Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ξέρεις τι με απασχολεί; Πως εγώ έχω διαγνωσμένη χαμηλή ΑΜΗ από τα 25 αλλά δεν έκανα τίποτα για αυτό τότε. Είχα σοκαριστεί τόσο πολύ, τότε είχαμε και σχέση από απόσταση με το σύζυγο μου και έλεγα πως δεν είναι δυνατόν να σκέφτομαι οικογένεια τώρα. Δε πίστεψα αυτό που έλεγαν οι εξετάσεις κ δεν έκανα κατάψυξη. Είχα σταθερά ΑΜΗ 0,8 από τα 25 μου μέχρι τα 31-32 μου μέχρι που έπεσε στο 0,4 σε ένα χρόνο. Κάνεις δεν ήξερε γιατί είχα τόσο χαμηλή ΑΜΗ από τόσο μικρή. Απλά τυχαίο γεγονός. Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν έκανα κάτι νωρίτερα.

Από τα 10-12 ωάρια που μαζέψαμε στις 7 ωοληψιες (νομίζω ήταν 12 αλλά έχω χάσει λίγο το μέτρημα), σχεδόν Ολα γονιμοποιούνται κ φτάνουν 3 μέρα αλλά μόνο 3 προχώρησαν σε βλαστοκυστες. Όσα προχώρησαν προχώρησαν την 6η μέρα και όχι την 5η. Μάλιστα ο άντρας μου με πείραζε για αυτό, πως καθυστερούν να ετοιμαστούν σαν εμένα. Οι εξετάσεις του συζύγου φαίνονται οκ με ελάχιστες τιμές να αποκλίνουν από τις τιμές αναφοράς ελάχιστα. Είχαμε κάνει πακέτο εξετάσεων 400 ευρώ για το σπερμα. Τις είχα στείλει κ στο εμβρυολογικό κ είχαν πει όλα καλά. Προσπαθώ λοιπόν να καταλάβω τι πάει λάθος γιατί και από ποιότητα δεν ήταν κ άριστα τα έμβρυα. Βάλαμε 2ΑΒ και 3ΒΒ. Μας μένει ένα 2ΒC στην κατάψυξη οπότε και αυτό δεν είναι πως δίνει ελπίδες. Προσπαθώ να σχεδιάσω τα επόμενα βήματα μέσα στη στενοχώρια μου. Ξέρω θα ανακάμψω απλά θέλω χρόνο.

Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά να μην σε απασχολεί το ότι στα 25 δεν κατέψυξες ωάρια. Δεν σου εγγυάται κανένας ότι τα ωάρια θα αποψυχθούνε και θα είναι καλά, ότι θα γονιμοποιηθούν όλα και κυρίως ότι θα έχουν επιτυχία στην εμβρυομεταφορά. Επίσης και γονιμοποιημένα να τα κατεψυχες τότε πάλι δεν σου εγγυάται κανένας πως θα ήταν άριστα και θα πετύχαινε η εμβρυομεταφορά. Και τέλος δεν σου εγγυάται κανένας ότι τότε θα έπαιρνες πιο εύκολα ωάρια από τώρα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βασανίζεις το μυαλουδάκι σου με τα αν και ίσως. Το εχω περάσει αυτό το στάδιο για τον ίδιο λόγο αλλά διαφορετικά «αν» και δεν έχει κανένα νόημα να βασανίζεσαι για το παρελθόν. Κοιτάμε το παρόν, το τώρα και το άμεσο βήμα που θα κάνουμε. 
      Η αλήθεια είναι πως οι βλαστοκύστες σου δεν είναι άριστες το ξέρεις αυτό. Ειδικά στο στάδιο 2 δεν είναι πλήρης σχηματισμένη βλαστοκύστη και στο 3 ναι μεν είναι βλαστοκύστη αλλά όχι πλήρης ακόμα.

Συζήτησε με το γιατρό σου το ενδεχόμενο να πάτε σε έμβρυα 3 ημερών, έχουν προκύψει εγκυμοσύνες με 3 ημερών σε κοπέλες που δεν έκαναν ούτε μια βλαστοκύστη. Δεν λέμε ότι είναι σίγουρο αλλά είναι μια επιλογή, γιατί να μην δοκιμάσεις τα πάντα πριν πας σε δωρεά; Πριν τις βλαστοκύστες όλες πιάνανε με έμβρυα 3 ημερών έχω την θεία μου στα 40 με δίδυμα με έμβρυα 3 ημερών τότε οι βλαστοκύστες ήταν άγνωστη έννοια. Κι εμένα ο γιατρός μου πιστεύει πολύ στις βλαστοκύστες, εγώ του είπα στο δίνω, παρτο πάνω σου αν δεν βγει στην επόμενη ωοληψια θα γίνει σκληρή διαπραγμάτευση για το τι θα κάνουμε. Θέλω πλήρη εικόνα από το εργαστήριο να αποφασίσω εγώ.

Εχω ακούσει ξανά αυτό το θεώρημα πως μετά τις 3 ημέρες βλέπουμε την δυναμική του σπέρματος αλλά συνήθως ισχύει για περιπτώσεις που είναι πολύ ανεβασμένο το dfi και υπάρχει μεγάλο οξειδωτικό στρες. Δείτε και αυτούς τους παράγοντες αν δεν τους έχετε δει και απλά κάντε picsi μικρογονιμοποίηση (πολύ απλή λύση που μπορεί δλδ και ήδη να την εφαρμόσατε). 

Πάρε μια βαθιά ανάσα, ηρέμησε, πάρε τον χρόνο σου και σχεδίασε τα επόμενα σου βήματα με ψυχραιμία και υπομονή. Οπως είπα και σε άλλη κοπέλα εδώ μέσα το 25 θα είναι η χρονιά μας. Κορίτσια μου μην το βάζετε κάτω, θα τα καταφέρουμε! Να είστε δυνατές, είμαστε όλες εδώ να στηρίζουμε η μία την άλλη και να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας βοηθώντας η μία την άλλη. Θα τα καταφέρουμε! 🤞

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Κορίτσια εχτές ήταν το τελευταίο ραντεβού με το γιατρο της κλινικής. Άπω εδώ και πέρα πάμε στο γιατρό μας το παλιό. Έκλεισα ραντεβού για την Πεμπτη να δούμε τι θα μας πει και τι έχουμε να κάνουμε από εδώ και πέρα. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, ba_lily είπε:

Κορίτσια εχτές ήταν το τελευταίο ραντεβού με το γιατρο της κλινικής. Άπω εδώ και πέρα πάμε στο γιατρό μας το παλιό. Έκλεισα ραντεβού για την Πεμπτη να δούμε τι θα μας πει και τι έχουμε να κάνουμε από εδώ και πέρα. 

Άντε μπράβο με το καλό να κάνεις και τον πρώτο σου υπέρηχο!!!!

9 ώρες πρίν, Popaki2011 είπε:

Κι εγώ άκουσα καρδούλα,ακριβώς 6 εβδομάδων είμαι.Ηταν μαγικό αυτό το τουκου τουκου!!!!!Τρίτη εγκυμοσύνη και είναι σαν πρώτη!Έχω ραντεβού ξανά στις 5 Αυγούστου, του ζήτησα να μειώσω τα utrogestan γιατί είμαι όλη μέρα μόνη με 2 παιδιά, και μου είπε να παίρνω μόνο 1 κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ ώστε να μειώσω και τις παρενέργειες. Καταπληκτικά!!!!!!Απίθανο συναίσθημα, είμαστε ευλογημενες!

Με το καλό!! Σου έφυγε το άγχος για δίδυμα.. Εγώ έχω στις 29.07 άργησε να με βαλει.. Να σου πω utrogestan γιατί σου δίνει?? 

Just now, ba_lily είπε:

Και εγώ την Πέμπτη.... Ανυπομονώ :)

Just now, ba_lily είπε:

Πόσους υπερήχους έκανες στο εμπριο;εμένα μόνο έναν μου εκαναν

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

@Rita Ath. 120 παλμούς !για τις 6 εβδομάδες είναι τέλεια μου είπε !

ναι είναι τέλεια! για την ηλικία της κύησης! εγώ είχα 115 και 118 στα δίδυμα και σε αυτό που παλινδρόμησε εξαιτίας μάλλον της θρομβοφιλίας 116. έλεγα πάλι γιος είναι! εσένα λες να είναι κοριτσάκι;;

3 ώρες πρίν, Hope girl είπε:

Καλημέρα!!!!Άσε!αναγουλες και απίστευτη κουραση,να ξυπνάω το πρωί και να σκεφτομαι σε πόση ώρα θα κάθομαι στον καναπέ...του το είπα του γιατρού και μου είπε ότι τα αισθάνομαι όλα στο διπλάσιο.αναγουλα να φανταστείς έχω μέχρι και στον ύπνο μου

ναι ξέρω πώς νιώθεις!!! εγώ θυμάμαι έλεγα συνέχεια πως θα πεθάνω! μου πέρασαν λιγάκι και καλυτέρεψα από την 14η εβδομάδα. όμως τώρα που το σκέφτομαι τουλάχιστον είναι μία ένδειξη ότι προχωράει καλά η εγκυμοσύνη. κάνε κουράγιο από αυτό.

μπραβο! φανταζομαι μεγαλη χαρα να ξεκινας με το παλιο σου γυναικολο εξετασεις και παρακολουθηση εγκυμοσυνης! εύχομαι μέσα από την καρδια μου μια ανεφελη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! όλες μας να κρατησουμε γερα μωρακια τον μαρτιο!

• Μου αρέσει 1

AYpt.png

Just now, Mighty είπε:

Πόσους υπερήχους έκανες στο εμπριο;εμένα μόνο έναν μου εκαναν

Εγώ 2 έκανα ένα 6η ευδομαδα και ένα 7η. Βέβαια μου είπε ο ντοκ αν χρειαστώ μια δεύτερη γνώμη να τον πάρω τηλέφωνο ακόμα και υπέρηχο θα μου κάνει αν χρειαστεί και το θέλω. Δεν μπορώ να πω άψογος 

• Μου αρέσει 1

Just now, ba_lily είπε:

Εγώ 2 έκανα ένα 6η ευδομαδα και ένα 7η. Βέβαια μου είπε ο ντοκ αν χρειαστώ μια δεύτερη γνώμη να τον πάρω τηλέφωνο ακόμα και υπέρηχο θα μου κάνει αν χρειαστεί και το θέλω. Δεν μπορώ να πω άψογος 

Εγώ έχω μείνει 3 εβδομάδες χωρίς υπέρηχο ρε γαμωτο.δεν λέω θα μπορούσα να τους πάρω στο εμπριο γιατί μου είπαν αν τους χρειαστώ κάτι να τους πω αλλά δεν το έκανα. Θα ήθελα κεγω να μου έλεγαν για δύο υπερήχους αλλά μάλλον ο χριστοφ έκρινε ότι δεν χρειαζεται

Just now, Mighty είπε:

Εγώ έχω μείνει 3 εβδομάδες χωρίς υπέρηχο ρε γαμωτο.δεν λέω θα μπορούσα να τους πάρω στο εμπριο γιατί μου είπαν αν τους χρειαστώ κάτι να τους πω αλλά δεν το έκανα. Θα ήθελα κεγω να μου έλεγαν για δύο υπερήχους αλλά μάλλον ο χριστοφ έκρινε ότι δεν χρειαζεται

Τι να πω εγώ δεν θα άντεχα τοσο πάντως θα μπορούσες να πας στο παλιό γιατρό σου να κάνεις ένα υπέρηχο να δεις πως πάει από την άλλη αφού όλα πάνε καλά έχεις και σιμπτοματα δεν έχεις τι να φοβάσαι . Ο Μιχάλης πολύ καλος τον έχω αγαπήσει κρίμα που δεν ασχολείται με το μετά 

Διαφημίσεις

Just now, Mighty είπε:

Εγώ κορίτσια,μόλις στοκεντρο επιβεβαίωσαν την εγκυμοσύνη με τρις; Χοριακες,αμέσως μου είπαν να μιλήσω με το γυναικολόγο μου για τον πρώτο υπέρηχο.εφοσον δλδ η χοριακη έδειξαν εγκυμοσύνη,δεν μου έκαναν εκεί κανένα υπέρηχο

Και εγώ σαν την @Hope girl.. Στο κέντρο δεν έκανα κανέναν υπέρηχο μετά την επανάληψη των τριών χοριακων. Βέβαια στη δική μου περίπτωση γυναικολογος και εξωσωματικος γνωρίζονταν και μάλιστα ο γυναικολογος μου ήταν παρόν και στις δύο εμβρυομεταφορες.. 

Just now, Hope girl είπε:

Εγώ κορίτσια,μόλις στοκεντρο επιβεβαίωσαν την εγκυμοσύνη με τρις; Χοριακες,αμέσως μου είπαν να μιλήσω με το γυναικολόγο μου για τον πρώτο υπέρηχο.εφοσον δλδ η χοριακη έδειξαν εγκυμοσύνη,δεν μου έκαναν εκεί κανένα υπέρηχο

Τώρα δεν έχει νόημα να πάω για υπέρηχο την Δευτέρα είναι το ραντεβού μου. Έχω σκασει

Just now, Mighty είπε:

Τώρα δεν έχει νόημα να πάω για υπέρηχο την Δευτέρα είναι το ραντεβού μου. Έχω σκασει

Άντε μην αγχώνεσαι,όλα καλά θα πάνε.η αναμονή σου θα σε ανταμείψει.ποσο είσαι τώρα;

Just now, giwta_86 είπε:

Και εγώ σαν την @Hope girl.. Στο κέντρο δεν έκανα κανέναν υπέρηχο μετά την επανάληψη των τριών χοριακων. Βέβαια στη δική μου περίπτωση γυναικολογος και εξωσωματικος γνωρίζονταν και μάλιστα ο γυναικολογος μου ήταν παρόν και στις δύο εμβρυομεταφορες.. 

Έχεις δίκιο αυτό ξεχασα να το πω.και εμένα γνωρίζονται οι δύο γιατροί και ο γυναικολόγος μου ενημερωνόταν για όλα,του έστελναν και τις εξετάσεις μου,μπορεί να παίζει και αυτό το ρόλο του,έχεις δίκιο!

• Μου αρέσει 1

Just now, Hope girl είπε:

Άντε μην αγχώνεσαι,όλα καλά θα πάνε.η αναμονή σου θα σε ανταμείψει.ποσο είσαι τώρα;

Έχεις δίκιο αυτό ξεχασα να το πω.και εμένα γνωρίζονται οι δύο γιατροί και ο γυναικολόγος μου ενημερωνόταν για όλα,του έστελναν και τις εξετάσεις μου,μπορεί να παίζει και αυτό το ρόλο του,έχεις δίκιο!

Τώρα είμαι 7w+5d.

Κ εμένα τον μαιευτήρα ο εξωσωματικος μου τον σύστησε μόνο που εγώ δεν τον έχω δει ακομα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...