Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

πρίν από 37 λεπτά , Kassandras είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Άσχετο αλλά ήρθε το λίκνο της kika boo bonne nuit που είχα παραγγείλει , έλεγε 15-25 εργάσιμες αλλά ήρθε σε μόνο 2! Είναι πολύ ωραίο, μια χαρά και βολικό για όποια ενδιαφέρεται. Και το στρωματακι ωραίο και παχύ. 

Να το χαρείτε κορίτσι μου, με το πιο όμορφο στολίδακι... σε λίγο καιρό!

14 ώρες πρίν, elpida2019 είπε:

κορίτσια μου καλησπέρα. κτύπησα έντονα στη κοιλιά καταλάθος με σιδερένιο πόμολο πόρτας και πόνεσα. ανησυχώ πολύ μήπως έκανα κακό στο μωράκι μου

Ελπιδακι πως εισαι ;; μίλησες με το γιατρό;; 

Βλεπω συνέχεια διαφημίσεις για φωλιές μωρου ( ύπνου) που ακριβώς εξυπηρετεί;; δεν εχω ιδεα ! 

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια δεν κατάλαβα τίποτα μου έχουν κάνει ολική ναρκοσι. Τα utrogrstan από 2 την μέρα τα κάναμε 6 ξάπλα και πολύ προσοχή και βλέπουμε. Μου έχουν δοσει και ένα φάρμακο που το περνω 3 φορές τη μέρα για να μην έχω συσπάσεις και αντιβίωση για 20 μέρες +ότι άλλο επερνα πριν. Θα με δει ο γιατρός σε μια ευδομαδα πάλι και βλέπουμε. Το καλο σε όλα αυτά είναι πως πλέον θα με βλέπει πολύ πιο συχνά όχι μια φορά το μήνα και έτσι θα βλέπω σινεχια και το νινι 

• Μου αρέσει 3

Just now, ba_lily είπε:

Κορίτσια δεν κατάλαβα τίποτα μου έχουν κάνει ολική ναρκοσι. Τα utrogrstan από 2 την μέρα τα κάναμε 6 ξάπλα και πολύ προσοχή και βλέπουμε. Μου έχουν δοσει και ένα φάρμακο που το περνω 3 φορές τη μέρα για να μην έχω συσπάσεις και αντιβίωση για 20 μέρες +ότι άλλο επερνα πριν. Θα με δει ο γιατρός σε μια ευδομαδα πάλι και βλέπουμε. Το καλο σε όλα αυτά είναι πως πλέον θα με βλέπει πολύ πιο συχνά όχι μια φορά το μήνα και έτσι θα βλέπω σινεχια και το νινι 

Καλη δυναμη κορίτσι μου!! Όπως σου είπαν κι άλλα κορίτσια που το έχουν περάσει, να έχεις πίστη, υπομονη και ολα θα γινουν.. Τι να κάνεις, μερικές φορές αυτή η λύση είναι το αναγκαίο κακό αλλά θα σε οδηγήσει σε κάτι πολύ πολύ ευχάριστο στο τέλος οπότε αυτό να χεις στο νου σου και να παίρνεις δυναμη. Καλη δυναμη σε όλες τις αγωνιστριες εδώ μέσα!! Κρατάτε γερα κορίτσια μου!!! 

• Μου αρέσει 2

LJRHp2.png

Just now, ba_lily είπε:

Περαστικά σου γλυκό μου κορίτσι. Γρήγορη ανάρρωση και όλα από εδώ και πέρα να πάνε καλά που θα πάνε δηλαδή!!!!! 

1 hour ago, Kassandras είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Άσχετο αλλά ήρθε το λίκνο της kika boo bonne nuit που είχα παραγγείλει , έλεγε 15-25 εργάσιμες αλλά ήρθε σε μόνο 2! Είναι πολύ ωραίο, μια χαρά και βολικό για όποια ενδιαφέρεται. Και το στρωματακι ωραίο και παχύ. 

Ου τέλεια!! Καλορίζικο, θα το έχεις να το χαζεύεις τώρα μέχρι να μπει το μωράκι σας μέσα, τι ωραία!! <3

Just now, Aria konsta είπε:

Να το χαρείτε κορίτσι μου, με το πιο όμορφο στολίδακι... σε λίγο καιρό!

Ελπιδακι πως εισαι ;; μίλησες με το γιατρό;; 

Βλεπω συνέχεια διαφημίσεις για φωλιές μωρου ( ύπνου) που ακριβώς εξυπηρετεί;; δεν εχω ιδεα ! 

Φωλιτσα θα πάρω εγώ, αντί για λίκνο επειδή θα μου δώσουν κούνια .. Την Φωλιτσα την βάζεις μέσα στην κούνια του μωρού και βάζεις το μωράκι μέσα να κοιμάται.. Νιώθει προστατευμενο έτσι, έτσι διαβάζω.. Και επίσης μπορείς να την μεταφέρεις στο κρεβάτι των γονιών, στον καναπέ κλπ και να έχεις το μωράκι κοντά σου 

• Μου αρέσει 2

LJRHp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Rina-Katerina είπε:

Ου τέλεια!! Καλορίζικο, θα το έχεις να το χαζεύεις τώρα μέχρι να μπει το μωράκι σας μέσα, τι ωραία!! <3

Φωλιτσα θα πάρω εγώ, αντί για λίκνο επειδή θα μου δώσουν κούνια .. Την Φωλιτσα την βάζεις μέσα στην κούνια του μωρού και βάζεις το μωράκι μέσα να κοιμάται.. Νιώθει προστατευμενο έτσι, έτσι διαβάζω.. Και επίσης μπορείς να την μεταφέρεις στο κρεβάτι των γονιών, στον καναπέ κλπ και να έχεις το μωράκι κοντά σου 

Αααα ναι;;; 

Και εγω κούνια εχω και έλεγα να παρω λικνο για να μπορώ να τον έχω παντού μαζί μου ..δεν ήξερα ότι κάνει η φωλιά κατι τέτοιο..σίγουρα δεν υπάρχει όμως κίνδυνος να πέσει το μωράκι ;

• Μπερδεμένη/-ος 1

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Just now, ba_lily είπε:

@ba_lily περαστικά και καλή δύναμη κορίτσι μου!!!

aDkXp3.png

Just now, ba_lily είπε:

Μπράβο!! Όλα καλά λοιπόν!! Λίγη προσοχή κι όλα θα πάνε τέλεια!! Έμεινες καθόλου στο νοσοκομείο ή έφυγες την ίδια μέρα; Θυμησε μου, πόσο είχε φτάσει ο τράχηλος και σου έκανε περίδεση;

Just now, Aria konsta είπε:

Αααα ναι;;; 

Και εγω κούνια εχω και έλεγα να παρω λικνο για να μπορώ να τον έχω παντού μαζί μου ..δεν ήξερα ότι κάνει η φωλιά κατι τέτοιο..σίγουρα δεν υπάρχει όμως κίνδυνος να πέσει το μωράκι ;

Eλπιζω πως όχι.. Αλλιώς δε θα ξεκινήσω και πολυ καλα τη ζωή μου ως γονιός...!!! Τώρα χωρίς πλάκα.. Δεν ξέρω, δεν εχω δει από κοντά φωλιτσα, ελεγα να πάρω από Γενάρη αφού δω κάποιες από κοντά ..αλλα τι στο καλό, γύρω γύρω έχει τόσο προστατευτικο, δε πιστεύω να κινδυνεύει το μωράκι.. Εχω διαβάσει ότι είναι ιδανική λύση για νεογέννητο γιατί η κούνια θα είναι τεράστια και ότι εκεί μέσα θα νιώθουν ζεστασιά και θαλπωρή επειδή είναι πιο περιορισμένος ο χώρος.. Και μετα όταν μεγαλώσει λίγο θα το βάζω χωρίς αυτήν μέσα στην κούνια του... 

• Μου αρέσει 3

LJRHp2.png

Just now, Aria konsta said:

Αααα ναι;;; 

Δε θα πέσει από τη Φωλιτσαα αφού θα είναι δίπλα σου έτσι κι αλλιως. Για τη φωλιά μέσα στην κούνια  Κι εγώ το άκουσα

rqbzp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Rina-Katerina είπε:

Eλπιζω πως όχι.. Αλλιώς δε θα ξεκινήσω και πολυ καλα τη ζωή μου ως γονιός...!!! Τώρα χωρίς πλάκα.. Δεν ξέρω, δεν εχω δει από κοντά φωλιτσα, ελεγα να πάρω από Γενάρη αφού δω κάποιες από κοντά ..αλλα τι στο καλό, γύρω γύρω έχει τόσο προστατευτικο, δε πιστεύω να κινδυνεύει το μωράκι.. Εχω διαβάσει ότι είναι ιδανική λύση για νεογέννητο γιατί η κούνια θα είναι τεράστια και ότι εκεί μέσα θα νιώθουν ζεστασιά και θαλπωρή επειδή είναι πιο περιορισμένος ο χώρος.. Και μετα όταν μεγαλώσει λίγο θα το βάζω χωρίς αυτήν μέσα στην κούνια του... 

Ναι ,ναι συμφωνώ στο θέμα της κούνιας θα ειναι μια χαρα η Φωλιτσα.  Στο να το ακουμπάς ομως σε καναπέ κλπ. Δεν ξερω ποσο ασφαλές θα ειναι ,αυτο με προβληματίζει μονο .. αλλα οκ το βλέπουμε!

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Καλησπέρα κορίτσια μου!! Γυρίσαμε κ εμείς από το γιατρό!! Όλες οι μετρήσεις άψογες δόξα το θεό! Ο μπέμπης μας είναι 501 γρ.. Βγάλαμε και την πρώτη έγχρωμη φωτογραφία μας!! Το μόνο που μου είπαν είναι ότι είναι λίγο χαμηλό ο πλακούντας αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας... 

• Μου αρέσει 9

Just now, giwta_86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!! Γυρίσαμε κ εμείς από το γιατρό!! Όλες οι μετρήσεις άψογες δόξα το θεό! Ο μπέμπης μας είναι 501 γρ.. Βγάλαμε και την πρώτη έγχρωμη φωτογραφία μας!! Το μόνο που μου είπαν είναι ότι είναι λίγο χαμηλό ο πλακούντας αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας... 

Υπέροχα νέα Γιώτα μου ,μπραβο σας !! Παίδαρος ο μπέμπης ♡

Αν ήταν κάτι ανησυχητικό θα σου λέγανε.. ολα καλα ,άψογα ☆

• Μου αρέσει 1

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Κοριτσια μου γλυκα, εύχομαι να κυλουν οι μερες, να κλεινουμε μια μια τις εβδομαδες κ να έχουμε ολες απροβληματιστες κυησεις κ ευκολους τοκετους. 

Εγω εχω αυριο γιατρο, κ λογικα θα ρθει επιτελους κ αυτη η ερμη η νιπτ, που με εχει ξεβγαλει το αποτέλεσμα της. Δλδ που το περιμενω.. Εχω αγχος επειδή η papp-a δεν εδειξε τοτε κ φοβερα καλα αιματολογικα.. Οποτε κ γω ειμαι σε αναμμενα καρβουνα.. Εχω κ 3,4 μερες τωρα κατι περιεργα πονακια, φοβαμαι, αλλα κανω υπομονη. Το πρωι το ραντεβου ειναι στις 9.. Θα σας πω ότι είναι.. :roll:

• Μου αρέσει 2

Just now, giwta_86 είπε:

Αχ τελεια!! Πολύ χαίρομαι, πολυ θετικά είναι τα νέα σας! Πάει κι αυτό το άγχος... Ολα να συνεχίσουν να κυλάνε καλα εύχομαι! 

Just now, Mareva είπε:

Κοριτσια μου γλυκα, εύχομαι να κυλουν οι μερες, να κλεινουμε μια μια τις εβδομαδες κ να έχουμε ολες απροβληματιστες κυησεις κ ευκολους τοκετους. 

Εγω εχω αυριο γιατρο, κ λογικα θα ρθει επιτελους κ αυτη η ερμη η νιπτ, που με εχει ξεβγαλει το αποτέλεσμα της. Δλδ που το περιμενω.. Εχω αγχος επειδή η papp-a δεν εδειξε τοτε κ φοβερα καλα αιματολογικα.. Οποτε κ γω ειμαι σε αναμμενα καρβουνα.. Εχω κ 3,4 μερες τωρα κατι περιεργα πονακια, φοβαμαι, αλλα κανω υπομονη. Το πρωι το ραντεβου ειναι στις 9.. Θα σας πω ότι είναι.. :roll:

Υπομονη αγάπη μου, σε λίγες ωριτσες θα ξέρεις!! Όλα να πάνε κατ ευχην, εχω κι εγώ γιατρό αύριο στις 11.30 και σε νιωθω απόλυτα. Θα περιμένουμε τα νέα σου! 

LJRHp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...