Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Αχχχ... μη μου λέτε τέτοια.. και εγω με πρόσθιο ειμαι .. αλλα και στην κόρη μου οπίσθιο ειχα .. δεν νομίζω να σχετίζεται μωρεεε...

Στη αυχενική μου ειπε 99% αγορι . Μετά στο επόμενο υπέρηχο μου λεει .. " τι είπαμε ότι ειναι ;; γουρλωσα το μάτι αγόρι του λεω ... και με τι ποσοστό με ξανα ρωτάει 99% γιατρεεεε του λεωωωω .. καλα μου λεει .. τωρα σχηματίζει μου λεει αλλα μαλλον αγορι μου λεει και μου έδειξε στο σημείο και μου λεει ναι αυτό μαλλον είναι οι όρχεις και το άλλο το πέος.. εεε αμα αλλάξει στην Β θα λιποθυμησω.  

Δεν με νοιάζει αλλα το εχω δεχτεί βαθιά μέσα μου και του μιλάω κι ολας χαχχαχαχ

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, elpida2019 said:

κορίτσια μου σας χαιρετώ. πήγα σήμερα για υπέρηχο. ολα οκ είπε ο γιατρός. στην αυχενική μας είπαν αγόρι 90 τοις εκατο και ο γιατρος την προηγούμενη φορά ανέφερε ότι είναι αγόρι. εν τω μεταξύ είχα κάνει και σε άλλο γιατρό υπέρηχο και αυτός αγόρι. σημερα δεν είδε κάτι για να πει αγόρι. μάλιστα κτυπησε στην κοιλια μου 3 με 4 φορές με το ρολερ που κανει τον υπερηχο για να αλλάξει θέση και εκνευρίστηκα. ειπε ίσως κορίτσι. αλλά να περιμένουμε μεχρι το μεγάλο υπέρηχο. έχω επίσης πρόσθιο πλακούντα και μου ανέφερ οτι συμφωνα με ερευνα οσες έχουν πρόσθιο κανουν κορίτσι αυτα ειναι στατιστικα βεβεια είπε. θα δείξει. δε με πειραζει οτι και να ναι αλλά και πάλι με ενόχλησε αυτό με τα κτυπήματα γιατί ήταν έντονα και ανησύχησα μην πάθει κατι το μωρό

Και σε μένα Το είχε κάνει αυτό!!

rqbzp3.png

Just now, valentina23 said:

Μην ανησυχείς και μένα μου το κάνε αυτό γιατί ήθελε να το γυρίσει για να το μετρήσει. Και γω πρόσθιο έχω. Έχω ακούσει ότι δεν ακους έντονα τις κινήσεις σε αντίθεση με τον οπίσθιο. Πόσες εβδομάδες είσαι; πόσα γραμμάρια; 

βαλεντινάκι μου είμαι 18 και 2 σήμερα και ήταν 260 γραμμάρια. 

Just now, Aria konsta said:

18 εβδομάδα μπαίνουμε στον 5ο μηνα σωστά;;; 

Σωστά κορίτσι μου

• Μου αρέσει 2

Just now, elpida2019 είπε:

βαλεντινάκι μου είμαι 18 και 2 σήμερα και ήταν 260 γραμμάρια. 

Σωστά κορίτσι μου

Αντε επιτέλους.. !!! 

Πόσα γρ μπορεί να παίρνουν την εβδομάδα ξερει κάποια;; εμενα 16 κ 4 ηταν 167 γρ. 

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Διαφημίσεις

Κοριτσια εγω μιλησα με τη φιατρο, μου ειπε να το παρακολουθησω μεχρι την Πεμπτη και να ξαναμιλησουμε. Μου ειπε μεχρι 3-4 συσπασεις τη  μερα ειναι φυσιολογικο. Παραπανω οχι. 

Να αδειαζω επισης την κυστη, γιατι οντως πιεζει τη μητρα.

Και βλεπουμε.

Σημερα που δεν εκανα ιδιαιτερες δουλειες κλπ, ειχα μονο 1. 

• Μου αρέσει 2

Just now, ba_lily είπε:

Κορίτσια εσείς που έχετε νιώσει το μπεμπακι σας το νιώθετε κάθε μέρα μια φορά η παραπάνω 

Εγω μια ή δυο φορες τη μερα νιωθω κατι χτυπηματακια. Ενα -2 καθε φορα και σταματαει... η μαμα μ μου λεει το μωρο ειναι και εγω ετσι πιστευω. Τι αλλο να ναι;

Μονο μια μερα μου κανε λιγο πιο εντονα.... για πειτε και οι υπολοιπες ρε κοριτσια....

Just now, ba_lily είπε:

Κορίτσια εσείς που έχετε νιώσει το μπεμπακι σας το νιώθετε κάθε μέρα μια φορά η παραπάνω 

Κι εμένα με τρέλανε την προηγούμενη Δευτέρα Τρίτη..σας το είχα πει!! Από τότε το νιώθω κάθε μέρα..όχι το ίδιο έντονα αλλά το νιώθω 3-4 φορές μες στη μέρα σίγουρα..κι όταν δεν κλωτσαει και είμαι ξαπλωμένη το βλέπω στην κοιλιά μου πού είναι...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Evoulini24 είπε:

Κι εμένα με τρέλανε την προηγούμενη Δευτέρα Τρίτη..σας το είχα πει!! Από τότε το νιώθω κάθε μέρα..όχι το ίδιο έντονα αλλά το νιώθω 3-4 φορές μες στη μέρα σίγουρα..κι όταν δεν κλωτσαει και είμαι ξαπλωμένη το βλέπω στην κοιλιά μου πού είναι...

Τη βδομαδα εισαι;

Just now, Evoulini24 είπε:

Μάλλον θα είσαι πολύ αδυνατεί για να το βλέπεις. 

Εγώ το νιώθω κάθε μέρα,κυρίως όταν είμαι ξαπλωμένη ή καθιστή και χαλαρή.

Ο γιατρός είπε ναι σε νύχια!Ναι σε λιιιιιγη μαστίχα 1 φορά τη βδομάδα,μάλιστα γελούσε με την περιγραφή που έκανα,Ναι στο σεξ Αλλά όχι ελεύθερο. Και ναι στο gynotradyferon μαζί με φυλικο. Στις 30 του μήνα Β επιπέδου!!!!!πότε φτάσαμε εκεί κιόλας???? 

Και το βασικότερο.....ακόμα δεν ξέρουμε τι είναι....πάλι δεν είδαμε.. κι ας έφαγα σοκολάτα. Είχε μαζέψει τα πόδια και δεν μας έκανε την χάρη.

• Μου αρέσει 4

NmUgp3.png

κορίτσια μου μόλις το ένιωσα τώρα για πρώτη φορά και ήταν έντονο..εβαλα το χερι στην κοιλιά ασυναίσθητα όπως ξάπλωσα δεν το έκανα σκόπιμα για να νιώσω κάτι όπως άλλες φορές και ένιωσα τρεις φορές έντονο κτύπημα. δυνατό συναίσθημα.18 και 2 σήμερα

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...