Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Just now, Evoulini24 είπε:

Έχω σήμερα γιατρό και τρέμω για το τι θα ακούσω.. υπάρχει περίπτωση να μεγαλώσει το μήκος του τραχήλου; Ξέρεις;

Κι εγώ νιώθω πολλές φορές ότι δε με καταλαβαίνουν... και κυρίως οι δικοί μου..με παίρνουν τηλ μερικές φορές και με συγχυζουν τόσο πολύ..λέω είναι δυνατόν;; Δε με αφήνουν να ησυχάσω.. βέβαια είμαστε σε μια περίεργη φάση όλοι...κάνουν ανακαίνιση στο σπίτι για να μετακομίσουμε εκεί τέλη Δεκεμβρίου κι όπως καταλαβαίνεις είμαστε όλοι μες στα νευρα...

Ηρέμησε βρε κορίτσι μου γλυκό μην προδικάζεις ότι θα γίνει κάτι !!μεγαλώνει λίγο με περίδεση ξάπλα και προγεστερόνη..επίσης μένει και σταθερος οπότε μην πανικοβάλλεσαι !!επειδή ετυχε σε εμάς δεν θα τύχει σε όλες!!σίγουρα όμως ξαναλέω θέλει προσοχή ξεκούραση και κάποια ελαφρά αγωγή με προγεστερόνη και μαγνήσιο θα στα πει και ο γιατρός!

• Ευχαριστώ 1

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Pepi88 είπε:

Ηρέμησε βρε κορίτσι μου γλυκό μην προδικάζεις ότι θα γίνει κάτι !!μεγαλώνει λίγο με περίδεση ξάπλα και προγεστερόνη..επίσης μένει και σταθερος οπότε μην πανικοβάλλεσαι !!επειδή ετυχε σε εμάς δεν θα τύχει σε όλες!!σίγουρα όμως ξαναλέω θέλει προσοχή ξεκούραση και κάποια ελαφρά αγωγή με προγεστερόνη και μαγνήσιο θα στα πει και ο γιατρός!

Μακάρι να είναι όλα καλά!! Η βλακεία είναι ότι μπορεί να μειώνεται χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις...πονοι κλπ!! Σε ευχαριστώ πολύ!! Κράτα κι εσύ γερά!!

Μακάρι να είναι όλα καλά!! Η βλακεία είναι ότι μπορεί να μειώνεται χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις...πονοι κλπ!! Σε ευχαριστώ πολύ!! Κράτα κι εσύ γερά!!

Θα είναι !!!βασταω !!!αλλά έχω και έτοιμο σάκο για νοσοκομείο καλού κακού!!άντε περιμένω νέα!

• Μου αρέσει 2

aDqFp2.png

Just now, Pepi88 είπε:

Θα είναι !!!βασταω !!!αλλά έχω και έτοιμο σάκο για νοσοκομείο καλού κακού!!άντε περιμένω νέα!

Ναι θα σας στείλω μετά!! Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο...ο τράχηλος δεν ήταν χοάνη ε;

Ναι θα σας στείλω μετά!! Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο...ο τράχηλος δεν ήταν χοάνη ε;

Όχι το μόνο θετικό στην όλη ιστορία είναι ότι ήταν κλειστός.τι ώρα έχεις ραντεβού ;

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Είναι ανάλογα τον γιατρό βασικά.Οι περισσότεροι κάνουν περίδεση για περισσότερη σιγουριά άλλοι βάζουν πεσσο γιατί βγαίνει πιο εύκολα αν χρειαστεί..αυτό είναι καθαρά στον γιατρό σου .όπως και να έχει και τα δύο θέλουν πολύ προσοχή μετά και πολύ ξάπλα και utrogestan.συσπασεις και πόνους έχεις ;

Η αλήθεια είναι κ εγώ δν έχω ξανά ακούσει κ γ τ 2 .φαντασου κ εμένα π είχε γίνει πολύ χάλια ο τράχηλος μ έκανε μόνο τν περιδεση .κ μ είπε ότι λ τν περιδεση δν χρειάζεται ν μείνω ξάπλα .μ είπε ν κάνω κανονικά ότι έκανα πριν.ενταξει εννοειται όχι βαρη κλπ.κ έτσι έκανα .δν έκατσα ξάπλα .κ ήμουν μια χαρά .ακομα κ κ τς συσπάσεις π ειχα πολλές μια περίοδο αλλα μ τ μαγνήσιο κ αυτές διορθώθηκαν .

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα στην παρέα ειμαι καινούργια εδω ..είμαι 26 χρονων ο αρραβωνιστικος μου στα 32 και έχει θέμα με το σπερμα καθώς είναι αδυναμο και έχει μόνο 1% πιθανοτητα για κανονική σύλληψη ..παρόλα αυτά δεν χάνουμε τις ελπίδες μας ..εγω ανεβασμένη την tsh που είναι 6,5 και παιρνω αγωγή τα Τ4 ..η περίοδος μου έρχεται κανονικα κάθε μήνα..τωρα εχω καθυστέρηση 7 μερες ..εκανα τεστ clear blue και ηταν αρνητικό..δεν εχω συμπτώματα η πριξιμο για να πω ότι μου έρχεται περίοδος..υπάρχει περίπτωση τα φάρμακα να επηρεάζουν την περίοδο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων ❤

Just now, Pennymav είπε:

Η αλήθεια είναι κ εγώ δν έχω ξανά ακούσει κ γ τ 2 .φαντασου κ εμένα π είχε γίνει πολύ χάλια ο τράχηλος μ έκανε μόνο τν περιδεση .κ μ είπε ότι λ τν περιδεση δν χρειάζεται ν μείνω ξάπλα .μ είπε ν κάνω κανονικά ότι έκανα πριν.ενταξει εννοειται όχι βαρη κλπ.κ έτσι έκανα .δν έκατσα ξάπλα .κ ήμουν μια χαρά .ακομα κ κ τς συσπάσεις π ειχα πολλές μια περίοδο αλλα μ τ μαγνήσιο κ αυτές διορθώθηκαν .

Σε ποια εβδομάδα έκανες περίδεση;

Just now, Pennymav είπε:

Σοβαρά ;;εμένα μου είπε ξάπλα με τον πεσσο!πολύ αυστηρά και πάλι φαντάσου με ξάπλα προβλήματα έχω και μάλιστα πολλά !!τι να πω δεν ξέρω !

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Ina94 said:

Καλησπέρα στην παρέα ειμαι καινούργια εδω ..είμαι 26 χρονων ο αρραβωνιστικος μου στα 32 και έχει θέμα με το σπερμα καθώς είναι αδυναμο και έχει μόνο 1% πιθανοτητα για κανονική σύλληψη ..παρόλα αυτά δεν χάνουμε τις ελπίδες μας ..εγω ανεβασμένη την tsh που είναι 6,5 και παιρνω αγωγή τα Τ4 ..η περίοδος μου έρχεται κανονικα κάθε μήνα..τωρα εχω καθυστέρηση 7 μερες ..εκανα τεστ clear blue και ηταν αρνητικό..δεν εχω συμπτώματα η πριξιμο για να πω ότι μου έρχεται περίοδος..υπάρχει περίπτωση τα φάρμακα να επηρεάζουν την περίοδο;; ευχαριστώ εκ των προτέρων ❤

Εύχομαι να μείνεις σύντομα έγκυος!!! Δεν ξέρω να σου απαντήσω , για το θυροειδή το Μονο πού ξέρω γιατί μου το είχε πει ο γιατρός είναι ότι πρέπει να είναι κάτω από 2.5 στην εγκυμοσύνη

rqbzp3.png

Σε ποια εβδομάδα έκανες περίδεση;

20 εβδομάδων .με 0,8 τράχηλο π μ τν περιδεση πήγε 2,7 !

Just now, Pepi88 είπε:

Σοβαρά ;;εμένα μου είπε ξάπλα με τον πεσσο!πολύ αυστηρά και πάλι φαντάσου με ξάπλα προβλήματα έχω και μάλιστα πολλά !!τι να πω δεν ξέρω !

Νομίζω η περιδεση είναι πιο ‘’ισχυρή ’’ από τν πεσσό .Παρ όλα αυτά έχω φίλη π είχε κάνει περιδεση κ την έβαλε ξάπλα αλλα κ φίλη π είχε κάνει 2 περιδεσεις κ στα 2 παιδιά της δλδ λ επισης δν την έβαλε ξάπλα .συνεχισε κανονικά κ τ δουλειά της κ όλα .απλα πιστεύω ότι ισως οι γιατροί προτείνουν στν περιδεση ξάπλα γ μ έχουν τ κεφάλι τους ήσυχο .

• Μου αρέσει 1

Just now, Pennymav είπε:

20 εβδομάδων .με 0,8 τράχηλο π μ τν περιδεση πήγε 2,7 !

Νομίζω η περιδεση είναι πιο ‘’ισχυρή ’’ από τν πεσσό .Παρ όλα αυτά έχω φίλη π είχε κάνει περιδεση κ την έβαλε ξάπλα αλλα κ φίλη π είχε κάνει 2 περιδεσεις κ στα 2 παιδιά της δλδ λ επισης δν την έβαλε ξάπλα .συνεχισε κανονικά κ τ δουλειά της κ όλα .απλα πιστεύω ότι ισως οι γιατροί προτείνουν στν περιδεση ξάπλα γ μ έχουν τ κεφάλι τους ήσυχο .

Εντάξει απίστευτο!!! 

Εντάξει απίστευτο!!! 

Πέρασα όλη τν εγκυμοσύνη από τν περιδεση κ μετά με φόβο .νομοζε ότι κάτι θα γίνει κ θα σπάσουν τ ράμματα π είναι κάτι εξαιρετικά σπάνιο !πιστευα πτι θ γεννήσω πρόωρα γιατί τ μωρό ήταν ήδη πολύ χαμηλά από όταν έκανα τν περιδεση .κ όσο μεγάλωνε τόσο τ ένιωθα όλο κ χαμηλά .πι κλωτσιές κ τ χτυπήματα αφου νομοζα ότι από κάπου θα βγει !φυσικα δν έγινε τίποτα απ όλα αυτά κ γεννησα στις 38 εβδομάδες μ ραντεβού !

• Μου αρέσει 3

Just now, Pennymav είπε:

Πέρασα όλη τν εγκυμοσύνη από τν περιδεση κ μετά με φόβο .νομοζε ότι κάτι θα γίνει κ θα σπάσουν τ ράμματα π είναι κάτι εξαιρετικά σπάνιο !πιστευα πτι θ γεννήσω πρόωρα γιατί τ μωρό ήταν ήδη πολύ χαμηλά από όταν έκανα τν περιδεση .κ όσο μεγάλωνε τόσο τ ένιωθα όλο κ χαμηλά .πι κλωτσιές κ τ χτυπήματα αφου νομοζα ότι από κάπου θα βγει !φυσικα δν έγινε τίποτα απ όλα αυτά κ γεννησα στις 38 εβδομάδες μ ραντεβού !

Μπράβο κοπέλα μου!! Χαίρομαι που σου πήγαν όλα καλά!! Εύχομαι όλες μας να έχουμε μια υπέροχη τελειομηνη εγκυμοσύνη!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...