Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Just now, Mighty είπε:

Τώρα είμαι 7w+5d.

Κ εμένα τον μαιευτήρα ο εξωσωματικος μου τον σύστησε μόνο που εγώ δεν τον έχω δει ακομα..

Α εγώ σήμερα έκλεισα την 7η εβδομάδα.Αποτι διάβασα κανονικά το πρώτο ραντεβού γίνεται μεταξύ 6-8ης εβδομάδας,άρα είσαι μέσα στα πλαισια.Τωρα σε εμάς που προερχομαστς από εξωσωματική δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι,αν και εμένα ο γυναικολόγος μου είπε να πάω από την 5η εβδομάδα και είχαμε δει σάκους και μου είχε πει ότι στις αρχές θέλει να με βλέπει πιο συχνά.Μην αγχωνεσαι όμως,για να σου είπε ο γιατρός ποτε θέλει το ραντεβού σας κάτι θα ξέρει.Σκεψου το θετικα,ότι σε ένα ραντεβού θα δεις και σπορακι και θα ακούσεις και καρδούλα.Εμενα μου τα πάει τσιγκελωτα,και στο επόμενο θα ακούσουμε καρδούλες,στο προηγούμενο μόνο τις είδαμε να πάλλονται!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, elpida2019 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα. Αύριο πρωί στις 9:00 έχω ραντεβού για να ακούσουμε καρδούλα. Έχω πολύ αγωνία.Θέλω να πάνε όλα καλά.  Σήμερα είμαι 6 και 3 ημερών. 

Εννοειται ότι όλα θα πάνε καλά!!!Σου στέλνω όλη τη θετικη μου ενέργεια!!! Περιμένουμε νέα σου αύριο!!!

4 ώρες πρίν, Ηλεκτρα85 είπε:

Με το καλό!! Σου έφυγε το άγχος για δίδυμα.. Εγώ έχω στις 29.07 άργησε να με βαλει.. Να σου πω utrogestan γιατί σου δίνει?? 

Δεν ξέρω γιατί.ξεκινησε να μου δίνει γιατί η προγεστερόνη ήταν χαμηλή.τωρα που έκανα εξετάσεις ήταν φυσιολογική αλλά μου είπε θα παίρνω 1 κάθε βράδυ για 2 βδομάδες ακομα

• Μου αρέσει 1

NmUgp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια κι απο μένα. Εγω με ΤΗΠ 6/6 έκανα τεστ στις 10/7 και βγήκε θετικό. Πρώτη χοριακή στις 13/7 βγήκε 1200. Γνωρίζω ότι είναι σχετικά χαμηλή η τιμή αν υπολογίσουμε ότι ήμουν 5εβδ. και 2 ημ. όταν την έκανα. Βεβαια είχα μια βιοχημική κύηση τον Μάιο και ο προηγούμενος κύκλος κράτησε 34 μέρες αντί για 28 που κρατούσε συνήθως, οπότε μάλλον η σύλληψη έγινε αργά. Στις 16/7 πήγα στον γιατρό κι έκανα τον πρώτο μου υπέρηχο και είδαμε σάκο 5 εβδομάδων, όπως μου είπε ο γιατρός! Μου είπε να μην κάνω αλλη χοριακή.. Επόμενο ραντεβού 30/7 (δεν είναι πολύ αργά;;;) που φυσιολογικά θα ακούσουμε καρδούλα!

• Μου αρέσει 2

Μόλις γύρισα από τη δουλειά μου αρων αρων .. 

Δεν μου ξημέρωσε καλή μέρα.. 

Ενιωσα ένα έντονο πονο περιοδου και κατευθείαν κατι να τρέχει παω τουαλέτα και οπως το φαντάστηκα ΑΙΜΑ . 

Πηρα το γιατρο μου ειπε να παω σπίτι κ να μείνω ξάπλα μεχρι αυριο που εχω τον υπέρηχο.. 

Ξερω οτι δεν θα είναι καλά τα πράγματα για μας !!

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Just now, Aria konsta είπε:

Ενιωσα ένα έντονο πονο περιοδου και κατευθείαν κατι να τρέχει παω τουαλέτα και οπως το φαντάστηκα ΑΙΜΑ . 

Πηρα το γιατρο μου ειπε να παω σπίτι κ να μείνω ξάπλα μεχρι αυριο που εχω τον υπέρηχο.. 

Καλημέρα κορίτσι μου!Μη σκέφτεσαι άσχημα,έχεις δίκιο και το καταλαβαίνω αλλά προσπάθησε να είσαι ήρεμη και να σκέφτεσαι θετικά!!κάτι θα ξέρει ο γιατρός για να σου λέει να μείνεις ξαπλωμένη,δώσε χρόνο στο σώμα σου να ξεκουραστεί και όλα θα πάνε καλά και αύριο θα τα έχεις ξεχάσει όλα!!!

Just now, Aria konsta said:

Κοπέλα μου ο πόνος συνεχίζεται ή έχει σταματήσει. ?

Κοπέλα μου ο πόνος συνεχίζεται ή έχει σταματήσει. ?

Δεν εχω πονο μια στιγμή τον ενιωσα εκείνη την ώρα  

Τωρα πηγα τουαλέτα για πιπί και δεν είδα τίποτα. 

Εχω τρελαθεί απο το φόβο μου 

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Διαφημίσεις

Just now, Aria konsta said:

Ηρέμησε και κάνε ότι σου είπε ο γιατρός. Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι το χειρότερο σενάριο αλλά το απλό. Έχω διαβάσει ότι πολλές κοπέλες έτυχε να έχουν αίμα αλλά πήγαν όλα καλά.  Καταλαβαίνω απόλυτα βέβαια την ανησυχία. Εύχομαι πραγματικά να μας ενημερώσεις σύντομα ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Σου στέλνω την αγάπη μου και θα κάνω μια προσευχή και για σένα.

• Μου αρέσει 2

11 ώρες πρίν, Popaki2011 είπε:

Δεν ξέρω γιατί.ξεκινησε να μου δίνει γιατί η προγεστερόνη ήταν χαμηλή.τωρα που έκανα εξετάσεις ήταν φυσιολογική αλλά μου είπε θα παίρνω 1 κάθε βράδυ για 2 βδομάδες ακομα

Καλησπέρα,μην αγχώνεσαι κ εγώ έπαιρνα μέχρι τους 3 μήνες 1 κάθε βράδυ κολπικά επειδή είχα πονούν κ δούλευα όποτε πήρα προληπτικά.

• Μου αρέσει 1

Ηρέμησε και κάνε ότι σου είπε ο γιατρός. Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι το χειρότερο σενάριο αλλά το απλό. Έχω διαβάσει ότι πολλές κοπέλες έτυχε να έχουν αίμα αλλά πήγαν όλα καλά.  Καταλαβαίνω απόλυτα βέβαια την ανησυχία. Εύχομαι πραγματικά να μας ενημερώσεις σύντομα ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Σου στέλνω την αγάπη μου και θα κάνω μια προσευχή και για σένα.

Σε ευχαριστώ πολυ κορίτσι μου το χρειάζομαι.. 

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Σε ευχαριστώ πολυ κορίτσι μου το χρειάζομαι.. 

Καλά θα πάνε μην μασάς ψυχραιμία πάνω απ' όλα !απλά λογικά την ξάπλα δεν την γλιτωνεις!κάτι τέτοιο μου μυρίζει !η νυφη μου με τρελή αιμορραγία γέννησε έναν παίδαρο πριν δύο μήνες 

• Μου αρέσει 2

aDqFp2.png

Το ότι δεν τρέχει άλλο αίμα είναι καλό σημάδι. Κάτσε ξάπλα και όλα καλά θα πάνε 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...