσα στα φόρουμ..και με τρομάζει το γεγονός ότι μπορεί να μικρυνει εντελώς ξαφνικά ο τράχηλος και χωρίς ενδείξεις κιόλας!! Τραγικό!! Να σου πω την αλήθεια θα ήθελα να του πω να μου κάνει περίδεση κι ας είναι οριακά φυσιολογικος ο τράχηλος... μήπως και μου φύγει λίγο το αγχος...την Πέμπτη έχω ραντεβού να με δει. Για να δούμε θα είναι πάλι σταθερός; Πάντως το θέμα αυτό με τον τράχηλο είναι γνωστό και στις παλιές..το έλεγα στη γιαγιά μου και το ήξερε!! Δεν είναι κάτι αυτό μου είπε...σε κοιμίζουν, στο κάνουν και όλα καλά χαχα

Ναι απλά να ξέρεις ότι η ξεκούραση κάνει θαύματα!και μην τρομοκρατείσαι απ' ότι διαβάζεις εδώ!κάθε γυναίκα άλλος οργανισμός!επίσης προληπτική περίδεση κάνουν μόνο αν έχεις ιστορικό πρόωρου τοκετού να ξέρεις..

Just now, giwta_86 είπε:

Και εσύ στο τέλος αυτό θα λες.. Τελικά πήγαν ΌΛΑ Καλά!! Εντάξει θορυβηθηκα λίγο με αυτό που μου είπαν για τον πλακούντα 0τι είναι χαμηλά αλλά είπαν δεν είναι ανησυχητικό θα το παρακολουθούμε.. Σε περίπτωση που δω (αν δω) καποια στιγμή αίμα θα είναι από αυτό... Θέλω να πιστεύω ότι θα ανέβει περνωντας οι βδομάδες.. 

Welcome back!! Να σε πληροφορήσω ότι την προηγούμενη εβδομάδα έκανα εμετό που ήμουν 21 βδομάδα... :huh:

Α μην μασάς στο 90/% των περιπτώσεων ανεβαίνει ο πλακούντας να ξέρεις!!

• Μου αρέσει 3

aDqFp2.png

Just now, Natasapal είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Στις 12 σήμερα έχω β επιπέδου και με έχει πιάσει άγχος ενω μέχρι χτες ήμουν μια χαρά...

Με το καλό :)Περιμένουμε νέα σου! Να απολαύσεις το μωράκι σου, όλα καλά θα είναι! 

Just now, Mareva είπε:

Μεγαλώνει η μικρούλα σας!!! Καλές ξαπλες πάλι :tongue:

• Χαχα 1

Just now, Pepi88 είπε:

Ναι απλά να ξέρεις ότι η ξεκούραση κάνει θαύματα!και μην τρομοκρατείσαι απ' ότι διαβάζεις εδώ!κάθε γυναίκα άλλος οργανισμός!επίσης προληπτική περίδεση κάνουν μόνο αν έχεις ιστορικό πρόωρου τοκετού να ξέρεις..

Α μην μασάς στο 90/% των περιπτώσεων ανεβαίνει ο πλακούντας να ξέρεις!!

Ναι αλλά αν είναι τώρα στα 25 χιλιοστά, όσο μεγαλώνει ο μπεμπακος και βαραινω δε θα μικραίνει ο τράχηλος; Δεν είναι επικίνδυνο;

Διαφημίσεις

Ναι αλλά αν είναι τώρα στα 25 χιλιοστά, όσο μεγαλώνει ο μπεμπακος και βαραινω δε θα μικραίνει ο τράχηλος; Δεν είναι επικίνδυνο;

Δεν υπάρχει κανόνας που να λέει ότι θα γίνει αυτό .αν βάζεις προγεστερόνη και ξεκουράζεσαι μπορεί να μείνει σταθερός !έχω διαβάσει άπειρες ιστορίες !απλά σου λέω και πάλι αν νιώσεις κάτι περίεργο παίρνεις τον γιατρό!

• Μου αρέσει 3

aDqFp2.png

Just now, Mighty είπε:

βρε τι τραβάμε.εγώ είμαι 24η σήμερα μπήκα. ο γιατρός μου είπε οτι έτσι θα με πάει μέχρι να γεννήσω πλέον

@Natasapal όλες το ίδιο παθαίνουμε.εγώ μια μέρα πριν την β επιπέδου,μια είχα πονάκια,μια δεν τον ένιωθα, όλο είχα ένα προαίσθημα κ τελικά όλα πήγαν καλά.

Γεια σου κορίτσι μου.... Εισαι ο άνθρωπος μου!!σχεδόν κάθε πρωί κάνω εμετό τα υγρά και μετά η κλασική ανακατωσουρα.... Τόσο καιρό άκουγα κάνε υπομονή να μπεις στον τέταρτο...μετα κάνε υπομονή να το ακούσεις... Τζίφος.... Μεχρι να γεννήσω θα ξερνάω σαν γατί... Μια απορία έχω... Πως έκανες την καμπύλη με τους εμετούς?? Πως ήπιες εκείνο το άθλιο πράγμα??? Σου ήρθε εμετός? Εγώ από τώρα το σκέφτομαι και τρέμω. 

Just now, Mareva said:

Ξεκουρασου εσύ και η μπεμπούλα αφρατευει :-P!! Με το καλό και η νιπτ!! 

• Ευχαριστώ 1

Καλημέρα ομορφιές μου! Μόλις τελείωσα με την αυχενική, ολα καλα. Κοριτσάκι τελικά. Καλα το φανταζόμουν..! 450 γραμμάρια και ολα είναι καλά.. Ουυυυφ μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος ρε κορίτσια. Είδαμε και προσωπάκι, απίστευτο να είναι ένα ολόκληρο ανθρωπελι μέσα μας! Σας στέλνω ένα τεράστιο φιλί! 

• Μου αρέσει 11

LJRHp2.png

Just now, Rina-Katerina είπε:

Καλημέρα ομορφιές μου! Μόλις τελείωσα με την αυχενική, ολα καλα. Κοριτσάκι τελικά. Καλα το φανταζόμουν..! 450 γραμμάρια και ολα είναι καλά.. Ουυυυφ μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος ρε κορίτσια. Είδαμε και προσωπάκι, απίστευτο να είναι ένα ολόκληρο ανθρωπελι μέσα μας! Σας στέλνω ένα τεράστιο φιλί! 

Μπράβο μπράβο!!! Όλα καλά!!! Είναι πράγματι απίστευτο.. έχουμε μέσα μας μια ψυχούλα!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Mighty είπε:

καλημέρα κορίτσια, δεν ξέρω αν με θυμάστε χάθηκα λίγο. προσπαθώ να διαβάσω νέα σας αλλά έχω μείνει πολύ πίσω. διαβάζω όμως άλλες βασανίζεστε με τον τράχηλο , άλλες με τον άνδρα μακριά,άλλες με συσπάσεις,αλλά απότι βλέπω τα μωράκια προχωράνε καλά. εγώ όλα καλά περιμένω αγοράκι δεν θυμάμαι αν σας το χα πει.η β επιπέδου οκ αλλά η καμπύλη ζαχάρου μαύρα χάλια. έχω αρχίσει ήδη διατροφή κ μετρήσεις κ βλέπουμε.εν τω μεταξύ έχω ακόμα αναγούλες...

Κοριτσι μου σε σκεφτόμουν συχνά! 

Ποσο χαίρομαι που έγραψες ξανα και που ειστε καλα .. 

Οι περισσότερες στο γκρουπ μας ,έχουμε αγοράκια και είμαστε καλά δόξα το θεό! 

Με το ζάχαρο αν προσέξεις πολύ τη διατροφή σου θα το ρίξεις.  

• Μου αρέσει 1

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Κορίτσι μου κ εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη με 25 Χιλ τράχηλο ήμουν απ τον πέμπτο μήνα μέχρι το τέλος του 9ου που γεννησα! Αν προσέξεις με βάρη, δουλειές κλπ, όλα καλά θα πάνε. 

Τι ωραία νέα βρε κορίτσι μου! Έτσι, όλο ευχάριστα να χουμε! Είναι μαγικό αυτό που ζούμε! Και το ζούμε για τοσο λίγο στη ζωή μας! 

• Μου αρέσει 2

Just now, basw2 είπε:

Γεια σου κορίτσι μου.... Εισαι ο άνθρωπος μου!!σχεδόν κάθε πρωί κάνω εμετό τα υγρά και μετά η κλασική ανακατωσουρα.... Τόσο καιρό άκουγα κάνε υπομονή να μπεις στον τέταρτο...μετα κάνε υπομονή να το ακούσεις... Τζίφος.... Μεχρι να γεννήσω θα ξερνάω σαν γατί... Μια απορία έχω... Πως έκανες την καμπύλη με τους εμετούς?? Πως ήπιες εκείνο το άθλιο πράγμα??? Σου ήρθε εμετός? Εγώ από τώρα το σκέφτομαι και τρέμω. 

ναι κ εμένα τα ίδια μου λέγανε.κάθε μήνα θα σταματούσε. κάποια στιγμή όταν μπήκα στον 5ο απλά άρχισε να καταλαγιάζει ΄ή δεν ξέρω έμαθα να το διαχειρίζομαι,να τρώω πραγματικά μόνο τα σέιφ: ψωμί(με το μαλακό αυτο),μήλα, κάποια λαχανικά ,κασέρι και κρεατάκι όποτε ένιωθα καλά.αυγά κοτόπουλο κ γιαούρτια ούτε να τα σκεφτώ. το μωρό κλωτσάει κανονικά κ το έντερο επίσης δεν τα μπερδεύω καθόλουχαχαχα ,αλλά μην αποθαρρύνεσαι από εμένα ξέρω κοπέλες που πράγματι σταμάτησαν στον 4ο και άλλες στον 5ο.εγώ βέβαια είμαι στον 6ο τώρα κ ελπίζω στον 7ο. σχετικά με την καμπύλη σίγουρα δεν θα είσαι στην ίδια κατάσταση που είσαι τώρα ,θα έχει καταλαγιάσει. εμένα αυτό που μου δώσανε ήταν γλυκόζη με πορτοκάλι κ πραγματικά παλευόταν . επειδή δεν ξέρω τι θα σου δώσουν να πιεις μπορείς να το προμηθευτείς εσύ από πριν το έχει στα φαρμακεία topstar πορτοκάλι. εγώ την πάλεψα κ με κράτησε κιόλας 2-230 ώρες με αυτό κ ένα ποτήρι νερό που ήπια αργά αργά άντεξα. εκείνη την μέρα να κρατήσεις τον εαυτό σου απασχολημένο.εγώ μπήκα στο ιντερνετ κ κοιτούσα για βρεφικά κ διάφορα έκανα κ δύο αγορές,πήρα κάτι κρέμες για ραγάδες κ ένα κρεμαστό που κάνει ήχους(ότι ναναι) εσύ μπορείς να διαβάζεις εδώ συνομιλίες κ να μας μιλάς πιο οικονομικό σίγουρα...ή να μιλήσεις με κάποια φίλη σου κτλ. 

προσπάθησε για την ώρα να ελαττώσεις τους εμετούς γιατί είναι φαύλος κύκλος. το πρωί να τρως μηλαράκι. σκέψου εγώ τώρα το πρωί χτυπάω κ ένα σφηνάκι σίδηρο πόσιμο τις περισσότερες φορές καταλαγιάζει τις ναυτίες άλλες φορές πιο σπάνια το βγάζω επιτόπου. σήμερα δεν με ενόχλησε το σίδηρο αλλά η οδοντόβουρτσα. είναι κ λίγο στο μυαλό καμιά φορά λες τώρα δεν με ενοχλεί κ αντέχεις περισσότερο άλλες φορές είμαι πιο αδύναμη κ αφήνομαι στην δύνη των αναγούλων. θέλει λίγο να σκέφτεσαι οτι κλάιν δεν έχω τίποτα όλα καλά κ να κρατάς τον εαυτό σου απασχολημένο. τώρα που γράφω κατεβατά αυτό κάνω γιατί πρέπει να κάνω υπομονή να πάει μιαμιση για να φάω κάτι σύμφωνα με την διατροφή που μου έδωσαν για το ζάχαρο. καλά γράφω κ τόσα μήπως βρεις κ κάτι χρήσιμο σε όλα αυτά γιατί πραγματικά καταλαβαίνω πως περνάς. 

αυτά τα ολίγα

Just now, Aria konsta είπε:

Κοριτσι μου σε σκεφτόμουν συχνά! 

Ποσο χαίρομαι που έγραψες ξανα και που ειστε καλα .. 

Οι περισσότερες στο γκρουπ μας ,έχουμε αγοράκια και είμαστε καλά δόξα το θεό! 

Με το ζάχαρο αν προσέξεις πολύ τη διατροφή σου θα το ρίξεις.  

σε ευχαριστώ.χαίρομαι που είστε καλά όλες, αν κ έμπαινα κ ψιλοδιάβαζα κατά καιρούς. αυτό με τα αγοράκια δν το ήξερα όμως ότι το γκρουπ ψάχνει νύφες..χαχαχαχ

Τελεια νέα κοριτσάκι μου, μπραβο σας .. ειστε υπέροχες και αφράτες αφράτες ♡

Ειναι πραγματικά απίστευτο συναίσθημα οχι μονο όταν το βλέπεις στον υπέρηχο αλλα κι όταν το νιωθεις μεσα σου να κολυμπάει. Ενα συναίσθημα που δεν θέλεις να τελειώσει ποτέ!

• Μου αρέσει 3

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Just now, Mighty είπε:

ναι κ εμένα τα ίδια μου λέγανε.κάθε μήνα θα σταματούσε. κάποια στιγμή όταν μπήκα στον 5ο απλά άρχισε να καταλαγιάζει ΄ή δεν ξέρω έμαθα να το διαχειρίζομαι,να τρώω πραγματικά μόνο τα σέιφ: ψωμί(με το μαλακό αυτο),μήλα, κάποια λαχανικά ,κασέρι και κρεατάκι όποτε ένιωθα καλά.αυγά κοτόπουλο κ γιαούρτια ούτε να τα σκεφτώ. το μωρό κλωτσάει κανονικά κ το έντερο επίσης δεν τα μπερδεύω καθόλουχαχαχα ,αλλά μην αποθαρρύνεσαι από εμένα ξέρω κοπέλες που πράγματι σταμάτησαν στον 4ο και άλλες στον 5ο.εγώ βέβαια είμαι στον 6ο τώρα κ ελπίζω στον 7ο. σχετικά με την καμπύλη σίγουρα δεν θα είσαι στην ίδια κατάσταση που είσαι τώρα ,θα έχει καταλαγιάσει. εμένα αυτό που μου δώσανε ήταν γλυκόζη με πορτοκάλι κ πραγματικά παλευόταν . επειδή δεν ξέρω τι θα σου δώσουν να πιεις μπορείς να το προμηθευτείς εσύ από πριν το έχει στα φαρμακεία topstar πορτοκάλι. εγώ την πάλεψα κ με κράτησε κιόλας 2-230 ώρες με αυτό κ ένα ποτήρι νερό που ήπια αργά αργά άντεξα. εκείνη την μέρα να κρατήσεις τον εαυτό σου απασχολημένο.εγώ μπήκα στο ιντερνετ κ κοιτούσα για βρεφικά κ διάφορα έκανα κ δύο αγορές,πήρα κάτι κρέμες για ραγάδες κ ένα κρεμαστό που κάνει ήχους(ότι ναναι) εσύ μπορείς να διαβάζεις εδώ συνομιλίες κ να μας μιλάς πιο οικονομικό σίγουρα...ή να μιλήσεις με κάποια φίλη σου κτλ. 

προσπάθησε για την ώρα να ελαττώσεις τους εμετούς γιατί είναι φαύλος κύκλος. το πρωί να τρως μηλαράκι. σκέψου εγώ τώρα το πρωί χτυπάω κ ένα σφηνάκι σίδηρο πόσιμο τις περισσότερες φορές καταλαγιάζει τις ναυτίες άλλες φορές πιο σπάνια το βγάζω επιτόπου. σήμερα δεν με ενόχλησε το σίδηρο αλλά η οδοντόβουρτσα. είναι κ λίγο στο μυαλό καμιά φορά λες τώρα δεν με ενοχλεί κ αντέχεις περισσότερο άλλες φορές είμαι πιο αδύναμη κ αφήνομαι στην δύνη των αναγούλων. θέλει λίγο να σκέφτεσαι οτι κλάιν δεν έχω τίποτα όλα καλά κ να κρατάς τον εαυτό σου απασχολημένο. τώρα που γράφω κατεβατά αυτό κάνω γιατί πρέπει να κάνω υπομονή να πάει μιαμιση για να φάω κάτι σύμφωνα με την διατροφή που μου έδωσαν για το ζάχαρο. καλά γράφω κ τόσα μήπως βρεις κ κάτι χρήσιμο σε όλα αυτά γιατί πραγματικά καταλαβαίνω πως περνάς. 

αυτά τα ολίγα

Και εγω 22η είμαι άρα είμαστε στην ίδια μοίρα.....σίγουρα επιδεινωνουν την κατάσταση και τα φάρμακα...το στομάχι μονίμως πλυντηρίο...κανω υπομονή... Κάνε και αλλιώς πες... Πάντως τέτοια πείνα τι να σου πω... Το βράδυ στον ύπνο μ ονειρευομαι ένα σωρό πράγματα που δεν μπορώ να τα φάω... Τούρτες πίτσες κρέπες...η μανούλα μου μέχρι να με γεννησει ξερναγε ή έρμη.... Το κληρονόμησα μάλλον.... 

Just now, Mighty είπε:

αυτά τα ολίγα

Και εγω 22η είμαι άρα είμαστε στην ίδια μοίρα.....σίγουρα επιδεινωνουν την κατάσταση και τα φάρμακα...το στομάχι μονίμως πλυντηρίο...κανω υπομονή... Κάνε και αλλιώς πες... Πάντως τέτοια πείνα τι να σου πω... Το βράδυ στον ύπνο μ ονειρευομαι ένα σωρό πράγματα που δεν μπορώ να τα φάω... Τούρτες πίτσες κρέπες...η μανούλα μου μέχρι να με γεννησει ξερναγε ή έρμη.... Το κληρονόμησα μάλλον.... 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...