Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, vivi.nik. είπε:

Κι εγώ γύρω στις 3 τη μερα, εδώ κ 3 βδομάδες περίπου. 

Εμένα τώρα ξεκίνησαν..5 μηνών! Θα το πω την Τετάρτη στον γιατρό!! Ελπίζω να μην είναι τίποτα..και να πάνε όλα καλά όπως στη Μαρεβα!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Mareva είπε:

Εγω εχω πολλλλλλεεεεεςςςςς!! Τοσες που είμαι συνέχεια ξαπλα.. Κ πινω κ 2 ταμπλετες μαγνησιο κ 3 ουτρο τη μερα.. Απλα καποιες μερες ειναι λιγοτερες, καποιες μερες ειναι συχνες και γενικα εχω πονακια κ πετρωνει η κοιλια μου τοτε. Αλλα κ στο πρωτο μου παιδι έτσι ειχα καθε μερα κ αρκετες. Εν τέλει γεννησα στις 38 βδομάδες φυσιολογικα σε χρονο dt. Δεν ξερω κατα ποσο σχετιστηκαν με την ταχυτητα του τοκετου ή την εβδομαδα που αποφάσισε το μωρο να ερθει. Απλα πιστευω οτι κ τωρα θα γινει το ιδιο, μουα χαχαχα. Λέτε να χουμε καραντινα κ να παω παλι με τα βαλιτσακια μου αλλα αυτη τη φορα μονη;;; 

Καλε τι μόνη?????απαπαααα εγώ μόνη δεν γενναω!!θα τα κλείσω τα πόδια!Θα βάζω τον άντρα μου να κάνει τεστ κάθε 3 μέρες!!!!!

• Χαχα 2

NmUgp3.png

Just now, Popaki2011 είπε:

Κορίτσια μου εσείς που παίρνετε μαγνήσιο πόσα παίρνετε την ημέρα και πως?εννοώ μακριά από ασβέστιο, νομίζω θέλει,πρωί?βράδυ?νηστικες ή δεν έχει σημασία?

Εγώ το παίρνω κάθε απόγευμα.. δύο ώρες περίπου μετά το ασβέστιο!! Βέβαια πρώτα τρώω τα φρούτα μου και μετά παίρνω το μαγνήσιο..δεν ξέρω αν είναι λάθος που δεν είμαι νηστική...

Just now, Mareva είπε:

Εγω εχω πολλλλλλεεεεεςςςςς!! Τοσες που είμαι συνέχεια ξαπλα.. Κ πινω κ 2 ταμπλετες μαγνησιο κ 3 ουτρο τη μερα.. Απλα καποιες μερες ειναι λιγοτερες, καποιες μερες ειναι συχνες και γενικα εχω πονακια κ πετρωνει η κοιλια μου τοτε. Αλλα κ στο πρωτο μου παιδι έτσι ειχα καθε μερα κ αρκετες. Εν τέλει γεννησα στις 38 βδομάδες φυσιολογικα σε χρονο dt. Δεν ξερω κατα ποσο σχετιστηκαν με την ταχυτητα του τοκετου ή την εβδομαδα που αποφάσισε το μωρο να ερθει. Απλα πιστευω οτι κ τωρα θα γινει το ιδιο, μουα χαχαχα. Λέτε να χουμε καραντινα κ να παω παλι με τα βαλιτσακια μου αλλα αυτη τη φορα μονη;;; 

Μακάρι να μας βοηθήσουν τότε και να γεννησουμε κι εμείς εξίσου γρήγορα!!! Ο γιατρός σου είπε να είσαι ξαπλωμένη λόγω των συσπάσεων; Εγώ δεν έχω πονακια..μόνο πετρώματα...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Πέρα από κράμπες και συσπάσεις,με το μαγνήσιο λέει χαλαρώνεις και κάνεις καλό ύπνο.και το χρειάζομαι είναι η αλήθεια.μου έχει γράψει μαγνήσιο,αλλά δεν μου είπε να τα παίρνω. Την άλλη βδομάδα έχω γιατρό,θα τον ρωτήσω.

• Μου αρέσει 1

NmUgp3.png

Just now, Mareva είπε:

Δύο ταμπλέτες των 300mg παίρνεις; Ο τραχηλος σου είναι οκ;

Καλησπέρα κορίτσια !γεννησα τον Φλεβάρη που μας πέρασε .ειδα ότι γράφετε για συσπάσεις .εγω ειχα κάνει περιδεση κ είχαν αρχίσει οι συσπάσεις πολύ νωρίς .απο 5 μηνών .επειδη ειχα πολλές μέσα στ μέρα(χωρίς πόνο) παρ όλα αυτά ειχα αγχωθεί γιατί πετρώνε η κοιλια συνέχεια .επαιρνα 3 trofocard τη μέρα αλλα δν μ έκαναν τίποτα .μιλησα με το γιατρό μου και μου είπε το βράδυ αντί για το τρίτο trofocard να παίρνω ένα magnecium citrate. Από όταν το ξεκίνησα μειώθηκαν πολύ πι συσπάσεις ,έκανα ελάχιστες μέσα στ μέρα Κ όλα πήγαν καλά .

• Μου αρέσει 5

7 ώρες πρίν, valentina23 είπε:

@Pepi88 είσαι καλύτερα γλυκιά μου;; 

Είναι σταθερός ο πόνος δλδ τον αντιμετωπίζω οπότε χθες το μεσημέρι με βγάλανε.ειμαι σπίτι με μεγάλη φαρμακευτική αγωγή (πιστέψτε με) αντιπηκτικες ενέσεις στην κοιλίτσα και παυσίπονα!Ο γιατρός μου είπε να ειμαι έτοιμη για κάνα δυο επεισόδια με κρίση πόνου ακόμα λογο  θέσης του ινομιωματος..που πρέπει να αντιμετωπιστούν στα επείγοντα για να μην αρχίσουν πάλι οι συσπάσεις και έχουμε κάνα θέμα με τον τράχηλο που είναι πολύ οριακά πια.θα έχω έτοιμη την βαλιτσουλα μου από εδώ και πέρα ..Το πρώτο που κατάλαβα πόσο σωματικό πόνο μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος !Το δεύτερο πώς ότι είναι να γίνει θα γίνει οσο και αν κλάψουμε όσο και αν παρακαλέσουμε ο Θεός έχει το πλάνο του.Το τρίτο η μητρότητα καμία φορά σε προετοιμάζει από την αρχή για το πόσο σκληρή μπορεί να γίνει και κατεβαίνεις από το ροζ συννεφάκι!!!!!!Είδα εκεί μέσα κοπέλες να υποφέρουν με πολλών ειδών προβλήματα και πήρα πολύ κουράγιο !!Κορίτσια μου γλυκά να κάνετε τα ψώνια σας να το ευχαριστηθείτε και για μας που περιμένουμε πρώτα να συνεχιστεί η εγκυμοσύνη....Και να γεμίσει ο Μάρτιος μπεμπακια όμορφα!!!

• Μου αρέσει 4

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Evoulini24 είπε:

Εγώ το παίρνω κάθε απόγευμα.. δύο ώρες περίπου μετά το ασβέστιο!! Βέβαια πρώτα τρώω τα φρούτα μου και μετά παίρνω το μαγνήσιο..δεν ξέρω αν είναι λάθος που δεν είμαι νηστική...

Μακάρι να μας βοηθήσουν τότε και να γεννησουμε κι εμείς εξίσου γρήγορα!!! Ο γιατρός σου είπε να είσαι ξαπλωμένη λόγω των συσπάσεων; Εγώ δεν έχω πονακια..μόνο πετρώματα...

Λογω διπλης κυησεως που ξεκινησα αυτήν την εγκυμοσύνη (αλλα στην πορεία κατεληξε μονηρης) η γιατρος μου αυτοματα με ξαπλωσε, βλεπεις υψηλη επικινδυνοτητα. Μετα αρχισε κ το παρτυ με τις συσπασεις κ με αποξαπλωσε!!! Πώς απο πονακια... Φουλ! 

5 ώρες πρίν, Evoulini24 είπε:

Δύο ταμπλέτες των 300mg παίρνεις; Ο τραχηλος σου είναι οκ;

Ναι 2 των 300. Αν με αφηναν βέβαια θα παιρνα 4-5 τη μερα για να νοιωθω ησυχια γιατι λιγο θα σηκωθω κ ξεκινάει το παρτυ, πονακια κ συσπασεις. Τραχηλος ηταν στην αυχενικη 3,8. Τωρα ποσος ειναι, θα μαθω την Παρασκευή :)

6 ώρες πρίν, Popaki2011 είπε:

Καλε τι μόνη?????απαπαααα εγώ μόνη δεν γενναω!!θα τα κλείσω τα πόδια!Θα βάζω τον άντρα μου να κάνει τεστ κάθε 3 μέρες!!!!!

Εμένα μπορεί ομως να μην εχει γυρισει καν Ελλαδα. Βλέπεις απο τα λιμανια του κοσμου, που εχει ολοκληρος αυτο το πραγμα, προς το παρον απαγορευουν την εξοδο στους ναυτικους ή την αλλαγη πληρωματος.. Κ  εχω ενν μικρο, φοβο.. Γεννα βιντεοκληση εχετε ξανακουσει; εύχομαι να μην μου συμβεί, αν κ προετοιμαζομαι κ για αυτο το ενδεχόμενο.. 

• Ευχαριστώ 1

6 hours ago, Popaki2011 said:

Κορίτσια μου εσείς που παίρνετε μαγνήσιο πόσα παίρνετε την ημέρα και πως?εννοώ μακριά από ασβέστιο, νομίζω θέλει,πρωί?βράδυ?νηστικες ή δεν έχει σημασία?

Καλημέρα! Μακριά απτό σίδηρο κ δύο ώρες μακριά απο γάλακτομικα. Εγώ παίρνω ένα το βράδυ. Δεν έχει σχέση αν έχεις φάει η όχι αρκεί να μην έφαγες γαλακτομικα, και μετά μπορείς να φας εκτός από γαλακτομικά. Το ασβέστιο μου είπε το μεσημέρι με το φαγητό

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

rqbzp3.png

@Pepi88 κάποτε θα λες τι τράβηξα για να γίνω μάνα!! Η κάθε εγκυμοσυνη έχει τη δυσκολία της. Μείνε δυνατή μέχρι το τέλος και θα σε αποζημιώσει το μωράκι σου. Να μας γράφεις νέα σου.

@elpida2019 θα πάω τέλος της εβδομάδας γυναικολόγο και θα ρωτήσω και γω νομίζω είμαι για καμπύλη σακχάρου. Τη κάνουμε μετά τη Β επιπεδου νομίζω. 25εβδ-28..Ετσι νομίζω. Αν έχεις θέμα με σάκχαρο τη κάνεις πιο νωρίς 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Pepi88 είπε:

Είναι σταθερός ο πόνος δλδ τον αντιμετωπίζω οπότε χθες το μεσημέρι με βγάλανε.ειμαι σπίτι με μεγάλη φαρμακευτική αγωγή (πιστέψτε με) αντιπηκτικες ενέσεις στην κοιλίτσα και παυσίπονα!Ο γιατρός μου είπε να ειμαι έτοιμη για κάνα δυο επεισόδια με κρίση πόνου ακόμα λογο  θέσης του ινομιωματος..που πρέπει να αντιμετωπιστούν στα επείγοντα για να μην αρχίσουν πάλι οι συσπάσεις και έχουμε κάνα θέμα με τον τράχηλο που είναι πολύ οριακά πια.θα έχω έτοιμη την βαλιτσουλα μου από εδώ και πέρα ..Το πρώτο που κατάλαβα πόσο σωματικό πόνο μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος !Το δεύτερο πώς ότι είναι να γίνει θα γίνει οσο και αν κλάψουμε όσο και αν παρακαλέσουμε ο Θεός έχει το πλάνο του.Το τρίτο η μητρότητα καμία φορά σε προετοιμάζει από την αρχή για το πόσο σκληρή μπορεί να γίνει και κατεβαίνεις από το ροζ συννεφάκι!!!!!!Είδα εκεί μέσα κοπέλες να υποφέρουν με πολλών ειδών προβλήματα και πήρα πολύ κουράγιο !!Κορίτσια μου γλυκά να κάνετε τα ψώνια σας να το ευχαριστηθείτε και για μας που περιμένουμε πρώτα να συνεχιστεί η εγκυμοσύνη....Και να γεμίσει ο Μάρτιος μπεμπακια όμορφα!!!

Κουτσουνα μου απο εμενα μια αγκαλιά!!! Μη μου στενοχωριεσαι, η Παναγία θα σε βοηθησει, ολα θα πανε καλα, κ ας εχει τωρα κοπο... Να προσεχεις... (κανω κ γω αντιπηκτικες μια καυε μερα, οποτε ξερω τις βαρεθηκες μεν, αναγκαιες που ειναι ομως δε). 

• Ευχαριστώ 1

Just now, valentina23 είπε:

@Pepi88 κάποτε θα λες τι τράβηξα για να γίνω μάνα!! Η κάθε εγκυμοσυνη έχει τη δυσκολία της. Μείνε δυνατή μέχρι το τέλος και θα σε αποζημιώσει το μωράκι σου. Να μας γράφεις νέα σου.

@elpida2019 θα πάω τέλος της εβδομάδας γυναικολόγο και θα ρωτήσω και γω νομίζω είμαι για καμπύλη σακχάρου. Τη κάνουμε μετά τη Β επιπεδου νομίζω. 25εβδ-28..Ετσι νομίζω. Αν έχεις θέμα με σάκχαρο τη κάνεις πιο νωρίς 

Κι εγώ έχω αύριο ραντεβού..θα τον ρωτήσω για την καμπύλη! Του είχα πει να την κάνω νωρίτερα αλλά δε με άφησε γιατί δεν έβλεπε κάτι ανησυχητικό στις εξετάσεις μου...

6 ώρες πρίν, Pennymav είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !γεννησα τον Φλεβάρη που μας πέρασε .ειδα ότι γράφετε για συσπάσεις .εγω ειχα κάνει περιδεση κ είχαν αρχίσει οι συσπάσεις πολύ νωρίς .απο 5 μηνών .επειδη ειχα πολλές μέσα στ μέρα(χωρίς πόνο) παρ όλα αυτά ειχα αγχωθεί γιατί πετρώνε η κοιλια συνέχεια .επαιρνα 3 trofocard τη μέρα αλλα δν μ έκαναν τίποτα .μιλησα με το γιατρό μου και μου είπε το βράδυ αντί για το τρίτο trofocard να παίρνω ένα magnecium citrate. Από όταν το ξεκίνησα μειώθηκαν πολύ πι συσπάσεις ,έκανα ελάχιστες μέσα στ μέρα Κ όλα πήγαν καλά .

Σε ποια εβδομάδα έκανες περίδεση; Σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!! Να σου ζήσει το μωράκι σου!!

2 ώρες πρίν, elpida2019 είπε:

Κορίτσια μου είναι κάποια που θα κάνει καμπύλη σακχάρου ? Αν ναι σε ποια βδομάδα θα την κάνετε ?. εγώ θα την κάνω 23 και 1. Νωρίς μου φαίνεται και γι' αυτό ρωτώ. 

Νομίζω πως γίνεται 24η με 28η εβδομάδα!

Just now, Pepi88 είπε:

Πέπη μου, κράτα γερά!! Είσαι πολύ δυνατή!! Εύχομαι να μη σε πιάσει άλλος πόνος!! Κι από εδω και πέρα να είναι όλα πιο εύκολα για εσένα!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...