Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Just now, vivi.nik. είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε; Περάσατε όμορφη Κυριακή; εμείς πολύ!!! Σε μια παιδική χαρά με πολύ ωραία ξύλινα παιχνίδια και μετά στην παραλία εκει δίπλα! Είχαμε κ παρέα, ο μικρός ενθουσιάστηκε, πλατσουριζε κ έπαιζε ατελείωτα με την άμμο! 

Έχω αγχωθεί όμως, γιατί εδώ κ μερικές μέρες έχω καθημερινά συσπάσεις... Αύριο θα πάρω τηλ τη γιατρό να της τα πω κ ελπίζω να μην χρειαστεί να μείνω ξάπλα, γιατί θα χουμε μεγάλο πρόβλημα. Προς το παρόν ξεκουράζομαι... Έκανα βλακεια χθες και το παράκανα με τις δουλειές και αυξήθηκαν το βράδυ... Αλλά παρατηρώ ότι κυρίως με πιάνουν αν κάνω κάποια απότομη κίνηση, όπως σηκώνομαι πχ απ το κρεβάτι ή τον καναπέ, ή όταν η κύστη μου είναι γεμάτη. Αυτό το τελευταίο μου έκανε εντύπωση. Ευτυχώς δεν πονάω, αλλά όσο να ναι αγχώνομαι τόσο νωρίς που ξεκίνησαν. 

Τι ακριβώς έχεις δλδ?πετρώνει η κοιλιά?μου κάνει εντύπωση τόσο νωρίς να έχεις συσπάσεις, και φυσικά δεν είναι καθόλου καλό.Εμενα όταν είμαι ξαπλωμένη ανάσκελα, την νιώθω να πετρώνει αλλά σε ένα σημείο μόνο,Όχι όλη.και ψηλαφιζοντας την νομίζω ότι εκεί είναι το μωρό. 

NmUgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, vivi.nik. είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε; Περάσατε όμορφη Κυριακή; εμείς πολύ!!! Σε μια παιδική χαρά με πολύ ωραία ξύλινα παιχνίδια και μετά στην παραλία εκει δίπλα! Είχαμε κ παρέα, ο μικρός ενθουσιάστηκε, πλατσουριζε κ έπαιζε ατελείωτα με την άμμο! 

Έχω αγχωθεί όμως, γιατί εδώ κ μερικές μέρες έχω καθημερινά συσπάσεις... Αύριο θα πάρω τηλ τη γιατρό να της τα πω κ ελπίζω να μην χρειαστεί να μείνω ξάπλα, γιατί θα χουμε μεγάλο πρόβλημα. Προς το παρόν ξεκουράζομαι... Έκανα βλακεια χθες και το παράκανα με τις δουλειές και αυξήθηκαν το βράδυ... Αλλά παρατηρώ ότι κυρίως με πιάνουν αν κάνω κάποια απότομη κίνηση, όπως σηκώνομαι πχ απ το κρεβάτι ή τον καναπέ, ή όταν η κύστη μου είναι γεμάτη. Αυτό το τελευταίο μου έκανε εντύπωση. Ευτυχώς δεν πονάω, αλλά όσο να ναι αγχώνομαι τόσο νωρίς που ξεκίνησαν. 

Ειχα ακριβώς το ίδιο πριν μια εβδομάδα.. 

Μου εχει δώσει μαγνήσιο πρωί βράδυ και πλέον δεν νιώθω σχεδόν καθόλου τιποτα .. 

Ετσι και εγω ακομα κι όταν η κύστη ηταν γεμάτη.  

Παρε τηλέφωνο σίγουρα θα σου δώσει μαγνήσιο. 

• Μου αρέσει 2

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Just now, Aria konsta είπε:

Ειχα ακριβώς το ίδιο πριν μια εβδομάδα.. 

Μου εχει δώσει μαγνήσιο πρωί βράδυ και πλέον δεν νιώθω σχεδόν καθόλου τιποτα .. 

Ετσι και εγω ακομα κι όταν η κύστη ηταν γεμάτη.  

Παρε τηλέφωνο σίγουρα θα σου δώσει μαγνήσιο. 

Βρε κορίτσια επειδή εγώ είμαι πρωτάκι δεν εχω ιδέα είναι σίγουρα συσπάσεις αυτές γιατί κ εγώ όταν η κύστη είναι γεμάτη σκληρή είναι σε εκεινο το σημείο...επισης κ άλλες στιγμές μπορεί να την ακουμπήσω και να είναι κάπως πιο σκληρή αλλά δεν καταλαβαίνω ούτε πόνο ούτε τίποτα...

aDkXp3.png

10 ώρες πρίν, Popaki2011 είπε:

Τι ακριβώς έχεις δλδ?πετρώνει η κοιλιά?μου κάνει εντύπωση τόσο νωρίς να έχεις συσπάσεις, και φυσικά δεν είναι καθόλου καλό.Εμενα όταν είμαι ξαπλωμένη ανάσκελα, την νιώθω να πετρώνει αλλά σε ένα σημείο μόνο,Όχι όλη.και ψηλαφιζοντας την νομίζω ότι εκεί είναι το μωρό. 

Εμένα πετρωνει ολόκληρη. Είναι ξεκάθαρα συσπάσεις. Είχα και στο γιο μου απ τον 5ο...

Κι εμένα όταν γεμίζει η κύστη με ενοχλεί, αλλά χαμηλά στο σημείο που είναι και η μήτρα. Και γενικά αυτή τη βδομάδα είχα κι εγώ κάποια τραβήγματα αν έκανα να σηκωθώ απότομα.. θα του το πω την παρασκευή που θα πάμε. Αλλά δεν νιώθω να πετρώνει 

• Μου αρέσει 1

rqbzp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 56 λεπτά , vivi.nik. είπε:

Εμένα πετρωνει ολόκληρη. Είναι ξεκάθαρα συσπάσεις. Είχα και στο γιο μου απ τον 5ο...

Και είναι φυσιολογικό ή πρέπει να προσέχεις?Ενημέρωσε μας τι σου είπε ο γιατρός!

Εγώ σήμερα έχω υπέρηχο!!!!!Δεν θα ξεχάσω αυτή τη φορά να φάω σοκολάτα και ελπίζω να μας κάνει την τιμή να μας δείξει το φύλο!!!!

Επίσης θέλω να ρωτήσω τον γιατρό....Νύχια φτιάχνω?θέλω να βάλω ψεύτικα να ανέβει λίγο η ψυχολογία. Έστω ένα ημιμονιμο βρε αδερφέ!!!!Ένα λικέρ μαστίχα (που τρελαίνομαι) μ αφήνει να πίνω 1-2 φορές τη βδομάδα από ένα σφηνάκι????? Και Επίσης πινω σίδηρο gino tradyferon που λένε έχει μέσα φιλικό οξυ. Άρα το folidex το σταματάω ή όχι?Σεξ κάνουμε??

Έχω πολλές απορίες σήμερα!βέβαια να σας πω την αμαρτία μου,χθες βγήκαμε το μεσημέρι για φαγητο σε ένα μαγαζί με χιωτικους μεζέδες και στο τέλος κερασαν λικέρ μαστίχα με λεμόνι!!!!!!!Είμαι φαν της μαστίχας,μαστίχα με λεμόνι δεν είχα πιει ποτέ κι έτσι χθες το τόλμησα!!!!ενθουσιάστηκα με τη γεύση τόσο που αγοράσαμε επιτόπου απ το μαγαζί ένα μπουκαλάκι!!!!!16% αλκοόλ μου είπαν.Ενα σφηνάκι να πίνω βρε παιδιά,ελπίζω να το επιτρέψει.θυμαμαι όταν έμπαινα στον 9ο μ άφηνε να πίνω ένα ποτό τη βδομάδα,ακόμα και κοκτέιλ!αλλά τώρα????θα δούμε....

• Μου αρέσει 2

NmUgp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Kassandras είπε:

Κι εμένα όταν γεμίζει η κύστη με ενοχλεί, αλλά χαμηλά στο σημείο που είναι και η μήτρα. Και γενικά αυτή τη βδομάδα είχα κι εγώ κάποια τραβήγματα αν έκανα να σηκωθώ απότομα.. θα του το πω την παρασκευή που θα πάμε. Αλλά δεν νιώθω να πετρώνει 

Πω πω αυτό με την κύστη πολύ δυσάρεστο συναίσθημα το έχω και εγώ ...

Just now, Popaki2011 είπε:

Και είναι φυσιολογικό ή πρέπει να προσέχεις?Ενημέρωσε μας τι σου είπε ο γιατρός!

Εγώ σήμερα έχω υπέρηχο!!!!!Δεν θα ξεχάσω αυτή τη φορά να φάω σοκολάτα και ελπίζω να μας κάνει την τιμή να μας δείξει το φύλο!!!!

Επίσης θέλω να ρωτήσω τον γιατρό....Νύχια φτιάχνω?θέλω να βάλω ψεύτικα να ανέβει λίγο η ψυχολογία. Έστω ένα ημιμονιμο βρε αδερφέ!!!!Ένα λικέρ μαστίχα (που τρελαίνομαι) μ αφήνει να πίνω 1-2 φορές τη βδομάδα από ένα σφηνάκι????? Και Επίσης πινω σίδηρο gino tradyferon που λένε έχει μέσα φιλικό οξυ. Άρα το folidex το σταματάω ή όχι?Σεξ κάνουμε??

Έχω πολλές απορίες σήμερα!βέβαια να σας πω την αμαρτία μου,χθες βγήκαμε το μεσημέρι για φαγητο σε ένα μαγαζί με χιωτικους μεζέδες και στο τέλος κερασαν λικέρ μαστίχα με λεμόνι!!!!!!!Είμαι φαν της μαστίχας,μαστίχα με λεμόνι δεν είχα πιει ποτέ κι έτσι χθες το τόλμησα!!!!ενθουσιάστηκα με τη γεύση τόσο που αγοράσαμε επιτόπου απ το μαγαζί ένα μπουκαλάκι!!!!!16% αλκοόλ μου είπαν.Ενα σφηνάκι να πίνω βρε παιδιά,ελπίζω να το επιτρέψει.θυμαμαι όταν έμπαινα στον 9ο μ άφηνε να πίνω ένα ποτό τη βδομάδα,ακόμα και κοκτέιλ!αλλά τώρα????θα δούμε....

χαχαχαχαχαχαχαχ θέλω να δω αντίδραση του γιατρού με όλες αυτές τις απορίες μαζεμένες!!

• Χαχα 1

aDqFp2.png

κορίτσια μου σας χαιρετώ. πήγα σήμερα για υπέρηχο. ολα οκ είπε ο γιατρός. στην αυχενική μας είπαν αγόρι 90 τοις εκατο και ο γιατρος την προηγούμενη φορά ανέφερε ότι είναι αγόρι. εν τω μεταξύ είχα κάνει και σε άλλο γιατρό υπέρηχο και αυτός αγόρι. σημερα δεν είδε κάτι για να πει αγόρι. μάλιστα κτυπησε στην κοιλια μου 3 με 4 φορές με το ρολερ που κανει τον υπερηχο για να αλλάξει θέση και εκνευρίστηκα. ειπε ίσως κορίτσι. αλλά να περιμένουμε μεχρι το μεγάλο υπέρηχο. έχω επίσης πρόσθιο πλακούντα και μου ανέφερ οτι συμφωνα με ερευνα οσες έχουν πρόσθιο κανουν κορίτσι αυτα ειναι στατιστικα βεβεια είπε. θα δείξει. δε με πειραζει οτι και να ναι αλλά και πάλι με ενόχλησε αυτό με τα κτυπήματα γιατί ήταν έντονα και ανησύχησα μην πάθει κατι το μωρό

• Μου αρέσει 1

Just now, elpida2019 είπε:

κορίτσια μου σας χαιρετώ. πήγα σήμερα για υπέρηχο. ολα οκ είπε ο γιατρός. στην αυχενική μας είπαν αγόρι 90 τοις εκατο και ο γιατρος την προηγούμενη φορά ανέφερε ότι είναι αγόρι. εν τω μεταξύ είχα κάνει και σε άλλο γιατρό υπέρηχο και αυτός αγόρι. σημερα δεν είδε κάτι για να πει αγόρι. μάλιστα κτυπησε στην κοιλια μου 3 με 4 φορές με το ρολερ που κανει τον υπερηχο για να αλλάξει θέση και εκνευρίστηκα. ειπε ίσως κορίτσι. αλλά να περιμένουμε μεχρι το μεγάλο υπέρηχο. έχω επίσης πρόσθιο πλακούντα και μου ανέφερ οτι συμφωνα με ερευνα οσες έχουν πρόσθιο κανουν κορίτσι αυτα ειναι στατιστικα βεβεια είπε. θα δείξει. δε με πειραζει οτι και να ναι αλλά και πάλι με ενόχλησε αυτό με τα κτυπήματα γιατί ήταν έντονα και ανησύχησα μην πάθει κατι το μωρό

Όχι γλυκιά μου μην αγχώνεσαι δεν παθαίνει κάτι το μωρό !και εμένα την μέρα που είδαμε το φύλο το έκανε αυτό !ξέρουν οι γιατροί !αλλα εμένα το έσπρωχνε αυτο δεν εννοείς και εσύ ;;

aDqFp2.png

Just now, Pepi88 said:

Όχι γλυκιά μου μην αγχώνεσαι δεν παθαίνει κάτι το μωρό !και εμένα την μέρα που είδαμε το φύλο το έκανε αυτό !ξέρουν οι γιατροί !αλλα εμένα το έσπρωχνε αυτο δεν εννοείς και εσύ ;;

δεν ήταν ακριβώς σπρώξιμο πεπη μου αλλά κτυπήματα μικρά με το εργαλειο που κάνει τον υπέρηχο γι αυτό ανησύχησα. 

Διαφημίσεις

@elpida2019 μην αγχώνεσαι κορίτσι μου δεν παθαίνει τίποτα το μωράκι!!!Και εγώ πρόσθιο πλακούντα έχω...στην β επιπέδου θα σιγουρευτούμε απο οτι βλέπω :-D

aDkXp3.png

Just now, Basiliki92 said:

@elpida2019 μην αγχώνεσαι κορίτσι μου δεν παθαίνει τίποτα το μωράκι!!!Και εγώ πρόσθιο πλακούντα έχω...στην β επιπέδου θα σιγουρευτούμε απο οτι βλέπω :-D

θα κάνουμε υπομονη κοριτσι μου. γερα και δυνατα να ναι μονο :)

• Μου αρέσει 1

16 ώρες πρίν, Popaki2011 είπε:

Κι εγώ το ίδιο ακριβώς νιώθω!! Το μωράκι είναι το νιώθω!! Πετάγεται κι ένα εξογκωματακι στο σημείο που βρίσκεται!!

Just now, Popaki2011 είπε:

Για πες μας κι εμάς τι σου είπε!!

Εμείς έχουμε την Τετάρτη γιατρό!! Επιτέλους!!! Σήμερα κλείνω τις 19 εβδομάδες και μπαίνω στην 20η!! Άντε πλησιάζει η Β επιπέδου σε όλες μας..να έχουμε όλες μόνο καλά νέα!!

• Μου αρέσει 2

@elpida2019 εννοείται αυτό γερά να είναι κ τυχερά σε όλη τους την ζωή...γελαω πολύ με το φύλλο γιατί κ εμένα αγόρι μ χε πει μετά κορίτσι αλλά περιμένω γιατί και την τελευταία φορά δεν μου ακούστηκε και πολύ σίγουρος χαχαχαχαχα....το είδαμε βέβαια από κάτω αλλά όχι από μπροστά!!!Έχω γνωστές μου που το φύλλο άλλαξε στην β επιπέδου.Επίσης μια γέννησε αντί για κοριτσι βγήκε αγόρι και τα είχαν πάρει ολλλααα ροζ :P δεν εχω παρει ακομα τιποτα παντως!

• Μου αρέσει 1

aDkXp3.png

Μην ανησυχείς και μένα μου το κάνε αυτό γιατί ήθελε να το γυρίσει για να το μετρήσει. Και γω πρόσθιο έχω. Έχω ακούσει ότι δεν ακους έντονα τις κινήσεις σε αντίθεση με τον οπίσθιο. Πόσες εβδομάδες είσαι; πόσα γραμμάρια; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...