Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

@Mareva και γω είμαι ανοιχτή και στη πρώτη εγκυμοσυνη εμφανίστηκε μια γραμμή πολύ απαλή στους τελευταίους μήνες.. Για το βάρος προβληματίζεσαι; Νομίζω μια χαρά είναι. Εμένα πριν 2 εβδομάδες περίπου ήταν 180-200(υπαρχει μια αποκλιση νομίζω, είναι + - κάποια γραμ) 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσιααααααα μόλις ένιωσα τον μπέμπη κανονικοτατα και για κάνα δυο  λεπτά συνεχόμενα !!!! συγκλονιστικοοοοο!!στην αρχή έμεινα παγωτό νόμιζα ότι θα βγει το στομάχι μου και μετά κατάλαβα τι γίνεται!!αχχχχχχχχχ

• Μου αρέσει 11

aDqFp2.png

Just now, Pepi88 είπε:

Κορίτσιααααααα μόλις ένιωσα τον μπέμπη κανονικοτατα και για κάνα δυο  λεπτά συνεχόμενα !!!! συγκλονιστικοοοοο!!στην αρχή έμεινα παγωτό νόμιζα ότι θα βγει το στομάχι μου και μετά κατάλαβα τι γίνεται!!αχχχχχχχχχ

Αχ τι ωραιαααα. Ανυπομονώ για αυτή τη στιγμή!!! Λογικα από δω και πέρα θα τον νιώθεις πιο συχνά, η αρχή εγινε..! 

LJRHp2.png

Just now, Pepi88 είπε:

Φοβερό συναίσθημα!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Μαρίνα3 είπε:

Βασιλική κ εγώ μια από τα ίδια.. βγάζω σπυριά κ πέφτουν παρά πολύ τα μαλλί μου. Ο γιατρός μ είπε να μην ανησυχώ ..

@Μαρίνα3 Γεια σου μαρίνα μου ναι και εμένα δεν μου είχε πει κάτι όταν το ανέφερα...ξέρεις φύλλο? 

Just now, Pepi88 είπε:

@Pepi88Αχ τι ωραία πόσο χαίρομαι...εμεις προχθές το βράδυ μόλις έβαλε ο μπαμπάς μας το χέρι του μας φάνηκε ότι σκουντηξε και αρκετά δυνατά...αποκλείεται να ήταν το έντερο...ήταν τόσο περίεργο και δυνατό το σκουντηγμα..

• Μου αρέσει 1

aDkXp3.png

Just now, Pepi88 είπε:

Αλήθειαααααα;;;; ιιιιιιιι τι τελειαααα 

Πρωτη φορα ;; ποσο εισαι ;; όρθια ή ξάπλα;;; 

Ζηλεύω ωωωωωωχ αντε και στα δικά μας !!!

• Μου αρέσει 3

PpoEp2.png AvlAp2.png 

1 ώρα πρίν, Basiliki92 είπε:

Κορίτσια είναι καμία εδώ που να πέφτουν πολύ τα μαλλιά της? Βέβαια είναι κ η εποχή μου αλλά νομίζω έχει παραγίνει το κακό...πεφτουν μαλλιά βγάζω σπυριά ή κόρη με έχει ταράξει μου φαίνεται...

Καλησπερα συνονοματη. Εγω εχω μεγαλο θεμα με τα μαλλιά! Χάνω τούφες! Κ αναγκαστικα τα έκοψα γιατί ήταν πολύ μακρυα αλλα κ παλι ειμαι γεμάτη τριχες στα ρούχα μου. Επισης εχω βγάλει κ εγω σπυριά στο προσωπο. Βεβαια ειχα παλια ακμη οποτε παντα ειχα μερικα σπυράκια ανά διαστήματα που έβγαιναν.

TjCZp2.png

Just now, Vaso11.4.11 είπε:

Καλησπερα συνονοματη. Εγω εχω μεγαλο θεμα με τα μαλλιά! Χάνω τούφες! Κ αναγκαστικα τα έκοψα γιατί ήταν πολύ μακρυα αλλα κ παλι ειμαι γεμάτη τριχες στα ρούχα μου. Επισης εχω βγάλει κ εγω σπυριά στο προσωπο. Βεβαια ειχα παλια ακμη οποτε παντα ειχα μερικα σπυράκια ανά διαστήματα που έβγαιναν.

@Vaso11.4.11 μήπως βρε κορίτσι μου να πας σε έναν δερματολόγο για τα μαλλιά μπορεί να είναι και λόγο άγχους...μην το αφήνεις έτσι...εγω χάνω αρκετά αλλά όχι τούφες...σπυρια εγώ δεν είχα ποτέ μόνο κάνα 2 όταν περιμενά να αδιαθετησω...

aDkXp3.png

Just now, Basiliki92 είπε:

@Vaso11.4.11 μήπως βρε κορίτσι μου να πας σε έναν δερματολόγο για τα μαλλιά μπορεί να είναι και λόγο άγχους...μην το αφήνεις έτσι...εγω χάνω αρκετά αλλά όχι τούφες...σπυρια εγώ δεν είχα ποτέ μόνο κάνα 2 όταν περιμενά να αδιαθετησω...

Ενταξει ισως ημουν λιγο υπερβολική στη περιγραφή μου χαχα. Όταν χτενιζομαι μετα απτο λούσιμο μαζεύονται τούφες. Καθημερινά απλα πέφτουν τριχες. Δηλαδη τα ρουχα μου έχουν συνέχεια πανω τριχες.

TjCZp2.png

Διαφημίσεις

Ενταξει ισως ημουν λιγο υπερβολική στη περιγραφή μου χαχα. Όταν χτενιζομαι μετα απτο λούσιμο μαζεύονται τούφες. Καθημερινά απλα πέφτουν τριχες. Δηλαδη τα ρουχα μου έχουν συνέχεια πανω τριχες.

@Vaso11.4.11λόγω εγκυμοσύνης θα είναι..αλλα άνοιξη φθινόπωρο πέφτουν πάντα τα μαλλιά ειδικά φθινόπωρο...εσυ φύλλο ξέρεις?

aDkXp3.png

@Vaso11.4.11λόγω εγκυμοσύνης θα είναι..αλλα άνοιξη φθινόπωρο πέφτουν πάντα τα μαλλιά ειδικά φθινόπωρο...εσυ φύλλο ξέρεις?

Ναι δεν αγχωνομαι. Ξέρω ότι είτε λόγω εποχής είτε λόγω εγκυμοσύνης ειναι λογικο. 

Μου είπαν στην αυχενική οτι μαλλον ειναι αγορακι αλλα δεν είναι σίγουροι. Την Πέμπτη έχω υπερηχο κ ελπίζουμε να μάθουμε :wub: εσυ;

• Μου αρέσει 1

TjCZp2.png

Ναι δεν αγχωνομαι. Ξέρω ότι είτε λόγω εποχής είτε λόγω εγκυμοσύνης ειναι λογικο. 

Μου είπαν στην αυχενική οτι μαλλον ειναι αγορακι αλλα δεν είναι σίγουροι. Την Πέμπτη έχω υπερηχο κ ελπίζουμε να μάθουμε :wub: εσυ;

@Vaso11.4.11εγώ κοριτσάκι!!!Αλλά επειδή πολλά έχω ακούσει περιμένω β επιπέδου να το σιγουρέψω!  

Just now, Kassandras είπε:

Βάσω εσύ ποτέ.εχεις Πητ; Θυμάμαι ήμασταν κοντά

@KassandrasΠοια Βάσω λες?:grin:

• Χαχα 1

aDkXp3.png

@Vaso11.4.11εγώ κοριτσάκι!!!Αλλά επειδή πολλά έχω ακούσει περιμένω β επιπέδου να το σιγουρέψω!  

@KassandrasΠοια Βάσω λες?:grin:

Α τι ωραια! Υπάρχει περίπτωση δλδ να μου πουν κ εμενα αγορι κ να αλλάξει στην Β επιπέδου; :P

Just now, Kassandras είπε:

Βάσω εσύ ποτέ.εχεις Πητ; Θυμάμαι ήμασταν κοντά

Κοριτσι αν εννοείς έμενα εγω εχω πητ 5/4. Ειμαι αρχες αρχες Απρίλη οποτε για αυτο λεω οτι μπορει να προλαβω κ το μηνα σας αν θέλει να βγει πιο νωρις το νινι χαχα :P

• Μου αρέσει 1

TjCZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...