Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Just now, Pennymav είπε:

Πέρασα όλη τν εγκυμοσύνη από τν περιδεση κ μετά με φόβο .νομοζε ότι κάτι θα γίνει κ θα σπάσουν τ ράμματα π είναι κάτι εξαιρετικά σπάνιο !πιστευα πτι θ γεννήσω πρόωρα γιατί τ μωρό ήταν ήδη πολύ χαμηλά από όταν έκανα τν περιδεση .κ όσο μεγάλωνε τόσο τ ένιωθα όλο κ χαμηλά .πι κλωτσιές κ τ χτυπήματα αφου νομοζα ότι από κάπου θα βγει !φυσικα δν έγινε τίποτα απ όλα αυτά κ γεννησα στις 38 εβδομάδες μ ραντεβού !

Αυτός ο φόβος με έχει στοιχειώσει ..ήδη έχω νοσηλευτεί δύο φορές και άλλες τρεις έχω πάει στα επείγοντα..έχω πόνους συσπάσεις και καφέ εκκρίσεις!και ένα ινομιωμα 6,5 εκατοστά να μου κάνει την ζωή πατίνι εδώ και 10 μέρες !αλλά από ιστορίες σαν την δική σου παίρνω κουράγιο !!

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια. Την κάναμε την περίδεση μου είπε ο γιατρός πώς δεν έβαλε δαχτυλίδι επειδή τα ραματα μπεικανε πολύ καλά θα το παρακολουθεί και αν χρειαστεί θα το βάλουμε μετά 

• Μου αρέσει 11

Just now, ba_lily είπε:

Κορίτσια. Την κάναμε την περίδεση μου είπε ο γιατρός πώς δεν έβαλε δαχτυλίδι επειδή τα ραματα μπεικανε πολύ καλά θα το παρακολουθεί και αν χρειαστεί θα το βάλουμε μετά 

Πώς ήταν η εμπειρία;; Πονεσες;; Σου έκαναν ολική νάρκωση;;

Κορίτσια μου, γύρισα κι εγώ!! Ο τράχηλος παραμένει σταθερός!! Μου είπε ότι θα τον παρακολουθουμε κι αν πέσει από 22 και κάτω δε θα το ρισκάρουμε και θα μου κάνει περίδεση! Συνεχίζω μαγνήσιο κάθε απόγευμα και vasclor κάθε βράδυ..ο μπεμπακος μου είναι μια χαρά!! 680 γραμμάρια έφτασε!!!

Την άλλη Πέμπτη θα με ξαναδεί!!

• Μου αρέσει 6

Just now, ba_lily είπε:

Ουφ πάει και αυτό !άντε κορίτσι μου με το καλό ! εύχομαι να κυλήσει ήσυχα από εδώ και πέρα !

Just now, Evoulini24 είπε:

Κορίτσια μου, γύρισα κι εγώ!! Ο τράχηλος παραμένει σταθερός!! Μου είπε ότι θα τον παρακολουθουμε κι αν πέσει από 22 και κάτω δε θα το ρισκάρουμε και θα μου κάνει περίδεση! Συνεχίζω μαγνήσιο κάθε απόγευμα και vasclor κάθε βράδυ..ο μπεμπακος μου είναι μια χαρά!! 680 γραμμάρια έφτασε!!!

Είδες που στο είπα !!άντε !!να προσέχεις να βάζεις τα φάρμακακια σου και ότι περίεργο κατευθείαν τον γιατρό!και ο μπέμπης άντρας ολόκληρος!πολύ χάρηκα ρε πουλάκι μου!

• Μου αρέσει 2

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Pepi88 είπε:

Ουφ πάει και αυτό !άντε κορίτσι μου με το καλό ! εύχομαι να κυλήσει ήσυχα από εδώ και πέρα !

Είδες που στο είπα !!άντε !!να προσέχεις να βάζεις τα φάρμακακια σου και ότι περίεργο κατευθείαν τον γιατρό!και ο μπέμπης άντρας ολόκληρος!πολύ χάρηκα ρε πουλάκι μου!

Μακάρι, Πέπη μου, να συνεχίσει έτσι!! Αλλιώς, αν χρειαστεί, θα κάνω περίδεση κι εγώ τι να κάνουμε...το θέμα είναι ότι έχω κατατρομαξει και δεν περπατάω καθόλου...εδώ και 10 μέρες δεν έχω κουνηθεί με αποτέλεσμα να πάρω δύο κιλά αυτόν τον μήνα..

Just now, ba_lily είπε:

Μπράβο κορίτσι μου! 

Τωρα ηρέμησε .. ολα καλα θα πανε . 

Σου ειπε να προσέξεις κατι συγκεκριμένο; 

Ωραία πολυ καλα νέα.. και ο μπέμπης ουυυ παίδαρος.. ποσο εισαι τωρα ; 

Κοιτα απο δικη μου εμπειρία δεν χρειάζεται να φοβάσαι τοσο .. απλα να προσέξεις 2 3 πραγματάκια σε συνδυασμό με τις συμβουλές και την φαρμακευτική αγωγή ολα θα πάνε καλά κορίτσι μου! 

Δεν θέλει πολύ περπάτημα, οχι στο σκιψημο ή βαθύ κάθισμα ,οχι τεντωμα και φυσικά οχι βάρος! 

Και κάτι ακόμα πολυ προσοχή στα μικρόβια.. έτσι ώστε σε περίπτωση λέμε τώρα που θα χρειαστεί να γίνε περιδεση να μην υπάρχει πρόβλημα ουτε πριν ουτε μετα ! 

Ολα καλα θα πανε ..μη φοβάσαι μην ξεθαρευεις και μην σκέφτεσαι αρνητικά! 

• Μου αρέσει 1

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Just now, Aria konsta είπε:

Μπράβο κορίτσι μου! 

Τωρα ηρέμησε .. ολα καλα θα πανε . 

Σου ειπε να προσέξεις κατι συγκεκριμένο; 

Ωραία πολυ καλα νέα.. και ο μπέμπης ουυυ παίδαρος.. ποσο εισαι τωρα ; 

Κοιτα απο δικη μου εμπειρία δεν χρειάζεται να φοβάσαι τοσο .. απλα να προσέξεις 2 3 πραγματάκια σε συνδυασμό με τις συμβουλές και την φαρμακευτική αγωγή ολα θα πάνε καλά κορίτσι μου! 

Δεν θέλει πολύ περπάτημα, οχι στο σκιψημο ή βαθύ κάθισμα ,οχι τεντωμα και φυσικά οχι βάρος! 

Και κάτι ακόμα πολυ προσοχή στα μικρόβια.. έτσι ώστε σε περίπτωση λέμε τώρα που θα χρειαστεί να γίνε περιδεση να μην υπάρχει πρόβλημα ουτε πριν ουτε μετα ! 

Ολα καλα θα πανε ..μη φοβάσαι μην ξεθαρευεις και μην σκέφτεσαι αρνητικά! 

23+1 είμαι σήμερα! Σε ευχαριστώ πολύ!! Εσύ έχεις κάνει περίδεση; Είμαστε τόσες εδώ μέσα, τα έχω μπερδέψει χαχα

Just now, ba_lily είπε:

@ba_lily Μπράβο κορίτσι μου τώρα πολύ προσοχή όλα καλά θα πάνε κ για τους 2 σας ♡

@Evoulini24 Πρόσεχε λιγο κ με τα φάρμακα σου θα είσαι μια χαρά και για τα κιλά μην ανησυχείς αλλά προέχουν τώρα φαε πιο προσεκτικά όσο μπορεις...η vasclor είναι πολύ καλή την έβαζα κ εγώ στην αρχή της εγκυμοσύνης...μπραβο και στο μπεμπακι σου που μεγαλώνει ☆

• Μου αρέσει 1

aDkXp3.png

Just now, ba_lily είπε:

Μπράβο κορίτσι μου !τωρα κοιτα ν χαλαρώσεις .εγω ενημερωτικά ειχα αίμα γ περίπου 10 μέρες .επισης περίπου 1,5 μήνα μετά τν περιδεση ειχα δει στ εσώρουχο μου μια κλωστή .μ είχε ενημερώσει ομως ο γιατρός ότι θα βρω μια τέτοια κλωστή κ ότι είναι ένα πρόχειρο υλικό π τοποθετείται στν περιδεση μέχρι ν μπει τ κανονικό .οποτε μ είχε πει ν μν αγχωθώ !!

Διαφημίσεις

Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο ρε κορίτσια... μέχρι ποια εβδομάδα μπορεί να γίνει η περίδεση; Ας πούμε ότι φαίνεται ανεπάρκεια τραχήλου στην 28η εβδομάδα.. μπορεί να γίνει τότε;

Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο ρε κορίτσια... μέχρι ποια εβδομάδα μπορεί να γίνει η περίδεση; Ας πούμε ότι φαίνεται ανεπάρκεια τραχήλου στην 28η εβδομάδα.. μπορεί να γίνει τότε;

Ναι μπορεί να γίνει !απλα κάποιοι γιατροί δεν παίρνουν το ρίσκο .ο δικός μ γιατρός έχει κάνει κ 32 εβδομάδα .κ κοπέλα από τ δικό μας φόρουμ είχε κάνει 29 εβδομάδα κ επισης πήγαν όλα καλά !

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, Pennymav είπε:

Ναι μπορεί να γίνει !απλα κάποιοι γιατροί δεν παίρνουν το ρίσκο .ο δικός μ γιατρός έχει κάνει κ 32 εβδομάδα .κ κοπέλα από τ δικό μας φόρουμ είχε κάνει 29 εβδομάδα κ επισης πήγαν όλα καλά !

Να είσαι καλά, κορίτσι μου! Με ξεαγχωσες!! Καλημέρα!!

9 ώρες πρίν, elpida2019 είπε:

κορίτσια μου καλησπέρα. κτύπησα έντονα στη κοιλιά καταλάθος με σιδερένιο πόμολο πόρτας και πόνεσα. ανησυχώ πολύ μήπως έκανα κακό στο μωράκι μου

Είσαι καλά; Δε νομίζω ότι έπαθε κάτι το μωράκι.. είναι προστατευμένο εκεί μέσα!! Πήρες τηλέφωνο τον γιατρό σου;

Καλημέρα κορίτσια! Άσχετο αλλά ήρθε το λίκνο της kika boo bonne nuit που είχα παραγγείλει , έλεγε 15-25 εργάσιμες αλλά ήρθε σε μόνο 2! Είναι πολύ ωραίο, μια χαρά και βολικό για όποια ενδιαφέρεται. Και το στρωματακι ωραίο και παχύ. 

• Μου αρέσει 5

rqbzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...