Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Just now, ba_lily είπε:

Κορίτσια έκανα την επαναληπτική β επιπεδου το μωρο μου είναι καλα  Τραχηλο όχι και τόσο μέσα σε 2 ευδομαδες από 2.7 πήγε 1.4 αύριο μπαίνω μέσα για περιδεση τραχήλου και δαχτυλίδι. Ελπίζω να πάνε όλα καλά

@ba_lilyΑχ βρε κορίτσι μου...κουραγιο αύριο θα περάσει κ αυτό!!!Μπράβο για το μωράκι σας..το ευχαριστήθηκες?  πες μας καμία λεπτομέρεια για το μπεμπάκι...

aDkXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, ba_lily είπε:

Κορίτσια έκανα την επαναληπτική β επιπεδου το μωρο μου είναι καλα  Τραχηλο όχι και τόσο μέσα σε 2 ευδομαδες από 2.7 πήγε 1.4 αύριο μπαίνω μέσα για περιδεση τραχήλου και δαχτυλίδι. Ελπίζω να πάνε όλα καλά

Όλα καλά θα πάνε!

T8Owp3.png

@ba_lily κοριτσάκι μου εφόσον το μωράκι είναι μια χαρα, όλα τα υπόλοιπα αντιμετωπιζονται. Με την περιδεση θα νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια κ σιγουριά. Εύχομαι να πανε όλα καλά. Περιμένουμε νέα σου :)

• Μου αρέσει 1

Just now, ba_lily είπε:

Μπράβο που είναι όλα καλά με το μωράκι σας!! Αχ αυτός ο τράχηλος με έχει κατατρομαξει...έχω κι εγώ αύριο ραντεβού με τον γιατρό!! Επιτέλους!! Αυτές τις δύο εβδομάδες είχες πόνους; Συσπάσεις; 

11 ώρες πρίν, Evoulini24 είπε:

Εμένα στη Β επιπέδου ήταν οριακά φυσιολογικος 25 χιλιοστά..γι αυτό ανησυχώ λίγο! Αύριο έχω ραντεβού με τον γιατρό μου οπότε θα με ξαναμετρησει!

Εσένα ο τράχηλος πόσο είναι τώρα;

Να σου πω την αλήθεια πλέον με τον πεσσο δεν μπορούν να υπολογίσουν ακριβώς οπότε απλά κοιτάνε αν είναι στην θέση του το δαχτυλίδι.utrogestan σου έδωσε όταν είδε ότι ο τράχηλος είναι στο όριο ;

3 ώρες πρίν, ba_lily είπε:

Αχ δεν την γλίτωσες και εσύ ...θα είμαστε 2 τώρα..ότι απορία έχεις να με ρωτάς αφού το ζω ήδη τρείς βδομάδες..μην στεναχωριέσαι απλά να έχεις πολυυυυ υπομονή ... μπερδεύτηκα μόνο λίγο με το ότι είπες και περίδεση και δαχτυλίδι θα κάνεις και τα δύο δηλαδή;δεν το έχω ξανακουσει αυτό ..

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Pepi88 είπε:

Να σου πω την αλήθεια πλέον με τον πεσσο δεν μπορούν να υπολογίσουν ακριβώς οπότε απλά κοιτάνε αν είναι στην θέση του το δαχτυλίδι.utrogestan σου έδωσε όταν είδε ότι ο τράχηλος είναι στο όριο ;

Αχ δεν την γλίτωσες και εσύ ...θα είμαστε 2 τώρα..ότι απορία έχεις να με ρωτάς αφού το ζω ήδη τρείς βδομάδες..μην στεναχωριέσαι απλά να έχεις πολυυυυ υπομονή ... μπερδεύτηκα μόνο λίγο με το ότι είπες και περίδεση και δαχτυλίδι θα κάνεις και τα δύο δηλαδή;δεν το έχω ξανακουσει αυτό ..

Ναι και τα δύο είπε πως θα τα κάνουμε λεπτομέρειες δεν ξέρω να σου πω. Περιμένω να μου πεις λεπτομέρειες για να ξέρω τι με περνει 

Just now, ba_lily είπε:

Ναι και τα δύο είπε πως θα τα κάνουμε λεπτομέρειες δεν ξέρω να σου πω. Περιμένω να μου πεις λεπτομέρειες για να ξέρω τι με περνει 

Είναι ανάλογα τον γιατρό βασικά.Οι περισσότεροι κάνουν περίδεση για περισσότερη σιγουριά άλλοι βάζουν πεσσο γιατί βγαίνει πιο εύκολα αν χρειαστεί..αυτό είναι καθαρά στον γιατρό σου .όπως και να έχει και τα δύο θέλουν πολύ προσοχή μετά και πολύ ξάπλα και utrogestan.συσπασεις και πόνους έχεις ;

aDqFp2.png

1 hour ago, Pepi88 είπε:

Μου έγραψε ο εμβρυολογος κολπική κρέμα προγεστερόνης (vasclor) αλλά πήρα τηλ και τον γιατρό μου και μου είπε να ξεκινήσω μαγνήσιο μία φορά την ημέρα! Πόνους και συσπάσεις έχεις; Ο τράχηλος πότε ξεκίνησε να μην είναι καλός; Σε ποια εβδομάδα;

7 ώρες πρίν, ba_lily είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, χαίρομαι πολύ για το μωράκι σου ♡ 

Να χαίρεσαι που είδατε το πρόβλημα τωρα .. κάνοντας την περίδεση ολα καλα θα πανε .. απλα θελει προσοχή με τα μικρόβια.. θα σου τα πουν .Μην αγχώνεσαι ολα για καλο σας θα γίνουν!!♡ 

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Διαφημίσεις

Just now, Evoulini24 είπε:

Μου έγραψε ο εμβρυολογος κολπική κρέμα προγεστερόνης (vasclor) αλλά πήρα τηλ και τον γιατρό μου και μου είπε να ξεκινήσω μαγνήσιο μία φορά την ημέρα! Πόνους και συσπάσεις έχεις; Ο τράχηλος πότε ξεκίνησε να μην είναι καλός; Σε ποια εβδομάδα;

Στην 19 μισό βδομάδα είχα πονακια περιόδου και δεν κατάλαβα ότι ήταν συσπάσεις.πηγα την άλλη μέρα στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι είναι συσπάσεις ο τράχηλος ήταν 2,7.μιλησα με τον γιατρό μετά από δύο μέρες θα πήγαινα να βάλουμε πεσσο γιατί οι συσπάσεις μπορεί να μαλακώσουν τον τράχηλο και από το βάρος να μικρύνει.και όντως όταν πήγα μετά από 2 μέρες ήταν 1,4.απο τότε έχω μόνιμα πόνους και συσπάσεις.γι αυτό παίρνω και τα τοκολυτικα.και όσο πάει δυσκολεύει γιατί βαραίνει το μωρό .καλά εγώ έχω και το ινομιωμα που τα χειρότερευει όλα.μην αγχώνεσαι απλά επειδή είσαι οριακά πρόσεχε και όλα θα πάνε καλά !

aDqFp2.png

Just now, Pepi88 είπε:

Είναι ανάλογα τον γιατρό βασικά.Οι περισσότεροι κάνουν περίδεση για περισσότερη σιγουριά άλλοι βάζουν πεσσο γιατί βγαίνει πιο εύκολα αν χρειαστεί..αυτό είναι καθαρά στον γιατρό σου .όπως και να έχει και τα δύο θέλουν πολύ προσοχή μετά και πολύ ξάπλα και utrogestan.συσπασεις και πόνους έχεις ;

Utrogrstan περνω πρωί βράδυ και τώρα τα αύξησε θα πάρω και μεσημέρι. Από πονο τίποτα το ιδιαίτερο νιοθο διάφορα άλλα τίποτα το ιδιαίτερο 

• Μου αρέσει 1

Just now, ba_lily είπε:

Utrogrstan περνω πρωί βράδυ και τώρα τα αύξησε θα πάρω και μεσημέρι. Από πονο τίποτα το ιδιαίτερο νιοθο διάφορα άλλα τίποτα το ιδιαίτερο 

Άρα μίκρυνε ο τράχηλος χωρίς κανένα σημάδι ..το καλό είναι ότι δεν υποφέρεις από κάτι άλλο !άντε ωραία !όλα καλά θα πάνε!για την περιδεση δεν έχω άποψη !πάντως ο πεσσος δεν είναι τίποτα για να μπει μην φοβάσαι!

aDqFp2.png

Καλημέρα κορίτσια!! 

@ba_lily λυπάμαι για τον τράχηλο. Το καλό είναι ότι το μωράκι σου είναι μια χαρά!! Αυτό έχει σημασία. Θα σου δώσει κουράγιο και η @Pepi88που έχει το ίδιο θέμα και μαζί θα το ξεπεράσετε. @Evoulini24μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε, όλα αντιμετωπιζοντας..

Κορίτσια έγω ψυχολογικά δεν είμαι καλά!! Αυτή την εγκυμοσύνη τη περίμενα πως και πως για χρόνια κι αντί να πετάω στα σύννεφα βλέπω παντού προβλήματα.. Νιώθω πιεσμένη από παντου, ότι δεν με καταλαβαίνουν, τα νεύρα μου είναι στη τσίτα.. Δεν έχω απου πουθενά βοήθεια κι όχι μόνο αυτό εγώ βοηθάω κάποιες καταστάσεις... Φοβάμαι μην πάθω καμία επιλόχεια κατάθλιψη... Αισθάνεται κάποια άλλη κοπέλα έτσι;;; 

• Ευχαριστώ 2

Just now, Pepi88 είπε:

Στην 19 μισό βδομάδα είχα πονακια περιόδου και δεν κατάλαβα ότι ήταν συσπάσεις.πηγα την άλλη μέρα στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι είναι συσπάσεις ο τράχηλος ήταν 2,7.μιλησα με τον γιατρό μετά από δύο μέρες θα πήγαινα να βάλουμε πεσσο γιατί οι συσπάσεις μπορεί να μαλακώσουν τον τράχηλο και από το βάρος να μικρύνει.και όντως όταν πήγα μετά από 2 μέρες ήταν 1,4.απο τότε έχω μόνιμα πόνους και συσπάσεις.γι αυτό παίρνω και τα τοκολυτικα.και όσο πάει δυσκολεύει γιατί βαραίνει το μωρό .καλά εγώ έχω και το ινομιωμα που τα χειρότερευει όλα.μην αγχώνεσαι απλά επειδή είσαι οριακά πρόσεχε και όλα θα πάνε καλά !

Έχω σήμερα γιατρό και τρέμω για το τι θα ακούσω.. υπάρχει περίπτωση να μεγαλώσει το μήκος του τραχήλου; Ξέρεις;

Just now, valentina23 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! 

@ba_lily λυπάμαι για τον τράχηλο. Το καλό είναι ότι το μωράκι σου είναι μια χαρά!! Αυτό έχει σημασία. Θα σου δώσει κουράγιο και η @Pepi88που έχει το ίδιο θέμα και μαζί θα το ξεπεράσετε. @Evoulini24μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε, όλα αντιμετωπιζοντας..

Κορίτσια έγω ψυχολογικά δεν είμαι καλά!! Αυτή την εγκυμοσύνη τη περίμενα πως και πως για χρόνια κι αντί να πετάω στα σύννεφα βλέπω παντού προβλήματα.. Νιώθω πιεσμένη από παντου, ότι δεν με καταλαβαίνουν, τα νεύρα μου είναι στη τσίτα.. Δεν έχω απου πουθενά βοήθεια κι όχι μόνο αυτό εγώ βοηθάω κάποιες καταστάσεις... Φοβάμαι μην πάθω καμία επιλόχεια κατάθλιψη... Αισθάνεται κάποια άλλη κοπέλα έτσι;;; 

Κι εγώ νιώθω πολλές φορές ότι δε με καταλαβαίνουν... και κυρίως οι δικοί μου..με παίρνουν τηλ μερικές φορές και με συγχυζουν τόσο πολύ..λέω είναι δυνατόν;; Δε με αφήνουν να ησυχάσω.. βέβαια είμαστε σε μια περίεργη φάση όλοι...κάνουν ανακαίνιση στο σπίτι για να μετακομίσουμε εκεί τέλη Δεκεμβρίου κι όπως καταλαβαίνεις είμαστε όλοι μες στα νευρα...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...