Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Just now, Rina-Katerina είπε:

Αχ τελεια!! Πολύ χαίρομαι, πολυ θετικά είναι τα νέα σας! Πάει κι αυτό το άγχος... Ολα να συνεχίσουν να κυλάνε καλα εύχομαι! 

Υπομονη αγάπη μου, σε λίγες ωριτσες θα ξέρεις!! Όλα να πάνε κατ ευχην, εχω κι εγώ γιατρό αύριο στις 11.30 και σε νιωθω απόλυτα. Θα περιμένουμε τα νέα σου! 

Ευχαριστώ πολύ κοριτσι μου!!! Θα περιμένω κ γω τα δικα σου!! Καλη επιτυχια κ ομορφα νεα απο το λουλουδι σου! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 36 λεπτά , Rina-Katerina είπε:

Eλπιζω πως όχι.. Αλλιώς δε θα ξεκινήσω και πολυ καλα τη ζωή μου ως γονιός...!!! Τώρα χωρίς πλάκα.. Δεν ξέρω, δεν εχω δει από κοντά φωλιτσα, ελεγα να πάρω από Γενάρη αφού δω κάποιες από κοντά ..αλλα τι στο καλό, γύρω γύρω έχει τόσο προστατευτικο, δε πιστεύω να κινδυνεύει το μωράκι.. Εχω διαβάσει ότι είναι ιδανική λύση για νεογέννητο γιατί η κούνια θα είναι τεράστια και ότι εκεί μέσα θα νιώθουν ζεστασιά και θαλπωρή επειδή είναι πιο περιορισμένος ο χώρος.. Και μετα όταν μεγαλώσει λίγο θα το βάζω χωρίς αυτήν μέσα στην κούνια του... 

Κι εγώ ακριβώς τα ίδια έχω διαβάσει!! Μπες στο site moromou να δεις φωλιτσες..από εκεί λέω να πάρω! Έχει κάποιες με 50€ (5 τεμάχια όμως δηλαδή έχει και κουβερτουλα, μαξιλαράκια κλπ)... συνήθως εξαντλούνται αμέσως αλλά τις ξαναφέρνουν συνέχεια!! Εμείς θα πάρουμε κούνια αλλά για αργότερα..μας χάρισαν ένα λίκνο ξύλινο οπότε στην αρχή θα έχω αυτό! Κι αν χωράει η φωλιτσα μέσα, θα την βάλω!!

Just now, Mareva είπε:

Κοριτσια μου γλυκα, εύχομαι να κυλουν οι μερες, να κλεινουμε μια μια τις εβδομαδες κ να έχουμε ολες απροβληματιστες κυησεις κ ευκολους τοκετους. 

Εγω εχω αυριο γιατρο, κ λογικα θα ρθει επιτελους κ αυτη η ερμη η νιπτ, που με εχει ξεβγαλει το αποτέλεσμα της. Δλδ που το περιμενω.. Εχω αγχος επειδή η papp-a δεν εδειξε τοτε κ φοβερα καλα αιματολογικα.. Οποτε κ γω ειμαι σε αναμμενα καρβουνα.. Εχω κ 3,4 μερες τωρα κατι περιεργα πονακια, φοβαμαι, αλλα κανω υπομονη. Το πρωι το ραντεβου ειναι στις 9.. Θα σας πω ότι είναι.. :roll:

Υπομονή!! Όλα θα είναι τέλεια!! Περιμένουμε νέα σου!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Evoulini24 είπε:

Κι εγώ ακριβώς τα ίδια έχω διαβάσει!! Μπες στο site moromou να δεις φωλιτσες..από εκεί λέω να πάρω! Έχει κάποιες με 50€ (5 τεμάχια όμως δηλαδή έχει και κουβερτουλα, μαξιλαράκια κλπ)... συνήθως εξαντλούνται αμέσως αλλά τις ξαναφέρνουν συνέχεια!! Εμείς θα πάρουμε κούνια αλλά για αργότερα..μας χάρισαν ένα λίκνο ξύλινο οπότε στην αρχή θα έχω αυτό! Κι αν χωράει η φωλιτσα μέσα, θα την βάλω!!

@Evoulini24 σε ευχαριστώ πολυ πολυ! Τέλεια, αφού θα έχετε και λίκνο θα ειστε μια χαρα.. Και παίρνεις και φωλιτσα και είτε την χρησιμοποιείς στο λίκνο είτε μετά σε κούνια η γενικά για να βάζεις το μωράκι στις αρχές μέσα...Αχ θα μπω να τις δω ευθύς αμέσως! 

• Μου αρέσει 1

LJRHp2.png

2 ώρες πρίν, Evoulini24 είπε:

Μπράβο!! Όλα καλά λοιπόν!! Λίγη προσοχή κι όλα θα πάνε τέλεια!! Έμεινες καθόλου στο νοσοκομείο ή έφυγες την ίδια μέρα; Θυμησε μου, πόσο είχε φτάσει ο τράχηλος και σου έκανε περίδεση;

Ο τράχηλος από 2.7 πήγε 1.4 σε 2 ευδομαδες. Στο νοσοκομείο έκατσα 2 μέρες ήθελε ο γιατρός να με κρατήσει παραπάνω αλλά εδώ Θεσσαλονίκη γίνεται χαμός από covit και είπε καλύτερα σπίτι θα με δει στο γιατριο του στης 19 του μήνα 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Evoulini24 είπε:

Κουτσουνες, εγω στο πρωτο παιδι πριν 6 χρόνια δεν ειχα ιδεα περι φωλιας.. Την ειδα φετος ομως που πηρε ο αδερφος μου κ σας τη συστήνω!!! Τη βαζουν κ στο λικνο, κ πανω στον καναπε, κ γενικά αρεσει στο μωρο κ δημιουργει μια αισθηση θαλπωρης κ ασφαλειας. Κ γω θα παρω οταν με το καλο ξεκινησω να ψωνιζω! 

Εβουλινι μου σε ευχαριστώ πολύ!!! Σε 13 ωρες θα δω τη μπέμπα μου κ ελπθζω να ρθουν κ αυτα τα αποτελέσματα της νιπτ. Σας φιλω :)

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Just now, ba_lily είπε:

Ο τράχηλος από 2.7 πήγε 1.4 σε 2 ευδομαδες. Στο νοσοκομείο έκατσα 2 μέρες ήθελε ο γιατρός να με κρατήσει παραπάνω αλλά εδώ Θεσσαλονίκη γίνεται χαμός από covit και είπε καλύτερα σπίτι θα με δει στο γιατριο του στης 19 του μήνα 

Έπεσε τόσο παρόλο που έπαιρνες μαγνήσιο και προγεστερόνη;; Δουλεύεις;;

7 ώρες πρίν, Evoulini24 είπε:

Ναι γλυκιά μου και έτσι μικρυνε!ο δικος μου σε δύο μέρες έπεσε τόσο !επειδή σε βλέπω πάρα πολύ αγχωμενη με το όλο θέμα θέλω να σου πω τα εξής: να ανησυχείς αν νιώσεις συσπάσεις η πόνους περιόδου η οτιδηποτε περίεργο (τότε ενημερώνεις ΑΜΈΣΩΣ τον γιατρό σου).να μην κάνεις βαριές δουλειές να μην κόβεις βόλτες κουτουρου και να παίρνεις σωστά τα φάρμακακια σου!ολα μπορούν να συμβούν παντα αλλά σου έχω καλά νέα αν προσέχεις και το παρακολουθείς μειώνεται πάρα πολύ ο κίνδυνος!!

12 ώρες πρίν, Mareva είπε:

Κοριτσια μου γλυκα, εύχομαι να κυλουν οι μερες, να κλεινουμε μια μια τις εβδομαδες κ να έχουμε ολες απροβληματιστες κυησεις κ ευκολους τοκετους. 

Εγω εχω αυριο γιατρο, κ λογικα θα ρθει επιτελους κ αυτη η ερμη η νιπτ, που με εχει ξεβγαλει το αποτέλεσμα της. Δλδ που το περιμενω.. Εχω αγχος επειδή η papp-a δεν εδειξε τοτε κ φοβερα καλα αιματολογικα.. Οποτε κ γω ειμαι σε αναμμενα καρβουνα.. Εχω κ 3,4 μερες τωρα κατι περιεργα πονακια, φοβαμαι, αλλα κανω υπομονη. Το πρωι το ραντεβου ειναι στις 9.. Θα σας πω ότι είναι.. :roll:

Περιμένουμε νέα!!

13 ώρες πρίν, giwta_86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!! Γυρίσαμε κ εμείς από το γιατρό!! Όλες οι μετρήσεις άψογες δόξα το θεό! Ο μπέμπης μας είναι 501 γρ.. Βγάλαμε και την πρώτη έγχρωμη φωτογραφία μας!! Το μόνο που μου είπαν είναι ότι είναι λίγο χαμηλό ο πλακούντας αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας... 

Τι ωραία αίσθηση πρέπει να είναι αυτό το ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!μπράβο βρε κορίτσι μου!!πολύ χαίρομαι!!άντε βουρ στα ψώνια και εσύ !!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

aDqFp2.png

8 ώρες πρίν, Evoulini24 είπε:

Μαγνησιο δεν περνω μονο προγεστερόνη και inohep. Και τώρα από 2 utrogrstan θα παρω 6 για ένα μήνα και αντιβίωση και μετά βλέπουμε . Δουλεύω αλλά είναι δουλειά γραφείου και γενικά επειδή είναι δικιά μου δουλειά δεν πολύ πηγενα σε 5 μήνες να έχω παι το πολύ 2 ευδομαδες και γενικά δεν κουράζομαι ένα μαγιρεμα έκανα. 

• Ευχαριστώ 1

καλημέρα κορίτσια, δεν ξέρω αν με θυμάστε χάθηκα λίγο. προσπαθώ να διαβάσω νέα σας αλλά έχω μείνει πολύ πίσω. διαβάζω όμως άλλες βασανίζεστε με τον τράχηλο , άλλες με τον άνδρα μακριά,άλλες με συσπάσεις,αλλά απότι βλέπω τα μωράκια προχωράνε καλά. εγώ όλα καλά περιμένω αγοράκι δεν θυμάμαι αν σας το χα πει.η β επιπέδου οκ αλλά η καμπύλη ζαχάρου μαύρα χάλια. έχω αρχίσει ήδη διατροφή κ μετρήσεις κ βλέπουμε.εν τω μεταξύ έχω ακόμα αναγούλες...

• Μου αρέσει 5

Just now, Mighty είπε:

καλημέρα κορίτσια, δεν ξέρω αν με θυμάστε χάθηκα λίγο. προσπαθώ να διαβάσω νέα σας αλλά έχω μείνει πολύ πίσω. διαβάζω όμως άλλες βασανίζεστε με τον τράχηλο , άλλες με τον άνδρα μακριά,άλλες με συσπάσεις,αλλά απότι βλέπω τα μωράκια προχωράνε καλά. εγώ όλα καλά περιμένω αγοράκι δεν θυμάμαι αν σας το χα πει.η β επιπέδου οκ αλλά η καμπύλη ζαχάρου μαύρα χάλια. έχω αρχίσει ήδη διατροφή κ μετρήσεις κ βλέπουμε.εν τω μεταξύ έχω ακόμα αναγούλες...

Καλώς ήρθες πίσω λοιπόν!!άντε με τα καλά με τα κακα να δυναμώνουμε και να ελπίζουμε για το καλύτερο!!ακόμα αναγουλες ;;;

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Pepi88 είπε:

Καλώς ήρθες πίσω λοιπόν!!άντε με τα καλά με τα κακα να δυναμώνουμε και να ελπίζουμε για το καλύτερο!!ακόμα αναγουλες ;;;

ναι εντάξει είναι πιο διαχειρίσιμες. εμετούς δεν κάνω αν κ σήμερα πρωί πρωί πάλι με έπιασε να βγάλω το απολύτως τίποτα κ απλά έκανα ήχους κ έβγαζα τα ελάχιστα υγρά(συγγνώμη για την περιγραφή) αλλά αν εξαιρέσεις αυτό το περιστατικό την παλεύω. oh well. αλήθεια @Vaso11.4.11  εσύ έχεις ακόμα αναγούλες;

Just now, Pepi88 said:

Ναι γλυκιά μου και έτσι μικρυνε!ο δικος μου σε δύο μέρες έπεσε τόσο !επειδή σε βλέπω πάρα πολύ αγχωμενη με το όλο θέμα θέλω να σου πω τα εξής: να ανησυχείς αν νιώσεις συσπάσεις η πόνους περιόδου η οτιδηποτε περίεργο (τότε ενημερώνεις ΑΜΈΣΩΣ τον γιατρό σου).να μην κάνεις βαριές δουλειές να μην κόβεις βόλτες κουτουρου και να παίρνεις σωστά τα φάρμακακια σου!ολα μπορούν να συμβούν παντα αλλά σου έχω καλά νέα αν προσέχεις και το παρακολουθείς μειώνεται πάρα πολύ ο κίνδυνος!!

Περιμένουμε νέα!!

Τι ωραία αίσθηση πρέπει να είναι αυτό το ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!μπράβο βρε κορίτσι μου!!πολύ χαίρομαι!!άντε βουρ στα ψώνια και εσύ !!

Και εσύ στο τέλος αυτό θα λες.. Τελικά πήγαν ΌΛΑ Καλά!! Εντάξει θορυβηθηκα λίγο με αυτό που μου είπαν για τον πλακούντα 0τι είναι χαμηλά αλλά είπαν δεν είναι ανησυχητικό θα το παρακολουθούμε.. Σε περίπτωση που δω (αν δω) καποια στιγμή αίμα θα είναι από αυτό... Θέλω να πιστεύω ότι θα ανέβει περνωντας οι βδομάδες.. 

Just now, Mighty said:

ναι εντάξει είναι πιο διαχειρίσιμες. εμετούς δεν κάνω αν κ σήμερα πρωί πρωί πάλι με έπιασε να βγάλω το απολύτως τίποτα κ απλά έκανα ήχους κ έβγαζα τα ελάχιστα υγρά(συγγνώμη για την περιγραφή) αλλά αν εξαιρέσεις αυτό το περιστατικό την παλεύω. oh well. αλήθεια @Vaso11.4.11  εσύ έχεις ακόμα αναγούλες;

Welcome back!! Να σε πληροφορήσω ότι την προηγούμενη εβδομάδα έκανα εμετό που ήμουν 21 βδομάδα... :huh:

Just now, giwta_86 είπε:

Και εσύ στο τέλος αυτό θα λες.. Τελικά πήγαν ΌΛΑ Καλά!! Εντάξει θορυβηθηκα λίγο με αυτό που μου είπαν για τον πλακούντα 0τι είναι χαμηλά αλλά είπαν δεν είναι ανησυχητικό θα το παρακολουθούμε.. Σε περίπτωση που δω (αν δω) καποια στιγμή αίμα θα είναι από αυτό... Θέλω να πιστεύω ότι θα ανέβει περνωντας οι βδομάδες.. 

Welcome back!! Να σε πληροφορήσω ότι την προηγούμενη εβδομάδα έκανα εμετό που ήμουν 21 βδομάδα... :huh:

βρε τι τραβάμε.εγώ είμαι 24η σήμερα μπήκα. ο γιατρός μου είπε οτι έτσι θα με πάει μέχρι να γεννήσω πλέον

@Natasapal όλες το ίδιο παθαίνουμε.εγώ μια μέρα πριν την β επιπέδου,μια είχα πονάκια,μια δεν τον ένιωθα, όλο είχα ένα προαίσθημα κ τελικά όλα πήγαν καλά.

• Μου αρέσει 1

Just now, Natasapal said:

Καλημέρα κορίτσια! Στις 12 σήμερα έχω β επιπέδου και με έχει πιάσει άγχος ενω μέχρι χτες ήμουν μια χαρά...

Καλα αποτέλεσμα!! Έτσι κ εγώ, χθες είχα.. Να δεις όλα καλά θα πάνε.. Να απολαύσεις το μπεμπακι, κρατάει ώρα ο υπέρηχος!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...