Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανούλες Μάρτιου 2021

Recommended Posts

Just now, Kassandras είπε:

Τα φοράω μόνο με μακριές μπλούζες και δεν το πρόσεξα η αλήθεια είναι! Όταν το ξαναφόρεσω θα το δω όμως και θα σου πω.

Τελικά για τα φορμακια του λιντλ θα πάω να πάρω και στα δύο χρώματα και το ένα θα το γυρίσω μόλις μάθουμε B) χεχε. Τι νούμερο παίρνουμε;; Είδα ότι δεν τα έχει με μήνες και μπερδεύομαι

Έχει 9.99 τα 5 φόρμακια. Γράφει πάνω τους μήνες στη συσκευασία. Εγώ πήρα 0-2 μηνών. Έτσι για το καλό.... Μου άρεσαν πολύ σαν ποιότητα πάντως.. Πιστεύω να τα προλαβεις:razz:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, valentina23 said:

Έχει 9.99 τα 5 φόρμακια. Γράφει πάνω τους μήνες στη συσκευασία. Εγώ πήρα 0-2 μηνών. Έτσι για το καλό.... Μου άρεσαν πολύ σαν ποιότητα πάντως.. Πιστεύω να τα προλαβεις:razz:

Τα μακρυμανικα πήρες ε; Σκεφτόμουν να πάρω κ μακριά κ κοντομανικά

rqbzp3.png

Just now, Kassandras είπε:

Τα μακρυμανικα πήρες ε; Σκεφτόμουν να πάρω κ μακριά κ κοντομανικά

Δυστηχως δεν είχε κοντομάνικο η τα ειχαν πάρει η δεν υπήρχαν στο συγκεκριμένο κατάστημα... Πήρα και 3 σαλιαρες:wub:.. Αλλά αγχώθηκα.. Είναι νωρίς ακόμα για αγορές.. :roll:

Αχ κορίτσια έχω ξαπλώσει και μ έχει πιάσει τρομερή δυσπεψια και καουρα:(Θυμήθηκα τότε με το γιο μου υπέφερα αλλά τους τελευταίους μήνες.. Από τώρα με έπιασαν;; και χτες έτσι ήμουν αλλά σήμερα χειρότερα.. 

Just now, valentina23 said:

Δυστηχως δεν είχε κοντομάνικο η τα ειχαν πάρει η δεν υπήρχαν στο συγκεκριμένο κατάστημα... Πήρα και 3 σαλιαρες:wub:.. Αλλά αγχώθηκα.. Είναι νωρίς ακόμα για αγορές.. :roll:

Αχ κορίτσια έχω ξαπλώσει και μ έχει πιάσει τρομερή δυσπεψια και καουρα:(Θυμήθηκα τότε με το γιο μου υπέφερα αλλά τους τελευταίους μήνες.. Από τώρα με έπιασαν;; και χτες έτσι ήμουν αλλά σήμερα χειρότερα.. 

Αχ εγώ τις τελευταίες μέρες υποφέρω απτό μεσημέρι ως το βράδυ με φουσκώματα δυσπεψία ρέψιμο κ αέρια...αύριο θα πάρω το γιατρό να τον ρωτήσω αν αφήνει να πάρω κάτι χάπια που έπαιρνα και παλιά για αυτό το θέμα. Ξαπλώνω και είναι σαν να έχω ένα τούβλο στην κοιλιά .πώς το αντιμετωπίζες;

rqbzp3.png

9 ώρες πρίν, giwta_86 είπε:

Ολόκληρος άντρας!!! :x τι αιματολογικες σου ΓΡΆΨΕ?? Να προσέχεις και όλα καλά θα πάνε!! 

Μου έγραψε γενική αίματος, σίδηρο όρου,έμμεση coombs, καλλιέργεια ούρων ,γενική ούρων,αντιβιογραμμα.αυτα!!

9 ώρες πρίν, vivi.nik. είπε:

@valentina23 σε καταλαβαίνω, μην νομίζεις δεν μιλάω εκ του ασφαλούς. Κ εγώ αγχώδης ήμουν και είμαι ακόμα, αλλά καπως το χω δουλέψει παραπάνω μέσα μου. Σου εύχομαι στη Β επιπέδου να ηρεμήσεις κ εσύ! Είναι τόσο ψυχοφθορο αυτό το άγχος... 

Κορίτσι μου πόσο μεγάλωσε ο μικρούλης σου!!! Σου είπε τελικά αν θα κάνεις περιδεση; πόσα εκατοστά είναι τώρα ο τράχηλος σου; 

Για περίδεση όχι ακόμα ο τράχηλος είναι σταθερός 2,5 οπότε προγεστερόνη και συνεχίζουμε .γενικά τον ρωτήσαμε γιατί δεν την κάνουμε προληπτικά και μας είπε ότι είναι επικίνδυνη για μικρόβια οπότε μόνο αν είναι εντελώς ανάγκη και γι αυτό μου λέει σε βλέπω κάθε δύο βδομάδες για να προλάβουμε αν συμβεί κάτι .

@basw2 @Aria konsta όντως μεγάλωσε αλλά ήταν ήσυχο το γλυκό μου!τις προηγούμενες φορές καμία σχέση !τώρα αλλαη μια στον γιατρό σε δύο βδομάδες και μετά β επιπέδου..

• Μου αρέσει 6

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!! Καλή Παρασκευή να εχουμε. Διαβάζω τα νεα σας και χαίρομαι για την κάθε μία ξεχωριστά! 

Εχω μια ερώτηση.. Το θέμα άγχος πως το χειριζόμαστε? Περνάω πολύ δύσκολα στη δουλειά αυτές τις μέρες, με αποτέλεσμα τα βράδια να μην μπορώ να κοιμηθώ και να έχω και αγχος/τύψεις ότι θα κάνω κακό στο μωρό. Βαλεριάνα είμαι σχεδόν σίγουρη, δεν κάνει.. Τι κάνει να πιούμε για να ηρεμισει λίγο το κεφάλι /σώμα μας? Η δεν κάνει τπτ? 

• Μου αρέσει 1

LJRHp2.png

Καλημέρα κι από μένα! Happy Friday σημερα!

@Rina-Katerina για καποιο βοτανο δεν ξερω, καλυτερα να ρωτησεις το γιατρο, γιατι σιγουρα δεν επιτρεπονται ολα... Εμενα με χαλαρωνει πολυ η μουσικη, μια σειρα στην τηλεοραση, ενα καλο βιβλιο, ενα χαλαρωτικο μπανιο ή η βραδινη κουβεντουλα με τον αντρα μου. Επισης σκεφτομαι σοβαρα να κανω εστω και εξ αποστασεως prenatal yoga.  

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, vivi.nik. είπε:

Κορίτσια μου κι εγώ σήμερα ενθουσιάστηκα με τον καιρό. Με είχε κουράσει τόσο πολύ αυτός ο συνδυασμός ζέστης, σκόνης και υγρασίας! Ρούχα εγκυμοσύνης εγώ ειχα λίγα απ το γιο μου και μου δώσε κι άλλα μια φίλη και τώρα είμαι πλήρης! Μόνο 1 σαλοπετα θέλω να πάρω που είχα απωθημένο και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη! Πραγματάκια για τον μικρό δεν θα χρειαστεί να πάρουμε πολλά, αλλά λέω να ξεκινήσουμε μετά τη Β επιπέδου! Έτσι είχαμε κάνει και στο γιο μου. Εγώ θα σας πρότεινα να το απολαύσετε... Ο καιρός περνάει τόσο γρήγορα... Θετική σκέψη, χωρίς φόβο! Μην διαβάζετε όλα τα περίεργα στο ίντερνετ και σας επηρεάζουν... Στις περισσότερες περιπτώσεις όλα κυλούν, όπως πρέπει! Κρίμα θα ναι να φτάσουμε στο τέλος και να λέμε δεν το έζησα απ το άγχος μου... Ηρεμία και χαρά! Είμαστε τόσο τυχερές, ζούμε 1 θαύμα :x Φιλάκια σε όλες τις κοιλίτσες της γλυκιάς παρέας! 

Να έχετε κατά νου ότι από δω κ πέρα τα μωρά μας ακούνε! Και τις φωνές του μπαμπά και της μαμάς θα τις αναγνωρίζουν κ μετά τη γέννηση! Να βάζετε μουσικουλα να σας φτιάχνει η διάθεση και αν έχετε κατά νου κ κάποιο νανούρισμα που να σας αρέσει, ξεκινήστε να το ακούτε ή να το τραγουδάτε από τώρα! Μετά θα το αναγνωρίζουν τα μωράκια σας επίσης! Σας μιλάω και τον νιώθω και αισθάνομαι τόση συγκίνηση που ξεκίνησε αυτή η τόσο δική μας επικοινωνία! 

Καλημερα!! Μας ακούνε από τόσο νωρίς;; Εγώ νόμιζα γύρω στην 24η εβδομάδα!!

• Μου αρέσει 1

Just now, vivi.nik. είπε:

Καλημέρα κι από μένα! Happy Friday σημερα!

@Rina-Katerina για καποιο βοτανο δεν ξερω, καλυτερα να ρωτησεις το γιατρο, γιατι σιγουρα δεν επιτρεπονται ολα... Εμενα με χαλαρωνει πολυ η μουσικη, μια σειρα στην τηλεοραση, ενα καλο βιβλιο, ενα χαλαρωτικο μπανιο ή η βραδινη κουβεντουλα με τον αντρα μου. Επισης σκεφτομαι σοβαρα να κανω εστω και εξ αποστασεως prenatal yoga.  

Σε ευχαριστώ πολυ για την αμεση απάντηση.. Αυτά που προτείνεις τα εχω κατά νου, αλλά δυστυχως δε βοηθάνε πάντα.. Θα ρωτήσω και τον γιατρό μου για το τι προτείνει..

Και η ιδέα για την yoga, τελεια! Πρέπει να ψαχθω κι εγώ. Πάντα την σνόμπαρα γιατί γενικά μου αρέσει η πιο έντονη γυμναστική αλλά τώρα είναι ευκαιρία! 

Just now, Evoulini24 είπε:

Καλημερα!! Μας ακούνε από τόσο νωρίς;; Εγώ νόμιζα γύρω στην 24η εβδομάδα!!

Ναι μας ακούνε, από την 16η βδομάδα και μετα βασικά.. Το έχω διαβάσει και στην σελίδα του Ιασω και γενικότερα σε διάφορα site που αφορούν τα μωρακια. Οπότε κορίτσια, μιλήστε τους ελεύθερα!! :)

• Μου αρέσει 2

LJRHp2.png

Just now, Rina-Katerina είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ για την αμεση απάντηση.. Αυτά που προτείνεις τα εχω κατά νου, αλλά δυστυχως δε βοηθάνε πάντα.. Θα ρωτήσω και τον γιατρό μου για το τι προτείνει..

Και η ιδέα για την yoga, τελεια! Πρέπει να ψαχθω κι εγώ. Πάντα την σνόμπαρα γιατί γενικά μου αρέσει η πιο έντονη γυμναστική αλλά τώρα είναι ευκαιρία! 

Ναι μας ακούνε, από την 16η βδομάδα και μετα βασικά.. Το έχω διαβάσει και στην σελίδα του Ιασω και γενικότερα σε διάφορα site που αφορούν τα μωρακια. Οπότε κορίτσια, μιλήστε τους ελεύθερα!! :)

Αχ τι ωραιαααα!!! Σε ευχαριστώ!!! Το έψαχνα κι εγώ για γιόγκα αλλά είναι ακριβά τα μαθήματα ρε γαμωτο...15-25€ το μάθημα!! Έχει όμως και στο YouTube!!

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Αχ τι ωραιαααα!!! Σε ευχαριστώ!!! Το έψαχνα κι εγώ για γιόγκα αλλά είναι ακριβά τα μαθήματα ρε γαμωτο...15-25€ το μάθημα!! Έχει όμως και στο YouTube!!

Παρακαλώ!! <3 Πάει τόσο?! Πωωωω.. Ιδεα δεν ειχα. Θα ρωτήσω κι εγώ στην γειτονιά μου, μπας και βρω κάτι πιο οικονομικό αλλιώς και με το online η το You Tube μια χαρα θα μαστε. 

• Μου αρέσει 1

LJRHp2.png

Α ρε κοριτσια να σας ειχα κοντα θα σας εκανα prenatal yoga, καθ οτι πιστοποιημενη ειμαι με τις περγαμηνες μου! Στο γιο μου ειχα φτιαξει τμημα κ καναμε οι εγκυουλες. Εχω σκοπο να το ξαναρχισω αλλα μετα τη γενα για ομαδικα. Προς το παρον κανω μονη σπιτι. :)

• Μου αρέσει 6

Just now, Mareva είπε:

Α ρε κοριτσια να σας ειχα κοντα θα σας εκανα prenatal yoga, καθ οτι πιστοποιημενη ειμαι με τις περγαμηνες μου! Στο γιο μου ειχα φτιαξει τμημα κ καναμε οι εγκυουλες. Εχω σκοπο να το ξαναρχισω αλλα μετα τη γενα για ομαδικα. Προς το παρον κανω μονη σπιτι. :)

Σοβαρα ;;α είσαι της γυμναστικής εσύ πουλάκι μου!και εγώ ήμουν αλλα σαν αθλήτρια όχι σαν γυμνάστρια .στίβο και πολύ γυμναστική!

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

@Rina-Katerina γνώμη μου είναι ότι καλύτερα είναι να προσπαθήσεις μόνη σου να αποβάλλεις το άγχος χωρίς φάρμακα.. Άμα είσαι αγχώδης σαν άνθρωπος δύσκολο μεν, προσπάθησε να χαλαρώσεις με μουσική ή έναν περίπατο η με μαγειρική ότι σ ευχάριστη. Νομίζω ότι η βαλεριάνα επιτρέπεται σε κάποιες περιπτώσεις αλλά φυσικά θα μιλήσεις με το γιατρό σου.

@Pepi88 τι είναι η έμμεση coombs;;Καλά αποτελέσματα να έχεις!!

@Kassandras στη πρώτη εγκυμοσυνη αν θυμάμαι καλά μου χε δώσε μαλοξ.Το έπαιρνα πριν τον ύπνο. Χτες μ έπιασε έντονα το βράδυ και έχω και σήμερα το πρωί αλλά όχι τόσο έντονο. Και φτιάχνω και γιουβετσι σήμερα.. Όλο οι άντρες θα το φάνε. :-|Το βλέπω... 

Just now, Pepi88 είπε:

Σοβαρα ;;α είσαι της γυμναστικής εσύ πουλάκι μου!και εγώ ήμουν αλλα σαν αθλήτρια όχι σαν γυμνάστρια .στίβο και πολύ γυμναστική!

Της γυμναστικης, του χορου κ της yoga.. Αρα ξέρεις :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...